2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 21, 2021 2:04 am

:@#$: :@#$: :@#$:

Είναι εντυπωσιακό. :banghead:

Τόσο καιρό υπήρχε γκρίνια πως η διοίκηση κοροϊδεύει και δεν θα πάρουμε καλό 2άρι, το πολύ πολύ να κλείσει το ρόστερ με Κάρτερ. Η κυρίαρχη άποψη ήταν πως δεν έχει προφορική συμφωνία ο Ντόρσει και πως απλώς ακούγεται ως στάχτη στα μάτια. Πως όταν δεν θα έρθει και φέρουν έναν Τσέρι θα έχουν τάχα μου την δικαιολογία πως τον περίμεναν τόσο καιρό και ξέμειναν από παίχτες. Ήταν σχέδιο των Αφών για να κοροιδέψουν τον Γιάννη από το Πέραμα γιατί προφανώς δεν τον έχουν χεσμένο, τον τρέμουν και δεν κοιμούνται τα βράδια από την αγωνία τους αν θα καταφέρουν να τον παραπλανήσουν.
Έβαλαν οι Αφοί τους δημοσιογράφους τους να πουν ψέμματα για προτάσεις σε Ντόρσει και Μήτογλου με σκοπό να φέρουν...Αγραβάνη και Λούντζη για βασικούς.

Κανονικά, τώρα θα έπρεπε να μην είμαστε στην Α1 και στην περιφέρεια να είχαμε Σλούκα, "Τσέρι", Σπανούλη, Κάρτερ*, Λαρεντζάκη, Λούντζη.

Και τώρα που αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν λίγο στην σφαίρα θεωριών συνομωσίας τι έχουμε; :?:

Γκρίνια γιατί ο Ντόρσει από την Αμερική δεν μεγάλωσε με αφίσα Σπανούλη και δεν του σηκώνεται επαρκώς με την ιδέα πως θα παίζει στο ΣΕΦ. Γιατί έκανε ξεκάθαρο πως μας βλέπει σαν σκαλοπάτι για το ΝΒΑ. Λες και ο Μήτογλου αν ερχόταν ή ο Βέζε δεν έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους πως και αυτοί ως σκαλοπάτι μας βλέπουν. Λες και ο Παπ όταν πήρε 2 ευρωλίγκες δεν έφυγε μετά για Βαρκελώνη και ΝΒΑ. Από που προκύπτει η προσδοκία να είναι όλοι οι Έλληνες η εξαίρεση (Πρίντεζης) δεν το έχω καταλάβει.

Σε λίγο θα πιστέψω πως είχαν δίκιο όσοι έλεγαν κάποτε πως οι ξένοι δεν κλαίνε για την ομάδα και δεν μας κάνουν... :bblove:

Τεσπά.

Που και που ένα "έκανα λάθος" δεν βλάπτει πάντως, ειδικά όταν μειώνεις και χλευάζεις ανθρώπους τόσο χαλαρά και άνετα στα της δουλειάς τους**. :mutombo:

Τόσοι κανονικοί λόγοι υπάρχουν για να γκρινιάζει κανείς σε αυτή τη ζωή. Μιλάμε για χοντρά προβλήματα ή έστω (ανάλογα που στέκεται κανείς) σοβαρούς προβληματισμούς. :fire:

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ καλό και το πιθανότερο είναι η ομάδα να παίξει ωραίο μπασκετάκι φέτος. :banana:
Περιμένουμε άλλωστε μια ακόμα κίνηση 12άδας. :roll:
Και, έτσι για την αλλαγή, λέω να πω ένα μπράβο στην διοίκηση και στο σταφ. :obey:

Και ένα ευχαριστώ, αν θες, που θα μπορώ τις Πέμπτες, τις Παρασκευές, τα σκ και μερικές Τρίτες να ξεχνιέμαι :dribble: από τους πραγματικούς λόγους που έχω να γκρινιάζω.

:fire: :fire: :fire:

Υγ: Το ξέρω ότι δεν είναι ωραίο το ύφος μου σε αυτό το ποστ. Δεν ήταν αυτός ο στόχος. :argument:

*+** Κάποιοι δημοσιογράφοι έπεσαν αποδεδειγμένα μέσα για Γουόκαπ, Ντόρσει και Λούντζη ενώ είναι ξεκάθαρο πως έπεσαν μέσα για Κάρτερ (ασχέτως πως θα εξελιχθεί αυτό), Λάιτι, Λαντέιλ και Μήτογλου.

3
3 Εικόνα
basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 21, 2021 2:43 am

AlexD έγραψε:
:@#$: :@#$: :@#$:

Είναι εντυπωσιακό. :banghead:

Τόσο καιρό υπήρχε γκρίνια πως η διοίκηση κοροϊδεύει και δεν θα πάρουμε καλό 2άρι, το πολύ πολύ να κλείσει το ρόστερ με Κάρτερ. Η κυρίαρχη άποψη ήταν πως δεν έχει προφορική συμφωνία ο Ντόρσει και πως απλώς ακούγεται ως στάχτη στα μάτια. Πως όταν δεν θα έρθει και φέρουν έναν Τσέρι θα έχουν τάχα μου την δικαιολογία πως τον περίμεναν τόσο καιρό και ξέμειναν από παίχτες. Ήταν σχέδιο των Αφών για να κοροιδέψουν τον Γιάννη από το Πέραμα γιατί προφανώς δεν τον έχουν χεσμένο, τον τρέμουν και δεν κοιμούνται τα βράδια από την αγωνία τους αν θα καταφέρουν να τον παραπλανήσουν.
Έβαλαν οι Αφοί τους δημοσιογράφους τους να πουν ψέμματα για προτάσεις σε Ντόρσει και Μήτογλου με σκοπό να φέρουν...Αγραβάνη και Λούντζη για βασικούς.

Κανονικά, τώρα θα έπρεπε να μην είμαστε στην Α1 και στην περιφέρεια να είχαμε Σλούκα, "Τσέρι", Σπανούλη, Κάρτερ*, Λαρεντζάκη, Λούντζη.

Και τώρα που αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν λίγο στην σφαίρα θεωριών συνομωσίας τι έχουμε; :?:

Γκρίνια γιατί ο Ντόρσει από την Αμερική δεν μεγάλωσε με αφίσα Σπανούλη και δεν του σηκώνεται επαρκώς με την ιδέα πως θα παίζει στο ΣΕΦ. Γιατί έκανε ξεκάθαρο πως μας βλέπει σαν σκαλοπάτι για το ΝΒΑ. Λες και ο Μήτογλου αν ερχόταν ή ο Βέζε δεν έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους πως και αυτοί ως σκαλοπάτι μας βλέπουν. Λες και ο Παπ όταν πήρε 2 ευρωλίγκες δεν έφυγε μετά για Βαρκελώνη και ΝΒΑ. Από που προκύπτει η προσδοκία να είναι όλοι οι Έλληνες η εξαίρεση (Πρίντεζης) δεν το έχω καταλάβει.

Σε λίγο θα πιστέψω πως είχαν δίκιο όσοι έλεγαν κάποτε πως οι ξένοι δεν κλαίνε για την ομάδα και δεν μας κάνουν... :bblove:

Τεσπά.

Που και που ένα "έκανα λάθος" δεν βλάπτει πάντως, ειδικά όταν μειώνεις και χλευάζεις ανθρώπους τόσο χαλαρά και άνετα στα της δουλειάς τους**. :mutombo:

Τόσοι κανονικοί λόγοι υπάρχουν για να γκρινιάζει κανείς σε αυτή τη ζωή. Μιλάμε για χοντρά προβλήματα ή έστω (ανάλογα που στέκεται κανείς) σοβαρούς προβληματισμούς. :fire:

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ καλό και το πιθανότερο είναι η ομάδα να παίξει ωραίο μπασκετάκι φέτος. :banana:
Περιμένουμε άλλωστε μια ακόμα κίνηση 12άδας. :roll:
Και, έτσι για την αλλαγή, λέω να πω ένα μπράβο στην διοίκηση και στο σταφ. :obey:

Και ένα ευχαριστώ, αν θες, που θα μπορώ τις Πέμπτες, τις Παρασκευές, τα σκ και μερικές Τρίτες να ξεχνιέμαι :dribble: από τους πραγματικούς λόγους που έχω να γκρινιάζω.

:fire: :fire: :fire:

Υγ: Το ξέρω ότι δεν είναι ωραίο το ύφος μου σε αυτό το ποστ. Δεν ήταν αυτός ο στόχος. :argument:

*+** Κάποιοι δημοσιογράφοι έπεσαν αποδεδειγμένα μέσα για Γουόκαπ, Ντόρσει και Λούντζη ενώ είναι ξεκάθαρο πως έπεσαν μέσα για Κάρτερ (ασχέτως πως θα εξελιχθεί αυτό), Λάιτι, Λαντέιλ και Μήτογλου.
Και προϊδέασες και τον κόσμο τη Δευτέρα ότι σκάει η μεταγραφή. :wink:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6685
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 21, 2021 3:12 am

Εγω παντως δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη γκρινια..ισα ισα μετα απο πολλα χρονια βλεπω ενθουσιασμο για το ροστερ και πολλες ελπιδες για 8δα,επειδη μπαινω και στο τουιτερ εκει να δεις αποθεωση σε αφους και μπαρτζω..Λογικο ειναι να ξινιζει λιγο οτι δεν εκλεισε για 2 χρονια και οτι απλα θελει να κανει νουμερα να παει ΝΒΑ..Βεβαια εμας δεν θα επρεπε να μας πολυ χαλαει αυτο γιατι αν τα παει καλα ο ντορσει οι πιθανοτητες ειναι οτι θα τα παει και η ομαδα..Επισης αν εκανε τρομερη χρονια και 10χρονια να ειχε συμβολαιο παλι θα τον χαναμε..

Εγω τον φοβαμαι λιγο πως θα δεσει με την ομαδα αλλα σιγουρα ηταν η καλυτερη επιλογη μιας και εχει διαβατηριο.Πιστευω παντως οτι σλουκας πρι και παπ θα τον ενσωματωσουν αργα η γρηγορα!

Οποτε δεν βλεπω λογο για γκρινια η γκρινια για αυτους που γκρινιαζουν :D ,καλυτερα να ψαχνουμε ποιο 3ρι ταιριαζει και τι σχηματα θα δεσουν του χρονου κτλ!!

0
basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 21, 2021 3:28 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 21, 2021 3:12 am

Οποτε δεν βλεπω λογο για γκρινια η γκρινια για αυτους που γκρινιαζουν :D ,καλυτερα να ψαχνουμε ποιο 3ρι ταιριαζει και τι σχηματα θα δεσουν του χρονου κτλ!!
Όντως δεν παίζει λόγος για γκρίνια. Βασικά από τότε που έσκασαν οι μεταγραφές Γουόκαπ και Φαλ, δεν έπαιζε λόγος για γκρίνια, αν το έβλεπε κάποιος με λίγο καθαρό μυαλό.
Αλλά το τόπικ έγινε συνώνυμο της γκρίνιας. Ακόμα και σήμερα και χθες είχε γκρίνια (κάνεις λάθος, μάλλον σου διέφυγε).
Οπότε δεν μπαίνει στο ίδιο σακούλι η παρατήρηση του Alexd.
Ξερά με χλωρά ποτέ που λέγανε και once upon a time στην πάλαι ποτέ κατοικημένη ελληνική ύπαιθρο.

Πάμε παρακάτω φίλε Shaq7 και για την γκρίνια έχουμε καιρό μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο. MArk my words που λένε στην ελληνική την ύπαιθρο.

Πως τον είπαμε τον παίκτη; Ντόρσεϊ; Μα όνομα είναι αυτό;
Έπειτα τι μαλλί είναι αυτό που έχει; Πως την είδε έτσι; Παρκουράς; :P

Pointgod

senior
Reactions: 129

Σάβ Αύγ 21, 2021 3:54 am

Απο τοτε που ηρθε ο Μπαρτζωκας και ειναι σε καλυτερη κατασταση και τα διοικητικα/οικονομικα, εχουμε κανει αρκετα σωστα βηματα και λιγοτερα λαθος. Απο εκει που ειχαμε μπει σε μια μαλλον παρακμιακη κατασταση, εγινε πολυ μεγαλη ανανεωση και φτιαχτηκε ενας νεος κορμος. Μετα απο καιρο οι 8/12 παικτες παραμενουν οι ιδιοι και αν πανε ολα καλα το επομενο καλοκαιρι μπορει να εχουμε μονο 1-2 αλλαγες στο βασικο ροστερ. Οταν δεν εχεις μπατζετ Ρεαλ και Τσσκα, πρεπει να χτισεις και να πονταρεις στην ομαδικη δουλεια και σε καλο σχεδιασμο ωστε να καρπωθεις και την ατομικη βελτιωση των παικτων.

Hταν αναζωογονητικο πως αυτα που δηλωσε ο προπονητης στον απολογισμο της σεζον, εγιναν πραξη : Ηρθαν ποιοτικοι παικτες απο Ευρωλιγκα με καλυτερο μεγεθος-αθλητικοτητα (Ουοκαπ/Ντορσευ/Φαλ), ηρθε εξτρα λυση βαθους στο playmaking (Λουντζης).

Ας ελπισουμε να υπαρχει η δυνατοτητα για μια καλη κινηση ακομα αντι του Χαρισσον.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Αύγ 21, 2021 10:38 am

Το ότι η ομάδα επιτέλους στρώνει και προχωράει έτσι τον σχεδιασμό σαφώς και είναι ευχάριστο, Κι εγώ ενθουσιασμένος είμαι (εντάξει όχι όπως όταν φέρναμε Τσίλντρες και Κλέιζα ή τον Έντι αλλά εντάξει), από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επιτρέπεται να...γκρινιάζουμε και λίγο.
Ο προβληματισμός μου δεν είναι ότι ο Ντόρσεϋ προτιμάει το ΝΒΑ απ' τον Ολυμπιακό, αλλά ότι δεν δέχτηκε να μπει option μόνο για το NBA. Αν έκανε καλή χρονιά και είχε συμβόλαιο και τον ήθελε η Ρεάλ θα πήγαινε αν η Ρεάλ τα έβρισκε μαζί μας και μας πλήρωνε αποζημίωση. Να θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε οικονομική πρόταση της ΤΣΣΚΑ για τον Μιλού όταν τα οικονομικά μας ήταν όπως ήταν. Επίσης τα περισσότερα συμβόλαια που έκανε ο Ολυμπιακός δεν ήταν 1 ήταν 1+1 με επιλογή της ομάδας.
Απ' την άλλη σε κάθε περίπτωση η γκρίνια αφορά το μέλλον. Η φετινή χρονιά ξεκινάει επιτέλους αισιόδοξα. Περιμένουμε και την τελευταία μεταγραφή να δούμε το οριστικό ρόστερ.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2563
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 21, 2021 11:00 am

Το πιθανότερο είναι ότι για να δεχόταν ο Ντόρσει διετές με μόνο nba out θα ζήταγε περισσότερα λεφτά οπότε καλός συμβιβασμός είναι.
Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλές κινήσεις ως τώρα, οι στοιχηματικές τον βγάζουν 8ο.
Αν δεν γίνουν τίποτα περίεργα έχει πολύ καλές πιθανότητες να είναι στην 8αδα που ρεαλιστικά πλέον για Ελληνική ομάδα αυτό είναι το ταβάνι και μετά αν τύχει κάνα βολικό ζευγάρωμα.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 949

Σάβ Αύγ 21, 2021 11:40 am

Οι Αφοί για κάποια χρόνια λόγω οικονομικών θεμάτων που είχαν απλά συντηρούσαν την ομάδα και την κράτησαν και οι αρχηγοί σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Πλέον φαίνεται να τα έχουν ξεπεράσει και κάνουν ποιοτικές αλλά και εντυπωσιακές κινήσεις. Για εμένα αυτό είναι το πιο ευχάριστο καθώς και στο μέλλον θα ξέρουμε ότι θα γίνονται οι σωστές κινήσεις για την ομάδα.

Θέλω πάρα πολύ και για τον Μπαρτζωκα να πάει καλά η ομάδα φέτος, ο άνθρωπος έχει και είχε ακούσει τόσα...ειναι Ολυμπιακός και αγαπάει την ομάδα και θα ήταν ιδεατό επιτέλους να έχουμε προπονητή για πολλά πολλά χρόνια όπως η Ρεάλ και η Τσσκα.

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 21, 2021 12:18 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Αύγ 21, 2021 10:38 am
Το ότι η ομάδα επιτέλους στρώνει και προχωράει έτσι τον σχεδιασμό σαφώς και είναι ευχάριστο, Κι εγώ ενθουσιασμένος είμαι (εντάξει όχι όπως όταν φέρναμε Τσίλντρες και Κλέιζα ή τον Έντι αλλά εντάξει), από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επιτρέπεται να...γκρινιάζουμε και λίγο.
Ο προβληματισμός μου δεν είναι ότι ο Ντόρσεϋ προτιμάει το ΝΒΑ απ' τον Ολυμπιακό, αλλά ότι δεν δέχτηκε να μπει option μόνο για το NBA. Αν έκανε καλή χρονιά και είχε συμβόλαιο και τον ήθελε η Ρεάλ θα πήγαινε αν η Ρεάλ τα έβρισκε μαζί μας και μας πλήρωνε αποζημίωση. Να θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε οικονομική πρόταση της ΤΣΣΚΑ για τον Μιλού όταν τα οικονομικά μας ήταν όπως ήταν. Επίσης τα περισσότερα συμβόλαια που έκανε ο Ολυμπιακός δεν ήταν 1 ήταν 1+1 με επιλογή της ομάδας.
Απ' την άλλη σε κάθε περίπτωση η γκρίνια αφορά το μέλλον. Η φετινή χρονιά ξεκινάει επιτέλους αισιόδοξα. Περιμένουμε και την τελευταία μεταγραφή να δούμε το οριστικό ρόστερ.

Κανείς δεν είπε ότι δεν επιτρέπεται βρε συ.
Αλλά όταν σε αυτό το τόπικ το κυριάρχο ρεύμα ήταν η γκρίνια, το δούλεμα, η απαξίωση (2 μήνες γεμάτους είναι το 70-80% των σχολίων) και τελικά προχωράμε σε μια μεταγραφή ενός παίκτη που σας διαβεβαιώνω ότι θα τον θέλανε ομαδάρες από την Ισπανία αν είχε μπει νωρίτερα στο παζάρι κι αν δεν είχε τη συμφνωνία που είχε με τον Ολυμπιακό από τον Απρίλη, νομίζω ότι η γκρίνια ή οι δικαιολογημένες ενστάσεις για το μονοετές του Ντόρσεϊ μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Η φάση ήταν "θέλετε μονοετές; ΄-Έρχομαι σε σας, όπως σας έδωσα τον λόγο μου. Του χρόνου θέλω να είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ το ΝΒΑ χωρίς ρήτρες κλπ".

Ε, θέλουμε. :)
Στο κάτω- κάτω εργαζόμενος είναι κι αυτός (πλούσιος μεν) έχει το δικαιώμα να θέσει τους όρους του.
Εγώ τον βλέπω να παίζει καλά κάτι που θα μεταφραστεί σε καλή χρονιά και για την ομάδα.
Τα 850χιλ. δολλάρια πάντως είναι πολύ καλή τιμή για τον παίκτη αυτόν. Όπως είναι και τα 800χιλ δολάρια για τον Γουόκαπ. Κάπου 700χιλ ευρώ ο καθένας τους.

austerity_blues
Reactions:

Σάβ Αύγ 21, 2021 12:42 pm

AlexD έγραψε:
βέβαια για να τα λέμε όλα, ο κόσμος έχει κάθε λόγο να είναι καχύποπτος. και οι Τσέρι υπήρξαν και ο Καλάθης που έγινε Τζένκινς και οι καθυστερημένες πληρωμές και τα ban από την Ευρωλίγκα, δε τα έβγαλε από το μυαλό του ο Γιάννης από το Πέραμα αυτά.

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 21, 2021 12:52 pm

austerity_blues έγραψε:

βέβαια για να τα λέμε όλα, ο κόσμος έχει κάθε λόγο να είναι καχύποπτος. και οι Τσέρι υπήρξαν και ο Καλάθης που έγινε Τζένκινς και οι καθυστερημένες πληρωμές και τα ban από την Ευρωλίγκα, δε τα έβγαλε από το μυαλό του ο Γιάννης από το Πέραμα αυτά.
Έτσι πρέπει να τα λέμε όλα, συμφωνούμε.
Κι αν αυτά που λες ίσχυαν φουλ για τα 2 χρόνια με τις δικαστικές περιπέτειες των Αφών (αλλά είχαν ξεκινήσει και από πιο πριν, από το 11') από πέρυσι είμασταν σε άλλον δρόμο. Πήραμε ΣΛούκα που το κυρίαρχο κλίμα ήταν "ποιος ΣΛούκας, σιγά μην έρθει". Βέβαια και πέρσι έγιναν κάποια από αυτά που σωστά υπογραμίζεις στο σχόλιο σου, αλλά φέτος ξεκινήσαμε με 2 μεταγραφές πολύ δυνατές. Γουόκαπ και Φαλ. Ελάχιστοι τις περιμέναν. Ε, αυτές οι 2 μεταγραφές θα έπρεπε να είχαν αλλάξει κάπως το τοπίο αναφορικά με καχυποψίες κλπ.

austerity_blues
Reactions:

Σάβ Αύγ 21, 2021 1:15 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Αύγ 21, 2021 12:52 pm
austerity_blues έγραψε:

Έτσι πρέπει να τα λέμε όλα, συμφωνούμε.
Κι αν αυτά που λες ίσχυαν φουλ για τα 2 χρόνια με τις δικαστικές περιπέτειες των Αφών (αλλά είχαν ξεκινήσει και από πιο πριν, από το 11') από πέρυσι είμασταν σε άλλον δρόμο. Πήραμε ΣΛούκα που το κυρίαρχο κλίμα ήταν "ποιος ΣΛούκας, σιγά μην έρθει". Βέβαια και πέρσι έγιναν κάποια από αυτά που σωστά υπογραμίζεις στο σχόλιο σου, αλλά φέτος ξεκινήσαμε με 2 μεταγραφές πολύ δυνατές. Γουόκαπ και Φαλ. Ελάχιστοι τις περιμέναν. Ε, αυτές οι 2 μεταγραφές θα έπρεπε να είχαν αλλάξει κάπως το τοπίο αναφορικά με καχυποψίες κλπ.
φέτος είναι ξεκάθαρη η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια. και μόνο το ότι μιλάμε για τη "γκρίνια για το μονοετές του Ντόρσει" αντί για το "ερχομός του Τσέρι" τα λέει όλα. φαντάζομαι και ο Γιάννης από το Πέραμα θα το καταλαβαίνει αυτό :D

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 21, 2021 1:36 pm

austerity_blues έγραψε:
Σάβ Αύγ 21, 2021 1:15 pm

φέτος είναι ξεκάθαρη η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια. και μόνο το ότι μιλάμε για τη "γκρίνια για το μονοετές του Ντόρσει" αντί για το "ερχομός του Τσέρι" τα λέει όλα. φαντάζομαι και ο Γιάννης από το Πέραμα θα το καταλαβαίνει αυτό :D
Πολύ εύστοχα το θέτεις. :bball:

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 949

Σάβ Αύγ 21, 2021 1:56 pm

Ποτέ θα ανακοινωθεί ο Tyler να τσακωνόμαστε μετά για το 3αρι ???🤣

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Αύγ 21, 2021 2:00 pm

prime7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 21, 2021 1:56 pm
Ποτέ θα ανακοινωθεί ο Tyler να τσακωνόμαστε μετά για το 3αρι ???🤣
αυτό που το βάζεις; Μεσημέριασε και ακόμα να βγει ανακοίνωση. Αγγελόπουλοι αν δε μπορείτε πουλήστε!!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”