4-5 ρια με ύψος 1.85 ?

Εγώ περιμένω να δω επιτέλους για πρώτη φορά ένα ακόμα παιδί της Κρήτης (Στεβοβιτς) .
Για άλλη μια φορά όσοι είναι λιγότερο άσχετοι από εμένα ( η και το ίδιο

Συντονιστής: Captains
Βεβαια το μεγαλο πουλεν του ελληνικου μπασκετ ο Σαμοντούροβ Αλέξανδρος είναι 2,09 και παιζει περιφέρεια. Καλό αυτό απο την ομαδα του Ν. Χατζηβρέττα.Spectator έγραψε: ↑Τετ Σεπ 01, 2021 11:54 amhttps://www.basket.gr/2021/08/31/πανελλ ... ις-των-ομ/
4-5 ρια με ύψος 1.85 ?Και νομιζα ότι ήταν πέρυσι άσχημα τα πράματα με τον Αρφαρα
![]()
Εγώ περιμένω να δω επιτέλους για πρώτη φορά ένα ακόμα παιδί της Κρήτης (Στεβοβιτς) .
Για άλλη μια φορά όσοι είναι λιγότερο άσχετοι από εμένα ( η και το ίδιο) ας γράψουν κάποια πραγματάκια εδώ για να μαθαίνουμε εμείς που είμαστε μακρυά
Βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια αγαπητέSteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 01, 2021 12:34 pm
Η ακαδημία του Παναθηναικού ανήκει στον ερασιτέχνη ή έχει διαφορετικό ΑΦΜ; Μπορει να μας πει κάποιος την ιστορία της;![]()
Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση να σχολιασω αυτο που ειδα σημερα. Καθε περσυ και καλυτερα.Spectator έγραψε: ↑Τετ Σεπ 01, 2021 2:24 pmΔεν ξέρω για τα φορολογικά της Ελλάδας αλλά κάποιος στο Twitter του Αναστασουδη έγραψε αυτό :
« Ο ΑΣΚ Εξάστερος (πρώην ΑΣΚ Τριπλή Κορώνα) είναι το σωματείο που τρέχει τις ακαδημίες της ΚΑΕ ΠΑΟ, το οποίο έφτιαξε το 2015 ο dpg κόντρα στις ακαδημίες του ερασιτέχνη ΠΑΟ» .
Οι αγώνες από Παγαρτανη (teleport gr)
Πάντως το ματς μπολ με Πανιωνιο αυτός το πήρε....Spectator έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 04, 2021 8:58 pm
Τελοσπαντων, στα σημαντικα εγω κανω γουστο τον Τσαντυλα, δεν ξερω που/αν θα συνεχισει να παιζει μπασκετ τα επομενα χρονια , αλλα οτι δουλεια και να κανει αμα χρησιμοποιει την καρδια του οπως αυτες τις μερες, καλα θα παει . Δινει παραδειγμα σε καποιους πιο 'γνωστους’ για την νοοτροπια που χρειαζεται ( και ειμαι ο τελευταιος που θα πει καλη κουβεντα για κοντο)