ενω τωρα αν χτυπησει ο νεντο σε ποιον θα την δινουμε? μονο μεικον και δεν ξερουμε αν θα πιασει. βεβαια εγω δεν θα κραταγα τον νεντο λογο τραυματισμων και ξενερωσα που εμεινε, οποτε θα τον εβγαζα. απλως ακομα και με νεντο θα μπορουσαμε να ειμαστε καλυτερα. Τωρα ποιος θα οργανωνει-δημιουργει-παιζει αμυνα απο τους κοντους?JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 12, 2021 12:25 pmΠεριμένω να δω και τις τελευταίες κινήσεις της ομαδας για να μαι σίγουρος αλλά δεν θα το λεγα καλύτερο το ροστερ που γράφεις απο αυτο που έχουμε τώρα. Ααρον και Μπεντιλ θα έπαιρναν μαζι 800χιλ χωρις λογο, ουσιαστικα μπακαπ σεντερ δεν υπάρχει, ουτε καν το στοίχημα Φλοιντ και αν χτυπήσει ο Νεντο (αφου δεν έχεις τον Μεικον μεσα) δεν θα χουμε σουτ ουτε για δείγμα. Σίγουρα θα ταν αισθητή η παρουσία του Μπραουν αλλα αντε και φέραμε πλειμεικερ, σε ποιον ακριβώς να τη δώσει τη μπαλα στο παραπάνω ροστερ?Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 12, 2021 12:01 pm
ο Baldwin νομιζω καπου εκει πήρε αντε 800, θα μας χαλαγε; και ο λορενζο δεν νομιζω να πήρε παραπανω.
οποτε ενα ροστερ με Λορενζο-Νεντο-Περυ ή Baldwin-μαρινκοβιτς-Σμιθ θα μας χαλαγε?
απλως μεταφερω τα λεφτα απο το το 4 στο 1 και ας πηγαιναμε με πιο φθηνο 4αρι, αν και εγω οπως ειπα θα κραταγα ααρον-μπεντιλ-ογκαστ αφου καλυτερους δεν μπορω να παρω, ενω θελω να δωσω τα λεφτα μου στους κοντους που κανουν την διαφορα. Συν οτι κρατωντας το μεγαλύτερο κομματι των ψηλων μου εχω χημεια και κραταω το μοναδικο καλο αοο την περσυνη ομαδα, δηλαδη ριμπάουντ-ξυλο-δυναμη. τωρα τι εχουμε ως σταθερα;
δηλαδη ποσο χειροτερο θα ηταν το εξης ροστερ;
1. Λορένζο-Περυ
1-2. μποχω
2. Νεντο
2-3. Σαντρος
3. παπι-κασελ
3-4. Μαντζουκας
4. ααρον
4-5. μπεντιλ
5. παπατζον-ογκαστ-καββαδας
φυσικα με μειωση ο ογκαστ και ας διναμε και 60-70 χιλ μπρει να φυγει.
και στους ψηλους στο 5 θα παιζει και ο μπεντιλ, ενω οπως εχω ξαναπει ο φλοιντ δεν ειναι τοσο καλος οσο νομιζετε που αν συνδυαστει με δυο ελαφρια 4αρια οπως δηλαδη παμε, τοτε εχουμε να κλαψουμε πολυ στα ριμπαουντ και στη ρακετα.
Ναι απο 400 ααρον-μπεντιλ συνολικα 800 και οχι κοντα 1,5 μυριο που θα δωσουμε τωρα για 2 ελαφρια 4αρια. πολυ καλυτερο το πρωτο σεναριο, αφου την διαφορα τα 4αρια γενικα δεν την κανουν και φυσικα αυτοι που θα φερουμε σιγουρα οχι.
Τελος αντι του καββαδα βαλε τον Φλοιντ, εβαλα 6 ξενους οποτε με 7ο τον φλοιντ ειμαστε κομπλε.
1. Λορένζο-Περυ
1-2. μποχω
2. Νεντο
2-3. Σαντρος
3. παπι-κασελ
3-4. Μαντζουκας
4. ααρον
4-5. μπεντιλ
5. παπατζον-Φλοιντ-Ογκαστ
Πολυ καλυτερο ροστερ και ουσιαστικα απλως τα λεφτα του 4 πηγαν στο 1. Και κραταμε απο περσυ χημεια στους ψηλους και υψος-δυναμη-ριμπαουντ. Φετος θα το δεις θα εχουμε τεραστιο θεμα στο ριμπαουντ αν παρουμε καποιο 3-4αρι. Αν παρουμε 4-5αρι αθλητικο κατι κανουμε, αλλα τοτε χανουμε πολυ σε σουτ.