Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Διαβάζοντας τα στατιστικά: δεν μου άρεσε η μία ασίστ του Ντόρσεϊ, μου άρεσαν οι εφτά ασίστ του Λάρε, δεν μου άρεσε το κανένα κόψιμο του Φαλ, και με προβλημάτισε το ένα κόψιμο όλης της ομάδας.berry έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 29, 2021 9:06 pmΕδώ οι πόντοι του πρώτου φιλικού
https://www.olympiacosbc.gr/el/news-el/ ... 4uVbcPZcSc
Τέλος πάντων, συμπέρασμα δεν βγαίνει.
Το καλό είναι ότι έπαιξε ο Μάρτιν και ο Παπ.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα μην ασχολεισε με τα στατιστικα σε τετοιο παιχνιδι αδερφε. Τι κοψιμο να κανει ο Φαλ; θα τον εβλεπαν οι ανθρωποι στην ρακετα και θα αλλαζαν γειτονιαlefpan έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 29, 2021 11:01 pmΔιαβάζοντας τα στατιστικά: δεν μου άρεσε η μία ασίστ του Ντόρσεϊ, μου άρεσαν οι εφτά ασίστ του Λάρε, δεν μου άρεσε το κανένα κόψιμο του Φαλ, και με προβλημάτισε το ένα κόψιμο όλης της ομάδας.berry έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 29, 2021 9:06 pmΕδώ οι πόντοι του πρώτου φιλικού

Δεν ξερω για τους ξενους των Βουλγαρων, αλλα οι ιδιοι οι Βουλγαροι μονο τριποντα σουταρουν.

0
-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας κατεβάζει 7 ριμπάουντ και να δίνει 4 ασσίστ και ας μην κάνει ούτε 1 κόψιμο όλη την χρόνιαlefpan έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 29, 2021 11:01 pmΔιαβάζοντας τα στατιστικά: δεν μου άρεσε η μία ασίστ του Ντόρσεϊ, μου άρεσαν οι εφτά ασίστ του Λάρε, δεν μου άρεσε το κανένα κόψιμο του Φαλ, και με προβλημάτισε το ένα κόψιμο όλης της ομάδας.berry έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 29, 2021 9:06 pmΕδώ οι πόντοι του πρώτου φιλικού

Πέρα από την πλάκα όντως δεν είναι παιχνίδι για συμπεράσματα. Ίσως έχουμε μια καλύτερη εικόνα μετά το τουρνουά στο ΣΕΦ.
Προσωπικά ο παίχτης που ανυπομονώ να δω περισσότερο είμαι ο Γουόκαπ και σε τι σχήματα θα τον χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζώ.
0
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σίγουρα μετά το ΣΕΦ θα έχουμε καλύτερη εικόνα.AO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 29, 2021 11:39 pmΑς κατεβάζει 7 ριμπάουντ και να δίνει 4 ασσίστ και ας μην κάνει ούτε 1 κόψιμο όλη την χρόνιαlefpan έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 29, 2021 11:01 pm
Διαβάζοντας τα στατιστικά: δεν μου άρεσε η μία ασίστ του Ντόρσεϊ, μου άρεσαν οι εφτά ασίστ του Λάρε, δεν μου άρεσε το κανένα κόψιμο του Φαλ, και με προβλημάτισε το ένα κόψιμο όλης της ομάδας.
Το καλό είναι ότι έπαιξε ο Μάρτιν και ο Παπ.![]()
Πέρα από την πλάκα όντως δεν είναι παιχνίδι για συμπεράσματα. Ίσως έχουμε μια καλύτερη εικόνα μετά το τουρνουά στο ΣΕΦ.
Προσωπικά ο παίχτης που ανυπομονώ να δω περισσότερο είμαι ο Γουόκαπ και σε τι σχήματα θα τον χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζώ.
Πάντως δεν μπορώ να μην πω ότι από τους 11 παίκτες που έπαιξαν, το 1/4 των πόντων πέρασε από τα χέρια του Λάρε (πόντοι + ασίστ).
Ξεκινάει κεφάτος και μακάρι να κάνει καλή σεζόν, γιατί του χρόνου βλέπω πως θα είναι το βασικό μας δυάρι (ο Ντόρσεϊ ή θα πάει καλά φέτος και θα τον χάσουμε ή δεν θα πάει καλά, οπότε αναβαθμίζεται ο Λάρε).
0
Καλημέρες.
Δεν υπάρχει περίπτωση βρε συ βρε συ να γίνει ποτέ βασικό 2ρι ο Λάρε. Κι ο Ντόρσεϊ να μην είναι, θα είναι άλλος, άσε που ο Γουόκαπ κι ο Μακίσικι είναι σημαντικά καλύτεροι από τον Λάρε ως 2ρια.
Ούτε και με μπάτζετ σαν εκείνο της δεύτερης χρονιάς του Μπλατ ή της τελευταίας χρονιάς του Ντούντα που είχαμε ξένους τους Κέσελ, Χαούαρντ, Λούκας, Άντιτς, Χάινς, Γκετσεβίτσιους.
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο basket72 :AO DAFNIS έγραψε: ↑Δευ Αύγ 30, 2021 8:11 pmΤα highlights του τελευταίου φιλικού
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... 7PN2CFfUgk
Όπως όλοι είδαμε ο Μάρτιν κούτσαινε σε όλο το παιχνίδι, ενώ σε μια φάση που βούτηξε για να διεκδικήσει μια μπαλιά, ήταν γιατί ξεκόλλησε το πόδι που του βάλανε και σωριάστηκε κάτω.
Ο δε Παπανικολάου, όπως όλοι είδαμε, δεν μπορεί να στρίψει το σβέρκο του, το οποίο μάλιστα του το έχουν πιάσει με συρραπτικό (άχρηστο το ιατρικό team).
0
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σε σχέση με τον Λαρε, αυτό που θέλω να πω είναι ότι, ως Έλληνας (που δυνητικά σημαίνει πολυετή παρουσία στην ομάδα), αν κάνει καλή χρονιά, τότε μάλλον θα πιάσει την μία από τις δύο θέσεις του 2αριού.basket72 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 30, 2021 11:37 amΚαλημέρες.
Δεν υπάρχει περίπτωση βρε συ βρε συ να γίνει ποτέ βασικό 2ρι ο Λάρε. Κι ο Ντόρσεϊ να μην είναι, θα είναι άλλος, άσε που ο Γουόκαπ κι ο Μακίσικι είναι σημαντικά καλύτεροι από τον Λάρε ως 2ρια.
Ούτε και με μπάτζετ σαν εκείνο της δεύτερης χρονιάς του Μπλατ ή της τελευταίας χρονιάς του Ντούντα που είχαμε ξένους τους Κέσελ, Χαούαρντ, Λούκας, Άντιτς, Χάινς, Γκετσεβίτσιους.
Να γίνει, δηλαδή, κάτι σαν Παπανικολάου ή Πρίντεζη και να μη πιάνει θέση ξένου. Για τη θέση του άλλου 2αριού, μακάρι να έχουμε τα φράγκα και να πάρουμε σούπερ παίκτη.
0
- shaq7
- Reactions: 6639
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτο που ειδα και θα επρεπε να μας απασχολει ειναι οτι ο χασαν δειχνει θηριο,βουτηξε στο πατωμα για την μπαλα και μαλιστα με το χειρουργημενο ποδι!Επισης ο παπ δεν δειχνει φοβισμενος και αφου γελαει ολη την ωρα λογικα δεν ποναει.. Μακαρι να ειναι και οι 2 100% συντομα.
Στα αλλα θετικα,η ομαδα εδειχνε διαθεση για αμυνα και ας ηταν φιλικο,παιζαν γρηγορα και ομαδικα και οταν επεσε ο βεζε τρεξαν να τον σηκωσουν..Δειχνει να υπαρχει καλο κλιμα.
Του ντορσει του πανε πολυ τα κοκκινα..δειχνει χαρουμενος,επαιζε και αμυνα,δεν δειχνει μπλαζε..λογικα κομπλε θα προσαρμοστει και αυτος!Τον εβαλε και ασσο ο μπαρτζω,ισως επειδη δεν επαιζε ο σλουκας.
Αντε καλη χρονια να χουμε!
0