Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
τι ειναι αυτο που κανουνε ανεξηγειτο!τα λεγαμε τοσο καιρο αλλα με το πασο τους τα παιδια δεν βιαζονται να παρουν παιχτη!ενα χρονο τωρα πονανε τα ματια μας κανει μπαμ τι ηθελε η ομαδα απο την αρχη κ δε μπορω να το εξηγησω γιατι δεν πηραν απο την αρχη ασσο!δεν ειναι ασσοι μεικον κ ουτε κ ο περυ για βασικος στην ευρωλιγκα!φτιαξαν μια ομαδα ασουτη παλι σε ολες τις θεσεις βαριεσαι να βλεπεις να σπανε τα καλαθια!καποια πραγματα τα ξερουμε χρονια οτι πχ ο παπαγιαννης ειναι με τα φεγγαρια του θες σεντερ να τον βοηθαει τπτ!πηγε πηρε 2 ασουτα 4αρια στο 3 σουτ δεν εχουμε!στον ασσο δεν μπορουν να παιξουν αμυνα κ φανηκε κ με τον απολλωνα!πικ εν ρολ δεν ειδα!πως θα φανουν φλοιντ εβανς!ειναι δυνατον 2η συνεχομενη χρονια ευρωλιγκα ομαδα χωρις ασσο κανονικο?
0
-
- Reactions: 2423
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Η ομάδα ακόμη μοντάρεται, έλεος με την γκρίνια από τα πρώτα φιλικά. Άσο θα πάρουμε (το έχει πει ο Πρίφτης), και δε νομίζω να ξέρεις καλύτερα από τον ίδιο τι χρειάζεται η ομάδα.giorgos45 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 04, 2021 7:17 pmτι ειναι αυτο που κανουνε ανεξηγειτο!τα λεγαμε τοσο καιρο αλλα με το πασο τους τα παιδια δεν βιαζονται να παρουν παιχτη!ενα χρονο τωρα πονανε τα ματια μας κανει μπαμ τι ηθελε η ομαδα απο την αρχη κ δε μπορω να το εξηγησω γιατι δεν πηραν απο την αρχη ασσο!δεν ειναι ασσοι μεικον κ ουτε κ ο περυ για βασικος στην ευρωλιγκα!φτιαξαν μια ομαδα ασουτη παλι σε ολες τις θεσεις βαριεσαι να βλεπεις να σπανε τα καλαθια!καποια πραγματα τα ξερουμε χρονια οτι πχ ο παπαγιαννης ειναι με τα φεγγαρια του θες σεντερ να τον βοηθαει τπτ!πηγε πηρε 2 ασουτα 4αρια στο 3 σουτ δεν εχουμε!στον ασσο δεν μπορουν να παιξουν αμυνα κ φανηκε κ με τον απολλωνα!πικ εν ρολ δεν ειδα!πως θα φανουν φλοιντ εβανς!ειναι δυνατον 2η συνεχομενη χρονια ευρωλιγκα ομαδα χωρις ασσο κανονικο?
1
1

μακαρι να κανω λαθος αλλα δε θελει πολυ για να καταλαβει καποιος οτι δεν εχουμε ασσο κ οτι ειμαστε ασουτοι!δεν δημιουργει η ομαδα παιρνει τη μπαλα ο ενας κανει τα δικα του παιρνει ο αλλος τα δικα του!περιφερειακη αμυνα καθολου μονο με φαουλ στην ευρωλιγκα τι θα γινει?πως να μη γκρινιαξεις θελω η ομαδα να παιξει μπασκετ να τα παει καλα!δεν ειναι τα λεφτα θα το ξαναπω ο σχεδιασμος παλι δεν ειναι σωστος!δεν γινεται να εχεις παπι ρος γουαιτ εβανς στο 3 4 ποιος θα σουταρει?
0
-
- Reactions: 2463
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ήταν ματς για να βγουν συμπεράσματα το σημερινό, είτε ρίχναμε 30αρα ειτε χάναμε. Εγω αυτο που παρατήρησα είναι ότι θα έχουμε θέμα στο σκορ απτη θεση 4 (ουτε λοου ποστ , ούτε σουτ υπαρχει) και ισως πρεπει να παρει αρκετό χρόνο εκει ο Παπι. Βεβαια δεν έπαιξε πολύ και ο Περι για να δούμε τους ψηλους μας περισσότερο μέσω Πικ Εν Ρολ. Ο Μεικον θα φαίνεται καλυτερος με εναν ακόμα γκαρντ στην ομαδα που θα τον απαλασσει απτο καθήκον της δημιουργίας. Με Μεικον και Περι διπλα του παντως, σίγουρα θα φανεί καλυτερος ο Ρος!!
Κατα τα αλλα περιμένω ακόμα να δω τον ασο κι ελπίζω μέχρι μέσα Σεπτέμβρη να εχει βρεθεί, πολλά θα εξαρτηθούν απτην υγεια του Νεντοβιτς, απτο ποσο σταθερός θα είναι ο Παπαγιαννης και απτην βελτίωση που αναμένουμε απτον Παπαπετρου. Οι υπόλοιποι ξενοι της ομαδας ειναι ολοι στοιχήματα που ίσως όμως αποδειχτούν καλύτεροι απτους περσινους, βεβαια αυτο δεν ξερω αν ειναι αρκετό για ένα πλασάρισμα απτη 10η θέση και πάνω πχ.
Εγω για τον γκαρντ τα έχω πει : Ryan Arcidiacono
Κατα τα αλλα περιμένω ακόμα να δω τον ασο κι ελπίζω μέχρι μέσα Σεπτέμβρη να εχει βρεθεί, πολλά θα εξαρτηθούν απτην υγεια του Νεντοβιτς, απτο ποσο σταθερός θα είναι ο Παπαγιαννης και απτην βελτίωση που αναμένουμε απτον Παπαπετρου. Οι υπόλοιποι ξενοι της ομαδας ειναι ολοι στοιχήματα που ίσως όμως αποδειχτούν καλύτεροι απτους περσινους, βεβαια αυτο δεν ξερω αν ειναι αρκετό για ένα πλασάρισμα απτη 10η θέση και πάνω πχ.
Εγω για τον γκαρντ τα έχω πει : Ryan Arcidiacono
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πάρα πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Αρνητικά είδαμε άπειρα. Θα έχουμε χρόνο να κράξουμε (ναι δεν ξέρουμε καλύτερα από τον Πρίφτη αλλά ούτε από το Βόβορα ξέραμε και τελικά το να πας χωρίς βαρβάτο άσσο αποδείχτηκε σαχλαμάρα... ).
Όμως εμένα το Μεικόν-ΣαντΡοος-Παπαπέτρου μου αρέσει πολύ και νομίζω πως όταν δέσουν θα είναι εύκολα το τρίο της περιφέρειας που θα κλείνει τους αγώνες. Τώρα αν πάρουμε το Ουοναμέικερ πχ αλλάζει το πράγμα. Αλλά ΟΚ ας μιλήσουμε γι' αυτούς που έχουμε.
Όμως εμένα το Μεικόν-ΣαντΡοος-Παπαπέτρου μου αρέσει πολύ και νομίζω πως όταν δέσουν θα είναι εύκολα το τρίο της περιφέρειας που θα κλείνει τους αγώνες. Τώρα αν πάρουμε το Ουοναμέικερ πχ αλλάζει το πράγμα. Αλλά ΟΚ ας μιλήσουμε γι' αυτούς που έχουμε.
0
-
- Reactions: 209
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι,πιο πολύ για 2,20 μου έκανε και όχι για 2.15 που γράφεται
Σε παρακάτω ποστ που εκανες θα συμφωνήσω απόλυτα
Και έχω την αίσθηση ότι ο αρτσιντιακονο εχει κατι σπάνιο απάνω του
0
Έχω μια αδιόρατη αίσθηση ότι δεν θα πάρετε ντε και καλά άσσο.
Θα πάρετε έναν σουτέρ που να είναι γύρω στα 500-700 που λογικά έχετε για ξόδεμα. Αν αυτός παίζει σε άλλες θέσεις, θα κάνετε μια μετατόπιση τους Σαντ Ρόος και Μέηκον από μια θέση πιο πάνω (μπασκετικά μιλώντας, γιατί αριθμητικά είναι μια θέση πιο... κάτω.)
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
χωρις ασσο δεν βγαινει καμια ομαδα. περσυ η ομαδα απο το 2 εως το 5 ηταν πολυ καλύτερη απο την προπερσυνη και ομως βγηκε τριτη απο το τελος ενω η προπερσυνη βγηκε 6η. η διαφορα; ο ασσος που ηταν ο νικ.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 04, 2021 9:42 pmΈχω μια αδιόρατη αίσθηση ότι δεν θα πάρετε ντε και καλά άσσο.
Θα πάρετε έναν σουτέρ που να είναι γύρω στα 500-700 που λογικά έχετε για ξόδεμα. Αν αυτός παίζει σε άλλες θέσεις, θα κάνετε μια μετατόπιση τους Σαντ Ρόος και Μέηκον από μια θέση πιο πάνω (μπασκετικά μιλώντας, γιατί αριθμητικά είναι μια θέση πιο... κάτω.)
αν δεν εχεις ασσο να οργανωσει, να δημιουργήσει, να δωσει την μπαλα εκει που πρεπει σε αυτον που πρεπει τοτε δεν σκοραρεις ευκολα και δεν βρισκεις ρυθμο. αν παρει 2-3αρι σουτερ ποιος θα του δινει την μπαλα; μονο ο περυ ειναι ασσος αλλα ξερουμε οτι θα μας βγει και θα παιζει 30 λεπτα;
οι ψηλοι που εχουμε ειναι σκοραρουν μονο αν τους ταισεις, απο πικ εν ρολ καθως σουτ, ποστ και 1vs1 δεν εχουν. κοντους να πασαρουν και να δημιουργουν δεν εχουμε, σουτερ γυρω γυρω δεν εχουμε οποτε δενει το γλυκο.
Τουλάχιστον τωρα εχουμε μια ελπιδα οτι θα παρουμε παικταρα βασικο ασσο και θα μας αλλαξει την αγωνιστική ταυτοτητα. Φαντασου να ειχαμε μείνει με το δυαρι μπρει

0
Tracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 04, 2021 10:20 pm
χωρις ασσο δεν βγαινει καμια ομαδα. περσυ η ομαδα απο το 2 εως το 5 ηταν πολυ καλύτερη απο την προπερσυνη και ομως βγηκε τριτη απο το τελος ενω η προπερσυνη βγηκε 6η. η διαφορα; ο ασσος που ηταν ο νικ.
αν δεν εχεις ασσο να οργανωσει, να δημιουργήσει, να δωσει την μπαλα εκει που πρεπει σε αυτον που πρεπει τοτε δεν σκοραρεις ευκολα και δεν βρισκεις ρυθμο. αν παρει 2-3αρι σουτερ ποιος θα του δινει την μπαλα; μονο ο περυ ειναι ασσος αλλα ξερουμε οτι θα μας βγει και θα παιζει 30 λεπτα;
οι ψηλοι που εχουμε ειναι σκοραρουν μονο αν τους ταισεις, απο πικ εν ρολ καθως σουτ, ποστ και 1vs1 δεν εχουν. κοντους να πασαρουν και να δημιουργουν δεν εχουμε, σουτερ γυρω γυρω δεν εχουμε οποτε δενει το γλυκο.
Τουλάχιστον τωρα εχουμε μια ελπιδα οτι θα παρουμε παικταρα βασικο ασσο και θα μας αλλαξει την αγωνιστική ταυτοτητα. Φαντασου να ειχαμε μείνει με το δυαρι μπρει![]()
Κατ' αρχάς σόρρυ για το εκτός θέματος. Μπέρδεψα το "επικαιρότητα" με το "μεταγραφές".
Τέλος πάντων, μακάρι να πάρετε. Εγώ το λέω εντελώς βάσει αίσθησης. Δεν ξέρω τίποτε επ' αυτού, εκτός απ' αυτά που διαβάζω εδώ.
Απλώς σκέφτομαι (το έχω ξαναπεί, άλλωστε) ότι αν θέλατε βασικό άσσο με 500-700 άντε 800, θα είχατε πάρει. ¨Στα πόδια σας" τον είχατε τόσο καιρό τον Λορένζο Μπράουν. ΚΑι τον Μπάλντγουιν. Και τον Τζαλίν Σμιθ στο πιο φθηνό.
Θα ρισκάρει να δώσει στα μέσα προς τέλη Σεπτέμβρη, την πιο κομβική θέση της πεντάδας σε τύπο σαν τον ...Αρχιδιάκονο (ελέησον ημάς

Ενώ έναν σουτέρ πιο εύκολα τον μπάζεις στην ομάδα.

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
σωστο αυτο που λες, για αυτο και εγω εγραφα οτι δεν καταλαβαινω τι κανουν εκει στην ομαδα και τι σχεδιασμο εχουν? εδω με αντιπαλο τον διπλαρο και δεν μπορουσαν να δημιουργησουν στην ευρωλιγκα τι θα εκαναν;basket72 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 05, 2021 12:16 amTracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 04, 2021 10:20 pm
χωρις ασσο δεν βγαινει καμια ομαδα. περσυ η ομαδα απο το 2 εως το 5 ηταν πολυ καλύτερη απο την προπερσυνη και ομως βγηκε τριτη απο το τελος ενω η προπερσυνη βγηκε 6η. η διαφορα; ο ασσος που ηταν ο νικ.
Τουλάχιστον τωρα εχουμε μια ελπιδα οτι θα παρουμε παικταρα βασικο ασσο και θα μας αλλαξει την αγωνιστική ταυτοτητα. Φαντασου να ειχαμε μείνει με το δυαρι μπρει![]()
Κατ' αρχάς σόρρυ για το εκτός θέματος. Μπέρδεψα το "επικαιρότητα" με το "μεταγραφές".
Τέλος πάντων, μακάρι να πάρετε. Εγώ το λέω εντελώς βάσει αίσθησης. Δεν ξέρω τίποτε επ' αυτού, εκτός απ' αυτά που διαβάζω εδώ.
Απλώς σκέφτομαι (το έχω ξαναπεί, άλλωστε) ότι αν θέλατε βασικό άσσο με 500-700 άντε 800, θα είχατε πάρει. ¨Στα πόδια σας" τον είχατε τόσο καιρό τον Λορένζο Μπράουν. ΚΑι τον Μπάλντγουιν. Και τον Τζαλίν Σμιθ στο πιο φθηνό.
Θα ρισκάρει να δώσει στα μέσα προς τέλη Σεπτέμβρη, την πιο κομβική θέση της πεντάδας σε τύπο σαν τον ...Αρχιδιάκονο (ελέησον ημάς)που δεν σκαμπάζει γρι από Ευρώπη;
Ενώ έναν σουτέρ πιο εύκολα τον μπάζεις στην ομάδα.![]()
Δηλαδη ο σχεδιασμος θα ηταν ενας ασσος και ας ελπισουμε να βγει; κλεισε εκει το μεγαλο συμβολαιο στον ασσο και βλεπεις μετα.
Τωρα οτι και να γινει πρεπει να παρουν ασσο με οσα λεφτα διαθετουν και ας κανει 2 μηνες να μπει στο κλιμα και ας μην εχει παιξει ευρωπη ποτε. Φωναζαμε για λορενζο ή αλλον ασσο αλλα επρεπε να ανανεωσουμε τον τραυματια νεντο, δεν υπηρχαν και τα λεφτα του μπρει με του καλαιτζακη οποτε ισως και για αυτο να μην πηραν.
Να πουμε και κατι αλλο, ο απολλωνας σημερα επαιξε χωρις εναν ξενο σεντερ (που θα παρει) και ενα ακομα 1-2 ξενο, εκει που θα δωσει καλο συμβολαιο. με λιγα λογια ουτε τον μη πληρη απολλωνα δεν μπορουσαμε να παιξουμε. και καλα οτι κλεβαμε πολλες μπαλες πιεζαμε κλπ, στο σετ παιχνιδι; εκει εχουμε και λεμε: δημιουργια μηδεν, ποστ μηδεν, σουτ πολυ λιγα πραγματα, ποιοτητα 2-3 παικτες και αν.
Δυσκολα τα πραγματα και ακομα πιο κακος σχεδιασμος. Το μονο που μπορω να πω οτι θα εχει η ομαδα ειναι πολυ ενεργεια και αθλητικοτητα, καθως και πολυ πιεση πανω στην μπαλα. μονο αυτο βρισκω θετικο ως ωρας. και μαλλον ο πριφτης δεν ειναι και μαγος, παρολο που θεωρω οτι ειναι εξαιρετικη περιπτωση που εκατσε στην ομαδα. ελπιζω να μην τον φαμε και αυτον...
0