Χρόνοι και σχήματα βγαίνουν, υπάρχει και η Α1 για να παίζουν περισσότερο οι αναπληρωματικοί και να μην γκρινιάζουν.
Σλούκας-Ντορσευ-Παπ
Ουοκαπ-Τομας-Μακισσικ
22’-18´
Παρα πολύ ακριβό όμως. Ήδη ένας εκ των δυο να έρθει, θα είναι μεγάλη υπέρβαση.
Συντονιστής: Captains

ο τομας γιατι παταει περισσοτερο στο 3 και ειναι πιο φονιας σουτερ..Αλλα το διαβατηριο του ντορσει δεν συγκρινεται,ειδικα αν δεν καταφερει να βρει και του χρονου συμβολαιο στο ΝΒΑ..

Ναι, σκασιλα του το Ντορσευ και του Τομας να παιξουν στην Α1. Ασε που στο δυο εχεις και τον διεθνη Λαρεντζακη και Ουοκαπ και Σλουκα που μπορουν να παιξουν την θεση και στο 3 πισω απο Παπ και Μακισικ δεν εχεις τιποτα παρα μονο κατα συνθηκη τον Τομας, που δεν το πιστευω αλλα να το δεχθω πως μπορει στο 3.Pointgod έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 19, 2021 5:55 pmΔεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα και για τους δυο.
Χρόνοι και σχήματα βγαίνουν, υπάρχει και η Α1 για να παίζουν περισσότερο οι αναπληρωματικοί και να μην γκρινιάζουν.
Σλούκας-Ντορσευ-Παπ
Ουοκαπ-Τομας-Μακισσικ
22’-18´

Δεν ειναι ευκολη η φαση με Βεζενκοφ. Θα χρειαστει υπερβαση απο τους προεδρους σας και δεν νομιζω πως θα γινει στην αρχη της χρονιας γιατι τα συμβολια μαθαινονται και οι παιχτες κανουν συγκρισεις. Πιστευω πως με το νεο ετος θα γινει , αν γινει η υπερβαση.kojito έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 19, 2021 6:10 pmΜου φαίνεται απίθανο να έρθουν και οι δύο. Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός έχει ήδη δώσει μετριοψηλά συμβόλαια σε Walkup-Fall (σίγουρα παραπάνω από όσα έπαιρναν ο Harrison-Ellis), αν έρθουν και Dorsey και Thomas μιλάμε το μπάτζετ θα είναι αυξημένο γύρω στα 1,2-1,5 εκατομμύρια σε σχέση με πέρσι. Δεν τους έχω τους Αφούς να κάνουν μέσα σε μια σεζόν αύξηση του μπάτζετ σχεδόν 15%. Ή ο ένας ή ο άλλος θα είναι η φάση (ελπίζω όχι κανένας στο τέλος). Αν κλείσει ο Dorsey, μετά με έναν παίκτη των 300-400 χιλιάδων ακόμα στο 3 θα είμαστε εντάξει.
Με Σάσα τι παίζει; Οι συζητήσεις για ανανέωση που είχαν αρχίσει πριν 2-3 μήνες έχουν παγώσει τελείως;
Βλέπω ότι κλείνει ο Ντόρσεϊ. Το λέει ένας Ιταλός ο Αντρεάνι. ΠΡάκτορας των Αγγελόπουλων. Να μην πω για τον άλλον τον πράκτορα τον Διαμαντόπουλο που μας είχε πει να περιμένουμε νεώτερα κατά τις 10 Αυγούστου και έφτασε 19. Εντάξει τώρα δεν πιστεύω κανέναν, μας κοροιδεύουν γιατί μας φοβούνται.kojito έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 19, 2021 6:10 pmΜου φαίνεται απίθανο να έρθουν και οι δύο. Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός έχει ήδη δώσει μετριοψηλά συμβόλαια σε Walkup-Fall (σίγουρα παραπάνω από όσα έπαιρναν ο Harrison-Ellis), αν έρθουν και Dorsey και Thomas μιλάμε το μπάτζετ θα είναι αυξημένο γύρω στα 1,2-1,5 εκατομμύρια σε σχέση με πέρσι. Δεν τους έχω τους Αφούς να κάνουν μέσα σε μια σεζόν αύξηση του μπάτζετ σχεδόν 15%. Ή ο ένας ή ο άλλος θα είναι η φάση (ελπίζω όχι κανένας στο τέλος). Αν κλείσει ο Dorsey, μετά με έναν παίκτη των 300-400 χιλιάδων ακόμα στο 3 θα είμαστε εντάξει.
Με Σάσα τι παίζει; Οι συζητήσεις για ανανέωση που είχαν αρχίσει πριν 2-3 μήνες έχουν παγώσει τελείως;
Ας αρχίσουμε ότι το θεωρώ και εγώ απιθανο να έρθουν και οι δυο και ούτε θεωρώ τον Τομας ικανό να παίξει στο 3. Αν έρθει ο Ντορσευ με έναν Μπραουν-Έντι-Τζοόυνς είμαστε ηδη ιδανικά. Εγώ ακόμα και αυτό δεν το θεωρώ πολύ πιθανό. Ακόμα περιμένω ποτε θα ακουστεί ο νέος Τσερι βασικάHipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 19, 2021 6:16 pmΝαι, σκασιλα του το Ντορσευ και του Τομας να παιξουν στην Α1. Ασε που στο δυο εχεις και τον διεθνη Λαρεντζακη και Ουοκαπ και Σλουκα που μπορουν να παιξουν την θεση και στο 3 πισω απο Παπ και Μακισικ δεν εχεις τιποτα παρα μονο κατα συνθηκη τον Τομας, που δεν το πιστευω αλλα να το δεχθω πως μπορει στο 3.Pointgod έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 19, 2021 5:55 pmΔεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα και για τους δυο.
Σλούκας-Ντορσευ-Παπ
Ουοκαπ-Τομας-Μακισσικ
22’-18´
Αν υποθεσουμε πως το ροστερ θα ειναι
Σλουκας, Ουοκαπ, Λουντζης
Ντορσευ, Τομας Λαρεντζακης
Παπανικολαου, Μακισικ
Λιβιο, Πριντεζης, Βεζενκοφ,
Φαλ, Μαρτιν, Χρηστιδης
βγαλε μου δωδεκαδα για EL με 2 παιχτες εκτος ροτεισον 10δας που ειναι το συνηθες.
Αντε να σου βγαλω εγω Λουντζη και Χρηστιδη εκτος δωδεκαδας, ο 11 και 12 ποιος θα ανεχτει να ειναι; Εννοω για χρονους το πολυ πολυ 10 λεπτου και συνηθως 5 λεπτου. Και μην μου πιασεις τιποτα τραυματισμους, γιατι αυτο ειναι εξτρα συνθηκη. Δεν φτιαχνεις ομαδες με βαση τους πιθανους τραυματισμους.
Για να εχεις ομαδα με 12 και πλεον παιχτες που ειναι πρωτο -δευτερης γραμμης πρεπει να εισαι ομαδα φαβορι για Φ4 ή να πληρωνεις χοντρα για να μην μιλαει κανεις.
Ο Ολυμπιακος ακομα και ετσι ειναι ομαδα 8αδας και τα συμβολαια ειναι οικονομικοτατα.
Και ξαναλεω και ας γινομαι ενοχλητικος, η Α1 ειναι κινητρο μονο για τους ελληνες παιχτες και τους ελληνες φιλαθλους, κανεις αλλος δεν ασχολειτε σοβαρα πριν τον τελικο.
Και οι εξη ξενοι παιχτες αυτου του ροστερ θελουν χρονους κοντα και πανω απο 20 λεπτο στην Ευρωπη για να τους εχεις ικανοποιημενους (αντε Λιβιο και Μακισικ να βολευτουν και με 15)
Δεν θα βγουν οι χρονοι, στο υπογραφω.

Πραγματικά δυσκολεύομαι να απαντήσω.

Ολοι αυτοι πιεζουν καλα την μπαλα ,βαζεις και το θηριο κατω απο την ρακετα και μια χαρα βγαινει η αμυνα..Τρεχουν οι τριγυρω και κλεινουν χωρους να τους στελνουν στον μπαμπουλα..Αλλα μπορεις να φτιαχνεις 2 5δες ετσι μαζι με μακισικ,γουοκαπ,παπ,σαρλ που ειναι τοπ αμυντικοι και να χεις συνεχεια ισοδυναμες 5δες..