Τον Κορντινιέ τον κοιτάζουν μήνες τώρα στην Μπασκόνια. Έχουμε γράψει και παλιότερα για το ενδιαφέρον αυτό όπως και για το ότι ο Γάλλος swingman έχει καρφωμένο το μυαλό στο ΝΒΑ. Τώρα που δεν έχει κάτι στέρεο στα χέρια του(εκτός κι αν προκύψει κάτι τις επόμενες μέρες) η πόρτα του Μπουέσα είναι ορθάνοικτη γι' αυτόν. Πάει κατευθείαν στο 2, μπροστά/δίπλα από τον Μαρίνκοβιτς. Αν δεν έρθει κάτι για τον Γκεντράιτις (το πιο πιθανό είναι πλέον να μην έρθει κάτι) ο Χοσεάν είναι ικανός να βγάλει και πωλητήριο για τον Ρόκας. Τον έχω ικανό.Pointgod έγραψε: ↑Δευ Αύγ 23, 2021 4:10 pmαπο Ισπανια γραφουν οτι κοιταζει Κορντινιε η Βασκονια, λιγο περιεργο οταν εχουν τοσο κοσμο στο 2-3, αλλα ποτε δεν ξερεις με αυτους.
Ενας αλλος ενδιαφερον παικτης απο Γαλλια, ειναι ο Petr Cornelie που ισως του δωσει φετος ευκαιρια το Ντενβερ (τον ειχε κανει ντραφτ το 16) και επαιζε Ορτεζ. Φερνει αρκετα σε Μητογλου (2.11, αθλητικος, καλυπτει 4-5), ηταν στην 12αδα στο Τοκυο. Αν δεν παει ΝΒΑ λογικα θα τον δουμε Ευρωλιγκα πιθανοτατα.
Ο Κορνελί, που λες παρακάτω επίσης έχει απασχολήσει εκεί στο Γκαστέιζ, αλλά δεν υπάρχει χώρος. Εμένα μου αρέσει πολύ ως παίκτης και τον βλέπω και για ΝΒΑ φέτος ή του χρόνου. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και στην επίθεση ιδίως έχει περισσότερο ταλέντο από τον Μήτογλου. Μένει να δούμε αν έχει την αδιαμφισβήτητη όρεξη για δουλειά που έχει ο συμπαθής κι ικανότατος πια, Έλληνας ψηλός.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο