Πέρα των πόντων που έβρισκε ο Γκος απέναντι στον Σλούκα στο δεύτερο δεκάλεπτο κυρίως, είναι δεδομένο ότι η κύρια επιθετική πηγή παραγωγής στην Ρεάλ ήταν πικ εν ρολ εναντίον των πενταριών του Ολυμπιακού. Το αμυντικό πακέτο στο 5 δεν είναι όμως στα χαρτιά άσχημα, Φαλ κύκλωπας κοντά στο καλάθι, Ζαν Σαρλ αλλαγές στα σκριν. Μάρτιν λίγος χαζός αλλά με δυνητικά αμυντικά προσόντα.basket72 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 08, 2021 11:11 pmΑν κι απόψε δεν είναι νύχτα για προβληματισμό, τη μεταγραφή τη θέλουμε στο 3-4. Μετά τους Παπανικολάου- Βεζένκοφ, τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά. Ο Μάρτιν θα ανέβει και ο Ζαν Σαρλ ας καλύπτει το 5. Στο 4 θέλουμε κάτι που να είναι αξιόμαχο μπροστά και να έχει και αθλητικότητα/δύναμη και να παίζει και το 3.prime7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 08, 2021 11:04 pmΚαι επίσημα ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ! Η ομάδα φέτος παίζει εναντίον όλων στα ίσα, έχει λύσεις, και παίζει σκυλίσια άμυνα. Σάσα ο νέος Superstar μας, Σλουκας με ανάσες φέτος, Tyler έκανε την διαφορά και ξεφύγαμε στην διαφορά.
Μια μεταγραφή ακόμα δεν θα με χάλαγε παρόλα αυτά, σε ποια θέση όμως?? Ο Παπανικολάου έχει γυρίσει για τα καλά ο άνθρωπος και ο Σακ όσο παίζει είναι θετικός. Ίσως στο 5 ζοριζομαστε περισσότερο..
Απ' αύριο αυτά, όμως. Απόψε ήταν νύχτα επιστροφής ΄΄οπως είπε κι ο Ripcity.
Στην Ευρώπη κανείς δεν μας έδινε αουτσάιντερ απόψε, τουναντίον-κι εγώ στο τσακ ήμουν να το πω πριν το παιχνίδι, αλλά προτίμησα το 50-50. Το οποίο λέω να το τηρήσω πια κι ως γούρι.
EL Game 2, Olympiacos - Real Madrid
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν ήταν να ξεχωρίσω ένα και μόνο παίκτη σήμερα, αυτός θα ήταν ο Βεζένκοφ.
Όχι γιατί έβαλε τους περισσότερους πόντους.
Αλλά γιατί στη μέρα που δεν του έμπαιναν τα τρίποντα, είχε την ωριμότητα και το μπασκετικό IQ να πλησιάσει το καλάθι και να τα χώνει από μέσα.
Συν του ότι -βέβαια- μάζεψε και 10 ριμπάουντ.
ΥΓ: Πού είσαι, Reaper, δεν μας έριξε 20 ριμπάουντ παραπάνω η Ρεάλ. Το πρόσεξες ή το αντιπαρέρχεσαι σιγή (με υπογεγραμμένη);
Όχι γιατί έβαλε τους περισσότερους πόντους.
Αλλά γιατί στη μέρα που δεν του έμπαιναν τα τρίποντα, είχε την ωριμότητα και το μπασκετικό IQ να πλησιάσει το καλάθι και να τα χώνει από μέσα.
Συν του ότι -βέβαια- μάζεψε και 10 ριμπάουντ.
ΥΓ: Πού είσαι, Reaper, δεν μας έριξε 20 ριμπάουντ παραπάνω η Ρεάλ. Το πρόσεξες ή το αντιπαρέρχεσαι σιγή (με υπογεγραμμένη);
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Για Γουόκαπ συμφωνώ απόλυτα.basket72 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 08, 2021 10:55 pmΟ Γουόκαπ προφανώς και θα ανέβει. Στην άμυνα είναι ήδη κορυφαίος και δημιουργικά δείχνει το τεράστιο κενό που είχαμε πέρσι. Φαίνεται στον ΣΛούκα αυτό. 'Άσε που βγαίνει ο Κώστας κι είμαστε οκ.kojito έγραψε: ↑Παρ Οκτ 08, 2021 10:48 pm, ίσως χρειαστούμε πεντάρι τελικά αντί για τριάρι.
Walkup εκτελεστικά δείχνει αρκετά κακός μέχρι τώρα, έστω κι αν αμυντικά και δημιουργικά δεν είναι αρνητικός. Φαίνεται να παίζει λίγο αγχωμένα και να ψάχνει τον ρόλο του. Νομίζω πάντως σιγά-σιγά θα ανεβαίνει.
Για την άμυνά του φέτος δεν τα λέω, εγώ. Τα σκορ των αντιπάλων μας (σε σχέση με 25 λεπτά που έμεινε στο παρκέ*)τα λένε.
* Επιμέναμε διάφοροι ότι δεν ήρθε απλώς ως άσσος του Σλούκα.
Δεν υπάρχει χώρος για προβληματισμό απόψε.
Θυμίζουμε τις ομάδες που σταματήσαμε να βλέπουμε από τον ημιτελικό εκείνο στη Κωνσταντινούπολη.
Θυμάμαι μια φάση που τον ποστάρει ο (ψηλότερος) Πουαριέ, σπρώχνει-σπρώχνει, και δεν τον κουνάει ούτε πόντο!
Εκτός των άλλων, έχει και φοβερή δύναμη.
0
I never thought there were corners in time
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να λέω πως όλα είναι ρόδινα στο 5 νομίζω πως το δίδυμο αυτό είναι από τα καλύτερα ever.mixalisgate7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 08, 2021 10:53 pmΜεγάλη νίκη, σημαντικό που ήμασταν καλοί και πάλι στην άμυνα, αν παραλίγο να αυτοκτονήσουμε στο τέλος. Βοήθησε βέβαια η αστοχία της Ρεάλ στο τρίποντο. Καλύτεροι παίκτες μας ήταν Σλούκας και Σάσα, πολύτιμοι ήταν και Παπ και Ντόρσει. Έχουμε θέμα στο πέντε, οι Ταβάρες και Πουαριέ εξέθεσαν τους Φαλ και Μάρτιν. Αν και πρώτος στην τρίτη περίοδο εμφανίστηκε καλύτερος από ότι στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω θέλουμε και σέντερ, εκτός από παίκτη στο 3-4.
0
Δεν είμαστε ράφτες εμείς.

Ας πάμε στους 8 κι ας έχουμε την υγειά μας. Πρώτα όμως να συνεχίσουμε σοβαροί. Και βλέπουμε...
Σε λοιπά νέα στο βασικό συνδρομητικό κανάλι της ΙΣπανίας το DAZN οι σχολιαστές έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός περιμένει άφιξη από το ΝΒΑ αυτές τις μέρες.
Διόλου απίθανο, βέβαια να τον μπέρδεψαν με τον " Πανατινάικος"

Το είπα και σε άλλο topic απόψε, αλλά φαντάζεστε τον Ολυμπιακό με έναν ακόμα Ντόρσεϊ στο ψηλότερό του κατά 6-7 πόντους, που θα καλύπτει τα 3-4; Κι ο Ζαν Σαρλ ας πάει λίγο πίσω στο rotation, ας παίξει Α1 κλπ. το ίδιο κι ο Σακατάκ ο οποίος, παρεμπιπτόντως έχει 3/3 τρίποντα στα 2 πρώτα ματς.

Είδαμε πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα στο ΣΕΦ, με κόσμο "από τα παλιά". Θέλω να κρατήσω μικρό καλάθι, γιατί όπως είχε πει και ο coach στην αρχή της χρονιάς, οι ομάδες φαίνονται στην πρώτη ήττα η οποία είναι πιθανό να έρθει στην ερχόμενη βδομάδα. Κρίμα που και τα ματς με την Μπάρτσα και με την Τσκα είναι εκτός, τα μόνα που έχουμε να δούμε για τον Οκτώβρη είναι με τη Ζάλγκιρις και την Άλμπα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν πάρουμε νίκες από τις πιο αδύναμες ομάδες (βλέπε ούνικς, άλμπα, μπασκόνια που έγινε κτλ) και πάρουμε καμιά-δυο παραπάνω με τις πιο "σοβαρές", όπως σήμερα με τη ρεάλ, ο στόχος της 8αδας θα είναι πραγματικός. Για εμένα δηλαδή να χάσουμε στο Μπλαουγκράνα την Τετάρτη δεν έγινε και τίποτα, αρκεί να διαχειριστούμε τα ματς με τις "μικρότερες" (ας μου επιτραπεί ο όρος) ομάδες, όχι όπως πέρυσι που κάναμε 1-1 με άσβελ, 0-2 με ζάλγκιρις, 0-2 με μπασκόνια κτλ).
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν πάρουμε νίκες από τις πιο αδύναμες ομάδες (βλέπε ούνικς, άλμπα, μπασκόνια που έγινε κτλ) και πάρουμε καμιά-δυο παραπάνω με τις πιο "σοβαρές", όπως σήμερα με τη ρεάλ, ο στόχος της 8αδας θα είναι πραγματικός. Για εμένα δηλαδή να χάσουμε στο Μπλαουγκράνα την Τετάρτη δεν έγινε και τίποτα, αρκεί να διαχειριστούμε τα ματς με τις "μικρότερες" (ας μου επιτραπεί ο όρος) ομάδες, όχι όπως πέρυσι που κάναμε 1-1 με άσβελ, 0-2 με ζάλγκιρις, 0-2 με μπασκόνια κτλ).
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετα απο το σημερινο παιχνιδι εμαθα πως:
α) η ομαδα θελει μεταγραφη στο 3-4
β) θελει μεταγραφη στο 5
γ) Ισως θελει και μεταγραφη στο 1 γιατι ο Ουοκαπ ειναι ρουκουνας και δεν βαζει και πολλα γκολ.
Περιμενω την πρωτη ηττα να δω μηπως ζητησουν να γυρισει και ο Σπανουλης, για να δεσει η αμυνα ξερω γω.
ΥΓ 1 Δεν πα να λετε για τριποντα, ταλεντα , ΝΒΑερς και GOATs , Στο ευρωπαικο μπασκετ χωρις αμυνουλα, δεν παει κανενας πουθενα. Ειδικα με επταψηφια μπατζετς.
Οπως λενε και στο σκακι την παρτιδα πρωτα την σωζεις και μετα την κερδιζεις.
ΥΓ2 Φυσικα και θελει μεταγραφη στο 3-4.
β) θελει μεταγραφη στο 5
γ) Ισως θελει και μεταγραφη στο 1 γιατι ο Ουοκαπ ειναι ρουκουνας και δεν βαζει και πολλα γκολ.
Περιμενω την πρωτη ηττα να δω μηπως ζητησουν να γυρισει και ο Σπανουλης, για να δεσει η αμυνα ξερω γω.
ΥΓ 1 Δεν πα να λετε για τριποντα, ταλεντα , ΝΒΑερς και GOATs , Στο ευρωπαικο μπασκετ χωρις αμυνουλα, δεν παει κανενας πουθενα. Ειδικα με επταψηφια μπατζετς.

ΥΓ2 Φυσικα και θελει μεταγραφη στο 3-4.

1
1

- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτος που θα παει πισω θα ειναι ο Λουντζης. Θα υπαρξουν παιχνιδια που θα δαγκωνεις την γλωσσα σου που το ειπες αυτο για Λιβιο και Μακισικ. Ειναι και οι δυο ΥΠΕΡ απαραιτητοι για παιχνιδια που μπορει να στραβωσουν. Εχουν στοιχεια που κανεις αλλος απο τους υπολοιπους εννεα (για την ωρα, λεμε να γινουν και δεκα) δεν μπορουν να δωσουν. Εδω θα ειμαι και θα στα θυμισω οταν ερθει η στιγμηbasket72 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 09, 2021 12:40 amΔεν είμαστε ράφτες εμείς.![]()
Ας πάμε στους 8 κι ας έχουμε την υγειά μας. Πρώτα όμως να συνεχίσουμε σοβαροί. Και βλέπουμε...
Σε λοιπά νέα στο βασικό συνδρομητικό κανάλι της ΙΣπανίας το DAZN οι σχολιαστές έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός περιμένει άφιξη από το ΝΒΑ αυτές τις μέρες.
Διόλου απίθανο, βέβαια να τον μπέρδεψαν με τον " Πανατινάικος"και τον Γ. Φέρελ.
Το είπα και σε άλλο topic απόψε, αλλά φαντάζεστε τον Ολυμπιακό με έναν ακόμα Ντόρσεϊ στο ψηλότερό του κατά 6-7 πόντους, που θα καλύπτει τα 3-4; Κι ο Ζαν Σαρλ ας πάει λίγο πίσω στο rotation, ας παίξει Α1 κλπ. το ίδιο κι ο Σακατάκ ο οποίος, παρεμπιπτόντως έχει 3/3 τρίποντα στα 2 πρώτα ματς.![]()

2
2

Αν χάναμε θα αλλάζαμε όλη την ομάδα.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 09, 2021 4:52 amΜετα απο το σημερινο παιχνιδι εμαθα πως:
β) θελει μεταγραφη στο 5
ΥΓ2 Φυσικα και θελει μεταγραφη στο 3-4.![]()

Μετά από τέτοια νίκη και μιλάμε για μεταγραφές.
Όπως τα λες χωρίς άμυνα στην ευρώπη δεν πας πουθενά.
Παρόλο που η ρεαλ έχει τους καλύτερους ψηλούς στη διοργάνωση (εκτός τσσκα όταν είναι υγιείς ο μιλοτίνουφ) πήραμε τα ριμπάουντ και στην άμυνα μόνο ο ταβάρεζ μας έβαλε πολλούς πόντους. Και οι 2 ομάδες έχασαν πολλά τρίποντα γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση στη περιφέρεια και τα δικά μας τρίποντα που βάλαμε δεν ήταν εύκολα. Δεν θυμάμαι κάποιος να σούταρε εντελώς μόνος του. Ο γουοκαπ μπορεί να ήταν άστοχος αλλά ήταν πολύ καλός στην οργάνωση έδωσε 5 ασίστ και μόνο 1 λάθος και πολύ καλός στην άμυνα πήρε και 4 ριμπάουντ. Ο φαλ ίσως έπρεπε να παίξει παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο κατά τη γνώμη μου. Βεζένκοφ χωρίς λόγια . σλούκας ηγέτης μας κράτησε στη 2η περίοδο στο παιχνίδι. Ο Λαρετζάκης έχει αλλάξει κι αυτός επίπεδο, από τη στιγμή που παίρνει περισσότερο χρόνο λογικό ο μακίσικ να παίζει λιγότερο. Τον παπ τον φάγατε από τα φιλικά. Πίστέυω ότι θα προκριθούμε στην 8άδα μην ακούω για φιναλ φορ και τέτοια από οκτώβριο μήνα, πέρυσι η ρεαλ ήταν 4 στο πρώτο γύρο και μετά παραλίγο να μείνει απ έξω από την 8άδα.
0
- Conan1982
- Reactions: 3311
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας χαρούμε την ομάδα που επιτέλους βλέπεται μετά από καιρό. Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι φέτος μπορούμε και θα παίζουμε καλή άμυνα και ότι στην επίθεση θέλουμε ακόμα δουλειά όπως και πολλές ομάδες που δεν είναι έτοιμες ακόμα.
Προς το παρών η εντολή νομίζω είναι σαφής αν παρουσιαστεί η ευκαιρία για τρίποντο όποιος και να την έχει το κάνει και δεν ψάχνουμε απαραίτητα την ιδανική προσπάθεια όπως η Ζαλγκίρις επί εποχές Σάρας π.χ. Είμαστε 4η στις ομάδες με τα περισσότερα τρίποντα και μόλις 13η σε ποσοστό ευστοχίας, και ναι το δείγμα είναι μικρό αλλά φαίνεται. Νομίζω όσο στην ομάδα μαθαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο και κυκλοφορεί καλύτερα η μπάλα στην περιφέρεια θα βγαίνουν και σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις που θα αυξήσουν τα ποσοστά μας και θα ανοίγουν χώρους στην ρακέτα.
Ο Μακκίσικ μου φαίνεται ακόμα βαρύς, ο Παπανικολάου φαίνεται να παίζει χωρίς ενοχλήσεις, ο Γουοκάπ πράγματι είναι εξαιρετικός στην άμυνα και περιμένουμε να τον δούμε και στο σκοράρισμα.
Ο Φολ έλπιζα, καθαρά από άποψη σώματος-ύψους ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλό ματσάρισμα απέναντι από τον Ταβάρες αλλά δεν.
Και η οποία Ρεάλ είχε τον Ταβάρες ο οποίος αμυντικά δημιουργεί όντως τοίχος στην ρακέτα και πάνε και παίρνουν και τον Poirier, εντάξει οι ψηλοί μας μπορούν να κριθούν και σε άλλο παιχνίδι, ειδικά ο Μαρτίν που μπροστά τους είναι κοντός και παρ' όλα αυτά το προσπάθησε με την δύναμη του και την αντοχή του στις επαφές (και έφαγε και 3 τάπες)>
Προς το παρών η εντολή νομίζω είναι σαφής αν παρουσιαστεί η ευκαιρία για τρίποντο όποιος και να την έχει το κάνει και δεν ψάχνουμε απαραίτητα την ιδανική προσπάθεια όπως η Ζαλγκίρις επί εποχές Σάρας π.χ. Είμαστε 4η στις ομάδες με τα περισσότερα τρίποντα και μόλις 13η σε ποσοστό ευστοχίας, και ναι το δείγμα είναι μικρό αλλά φαίνεται. Νομίζω όσο στην ομάδα μαθαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο και κυκλοφορεί καλύτερα η μπάλα στην περιφέρεια θα βγαίνουν και σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις που θα αυξήσουν τα ποσοστά μας και θα ανοίγουν χώρους στην ρακέτα.
Ο Μακκίσικ μου φαίνεται ακόμα βαρύς, ο Παπανικολάου φαίνεται να παίζει χωρίς ενοχλήσεις, ο Γουοκάπ πράγματι είναι εξαιρετικός στην άμυνα και περιμένουμε να τον δούμε και στο σκοράρισμα.
Ο Φολ έλπιζα, καθαρά από άποψη σώματος-ύψους ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλό ματσάρισμα απέναντι από τον Ταβάρες αλλά δεν.
Και η οποία Ρεάλ είχε τον Ταβάρες ο οποίος αμυντικά δημιουργεί όντως τοίχος στην ρακέτα και πάνε και παίρνουν και τον Poirier, εντάξει οι ψηλοί μας μπορούν να κριθούν και σε άλλο παιχνίδι, ειδικά ο Μαρτίν που μπροστά τους είναι κοντός και παρ' όλα αυτά το προσπάθησε με την δύναμη του και την αντοχή του στις επαφές (και έφαγε και 3 τάπες)>
0
- golitog7
- Reactions: 1728
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κύριε Μελαγιες και εσείς εδώ;Hipster έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 09, 2021 4:52 amΜετα απο το σημερινο παιχνιδι εμαθα πως:
β) θελει μεταγραφη στο 5
ΥΓ2 Φυσικα και θελει μεταγραφη στο 3-4.![]()
0
- berry
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία πάμε. Μπράβο
Μιας και πιάσαμε τις μεταγραφές ίσως να πρέπει να το δούμε αλλιώς
Όχι που χρειαζόμαστε έτσι όπως είναι τα πράγματα περισσότερο ενίσχυση, αλλά που θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα αν εχουμε τραυματισμό βασικού
Και εκεί περιπλέκεται το πράγμα
Θα μας φέρει κάνα κόμπο γκαρντ ο Μπαρτζω και θα κουφαθουμε όλοι εμείς που θέλουμε forward ή center
Υ.Γ βέβαια ποτέ δεν ήμουν οπαδός της λογικής τι θα γίνει αν ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτονται στο τεχνικό επιτελείο
Μιας και πιάσαμε τις μεταγραφές ίσως να πρέπει να το δούμε αλλιώς
Όχι που χρειαζόμαστε έτσι όπως είναι τα πράγματα περισσότερο ενίσχυση, αλλά που θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα αν εχουμε τραυματισμό βασικού
Και εκεί περιπλέκεται το πράγμα
Θα μας φέρει κάνα κόμπο γκαρντ ο Μπαρτζω και θα κουφαθουμε όλοι εμείς που θέλουμε forward ή center
Υ.Γ βέβαια ποτέ δεν ήμουν οπαδός της λογικής τι θα γίνει αν ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτονται στο τεχνικό επιτελείο
0
Σημαντική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση συνολικά.
Πάρα πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις του Παπανικολάου. Και χθες έδωσε ώθηση στην ομάδα.
Η άμυνα μας ήταν πολύ διαβασμένη. Ο Μπαρτζώκας δεν έμεινε χθες στις αλλαγές με το ρολόι, έβλεπε τα προβλήματα και έριχνε στο παρκέ λύσεις. Χαρακτηριστική η βεντούζα Γουόκαπ που έριξε πάνω στον Γκος όταν ο τελευταίος πήγε να πάρει το ματς μόνος του.
Α, τωρα που είπα Γουόκαπ. Η προσήλωση του στο πλάνο, οι αμυντικές του ικανότητες και η σοβαρότητα του στο παρκέ είναι υπεροπολύτιμα στοιχεία. Απο εκεί και πέρα στην επίθεση είναι ακριβώς αυτός που περίμενα. Μέτριος δημιουργικά, μέτριος (εως κακός) εκτελεστικά. Την κουβαλάει την μπάλα καλά, πασάρει καλά αλλά μέχρι εκεί. Χθες έκανε και μερικά λάθη όταν του έμενε η μπάλα στα χέρια. Δεν τον κριτικάρω αρνητικά, απλά υπογραμμίζω τα δεδομένα. Είχα ξαναγράψει οτι ελπίζω φέτος στον Ολυμπιακό να μπορέσει να αναβαθμίσει το παιχνίδι του, να διορθώσει στοιχεία στην επίθεση ώστε να ανέβει επίπεδο. Θα δούμε.
Η κριτική στην γραμμή των ψηλών νομίζω οτι δεν μπορεί να γίνει βραδιές που παίζουμε με Ταβάρες-Πουαριέ. Δεν θα παίζουμε κάθε βράδυ απέναντι σε τέτοιους ψηλούς. Ο Μάρτιν επιθετικά το πάλεψε λίγο. Στην άμυνα είχε θέματα, όμως με βοήθειες στις αλλαγές απο τον Γουόκαπ κυρίως κάπως αντεπεξήλθαμε.
Την άλλη εβδομάδα Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις. Με μια νίκη μια χαρά θα είμαστε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε κανονικό μπάσκετ.
Για μεταγραφή δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι ο Μπαρτζώκας είναι ζεστός. Πάντως αν πάρουμε παίχτη, θα προτιμούσα κάποιον ψηλό με μούσκουλα.
Πάρα πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις του Παπανικολάου. Και χθες έδωσε ώθηση στην ομάδα.
Η άμυνα μας ήταν πολύ διαβασμένη. Ο Μπαρτζώκας δεν έμεινε χθες στις αλλαγές με το ρολόι, έβλεπε τα προβλήματα και έριχνε στο παρκέ λύσεις. Χαρακτηριστική η βεντούζα Γουόκαπ που έριξε πάνω στον Γκος όταν ο τελευταίος πήγε να πάρει το ματς μόνος του.
Α, τωρα που είπα Γουόκαπ. Η προσήλωση του στο πλάνο, οι αμυντικές του ικανότητες και η σοβαρότητα του στο παρκέ είναι υπεροπολύτιμα στοιχεία. Απο εκεί και πέρα στην επίθεση είναι ακριβώς αυτός που περίμενα. Μέτριος δημιουργικά, μέτριος (εως κακός) εκτελεστικά. Την κουβαλάει την μπάλα καλά, πασάρει καλά αλλά μέχρι εκεί. Χθες έκανε και μερικά λάθη όταν του έμενε η μπάλα στα χέρια. Δεν τον κριτικάρω αρνητικά, απλά υπογραμμίζω τα δεδομένα. Είχα ξαναγράψει οτι ελπίζω φέτος στον Ολυμπιακό να μπορέσει να αναβαθμίσει το παιχνίδι του, να διορθώσει στοιχεία στην επίθεση ώστε να ανέβει επίπεδο. Θα δούμε.
Η κριτική στην γραμμή των ψηλών νομίζω οτι δεν μπορεί να γίνει βραδιές που παίζουμε με Ταβάρες-Πουαριέ. Δεν θα παίζουμε κάθε βράδυ απέναντι σε τέτοιους ψηλούς. Ο Μάρτιν επιθετικά το πάλεψε λίγο. Στην άμυνα είχε θέματα, όμως με βοήθειες στις αλλαγές απο τον Γουόκαπ κυρίως κάπως αντεπεξήλθαμε.
Την άλλη εβδομάδα Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις. Με μια νίκη μια χαρά θα είμαστε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε κανονικό μπάσκετ.
Για μεταγραφή δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι ο Μπαρτζώκας είναι ζεστός. Πάντως αν πάρουμε παίχτη, θα προτιμούσα κάποιον ψηλό με μούσκουλα.