Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 17, 2021 2:36 am

Pointgod έγραψε:
Δευ Αύγ 16, 2021 7:47 pm
Υπερτιμημένος παίκτης λόγω της μανίας να βρεθεί ο επόμενος Γιοκιτς. Θα μου πεις εδώ έχουν συμβολαια ο Θανάσης και ο Καλαιντζακης λόγω Γιάννη.

Ο Αταμαν ήθελε Λαντειλ, στο τέλος δεν τα βρήκε ούτε με τον Μπλακ στο οικονομικό και κατέληξε στον Πετρουσεφ. Υποβάθμιση από τον Σανλι, με τον Ντανστον ένα χρόνο μεγαλύτερο και τον Πλαις εξαφανισμένο.
Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση σου παω κοντρα συνεχεια :peace: , αλλα ο μικρος ειναι παιχταρα. Πιστευω πως συντομα θα ειναι στην αλλη πλευρα. Καλη επιλογη των Τουρκων. Θα τους παιξει 2 καλα χρονακια και μετα θα μας χαιρετησει.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Αύγ 17, 2021 12:02 pm

Η Παρτιζάν είναι κοντά στην απόκτηση του Yam Madar.

Pointgod

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 1:28 pm

εκλεισε Μοντεγιουνας η Μονακο. Δεν εχουν ανακοινωσει ακομα τον Χειζ. Θεωρητικα τους λειπει ακομα μονο το βασικο SF για να κλεισουν το ροστερ.

Αρκετοι παικτες που θα δουμε πρωτη φορα στην Ευρωλιγκα.

Βεστερμαν-Παρις Λι
Γκρει-Ναιτ-Αντζουσιτς
Τραορε
Χειζ-Φαγιε
Μοντεγιουνας-Χολ-Μπουτσιελ

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 17, 2021 1:41 pm

Pointgod έγραψε:
Τρί Αύγ 17, 2021 1:28 pm
εκλεισε Μοντεγιουνας η Μονακο. Δεν εχουν ανακοινωσει ακομα τον Χειζ. Θεωρητικα τους λειπει ακομα μονο το βασικο SF για να κλεισουν το ροστερ.

Αρκετοι παικτες που θα δουμε πρωτη φορα στην Ευρωλιγκα.

Βεστερμαν-Παρις Λι
Γκρει-Ναιτ-Αντζουσιτς
Τραορε
Χειζ-Φαγιε
Μοντεγιουνας-Χολ-Μπουτσιελ
Ο Λεσσορ δεν έμεινε?

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 2:07 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ο Λεσσορ δεν έμεινε?
Είναι free agent.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Αύγ 17, 2021 3:56 pm

Dallas Moore / Marcus Paige
Kevin Punter / Aleksa Avramovic / Trey Drechsel
Rade Zagorac / Nemanja Dangubic
Zach LeDay / Radions Kurucs
Will Mosley / Alen Smailagic

Και κλείνει Madar ενώ ήθελε Pangos.
Zoτς από τα παλιά

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Pointgod

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 4:21 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Αύγ 17, 2021 2:36 am
Pointgod έγραψε:
Δευ Αύγ 16, 2021 7:47 pm
Υπερτιμημένος παίκτης λόγω της μανίας να βρεθεί ο επόμενος Γιοκιτς. Θα μου πεις εδώ έχουν συμβολαια ο Θανάσης και ο Καλαιντζακης λόγω Γιάννη.

Ο Αταμαν ήθελε Λαντειλ, στο τέλος δεν τα βρήκε ούτε με τον Μπλακ στο οικονομικό και κατέληξε στον Πετρουσεφ. Υποβάθμιση από τον Σανλι, με τον Ντανστον ένα χρόνο μεγαλύτερο και τον Πλαις εξαφανισμένο.
Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση σου παω κοντρα συνεχεια :peace: , αλλα ο μικρος ειναι παιχταρα. Πιστευω πως συντομα θα ειναι στην αλλη πλευρα. Καλη επιλογη των Τουρκων. Θα τους παιξει 2 καλα χρονακια και μετα θα μας χαιρετησει.
Οσο τον εχω δει, δεν πιστευω οτι μπορει να σταθει ακομα Ευρωλιγκα, βεβαια στην Εφες θα εχει τοπ παικτες διπλα του και παει σε ομαδα με πολυ ομοιογενεια. Απλα ειμαι καχυποπτος με την παραγωγικη διαδικασια της Μεγκα και ο Σανλι ηταν πολυ κομβικος στο παιχνιδι της Εφες. Καλο που δεν παει απευθειας ΝΒΑ οπως ο Μπιτατζε. Σε δυο χρονια βλεπουμε τι θα γινει, απλα αμεσα οι Λαντειλ/Μπλακ θα βοηθουσαν περισσοτερο.

:peace:

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 4:35 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Αύγ 17, 2021 3:56 pm
Dallas Moore / Marcus Paige
Kevin Punter / Aleksa Avramovic / Trey Drechsel
Rade Zagorac / Nemanja Dangubic
Zach LeDay / Radions Kurucs
Will Mosley / Alen Smailagic

Και κλείνει Madar ενώ ήθελε Pangos.
Zoτς από τα παλιά

Ο Μουρ ειναι καθαρό 2, ουτε καλο βασικο σεντερ έχουν και με Μανταρ δεν θα χουν ούτε καλό βασικο ασο, περίμενα καλύτερες προσθήκες σε αυτές τις θέσεις.

basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 4:56 pm

JohnnyPao έγραψε:

Ο Λεσσορ δεν έμεινε?
Johnny ο Λεσόρ-τ (επιμένει ο ίδιος για το τελικό -τ ώστε να υπενθυμίζει την πραγματική του καταγωγή από τη Μαρτινίκα :) ) είναι καιρός τώρα που αποδεσμεύτηκε και παράλληλα δεν ακούγεται καθόλου μετά την καλύτερη χρονιά του ( στην εποχή που ακολούθησε το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με τον Ερυθρό).

Το παράξενο είναι ότι δεν ακούγεται για καμιά ομάδα πλην της Μπασκόνια. Ίσως να περιμένει κι αυτός κάτι από το ΝΒΑ.
Εγώ θα τον έβλεπα αέρα στον Παναθηναϊκό αντί του Φλόιντ ώστε να μην πηγαίνατε για το ψιλό κουλό με τα τα ακριβά (για το μπάτζετ σας) 4ρια, αλλά να χωνόσαστε γερά για έναν Λ. Μπράουν ξέρω εγώ.
Τες πα, γνώμες είναι αυτές.

Στο θέμα μας τώρα. Η Μονακό μου αρέσει πολύ. Έχει έναν από τους καλύτερους κοντούς σκόρερ στα ευρωπαϊκά παρκέ, τον Γκρέι. ΑΠό πίσω/δίπλα την επιθετική εγγύηση κι "άνιωθο" Άντζουσιτς.
Στο 1 τον Βέστερμαν που εμένα μου αρέσει πολύ ως άσσος που κουμαντάρει την ομάδα του. Από πίσω ή και δίπλα του το "μπουλντόγκ" Π. Λι. Θέλω πολύ να τον δω στην Ευρωλίγκα, όπως και το 5ρι Ζερύ Μπουτσιελιέ.
Τους περισσότερους (ή κι όλους) από τους προαναφερθέντες τους έχω προτείνει ως ρολίστες και για τις 2 ελληνικές.
Με Χέιζ και Μοτεγιούνας προσθέτει μεγάλη ποιότητα κι εμπειρία. Ο Χολ και ο Φαλ- Φαγιέ θα φέρουν σκληράδα κι αθλητικότητα στους αιθέρες.
Μου αρέσει η Μονακό παίδες, αλλά μάλλον το ξανάπα. :roll:

Φέτος η Ευρωλίγκα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη από την περσινή που κι αυτή ήταν πιο δύσκολη από την προπέρσινη. Δεν βλέπω ομάδα που να είναι εύκολο θύμα και μετράει κίτρινα φύλλα.
Ή κι αν το κάνει, τουλάχιστον θα τα παλεύει. Πόσο μάλλον η Μονακό με τον Μίτροβιτς στον πάγκο.

Να ξανα-ματα- υπενθυμίσω ότι η Μονακό έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων. Δεν παίξει φορολογία για τους ξένους παίκτες. Τι πριγκηπάτο θα ήταν αν έπαιζαν και φόροι. Έλα να σοβαρευτούμε που θα πιάσουμε στο-ν στόμα μας, κοτζάμ μαρκήσιους και μαρκησίες. :P Τρε μπανάλ.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 5:23 pm

Μιας και είπαμε για τη Μονακο , για πείτε και μια γνώμη για το ροστερ της Βιλερμπαν που λογικά έχει ολοκληρωθεί :

Τζοουνς , Οκομπο , Ντιοτ
Λαιτι , Λακομπ , Στραζελ
Χαουαρντ , Καουντι
Γουεμπανιαμα , Μοργκαν
Φαλ , Αντετοκουμπο , Οστεκοφσκι

Κακους δεν τους λες, Γουεμπανιαμα και Στραζελ αποτελούν τεράστια προσπεκτ. Ποια απτις δυο γαλλικές βλέπετε πιο ψηλά στη γιουρολιγκ και ποια εχει τις περισσότερες πιθανότητες για το NBL ?

Pointgod

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 5:56 pm

Τζοουνς, Ντιοτ, Στραζελ
Οκομπο, Λακομπ
Λαιτι, Χαουαρντ
Οστεκοφσκι , Μοργκαν
Φαλ , Αντετοκουμπο ,Γουεμπανιαμα

Δυναμωσαν σιγουρα στο 1-2, με Τζοουνς-Οκομπο, καταφεραν να κρατησουν Λαιτι στο 3.

Ολικη ανανεωση στο 4-5, που εχασαν τους δυο καλυτερους τους παικτες, αλλα μαλλον καλως αλλαξαν τους αλλους 3.

Ισως δεν εκλεισαν το ροστερ, υπαρχουν ακομα Γαλλοι στο ΝΒΑ χωρις συμβολαιο. Μπορει να παρουν Τουπαν αντι Λακομπ πχ.

Η Μονακο μοιαζει πολυ καλυτερη στη ρακετα, η Βιλερμπαν στην περιφερεια. Θα γινει μαχη.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Αύγ 17, 2021 6:05 pm

Pointgod έγραψε:
Τρί Αύγ 17, 2021 5:56 pm
Τζοουνς, Ντιοτ, Στραζελ
Οκομπο, Λακομπ
Λαιτι, Χαουαρντ
Οστεκοφσκι , Μοργκαν
Φαλ , Αντετοκουμπο ,Γουεμπανιαμα

Δυναμωσαν σιγουρα στο 1-2, με Τζοουνς-Οκομπο, καταφεραν να κρατησουν Λαιτι στο 3.

Ολικη ανανεωση στο 4-5, που εχασαν τους δυο καλυτερους τους παικτες, αλλα μαλλον καλως αλλαξαν τους αλλους 3.

Ισως δεν εκλεισαν το ροστερ, υπαρχουν ακομα Γαλλοι στο ΝΒΑ χωρις συμβολαιο. Μπορει να παρουν Τουπαν αντι Λακομπ πχ.

Η Μονακο μοιαζει πολυ καλυτερη στη ρακετα, η Βιλερμπαν στην περιφερεια. Θα γινει μαχη.
Ο Οστεκοφσκι ειναι σεντερ, περιεργως ο Ουεμπαγιαμα οχι. Ειναι μαλλον μια περιπτωση Ποκουσεφσκι, αυτο που οι αμερικαναρες λενε μονοκερος. Σουταρει, πασαρει, δεν μπορει ακομα να σπρωξει ειδικα στην γιουρολιγκα. Βεβαια κοβει κιολας, αλλα ειναι και 7.3, αυτο δα ελειπε.

Pointgod

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 6:14 pm

θα δουμε πως θα τους βαζει, εχει πολυ ενδιαφερον σε επιπεδο Ευρωλιγκας πως θα σταθουν.

Ειδικα απεναντι σε Μοντεγιουνας-Χολ-Μπουτσιελε-Χειζ-Φαγιε, θα εχουν δυσκολο εργο.

Με Τουπαν στην Βιλερμπαν και TLC στην Μονακο, θα δυναμωσουν αρκετα και οι δυο ομαδες παντως και ειναι πιθανο σεναριο.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 9:01 pm

Και επίσημα ο Πετρούσεφ στην Εφές. Υπέγραψε για ένα χρόνο.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 9:51 pm

Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στην απόκτηση του Nigel Hayes.

Στη Λοκομοτίβ ο Errick McCollum.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα, Αγώνες, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”