austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 21, 2021 12:11 am
Χωρίς να λέω ότι δε χαίρομαι που κλείσαμε τον Dorsey, δε θυμάμαι άλλη περίπτωση παίκτη που να είναι
τόσο προφανές ότι δεν ήθελε να καταλήξει εδώ. Καταλαβαίνω φυσικά ότι κανένας παίκτης Ευρωλίγκας/ΝΒΑ δε θα μπορούσε να έχει ως πρώτη επιλογή τον Ολυμπιακό, αλλά αυτά τα "απαντώ τέλη Αυγούστου και θέλω οπωσδήποτε μονοετές" χτυπάνε λίγο άσχημα. Τον φαντάζομαι δηλαδή τον άνθρωπο αντί να γιορτάζει με τους κοντινούς του να του προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη, "ένας χρόνος είναι θα περάσει" και τέτοια.
Το θετικό βέβαια είναι ότι προφανώς έχει φιλοδοξίες για την καριέρα του οπότε δεν αναμένεται να έρθει για άραγμα.
Όπως και να'χει καλή κίνηση.
Κοίταξε να δεις, τι γίνεται, ενώ μια χαρά λογικά τα λες σε γενικό πλαίσιο εκεί κάπου ωστόσο μπαίνει το ειδικό στη μέση και το πράγμα γέρνει μονόπαντα.
Το γενικό είναι ότι όντως ένας παίκτης που θέλει το ΝΒΑ και θέλει και μονοετές, έχει έρθει για λίγο κι είναι δύσκολο να ΄γινει παίκτης κορμού. Ως αδύνατο.
Αλλά αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα για την Αρμάνι, τη Ρεάλ και τις υπόλοιπες 4-5 πλούσιες ομάδες.
Για τον Ολυμπιακό των τελευταίων χρόνων που έκλεινε πάλι για έναν χρόνο (τις συντριπτικά περισσότερε φορές) τους Χόλις Τόμπσον, Τουπάν, Μπράντον Πωλ, Πάντερ (από το τσάμπιονς λιγκ τότε με περίπου ψίχουλα) Τζένκινς, Α,Χάρισσον, ε το λες και μεταγραφάρα.
Δεν νομίζω ότι είναι στιγμή για προβληματισμό απόψε. Ο Ολυμπιακός έκλεισε σε πολύ καλές τιμές 2 παίκτες (Γουόκαπ. Ντόρσεϊ) που μετα λόγω γνώσεως σου λέω ότι τους λιμπίζονται οι περισσότεροι φόλοι της Ρεάλ και της Μπασκόνια.
Σλούκας, Γουόκαπ, Ντόρσεϊ είναι 3αδα μεταξύ 8δας και 4αδας. Και μιλάμε για τις θέσεις που κρίνουν το σύγχρονο μπάσκετ. Δεν λέω ότι θα πάμε εκεί μιας και το έχω κάνει σχεδόν μότο" άλλο τα ρόστερ, άλλο η ομάδα¨ αλλά επειδή εδώ μιλάμε για μεταγραφές και ρόστερ, ε φέτος σκίσαμε και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά.