Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 09, 2021 11:44 am
Για τον Λαρεντζάκη είμουν της άποψης ότι δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερα κυρίως λόγω ότι ούτε καλό σουτ έχει, ούτε μπορεί να απειλήσει αποτελεσματικά με διεισδύσεις. Όμως σε 2 παιχνίδια βλέποντας τον πόσο προσπαθεί στην άμυνα, όχι μόνο με άσκοπο τρέξιμο, αλλά και έξυπνα και με σωστές τοποθετήσεις τείνω να αλλάξω γνώμη. Βελτίωσε το βρε παιδί μου λίγο και το τρίποντο να πάω να κάνω μια κωλοτούμπα.
Να σταθούμε και στην διαχείριση του Πρίντεζη, που μπαίνει για λίγο φρέσκος δίνει ότι μπορεί χωρίς μανούρες και δυσαρέσκειες, είναι σίγουρο ότι στην διάρκεια της σεζόν θα τον χρειαστούμε να παίξει και περισσότερο και θα είναι επιτέλους ωραίο να είναι φρέσκος όταν πρέπει.
Συμφωνώ και για Πρίντεζη και για Λάρε.
Εγώ πάντως την έχω κάνει την κωλοτούμπα μου για Λάρε εδώ και καιρό κι ακόμα μυαλό δεν βάζω.
Χθες ήταν καταλυτικός.
Το ζήτημα με τον Μπαρτζώκα είναι να κάνει τώρα την υπέρβασή του. Ήδη έχει κάνει αρκετές από τον Απρίλη και δώθε. Πρώτον, η παραδοχή του μετά το ματς κόντρα στη Χίκμι στο ΣΕΦ, ότι θα πήγαινε για 3-4 Ευρωλιγκάτους. Δεύτερον η στροφή σε 7footer. Τρίτον η ηρεμία του φέτος. ( Σε αυτό υπάρχει μια έξτρα εξήγηση, την οποία την έχω πει από πέρσι κιόλας).
Το τέταρτο που τού λείπει είναι να βγάλει από πάνω του το άγχος για τη διαχείριση ενός λίγο μεγαλύτερου ρόστερ από αυτό που έχει. Εκεί θέλει κάποιες έξτρα ικανότητες.
Βλέπεις, είναι οκ να τους έχεις όλους ευχαριστημένους αν είναι .... 12. Αν όμως έρθει 6ο ξένος, θα αρχίσουν τα προβλήματα, σκέφτεται ο κόουτς. Κι όμως είναι λάθος σε αυτό.
Εκεί είναι δικό του θέμα να βρει τρόπο (αν μπορεί κιόλας).
Αριθμητκά είμαστε οκ με 7 παίκτες από το 1 ως το 3. Το θέμα είναι ότι οι 3 παίζουν στην ίδια θέση, (sg) με τους Λούντζη και Γουόκαπ να μπορούν επίσης να παίξουν την ίδια θέση.
Εκεί λοιπόν πρέπει να κάνει το άλμα του ο Μπαρτζώκας. Να βρει παίκτη που να μπορεί να κάνει υπομονή, να έχει συνηθίσει να έρχεται από τον πάγκο και να είναι ζεστός και να παίζει 2 θέσεις, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία και για τη διαχείριση των υπολοίπων.
* Βέβαια, υπάρχει το παράδοξο, ότι από το SF, σε δυο παιχνίδια (ελαχιστότατο το δείγμα- το ξέρω) έχουμε 7/11 τρίποντα (Παπ- Σακ, που πες ότι τον βάζει στο 3 πιο πολύ....).