2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

RipCity

champion
Reactions:
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 19, 2021 7:53 pm

Hipster έγραψε:
Πέμ Αύγ 19, 2021 6:16 pm
Pointgod έγραψε:
Πέμ Αύγ 19, 2021 5:55 pm
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα και για τους δυο.

Χρόνοι και σχήματα βγαίνουν, υπάρχει και η Α1 για να παίζουν περισσότερο οι αναπληρωματικοί και να μην γκρινιάζουν.

Σλούκας-Ντορσευ-Παπ
Ουοκαπ-Τομας-Μακισσικ

22’-18´

Παρα πολύ ακριβό όμως. Ήδη ένας εκ των δυο να έρθει, θα είναι μεγάλη υπέρβαση.
Ναι, σκασιλα του το Ντορσευ και του Τομας να παιξουν στην Α1. Ασε που στο δυο εχεις και τον διεθνη Λαρεντζακη και Ουοκαπ και Σλουκα που μπορουν να παιξουν την θεση και στο 3 πισω απο Παπ και Μακισικ δεν εχεις τιποτα παρα μονο κατα συνθηκη τον Τομας, που δεν το πιστευω αλλα να το δεχθω πως μπορει στο 3.
Αν υποθεσουμε πως το ροστερ θα ειναι
Σλουκας, Ουοκαπ, Λουντζης
Ντορσευ, Τομας Λαρεντζακης
Παπανικολαου, Μακισικ
Λιβιο, Πριντεζης, Βεζενκοφ,
Φαλ, Μαρτιν, Χρηστιδης
βγαλε μου δωδεκαδα για EL με 2 παιχτες εκτος ροτεισον 10δας που ειναι το συνηθες.
Αντε να σου βγαλω εγω Λουντζη και Χρηστιδη εκτος δωδεκαδας, ο 11 και 12 ποιος θα ανεχτει να ειναι; Εννοω για χρονους το πολυ πολυ 10 λεπτου και συνηθως 5 λεπτου. Και μην μου πιασεις τιποτα τραυματισμους, γιατι αυτο ειναι εξτρα συνθηκη. Δεν φτιαχνεις ομαδες με βαση τους πιθανους τραυματισμους.
Για να εχεις ομαδα με 12 και πλεον παιχτες που ειναι πρωτο -δευτερης γραμμης πρεπει να εισαι ομαδα φαβορι για Φ4 ή να πληρωνεις χοντρα για να μην μιλαει κανεις.
Ο Ολυμπιακος ακομα και ετσι ειναι ομαδα 8αδας και τα συμβολαια ειναι οικονομικοτατα.
Και ξαναλεω και ας γινομαι ενοχλητικος, η Α1 ειναι κινητρο μονο για τους ελληνες παιχτες και τους ελληνες φιλαθλους, κανεις αλλος δεν ασχολειτε σοβαρα πριν τον τελικο.
Και οι εξη ξενοι παιχτες αυτου του ροστερ θελουν χρονους κοντα και πανω απο 20 λεπτο στην Ευρωπη για να τους εχεις ικανοποιημενους (αντε Λιβιο και Μακισικ να βολευτουν και με 15)
Δεν θα βγουν οι χρονοι, στο υπογραφω.
Άνετα οι Λιβιο,Λαρε 11-12 με 5λεπτο-10λεπτο ανάλογα τις συνθήκες. Συχνά και μηδαμινή συμμετοχή. Εκεί είναι περίπου το επίπεδο τους για ομάδα οκταδας.

Επίσης για να έχουμε και καλό ερώτημα θα υπήρχε μπάτζετ για τους δύο αυτούς, θα δεχόντουσαν να έρθουν και θα κολλουσαμε στα μούτρα των δύο αυτών που ανέφερα πχ; Εμείς που διψαμε για λίγο ποιοτικό μπάσκετ και καμιά νίκη παραπάνω;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RipCity την Πέμ Αύγ 19, 2021 7:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pointgod

senior
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 7:56 pm

Το λογικό είναι Ντορσευ και κανονικό 3αρι, αλλά αν πχ ο Έντι ή ο Τζοόυνς θέλει 500.000 και μπορείς να φέρεις Τομας με 650, δεν το σκέφτεσαι καν αν έχεις το περιθώριο. Καπως θα τους χωρέσεις. Δεν έχουμε ιδέα τι ζητάει ο κάθε παίκτης, τι μπατζετ υπάρχει κτλ.

Τομας-Ντορσευ αντί Τζενκινς-Χαρισσον όταν ήδη έχεις αλλάξει Σπανούλη-Ελις με Ουοκαπ-Φαλ, μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, μακάρι.

Μοιάζει πολύ επιθετικογενές, αλλά το μπάσκετ αλλάζει, το τριποντο είναι όλο και πιο σημαντικό, όσα σου έδινε στην επίθεση ο Πριντεζης δεν θα τα βρεις από τον Λιβιο, κάποιος πρέπει να μπορεί να σκοράρει. Ο Μπαρτζωκας επίσης δεν είναι Σφαιρόπουλος, παίζει διαφορετικά.

Και ο Τομας να μην έρθει, οι Τζοόυνς-Μπραουν-Μάθιους που έχουν ακουστεί, είναι πολυβόλα και σίγουρα όχι αμυντικοί παίκτες.

basket72
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 7:58 pm

Pointgod έγραψε:
Πέμ Αύγ 19, 2021 7:56 pm
Το λογικό είναι Ντορσευ και κανονικό 3αρι, αλλά αν πχ ο Έντι ή ο Τζοόυνς θέλει 500.000 και μπορείς να φέρεις Τομας με 650, δεν το σκέφτεσαι καν αν έχεις το περιθώριο. Καπως θα τους χωρέσεις. Δεν έχουμε ιδέα τι ζητάει ο κάθε παίκτης, τι μπατζετ υπάρχει κτλ.

Τομας-Ντορσευ αντί Τζενκινς-Χαρισσον όταν ήδη έχεις αλλάξει Σπανούλη-Ελις με Ουοκαπ-Φαλ, μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, μακάρι.

Μοιάζει πολύ επιθετικογενές, αλλά το μπάσκετ αλλάζει, το τριποντο είναι όλο και πιο σημαντικό, όσα σου έδινε στην επίθεση ο Πριντεζης δεν θα τα βρεις από τον Λιβιο, κάποιος πρέπει να μπορεί να σκοράρει. Ο Μπαρτζωκας επίσης δεν είναι Σφαιρόπουλος, παίζει διαφορετικά.

Και ο Τομας να μην έρθει, οι Τζοόυνς-Μπραουν-Μάθιους που έχουν ακουστεί, είναι πολυβόλα και σίγουρα όχι αμυντικοί παίκτες.

Συμφωνούμε σε όλα.
Για δες. :P

Pointgod

senior
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 8:06 pm

Το θέμα είναι να συμφωνεί ο Σκινδηλιας και δεν το βλέπω :)

Ας μην είμαστε πάντως πλεονέκτες. Αν έρθει ο Ντορσευ θα είναι ήδη μεγάλη υπέρβαση. Ο Τομας πιθανότητα είναι η εναλλακτική του ή ένα διαπραγματευτικό τρικ.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Αύγ 19, 2021 8:13 pm

Το λογικό είναι όντως να είναι ο Τόμας η εναλλακτική του Ντόρσει. Κυρίως από άποψη μπάτζετ και λιγότερο για τους χρόνους (αν και υπάρχει ρίσκο...).

Από την άλλη βέβαια... πανδημία, κλιματική αλλαγή, DPG for president... τι να τα κάνουν τα λεφτά και αυτοί οι αφοί, μαζί τους θα τα πάρουν; :D

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Αύγ 19, 2021 9:06 pm

RipCity έγραψε:
Πέμ Αύγ 19, 2021 7:53 pm
Άνετα οι Λιβιο,Λαρε 11-12 με 5λεπτο-10λεπτο ανάλογα τις συνθήκες. Συχνά και μηδαμινή συμμετοχή. Εκεί είναι περίπου το επίπεδο τους για ομάδα οκταδας.
Εγώ πιστεύω πως ο Πρίντεζης έχει ήδη καπαρωμένη τη θέση του 11ου (και δεν θα έχει και παράπονο), οπότε βλέπω στη δεκάδα τον Λίβιο.

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 9:12 pm

Ζέρβας πριν λίγο είπε ότι είμαστε κοντά και στους 2. Ο προπονητής παικτικά προτιμά λίγο παραπάνω τον Τόμας αλλά ο Ντορσει κερδίζει λόγω διαβατηρίου με επικρατέστερο στην θέση 3 τον Τζαμαλ Τζόουνς. Απέκλεισε να πάρουμε και τους 2 μαζί.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Αύγ 19, 2021 9:16 pm

Είμαι μεγάλος οπαδός της κλασσικής λογοτεχνίας

Ο λύκος της στεπας

Το νησί των θησαυρών

Ο Θαλασσολυκος

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Θα σκάσει κάνας μπαμπ και κάνας ντιαλο και θα χτυπιομαστε πάλι σαν καλαμαροχταποδα

Ψυχραιμία

Εικόνα
Pointgod

senior
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 9:24 pm

κατα τον Ανδρεανι, εκλεισε ο Ντορσευ 100%, μολις το ανεβασε.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 9:27 pm

prime7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 19, 2021 9:12 pm
Ζέρβας πριν λίγο είπε ότι είμαστε κοντά και στους 2. Ο προπονητής παικτικά προτιμά λίγο παραπάνω τον Τόμας αλλά ο Ντορσει κερδίζει λόγω διαβατηρίου με επικρατέστερο στην θέση 3 τον Τζαμαλ Τζόουνς. Απέκλεισε να πάρουμε και τους 2 μαζί.
Η λογική λέει ότι δεν θα πάρουμε και τους δύο. Ή τον ένα ή τον άλλο (μάλλον τον Ντόρσεϊ). Και η επόμενη μεταγραφή θα είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς.
Πολύ καλή και ορθολογική κίνηση. Απελευθερώνει τον Μακίσικ να παίζει στη θέση 2, και όλο το σχήμα θα λειτουργεί καλύτερα.

Unit 1
Σλούκας-Ντόρσεϊ-Παπ-Βεζέ-Φαλ
Unit 2
Ουόκαπ-Μακίσικ-Τζόουνς-Λίβιο-Μάρτιν

Και γαρνιτούρα οι Πρίντεζης, Λαρεντζάκης.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 9:42 pm

O Adreani ξανά χτύπησε Μόλις τώρα!! 100% Dorsey έκλεισε ΣΤΟΝ θρύλο!!!

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Αύγ 19, 2021 9:55 pm

Φαίνεται να κλείνει θετικά λοιπόν το σήριαλ Ντόρσει.

Λογικά κλείνουμε με ένα φθηνό 3άρι και πάμε έτσι:
1. Σλούκας - Γουόκαπ - Λούντζης (13ος)
2. Ντόρσει - ΜακΚίσικ - Λαρετζάκης
3. Παπανικολάου - 3άρι
4. Βεζένκοφ - Ζαν Σαρλ - Πρίντεζης
5. Φαλ - Μαρτίν
Για τα οικονομικά μας δεδομένα νομίζω είμαστε (πολύ) καλά και σίγουρα καλύτεροι από πέρσι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Αύγ 19, 2021 10:11 pm

Έχετε καταλάβει ότι θα χουμε από τις καλύτερες περιφέρειες στην Ευρώπη ετσι? Σλουκας Γουοκαπ Ντορσει Μακισικ :shot: :shot: επιτέλους καλα γκαρντ και 5ρια!! Μπράβο και στους αφους που δωσαν το μπάτζετ και στον μπαρτζω που τα χρησιμοποίησε με τον καλύτερο τρόπο..

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 10:12 pm

Πολύ ευχάριστα νέα! Πέρυσι νομίζω είχαμε πολλά στοιχήματα τα οποία ήταν δύσκολο να βγουν όλα. Βγήκε ο Σάσα και με το παραπάνω και εν μέρει Μέρτιν κ Λιβιό. Έλλις , Χάρισσον , Τζένκινς πήγαν άπατοι.

Φέτος βλέπω μέχρι στιγμής να το πηγαίνουμε πιο safe και μου αρέσουν πολύ οι κινήσεις μας. Με ένα φτηνό 3&D SF νομίζω είμαστε 1 σκαλί πάνω από πέρυσι κ στα χαρτιά διεκδικούμε 8άδα με καλές πιθανότητες.

Ο Τζόουνς που ακούγεται είναι τέτοιυ στυλ παίχτης; Δεν τον έχω δει

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:

Πέμ Αύγ 19, 2021 10:31 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Αύγ 19, 2021 10:12 pm
Πολύ ευχάριστα νέα! Πέρυσι νομίζω είχαμε πολλά στοιχήματα τα οποία ήταν δύσκολο να βγουν όλα. Βγήκε ο Σάσα και με το παραπάνω και εν μέρει Μέρτιν κ Λιβιό. Έλλις , Χάρισσον , Τζένκινς πήγαν άπατοι.

Φέτος βλέπω μέχρι στιγμής να το πηγαίνουμε πιο safe και μου αρέσουν πολύ οι κινήσεις μας. Με ένα φτηνό 3&D SF νομίζω είμαστε 1 σκαλί πάνω από πέρυσι κ στα χαρτιά διεκδικούμε 8άδα με καλές πιθανότητες.

Ο Τζόουνς που ακούγεται είναι τέτοιυ στυλ παίχτης; Δεν τον έχω δει

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”