Μπορεί να μην έχεις άδικο φίλε Τζόνι, για τον Γέλοβατς (παίζει να είναι στον απόηχο της πολύ καλής του σημερινής εμφάνισης με την ΑΕΚ) απλώς είναι τέτοια η έλλειψη αυτόφωτου σκορ και σουτ από το 3 και κάτω, που θα σας έδινε πράγματα- συν ότι μιλάμε για έμπειρο παίκτη (έχει περάσει κι από την εθνική του κάποια φάση, νομίζω όσο έπαιζε στη Ρωσία και μοίραζε 20ρες και 30ρες.)JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 03, 2021 9:01 pm
Έτσι όπως τα γράφεις νομιζω βγαίνουν χρήματα και για καλύτερο 4αρι απτον Γελοβατς (ο οποιος μου χτυπάει άσχημα στο μάτι να πω την αλήθεια - για το επιπεδο της γιουρολιγκ τουλάχιστον). Παντως ακόμα κι αν τον Γκραντ δεν μπορούσαμε να πάρουμε (λόγω εμπλοκής Αρμανι) το οτι δεν συνδυασμε τον Τζοουνς που λες πχ μαζι με τον Περι ειναι αξιο απορίας. Ο οποίος Τζοουνς ηταν ακόμα ελευθερος οταν προέκυψαν τα χρήματα από Καλαιτζάκη και Μπρει και δεν νομίζω να καιγόταν και τοσο να παει στη Βιλερμπαν, αξιο απορίας πως δεν κινηθήκαμε για τον αμερικανο πραγματικά..
Έχεις δίκιο παντως στο οτι με 7 ξενους αντι 8 που θέλουμε (κατσε μην μείνουμε στους 7 βέβαια και κλαίμε με τη παρούσα στελέχωση) θα μπορούσαμε να χουμε ενα πολυ ωραιο συνολακι. Εγω δεν θα επιχειρήσω όμως καν να κάνω τοσες αλλαγές οσες εσυ.. θα πω απλως οτι στο ροστερ μας όπως είναι τώρα αν προσέθετες τον Οκομπο ή τον Τζοουνς και άλλαζες τον Νεντοβιτς με τον Ελαιζα Μπραιαντ θα παίζαμε άλλο μπασκετ! Και ιδανικα μια αλλαγή Εβανς με Κοστέλο, ακόμα και θυσιάζοντας τον Μεικον αλλα το τελευταίο δεν με καίει καν τοσο...
Ο Ρούμπιτ αντί του Έβανς, επίσης θα ήταν σαφώς πιο ταιριαστή λύση. Έρχεται από καλύτερη χρονιά, έχει περισσότερη δύναμη/όγκο, που σας λείπει από τον ζωγραφιστό, έχει ποιότητα μπροστά, και σουτάρει από το 3π. κάπου στο 37% σε Ευρωλίγκα και Ευρωκάπ, αλλά πέρυσι στη Λιθουανική λίγκα σούταρε με 51% (!!!) και πριν 3 χρόνια στη γερμανική λίγκα με την Μπάμπεργκ, με 42%. Τον λες καλό σουτέρ για τη θέση του.
Και θα σας εξοικονομούσε κανά 100ρι σε σχέση με τον Έβανς.
Τον Γκραντ τον είχατε τόσο καιρό στην Α1, δεν ήταν ανάγκη να περιμένατε την Αρμάνι.
Αντίθετα, τον Πέρι δεν τον είχατε στα πόδια σας αλλά τον κλείσατε από πολύ νωρίς. Θυμάμαι μάλιστα από την άνοιξη να ¨"παίζει" ως βασικός στόχος.
Ο Οκόμπο θα ερχόταν με ένα στάτους σκόρερ pg κι εσείς από τη στιγμή που έχετε τον Νέντοβιτς αναγκαστικά θέλετε οργανωτές. Εξου κι ο Κρις Τζόουνς.
Για τον Χάιμε (π.χ παρέα με Τζ. Γκραντ) και την ανάγκη της Μάλαγα για ρευστό τα είχαμε πει καιρό. Όπως και για τον Μπουτέιγ. Με ένα 400ρι συμβόλαιο και ένα 200-300ρι ρήτρα θα είχατε πάρει τον Γάλλο από τη Μάλαγα ( στα λεφτά του Νέντοβιτς δηλαδή) και θα δίνατε μπόι στην περιφέρεια, και πολλούς συνδυασμούς μαζί με τον πλέι μεήκερ σας (ας πούμε Κρις Τζόουνς) δίπλα από τον Σαντ Ρόος είτε δίπλα από τον Πάπι , είτε ως 3ρι ο Μπουτέιγ και 4ρι ο Πάπι.