Σου είπα πως έχει λογική αυτό που λες. Αλλά δεν μιλάμε σε μηδενική βάση. Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει ένα Point guard και 4 combo ( Νέντοβιτς, Μαικον, Μποχωρίδη και Μπρέι που στήριξε ο προπονητής σας). Συν τον Σαντ Ρος αν υπογράψει, που παίζει και στις τρείς θέσεις της περιφέρειας. Οπότε οι θέσεις 1 και 2 έχουν 5-6 παίχτες. Την στιγμή που στο 4 έχει μόνο τον Γουάιτ που δεν τον θεωρώ βασικό. Στην ουσία είναι τρία που μεγαλώνοντας έχει γίνει 3-4. Άντε και Κασελάκη και λίγο Παπαπέτρου αν το θελήσει , που δεν το θέλει.Στην ουσία λοιπόν το πραγματικό κενό είναι στο βασικό τέσσερα και μετά στο αναπληρωματικό 5 για μένα (μην σου πω βασικό 5 γιατί ο Παπαγιάννης δεν είναι και η επιτομή του βασικού). Και μιλάμε πως η ομάδα έχει ήδη ( χωρίς τον Σαντ Ρος ) έξη συμβόλαια ξένων.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Αύγ 09, 2021 2:46 pmαν εχει τεραστια τρυπα στο αναπληρωματικο 4αρι (που θα παρει παικτη) τοτε στο 1 που εχει μονο ενα παικτη και αυτον με 350 χιλ και τεραστιο ρισκο τοτε τι εχει (που δεν θα παρει καν βασικο)?Punksnotdead έγραψε: ↑Δευ Αύγ 09, 2021 2:12 pm
Τον πιστεύω τον Πρίφτη. Σαφώς θα ήθελε ένα first class Point guard, αλλά μπορεί να διαχειριστεί την θέση με τους 3 κόμπο που έχει και τον Πέρι. Αυτή την στιγμή είναι σαφές πως ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια τρύπα στο 4 (θεωρώ πως ο Γουάιτ είναι πιο πολύ μπαλαντέρ για 3-4 παρά βασικό 4αρι) και μικρές τρύπες σε 3 και 5.
Δεν ξέρω αν πραγματικά μπορεί να πάρει τον Πάτερσον, αλλά αν μπορέσει κλείνει πολλά κενά σ αυτές τις θέσεις μπορώντας να κάνει διάφορους συνδιασμούς.
Ποιντ γκαρντ πραγματικά καλό και όχι στοίχημα είναι δύσκολο να πληρώσει η ομάδα. Παίχτες σαν τον Πάτερσον για να κλείσει τα αλλά κενά μπορεί μάλλον να βρη και σε όχι μεγάλα συμβόλαια. Ίσως βρη κάτι στο 1 αργότερα, ίσως και να μπορεί να βγάλει την σεζόν και με τους κοντούς που έχει. Με μικρό μπάτζετ, πρέπει να ρισκάρεις, δεν γίνεται αλλιώς.
Γενικοτερα οταν εχεις μικρο μπατζετ τοτε πρεπει να γεμισεις την ομαδα σου με ασσους και κομπο γκαρντ καλα, να παρεις 2 καλους και πολυ αθλητικους ψηλους και τις ενδιαμεσες θεσεις ας ειναι και λιγο αδειες. Και φυσικα πολυ αθλητικοτητα. Τοτε ισως κανεις κατι. Το αναποδο, δηλαδη να γεμισεις τις ενδιαμεσες θεσεις και τα φοργουορντ και να αφησεις γυμνο το 1 και το 5, ειναι σιγουρη καταστροφη...
Αν ρωτάς εμένα θα προτιμούσα έναν Γουόκαπ στο 1 αντί για Μέικον ή Μπρέι έναν Μίκι στο 5 αντί για Φλόιντ και ένα φτηνό στρετς φορ πίσω απ' τον Γουάιτ. Ο Μπέντιλ θα ήταν ταμάμ. Αλλά δεν κάνω εγώ τις επιλογές, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να στηρίξει οικονομικά αυτές τις επιλογές και δεν ξέρω αν θα ήθελαν και να έρθουν οι παίχτες. Πολλά σκοτεινά σημεία.
Είναι σίγουρο πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση στο 1 (δύσκολη και ακριβή θέση ειδικά για πόιντ γκαρντ με εμπειρία Γιουρολιγκας). Γι αυτό θα ήταν βολική μια λύση Πάτερσον ( που δεν ξέρουμε καν αν είναι οικονομικά εφικτή ή αν θέλει ο παίχτης) που καλύπτει αρκετά απ' τα υπάρχοντα κενά χωρίς να ακυρωθεί ενεργό συμβόλαιο.
Στην ουσία δεν διαφωνούμε, απλά εσύ μιλάς ,ας πούμε, για το επιθυμητό και εγώ για το εφικτό όπως και ο προπονητής σας το έχει περιγράψει στην συνέντευξη του.
Δεν μπαίνω στο οικονομικό, μην με βάλεις, γιατί δεν το ξέρω. Μια μυρωδιά μόνο έχω από την συνέντευξη του κοουτς, που σίγουρα το ξέρει καλύτερα και από σένα και από μένα.