ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6686
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 31, 2021 5:49 pm

Μεχρι να δω ανακοινωση οτι εγιναν οι εκλογες και δεν βγηκε ο παπανικολαου δεν πιστευω τιποτα :D Να δουμε τι αλλο τερτιπι θα βρουν τωρα,μπορει να ζωστει με εκρητικα ο αιωνιος στην καρεκλα.. :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2564
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 31, 2021 6:41 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 31, 2021 5:49 pm

Μεχρι να δω ανακοινωση οτι εγιναν οι εκλογες και δεν βγηκε ο παπανικολαου δεν πιστευω τιποτα :D Να δουμε τι αλλο τερτιπι θα βρουν τωρα,μπορει να ζωστει με εκρητικα ο αιωνιος στην καρεκλα.. :roofl:
Όποιος και αν βγει πρώτος πιθανότατα θα χρειάζεται συνεργασία με κάποιον άλλο για να έχει πλειοψηφία.

Το τερτίπι που μπορούν να βρουν είναι συνεργασία Παπανικολάου με κάποιον από τους άλλους, λογικά Φασούλα, για να παραμείνουν στην διοίκηση αυτοί ανεξάρτητα του ποιος βγει πρώτος.

Σίγουρα θα το προσπαθήσουν γιατί οι εκλογές κάποια στιγμή θα γίνουν.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 31, 2021 8:29 pm

Κρατιεμαι να μη σχολιαζω οταν βλεπω σχολια για το πως "το θεμα ειναι να μην ερθει καποιος κακος, διεφθαρμενος ή...κοκκιννος" και λοιπους ιδεαλισμους.

Αυτες οι αναβολες ειναι η καλυτερη απαντηση.

Το παν ειναι να πεσει ο Βασιλακοπουλος και το συστημα του. Αρχιζω να πιστευω πως οποιοσδηποτε δε το θεωρει απολυτη προτεραιοτητα εχει εκ του πονηρου δευτερες σκεψεις επειδη φοβαται οτι το συστημα Βασιλακοπουλου ψιλοβολευει την ομαδα του και πιθανη αλλαγη θα την πληγωσει (οποια κι αν ειναι αυτη).

3
3 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Σεπ 01, 2021 1:11 pm

Καταλαβαίνω και έχω εξηγήσει και με αναρτήσεις γιατί οι δικαστές έπαιρναν τις αποφάσεις που έπαιρναν ως τώρα, μπορεί να μην μας αρέσουν αλλά δεν διαβάζουν φόρουμ και ιστοσελίδες, δεν ξέρουν τι ισχύει, δικάζουν βάσει των στοιχείων και των εγγράφων που τους προσκομίζονται.
Προσπαθούσα να καταλάβω την τωρινή απόφαση, αφού δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα σωματεία είχαν εγγραφεί ως μια συγκεκριμένη ημερομηνία (40 μέρες πριν τις εκλογές) που στηρίζεται η απόφαση;
Πιθανολογώ ότι το μητρώο ήταν κλειστό για εγγραφές, οπότε τα σωματεία και να ήθελαν (και να πληρούσαν τις προϋποθέσεις) δεν μπορούσαν να εγγραφούν.
Για άλλη μια φορά προσωπικά την ευθύνη την ρίχνω στον Αυγενάκη και σ' αυτούς που έβγαζαν τους νόμους και τις αποφάσεις. Γιατί ενεργούν χωρίς να προβλέπουν τις αντιδράσεις των άλλων. Πήγαν να ρίξουν τον Βασιλακόπουλος όντως σχεδόν πραξικοπηματικά.
Το μητρώο έπρεπε να ήταν συνεχώς ανοικτό, οποιοδήποτε σωματείο να μπορεί να κάνει αίτηση για να μπει οποτέ θέλει και οι αιτήσεις να εξετάζονται εντός μερικών ημερών (πλέον που δεν υπάρχει φόρτος από τα άλλα αθλήματα), αν 40 μέρες πριν τις εκλογές δεν είχαν προλάβει το θέμα θα ήταν των σωματείων.

Ξέρω τον αντίλογο για τις υπόλοιπες ομοσπονδίες που όλα έγιναν κανονικά. Εδώ όμως δεν είναι αυτή η περίπτωση μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3316
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Σεπ 01, 2021 1:51 pm

Δεν εχει λογικη να καθυστερουν οι εκλογες για καθε ενα σωματείο που δεν εχει δικαιωμα ψηφου. Με αυτο το σκεπτικο θα ειχαν εφεύρει 25 σωματεία και το καθε ενα θα έκανε ασφαλιστικά μέτρα για κάθε νέα ημερομηνία. Το μητρώο είναι κλειστό γιατί έπρεπε να γίνουν οι εκλογές εδώ και 1 χρονο. Αν ανοίξει θα ανοιξει και για άλλους. Για μενα καλό ειναι να ψηφίσουν όλοι αλλα αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνουν οι εκλογές αλλιώς φαντάζομαι θα εμπλακεί η FIBA.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Σεπ 01, 2021 2:08 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Σεπ 01, 2021 1:51 pm
Δεν εχει λογικη να καθυστερουν οι εκλογες για καθε ενα σωματείο που δεν εχει δικαιωμα ψηφου. Με αυτο το σκεπτικο θα ειχαν εφεύρει 25 σωματεία και το καθε ενα θα έκανε ασφαλιστικά μέτρα για κάθε νέα ημερομηνία. Το μητρώο είναι κλειστό γιατί έπρεπε να γίνουν οι εκλογές εδώ και 1 χρονο. Αν ανοίξει θα ανοιξει και για άλλους. Για μενα καλό ειναι να ψηφίσουν όλοι αλλα αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνουν οι εκλογές αλλιώς φαντάζομαι θα εμπλακεί η FIBA.
Το ανάποδο θα συνέβαινε. Αν το μητρώο ήταν συνεχώς ανοικτό τα σωματεία θα μπορούσαν να υποβάλλουν αίτηση όποτε ήθελαν αρκεί 40 μέρες πριν τις εκλογές να είχαν κάνει αίτηση και να είχε έγκριθεί ώστε να εγγραφούν στους καταλόγους. Θα μπορούσε και να προβλεφθεί 40 μέρες πριν να έχουν κάνει αίτηση στο μητρώο και να όφειλε το μητρώο να τα εντάξει ή όχι εντός π.χ. 10 ημερών.
Τώρα (εικάζω) ότι τα σωματεία είπαν ότι είχαμε προθεσμία 40 μέρες ως τις εκλογές αλλά αφού το μητρώο ήταν κλειστό δεν μπορούσαμε να εγγραφούμε και μας στερούν το δικαίωμα στο εκλέγειν κλπ. Λογικά και ο δικαστής έβγαλε τα ασφαλιστικά ότι πρέπει να δωθεί στα σωματεία το δικαίωμα να ψηφίσουν (τι θα γίνει άραγε αν τελικά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις;).

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Πέμ Σεπ 02, 2021 1:48 pm

Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ ΕΟΚ και Αυγενάκη, δεν μου κατέβαλες την επιχορήγηση, την κατέβαλα, δεν την κατέβαλες. Κατέβαλα τόσα, έπρεπε να καταβάλεις τόσα, Δεν έχω άποψη περί του ποιος έχει δίκιο αλλά δεν θα μου προξενούσε εντύπωση να υπάρχει όντως καθυστέρηση στις καταβολές.
Εν τω μεταξύ το basketblog είχε υποσχεθεί λίστα με τα σωματεία που έκαναν τις προσφυγές αλλά τίποτα. Τι έγινε απείλησαν τον συντάκτη με τίποτα μηνύσεις και αγωγές για προσωπικά δεδομένα ή απλώς ήταν λόγια του άερα;

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Πέμ Σεπ 02, 2021 6:51 pm

Το προβλημα του Αυγενακη ειναι οτι εφαρμοζει ημιμετρα. Ξερει οτι με 100% δημοκραιτκη διαδικασια δε θα φυγει ποτε το συστημα Βασιλακοπουλου, αλλα δε θελει να κανει και φανερο πραξικοπημα για να μην τον κραζουν. Δηλαδη κλασικες τακτικες πολιτικων, και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.

Εγω εχω πει την αποψη μου απο τοτε που αρχισε αυτη η ιστορια οτι με δημοκρατικες διαδικασιες σε ενα ακρως διεφθαρμενο και σαπιο εκλογικο σωμα, δε θα φυγει το συστημα. Μονο πραξικοπηματικα (με διαφορους τροπους soft ή hard πραξικοπηματων) μπορει να φυγει.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Πέμ Σεπ 02, 2021 9:59 pm

Διαφωνώ, το πρόβλημα του Αυγενακη και γενικότερα όσων νομοθετούν ( οποίοι είναι αυτοί) είναι ότι δεν προβλέπουν τις συνέπειες όσων νομοθετούν και τις αντιδράσεις όσων επηρεάζονται. Τα βλέπουν και ίσως τα διορθώνουν εκ των υστέρων, το έχω δει παντού, στα φορολογικά, στα δικαστικά θέματα παντού. Το ότι κινήθηκε και υπογείως είναι άλλο ένα μείον του.
Έβαλε το όριο ηλικίας αρκούσε. Έπρεπε να θεσπίσει ξεκάθαρους όρους για τις εκλογές όπως εν μέρει έκανε, να αφήσει αυτό το μητρώο ανοικτό και με άτομα να ασχοληθούν για την εκκαθάριση των αιτήσεων και να προνοήσει για ψηφοφορία εξ απόστασης από την αρχή.
Δεν θα είχε γίνει σημαία του Παπανικολάου ότι πρέπει να ψηφίσουν όλοι, δεν θα είχαν αναβληθεί οι εκλογές τόσες φορές. Για τα πραξικοπηματικά κλπ ούτως ή άλλως διαφωνώ.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Σεπ 07, 2021 1:57 pm

Προσφυγή από σωματείο προσκείμενο στον Φασούλα:
https://www.gazzetta.gr/basketball/2040 ... on-aera-oi.
Αν ισχύει βέβαια αυτά που λέει το άρθρο πως να δώσεις και άδικο; Το ζήτημα είναι ότι η δίκη είναι τον Νοέμβριο και το αποτέλεσμα ποιος ξέρει πότε...
Ξέρει κανείς να απαντήσει σίγουρα για τα 2 σωματεία Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου και Α.Ο. Κύμης αν έχουν τμήματα μπάσκετ;

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τρί Σεπ 07, 2021 2:25 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 07, 2021 1:57 pm
Προσφυγή από σωματείο προσκείμενο στον Φασούλα:
https://www.gazzetta.gr/basketball/2040 ... on-aera-oi.
Αν ισχύει βέβαια αυτά που λέει το άρθρο πως να δώσεις και άδικο; Το ζήτημα είναι ότι η δίκη είναι τον Νοέμβριο και το αποτέλεσμα ποιος ξέρει πότε...
Ξέρει κανείς να απαντήσει σίγουρα για τα 2 σωματεία Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου και Α.Ο. Κύμης αν έχουν τμήματα μπάσκετ;
https://www.stereabasket.gr/2021/08/%ce ... %b5%cf%83/

ΑΟ Κυμης μπηκε στο μητρώο της ΓΓΑ και το εφηβικο του ειχε παιξει στο περσινο πρωταθλημα της ΕΣΚΑΣΕ.

Για τον Φλοίσβο δεν βρήκα κάτι. Περα από μια ανακοίνωση για προσπάθεια αναβίωσης του τμήματος μπασκετ περσι τον Ιουνιο.

https://www.facebook.com/%CE%91%CE%9F-% ... 751246257/

Οσο για τα τεκτενόμενα ήμουν σίγουρος οτι δε θα τελείωνε η υπόθεση ετσι απλα. Αν δεν εμπαιναν τα σωματεία στο μητρώο θα είχαμε ασφαλιστικά μετρα, αν έμπαιναν θα είχαμε παλι ασφαλιστικα μετρα οπως και έγινε απο άλλη πλευρά όμως. Στην τελική ο καθένας κοιτάει τους σταυρούς του. Δίκιο ή άδικο δεν μπορώ πλέον να το κρίνω γιατί η κατασταση περιπλέχτηκε.
Οπότε φιλε μου Κοναν τώρα θα πρέπει να καταλαβες οτι αν συνεχιστεί αυτη η κατασταση με το Μητρώο μονο δικαστικά για να λυθεί θα παρει μια 20ετια. Εγω προτιμώ να αδικηθούν κάποια σωματεία που εδώ και πόσο καιρό δεν ετοιμασαν φακελους για να μπουν στο μητρώο παρά να αδικηθούν όλα εκείνα τα σωματεία που περιμένουν τις εκλογές. Και οταν λεμε σωματεία εννοώ όλο τον ερασιτεχνικό κόσμο του μπάσκετ που ταλαιπωρείται και σιγά σιγά εγκαταλείπει το άθλημα γιατί έχει μείνει πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα. Όταν η Α1 αντιμετωπίζει γηπεδικά προβλήματα φανταστείτε τι τραβάμε/-νε ολες οι ομαδες που προσπαθούν να προπονηθούν σε εγκαταλελημένα από την πολιτεία/ΕΟΚ δημόσια γήπεδα. Αυτό απασχολεί περισσότερο τα σωματεία παρά το ποιος θα βγεί.

Για όποιον δεν το ξέρει πλέον τα παιδιά που έχουν ενεργό δελτίο στο μπάσκετ είναι σχεδόν στο μισό σε σχέση με μια 20ετια/10 ετια πίσω. Αυτό θα το δείτε από τις μειώσεις στον αριθμό των δηλώσεων των ομάδων στα τοπικά/εθνικά πρωταθλήματα και από τα ρόστερ τους, που σχεδόν οι περισσότερες έχουν 35+ παίκτες για να κατεβάσουν 12αδα

Αυτη τη στιγμή κόπτωνται να ψηφίσουν σωματεία που εδώ και πόσα χρόνια έστελναν αντιπροσώπους με σφραγίδες. Δε λεω κάτι παραπανω. Γράφονται απλά στην ιστορία καθε μερα τόνους από κεφάλαια για ταινία ή τριλογία.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Σεπ 08, 2021 9:01 am

SteveNashidis έγραψε:

Οπότε φιλε μου Κοναν τώρα θα πρέπει να καταλαβες οτι αν συνεχιστεί αυτη η κατασταση με το Μητρώο μονο δικαστικά για να λυθεί θα παρει μια 20ετια. Εγω προτιμώ να αδικηθούν κάποια σωματεία που εδώ και πόσο καιρό δεν ετοιμασαν φακελους για να μπουν στο μητρώο παρά να αδικηθούν όλα εκείνα τα σωματεία που περιμένουν τις εκλογές.
Δεν είναι θέμα τι προτιμώ και τι όχι. Δεν έχω άλλωστε πλήρη εικόνα για τα σωματεία που μπήκαν και γι' αυτά που δεν μπήκαν στο μητρώο. Έχω εκφράσει νομίζω ξεκάθαρα την αντίθεση μου στον Βασιλακόπουλο, έχω όμως και κριτικάρει έντονα τον Αυγενάκη.
Αυτό που λέω καιρό τώρα είναι ότι η δικαιοσύνη δεν γίνεται να παρακαμφθεί είτε μας αρέσει είτε όχι, αν κάποιο σωματείο (η υποψήφιος από πίσω) θέλει να προσφύγει στην δικαιοσύνη δεν μπορεί να του απαγορέψει κανείς να το κάνει.
Ο Αυγενάκης νόμιζε ότι αφού ψηφίστηκαν οι νόμοι και βγήκαν οι εγκύκλιοι που ήθελε θα μπορούσε να κάνει ότι ήθελε με χαρακτηριστικό παράδειγμα το κλείσιμο του Μητρώου που εμπόδισε σωματεία να κάνουν αιτήσεις σ' αυτό και που οδήγησε σ' αυτήν την αλλοφροσύνη του σήμερα. Όπως το βλέπω το δικαστήριο το πιθανότερο είναι να δεχτεί την προσφυγή (λογικό να μην γίνουν εκλογές μέχρι να δούμε ποια σωματεία θα ψηφίσουν σ' αυτό), θα περιμένουμε την κυρία δίκη που θα βγάλει αποτέλεσμα μετά από πόσο καιρό για να δικαιώσει πιθανόν τα σωματεία που τους στέρησαν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για να εγγραφούν στο μητρώο (και δεν θα κάτσει να εξετάσει αν η αίτηση θα εγκρινόταν ή όχι.), αυτό δεν έχει καμία σχέση με το τι προτιμώ και τι όχι εγώ.
Θα εκπλαγώ αν η απόφαση για την προσφυγή επιτρέψει τις εκλογές την Κυριακή και μακάρι να διαψευστώ. Την λύση την έχει ο Αυγενάκης, ας κάτσει να βρει μια λύση να κάνουν αίτηση εγγραφής στο μητρώο όσα σωματεία θέλουν εντός μιας λογικής προθεσμίας, να εξεταστούν οι αιτήσεις επίσης εντός μια ς λογικής προθεσμίας, να δίνεται περιθώριο μερικών ημερών για υποβολή ένστασης (για να μην έχουν πάτημα στο δικαστήριο) και να γίνουν οι εκλογές λίγες μέρες μετά μπας και τελειώσουμε σε μερικούς μήνες.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τετ Σεπ 08, 2021 2:35 pm

Conan1982 έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Οπότε φιλε μου Κοναν τώρα θα πρέπει να καταλαβες οτι αν συνεχιστεί αυτη η κατασταση με το Μητρώο μονο δικαστικά για να λυθεί θα παρει μια 20ετια. Εγω προτιμώ να αδικηθούν κάποια σωματεία που εδώ και πόσο καιρό δεν ετοιμασαν φακελους για να μπουν στο μητρώο παρά να αδικηθούν όλα εκείνα τα σωματεία που περιμένουν τις εκλογές.
Δεν είναι θέμα τι προτιμώ και τι όχι. Δεν έχω άλλωστε πλήρη εικόνα για τα σωματεία που μπήκαν και γι' αυτά που δεν μπήκαν στο μητρώο. Έχω εκφράσει νομίζω ξεκάθαρα την αντίθεση μου στον Βασιλακόπουλο, έχω όμως και κριτικάρει έντονα τον Αυγενάκη.
Αυτό που λέω καιρό τώρα είναι ότι η δικαιοσύνη δεν γίνεται να παρακαμφθεί είτε μας αρέσει είτε όχι, αν κάποιο σωματείο (η υποψήφιος από πίσω) θέλει να προσφύγει στην δικαιοσύνη δεν μπορεί να του απαγορέψει κανείς να το κάνει.
Ο Αυγενάκης νόμιζε ότι αφού ψηφίστηκαν οι νόμοι και βγήκαν οι εγκύκλιοι που ήθελε θα μπορούσε να κάνει ότι ήθελε με χαρακτηριστικό παράδειγμα το κλείσιμο του Μητρώου που εμπόδισε σωματεία να κάνουν αιτήσεις σ' αυτό και που οδήγησε σ' αυτήν την αλλοφροσύνη του σήμερα. Όπως το βλέπω το δικαστήριο το πιθανότερο είναι να δεχτεί την προσφυγή (λογικό να μην γίνουν εκλογές μέχρι να δούμε ποια σωματεία θα ψηφίσουν σ' αυτό), θα περιμένουμε την κυρία δίκη που θα βγάλει αποτέλεσμα μετά από πόσο καιρό για να δικαιώσει πιθανόν τα σωματεία που τους στέρησαν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για να εγγραφούν στο μητρώο (και δεν θα κάτσει να εξετάσει αν η αίτηση θα εγκρινόταν ή όχι.), αυτό δεν έχει καμία σχέση με το τι προτιμώ και τι όχι εγώ.
Θα εκπλαγώ αν η απόφαση για την προσφυγή επιτρέψει τις εκλογές την Κυριακή και μακάρι να διαψευστώ. Την λύση την έχει ο Αυγενάκης, ας κάτσει να βρει μια λύση να κάνουν αίτηση εγγραφής στο μητρώο όσα σωματεία θέλουν εντός μιας λογικής προθεσμίας, να εξεταστούν οι αιτήσεις επίσης εντός μια ς λογικής προθεσμίας, να δίνεται περιθώριο μερικών ημερών για υποβολή ένστασης (για να μην έχουν πάτημα στο δικαστήριο) και να γίνουν οι εκλογές λίγες μέρες μετά μπας και τελειώσουμε σε μερικούς μήνες.
Aυτο που περιγραφεις εγινε. Και παραταση δοθηκε και μαλιστα 2-3 φορες. Παντα θα υπαρχει καποιο σωματείο που θα ερχεται ετεροχρονισμένα και μετά τη λήξη.

Ο Φασουλας ειπε και κατι αλλο σημερα. Οτι τα σωματεία που μπορει να ψηφισουν με προσωρινη αποφαση δικαστηριου και τον Νοεμβριο οταν θα εκδικαστει πάρουν αρνητική τελεσίδικη απόφαση για νομιμη συμμετοχή στις εκλογές, θα δημιουργησουν πρόβλημα στις εκλογές. Γιατί θα βρεθούν άλλα σωματεία να διεκδικήσουν ακύρωση των εκλογών για την παρανομη ψήφο αυτών που δικαιωθηκαν πριν λίγες μερες. :roofl: :roofl: :roofl:

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2564
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Σεπ 08, 2021 3:03 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Σεπ 08, 2021 2:35 pm
Conan1982 έγραψε:

Aυτο που περιγραφεις εγινε. Και παραταση δοθηκε και μαλιστα 2-3 φορες. Παντα θα υπαρχει καποιο σωματείο που θα ερχεται ετεροχρονισμένα και μετά τη λήξη.

Ο Φασουλας ειπε και κατι αλλο σημερα. Οτι τα σωματεία που μπορει να ψηφισουν με προσωρινη αποφαση δικαστηριου και τον Νοεμβριο οταν θα εκδικαστει πάρουν αρνητική τελεσίδικη απόφαση για νομιμη συμμετοχή στις εκλογές, θα δημιουργησουν πρόβλημα στις εκλογές. Γιατί θα βρεθούν άλλα σωματεία να διεκδικήσουν ακύρωση των εκλογών για την παρανομη ψήφο αυτών που δικαιωθηκαν πριν λίγες μερες. :roofl: :roofl: :roofl:
Ισχύει αυτο δυστυχώς.
Οι άλλοι ζητάνε ασφαλιστικά μέτρα μέχρι την εκδίκαση της κύριας προσφυγής τους και με το γράμμα του νόμου τα κερδίζουν αφού αν οι εκλογές γίνουν και μετά τις εκλογές κερδίσουν την προσφυγή η νίκη είναι χωρίς νόημα.

Οπότε η ΕΟΚ μπορεί είτε να περιμένει να τελεσιδικήσει η προσφυγή(καλό Πάσχα) είτε να τους γράψει από τώρα στους καταλόγους για να ψηφίσουν.
Όμως αν κάποιο από τα σωματεία που ψηφίσουν έτσι τελικά απορριφθεί στην δίκη και έτσι έχει ψηφίσει χωρίς να έπρεπε να έχει το δικαίωμα, όποιος υποψήφιος θέλει θα μπορεί να προσφύγει για ακύρωση των εκλογών.

Ο Αυγενάκης έβγαλε τα μάτια του μόνος του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Πέμ Σεπ 09, 2021 1:28 am

Κατηγορουμενος για αποπειρα βιασμου ο Τσαγκρωνης, οποιος θελει μπορει να δει αναλυτικα τις καταγγελιες της υπαλληλου της ΕΟΚ, και πως ολη η ομοσπονδια (αναφερεται ονομαστικα ο Γολεμης) το συγκαλυπτε και την αντιμετωπιζε σαν ξενο σωμα επειδη δεν καθοτανε στον Τσαγκρωνη.

Ας συνεχιστει κατα τ αλλα η συζητηση για το αν πρεπει να φυγει δημοκρατικα, πραξικοπηματικα ή μαγικα το καθεστως, και τις ανησυχιες για το αν θα ρθει κοκκινο, μπλε ή ροζ καθεστως στη θεση του νυν....

Σηκωνω τα χερια ψηλα πλεον.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”