EL Game 3 : Baskonia - Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 13, 2021 1:41 am

AO DAFNIS έγραψε:
Τετ Οκτ 13, 2021 1:29 am
Δεν ξερώ γιατί οι περισσότεροι θεωρούσαν την Μπασκόνια ξεκάθαρο φαβορί πριν το παιχνίδι. Είχε προβάδισμα αλλά όχι στο βαθμό που το παρουσίαζαν νομίζω. Ακόμα και στοιχηματικά το διπλό του ΠΑΟ για μένα είχε πολύ αξία σε απόδοση πάνω απο 3 που το έδιναν.

Πολύ ασύνδετη η μπασκόνια και νομίζω οτι αν δεν πάρει τουλάχιστον έναν σοβαρό παίχτη στα guard η χρονιά δεν βγαίνει.

Και ο ΠΑΟ βέβαια προβλέψιμος και πολύ iso. Με hero ball απο Παπ κ Macon γύρισε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι χάθηκε στα rebound . ακόμα κ με τέτοια διαφορά όμως πήγε στο σουτ.
Αν ο Μπόλντγουιν ήταν σε βαυαρικό φεγγάρι (όχι ότι πέρσι δεν είχε θέματα, αλλά όσο και να το κάνεις, είχε βραδιές MVP) τα πράγματα θα ήταν αρκετά διαφορετικά. Φέτος είναι σε πειραιώτικο φεγγάρι ακόμα :roll: , και τρέχουν και δεν φτάνουν στη Βιτόρια.

Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Οκτ 13, 2021 1:54 am

Ίσως γιατί έχω βάλει τον πήχη πολύ χαμηλά, ίσως γιατί είμαι ρεαλιστής βλέποντας αυτό το ρόστερ/μπάτζετ, πάντως είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας. Σίγουρα η Μπασκόνια αυτή τη στιγμή δεν λέει πολλά αλλά οποιοδήποτε εκτός έδρας μπορούμε να κοντράρουμε μόνο καλό πρόσημο έχει. Πόσο μάλλον απέναντι στους Βάσκους με τους οποίους έχουμε ουκ ολίγες κηδείες.

Ισχύει πως δεν είδαμε ιδιαίτερη δημιουργία, συνεργασίες ή συστήματα αλλά πέραν του πόσο νωρίς στη σεζόν βρισκόμαστε, είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσουμε. Ο τρόπος που έχει χτιστεί η ομάδα (και που προτιμάει και ο Πρίφτης) είναι πάνω στην προσωπική ενέργεια και στο iso. Δεν το κρίνω ακόμα αλλά έτσι είναι και δείχνει πως θα παραμείνει. Ο Φέρελ δίνει ακριβώς αυτό.

Κρίμα πάντως για την ήττα. Είχαμε μαχητικότητα και κάμποσους παίχτες να εμφανίζονται σαν άσσοι απ' το μανίκι σε διάφορα χρονικά σημεία (Έβανς, ΣαντΡοος, Ουάιτ). Κρίμα επίσης γιατι μας μπήκαν τα σουτ αλλά μπήκαν και των άλλων. Βέβαια το παιχνίδι χάθηκε στα ριμπάουντ και πολύ φοβάμαι ότι θα το ξαναδούμε το έργο.

Μεγαλύτερο παράδειγμα δεν υπάρχει από τον Οκάρο. Μαχητής. Φοβερός αμυντικός. Προσηλωμένος. Δεν χαμπαριάζει. Αλλά τεχνική δεν έχει, σουτ ούτε και το κυριότερο δεν έχει ούτε ύψος ούτε όγκο να τα βάλει με τα θηρία. Εξαιρετικός ως 2ος όμως.
Τίμιος και πάλι ο Έβανς αλλά δεν είναι για πολλά φοβάμαι. Παίζει να ήταν και ο καλύτερος ... σέντερ μας σήμερα όμως. Σε μια θέση που πονέσαμε φουλ.
Ο Παπαγιάννης είχε τη μέση του και ο Φλόιντ είδε το σκληρό πρόσωπο της Ευρολίγκας.
Ο Πέρι ίσως έπρεπε να παίξει λίγο παραπάνω σήμερα.
Ιδέα μου ή ο Μεικόν ήταν πραγματικά καλός στην άμυνα σε κάμποσες στιγμές; Πάντως ο τύπος ήταν on fire στο τέλος και έπρεπε να πάρει το τελευταίο σουτ.
Μοιραίος ο Ιωάννης αλλά άλλη κλάση εμφανώς.
Νέντο επιστροφή στη γη.

Κρίμα γιατί μπορούσαμε το διπλό. Πάμε Μαδρίτη για την εμπειρία και προχωράμε.

4
4 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 641
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Οκτ 13, 2021 8:28 am

basket72 έγραψε:
Τετ Οκτ 13, 2021 1:41 am
AO DAFNIS έγραψε:
Τετ Οκτ 13, 2021 1:29 am
Δεν ξερώ γιατί οι περισσότεροι θεωρούσαν την Μπασκόνια ξεκάθαρο φαβορί πριν το παιχνίδι. Είχε προβάδισμα αλλά όχι στο βαθμό που το παρουσίαζαν νομίζω. Ακόμα και στοιχηματικά το διπλό του ΠΑΟ για μένα είχε πολύ αξία σε απόδοση πάνω απο 3 που το έδιναν.

Πολύ ασύνδετη η μπασκόνια και νομίζω οτι αν δεν πάρει τουλάχιστον έναν σοβαρό παίχτη στα guard η χρονιά δεν βγαίνει.

Και ο ΠΑΟ βέβαια προβλέψιμος και πολύ iso. Με hero ball απο Παπ κ Macon γύρισε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι χάθηκε στα rebound . ακόμα κ με τέτοια διαφορά όμως πήγε στο σουτ.
Αν ο Μπόλντγουιν ήταν σε βαυαρικό φεγγάρι (όχι ότι πέρσι δεν είχε θέματα, αλλά όσο και να το κάνεις, είχε βραδιές MVP) τα πράγματα θα ήταν αρκετά διαφορετικά. Φέτος είναι σε πειραιώτικο φεγγάρι ακόμα :roll: , και τρέχουν και δεν φτάνουν στη Βιτόρια.
Είχε την ατυχία η Μπασκόνια να κάνουν step up τα προγηούμενα χρόνια παίχτες κολώνες. Αν δεν κάνω λάθος όμως πληρώθηκε buy out και για Henry , Vildoza , Polonara ?

Οff topic . Συμφωνώ ότι ο Μπάλντγουιν θα είναι βαρόμετρο για την ομάδα και λογικά θα ανέβει η απόδοση του, αλλα νομίζω η μεγάλη απώλεια που δεν καλύφθηκε είναι ο Βιλντόζα ο οποίος βοηθούσε πολύ και στο 2 με σκορ και δημιουργία σε σχήματα δίπλα στον Henry . Φέτoς βλέπω τρελή τρύπα στο 2 και δεν υπάρχει κάποιος να την μπαλώσει . :Ένας Hilliard εκεί θα ήταν λουκούμι. Δλδ ο λοχίας είχε στο μυαλό του να πορευτεί με βασικό Μαρίνκοβιτς και από πίσω Kurucs στο 2 ?? Ευτυχώς που δεν έφυγε ο Γκεντράιτις για άλλες πολιτείες και κάνει τον SG . Επίσης και ο Κοστέλο σε ρόλο tweener αντί Πολονάρα είναι τρελό στοίχημα.

Aπό ότι έχω καταλάβει έχεις κανάλια επικοινωνίας με την χώρα των Βάσκων, θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις τι πιστεύουν οι οπαδοί για την στελέχωση και τι κλίμα επικρατεί. (sorry για το off topic)

Στα του ΠΑΟ έχω μεγάλη περιέργεια πως θα κουμπώσει ο Πρίφτης τον Φέρελ στην ομάδα. Δεν τον έχω δει πολύ τον παίχτη αλλά από αυτά που διαβάζω νομίζω θα είναι λίγο ανορθόδοξα τα σχήματα με Φέρελ και δίπλα του Μεικον ή Νέντο.

0
vforvendetta85
Reactions:

Τετ Οκτ 13, 2021 8:58 am

Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω (γενικά στο forum) πως η ομάδα έχει ροστερ eurocap, πως δεν κάνουν τα παλληκάρια και πως ο Πρίφτης δεν έχει σχέδιο, plays κλπ.
Πως κατάφερε η ομάδα χθες και το έφτασε στον πόντο; Μόνο με ηρωισμούς; Μήπως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση;

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc

Τετ Οκτ 13, 2021 9:42 am

Η μεγάλη πληγή χθες ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ και από εκεί χάθηκε το παιχνίδι προφανώς.Ειμαι ικανοποιημένος απ'την προσπάθεια,η ομάδα το πάλεψε μέχρι τέλους και μπορούσε να το πάρει με ένα σουτ.Ειναι μια νέα ομάδα,με νέο προπονητή, στην αρχή της χρονιάς.Χρειαζεται χρόνος για να υπάρξει καλύτερη συνεργασία σε άμυνα και κάποια plays στην επίθεση.
Δεν υπάρχει pnr ασσος, δεν υπάρχουν ψηλοί που να ποσταρουν και να πασάρουν καλά από μέσα προς τα έξω, δεν υπάρχουν off ball σουτέρ.Επομενως είναι λογικό ότι η ομάδα παίζει πολύ iso και ίσως να βοηθήσει την κατάσταση ο Φερελ με κάποια pnr που θα στήνει, τους χώρους που θα δημιουργεί λόγω χαρακτηριστικών κλπ.Υπομονη, στήριξη και δουλειά.

1
1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 943
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 13, 2021 11:40 am

A.CAB II έγραψε:
Τετ Οκτ 13, 2021 1:54 am
Ίσως γιατί έχω βάλει τον πήχη πολύ χαμηλά, ίσως γιατί είμαι ρεαλιστής βλέποντας αυτό το ρόστερ/μπάτζετ, πάντως είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας. Σίγουρα η Μπασκόνια αυτή τη στιγμή δεν λέει πολλά αλλά οποιοδήποτε εκτός έδρας μπορούμε να κοντράρουμε μόνο καλό πρόσημο έχει. Πόσο μάλλον απέναντι στους Βάσκους με τους οποίους έχουμε ουκ ολίγες κηδείες.

Ισχύει πως δεν είδαμε ιδιαίτερη δημιουργία, συνεργασίες ή συστήματα αλλά πέραν του πόσο νωρίς στη σεζόν βρισκόμαστε, είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσουμε. Ο τρόπος που έχει χτιστεί η ομάδα (και που προτιμάει και ο Πρίφτης) είναι πάνω στην προσωπική ενέργεια και στο iso. Δεν το κρίνω ακόμα αλλά έτσι είναι και δείχνει πως θα παραμείνει. Ο Φέρελ δίνει ακριβώς αυτό.

Κρίμα πάντως για την ήττα. Είχαμε μαχητικότητα και κάμποσους παίχτες να εμφανίζονται σαν άσσοι απ' το μανίκι σε διάφορα χρονικά σημεία (Έβανς, ΣαντΡοος, Ουάιτ). Κρίμα επίσης γιατι μας μπήκαν τα σουτ αλλά μπήκαν και των άλλων. Βέβαια το παιχνίδι χάθηκε στα ριμπάουντ και πολύ φοβάμαι ότι θα το ξαναδούμε το έργο.

Μεγαλύτερο παράδειγμα δεν υπάρχει από τον Οκάρο. Μαχητής. Φοβερός αμυντικός. Προσηλωμένος. Δεν χαμπαριάζει. Αλλά τεχνική δεν έχει, σουτ ούτε και το κυριότερο δεν έχει ούτε ύψος ούτε όγκο να τα βάλει με τα θηρία. Εξαιρετικός ως 2ος όμως.
Τίμιος και πάλι ο Έβανς αλλά δεν είναι για πολλά φοβάμαι. Παίζει να ήταν και ο καλύτερος ... σέντερ μας σήμερα όμως. Σε μια θέση που πονέσαμε φουλ.
Ο Παπαγιάννης είχε τη μέση του και ο Φλόιντ είδε το σκληρό πρόσωπο της Ευρολίγκας.
Ο Πέρι ίσως έπρεπε να παίξει λίγο παραπάνω σήμερα.
Ιδέα μου ή ο Μεικόν ήταν πραγματικά καλός στην άμυνα σε κάμποσες στιγμές; Πάντως ο τύπος ήταν on fire στο τέλος και έπρεπε να πάρει το τελευταίο σουτ.
Μοιραίος ο Ιωάννης αλλά άλλη κλάση εμφανώς.
Νέντο επιστροφή στη γη.

Κρίμα γιατί μπορούσαμε το διπλό. Πάμε Μαδρίτη για την εμπειρία και προχωράμε.
κριμα για το χτεσινο . βασικα ενα απο τα 4 -5 χαμενα ριμπαουντ στο τελος να ειχατε παρει θα ειχε τελειωσει το παιχνιδι . Στα τελευταια λεπτα ο μεικος φοβερος και στο τριτο δεκαλεπτο ο παπαπετρου εμοιαζε κουκοτς, αλλα , φιλε μου αυτο πυ παιχτηκε χτες μπασκετ δεν ηταν , τουλαχιστον οχι οργανωμενο . πολυ iso ελαχιστο συστημα . Μικρη λεπτομερεια που με ψιλοχαλασε . στην τελευταια φαση ο παπι πασαρει στο νεντο που ενω εχει τριποντο επιστρεφει τη μπαλα που ζυγιζει 300 κιλα στον αποστολεα . Αν μη τι αλλο ο Νεντοβιτς μας εχει συνηθισει σε αλλα . μπορει βεβαια να ειδα και λαθος αλλα οπως και να εχει με παραξενεψε λιγο .

0
basket72
Reactions:

Τετ Οκτ 13, 2021 12:03 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Οκτ 13, 2021 11:40 am

κριμα για το χτεσινο . βασικα ενα απο τα 4 -5 χαμενα ριμπαουντ στο τελος να ειχατε παρει θα ειχε τελειωσει το παιχνιδι . Στα τελευταια λεπτα ο μεικος φοβερος και στο τριτο δεκαλεπτο ο παπαπετρου εμοιαζε κουκοτς, αλλα , φιλε μου αυτο πυ παιχτηκε χτες μπασκετ δεν ηταν , τουλαχιστον οχι οργανωμενο . πολυ iso ελαχιστο συστημα . Μικρη λεπτομερεια που με ψιλοχαλασε . στην τελευταια φαση ο παπι πασαρει στο νεντο που ενω εχει τριποντο επιστρεφει τη μπαλα που ζυγιζει 300 κιλα στον αποστολεα . Αν μη τι αλλο ο Νεντοβιτς μας εχει συνηθισει σε αλλα . μπορει βεβαια να ειδα και λαθος αλλα οπως και να εχει με παραξενεψε λιγο .
Όντως κρίμα γιατί μπορούσε να το πάρει κι έβαλε πολύ δύσκολα στη γηπεδούχο κι αρκετά πιο ακριβή ομάδα, Μπασκόνια.
Εγώ πάλι θα σταθώ στο μέταλλο που έχει περάσει ο Πρίφτης και θα αφήσω στην άκρη τα ζητήματα στελέχωσης και συστημάτων/φιλοσοφίας στην επίθεση. Αφενός τα έχουμε επισημάνει πολλοί από εμάς, αφετέρου, σε αυτήν την κατεύθυνση θα πορευτεί η ομάδα, περιμένοντας μια καλύτερη χημεία με το πέρασμα του χρόνου και την ένταξη του Φέρελ που κι αυτός, παίκτης για τέτοιο μπάσκετ, είναι κομμένος και ραμένος.

Όσο για την τελευταία φάση, είναι λογικό ο Νέντο να μην το πάρει, έβλεπε ότι δεν του έβγαινε η βραδιά με τίποτε, ενώ ξέρει ότι φέτος σουτάρει στην Ευρωλίγκα με 15-16%. Γενικά η ομάδα σουτάρει με 29-30% και μόνο ο Μέικον περνάει το 40%. Βέβαια είναι αρκετές οι ομάδες που ακόμα δεν σουτάρουν καλά, για τα δεδομένα τους, οπότε κι εκεί θα υπάρχει κάποια βελτίωση. Δεν μπορεί π.χ να μείνει ο Νέντο στο 15%. ΘΑ το πάει κάπου στο 35% όπως κι ο Πάπι θα το πάει στο 35% από το 30% που σουτάρει με πάρα πολλές προσπάθειες που παίρνει αναλογικά με τις ικανότητές του ως σουτέρ.
Λογικά τώρα με τον Φέρελ θα υπάρχει μια μοιρασιά στις προσπάθειες. Εκτός κι αν βγει Μακ ή Τζόνσον, που δεν το νομίζω, γιατί έρχεται σε μικρότερη ηλικία από τους 2 τους κι έχει κίνητρο να γυρίσει πίσω στο ΝΒΑ.

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1728
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τετ Οκτ 13, 2021 12:51 pm

AlexTsiri13 έγραψε:
Τρί Οκτ 12, 2021 11:18 pm
Η εμφάνιση ήταν όντως η καλύτερη εκτός έδρας, όμως η Μπασκόνια σε επίπεδο ρόστερ είναι τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης.Ο μόνος πραγματικά ποιοτικός της παίκτης είναι σχεδόν 40 χρονών (Γκρέιντζερ). Αμα δεν γίνει το διπλό κι εκεί, που θα γίνει;;....
Ο Granger είναι 32 χρονών και όχι 40. Επίσης θεωρείς ότι οι Μπάλντγουιν, Φοντέκιο, Γκεντράιτις, Ένοκ, Πέτερς και Σεντεκέρσκις είναι μη ποιοτικοί παίκτες? Πιστεύεις ότι ο Παναθηναικός έχει καλύτερους? Τι μηδενισμοί είναι αυτοί ρε παιδιά

3
3 Εικόνα
ggr

allstar
Reactions: 1869
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Τετ Οκτ 13, 2021 3:48 pm

Σήμερα είδα το παιχνίδι στο youtube, γιατί δεν πρόλαβα χτες. Κρίμα, ένα ρημαδοριμπάουντ αν έπαιρνε ο ΠΑΟ, θα μπορούσε να κερδίσει.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Τετ Οκτ 13, 2021 3:54 pm

vforvendetta85 έγραψε:
Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω (γενικά στο forum) πως η ομάδα έχει ροστερ eurocap, πως δεν κάνουν τα παλληκάρια και πως ο Πρίφτης δεν έχει σχέδιο, plays κλπ.
Πως κατάφερε η ομάδα χθες και το έφτασε στον πόντο; Μόνο με ηρωισμούς; Μήπως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση;
Η Μπασκόνια δεν είναι καλύτερη ομάδα από εσάς σε καμιά περίπτωση, άνετα μπορούσατε να τη κερδίσετε και να τερματίσετε πάνω από αυτή. Ο ΠΑΟ με έναν καλό άσο θα ήταν γύρω στη 10άδα πιστεύω. Υποτιμάμε πολύ τις ομάδες μας.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1728
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τετ Οκτ 13, 2021 4:09 pm

tarp7 έγραψε:
vforvendetta85 έγραψε:
Η Μπασκόνια δεν είναι καλύτερη ομάδα από εσάς σε καμιά περίπτωση, άνετα μπορούσατε να τη κερδίσετε και να τερματίσετε πάνω από αυτή. Ο ΠΑΟ με έναν καλό άσο θα ήταν γύρω στη 10άδα πιστεύω. Υποτιμάμε πολύ τις ομάδες μας.
Αγαπητέ φίλε θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια με αυτό που λες. Πιστεύω ότι όχι απλά δεν υποτιμάμαι τις ομάδες μας αλλά τις υπερτιμάμε και μάλιστα πολύ. Και αυτός είναι ο λόγος που στην κάθε στραβή πέφτουμε από τα σύννεφα και πέφτοντας θέλουμε να φάμε όποιον βγει μπροστά μας (παίκτες, προπονητές, προέδρους κτλ). Σκέψου το εξής απλό: είσαι οπαδός της Μπασκόνια και η ομάδα σου πήρε παίκτες με προυπηρεσία στη Euroleague και μάλιστα με πολύ καλές χρονιές (Μπάλντγουιν, Φοντέκιο, Γκιεντράιτις, Γκρέντζερ κτλ). Έρχεται λοιπόν μία ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ, προτελευταία πέρυσι (μόνο ο Αστέρας ήταν από κάτω μιας και η Χίμκι δεν λογαριάζεται ως ομάδα) που φέτος αγόρασε κάποιους παίκτες από το Eurocup και το BCL τους οποίους δεν τους ξέρει κανείς και χάνει το διπλό μέσα στην έδρα σου για ένα ριμπάουντ. Μπορείς να φανταστείς τι θα έλεγες?

2
2 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Οκτ 13, 2021 4:23 pm

tarp7 έγραψε:
vforvendetta85 έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου, καθώς θεωρώ πως η Μπασκόνια δεν είναι σε καμία περίπτωση χειρότερη ομάδα από μας, παρά την κακή εικόνα της απέναντι σε Ολυμπιακό και Αρμάνι. Δε νομίζω να θεωρούμασταν εμείς το φαβορί πριν το χθεσινό παιχνίδι, άσχετα από το γεγονός ότι εν τέλει το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ. Εδώ χάναμε εύκολα τα προηγούμενα χρόνια έχοντας καλύτερη ομάδα, από που προκύπτει ότι χθες έπρεπε να κερδίσουμε; Το γεγονός ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, κρίθηκε στο σουτ, είναι που μπορεί να μας απογοητεύει και να δημιουργεί την εντύπωση ότι χάσαμε ένα ματς που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει, όμως αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι αυτό θα κρινόταν στην τελευταία επίθεση, δε νομίζω να το περιμέναμε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
AlexTsiri13

a1greece
Reactions: 5
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: James Harden

Τετ Οκτ 13, 2021 4:25 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Οκτ 13, 2021 12:51 pm
AlexTsiri13 έγραψε:
Τρί Οκτ 12, 2021 11:18 pm
Η εμφάνιση ήταν όντως η καλύτερη εκτός έδρας, όμως η Μπασκόνια σε επίπεδο ρόστερ είναι τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης.Ο μόνος πραγματικά ποιοτικός της παίκτης είναι σχεδόν 40 χρονών (Γκρέιντζερ). Αμα δεν γίνει το διπλό κι εκεί, που θα γίνει;;....
Ο Granger είναι 32 χρονών και όχι 40. Επίσης θεωρείς ότι οι Μπάλντγουιν, Φοντέκιο, Γκεντράιτις, Ένοκ, Πέτερς και Σεντεκέρσκις είναι μη ποιοτικοί παίκτες? Πιστεύεις ότι ο Παναθηναικός έχει καλύτερους? Τι μηδενισμοί είναι αυτοί ρε παιδιά
Αν διάβαζες το επόμενο σχόλιο που έγραψα παραπάνω, θα έβλεπες πως εννοώ οτι η Μπασκόνια είναι κατά τη γνώμη η χειρότερη αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας και σε καμία περίπτωση δεν έχει χειρότερο ρόστερ από τον Παναθηναϊκό (που κατά τη γνώμη μου και χωρίς ίχνος υπερβολής έχει το πιο αδύναμο ρόστερ στην Ευρωλίγκα). Αυτό που λέω είναι ότι αν δεν καταφέρει η ομάδα να κάνει το διπλό απέναντι στη Μπασκόνια που είναι μια σχετικά αδύναμη ομάδα και έχει και γήπεδο-εκκλησία, τότε μοιάζει δύσκολο να το κάνει οπουδήποτε. Και ο Ερυθρός Αστέρας έχει, για παράδειγμα, πολύ μέτρια ομάδα όμως σχεδόν ποτέ δεν περνάμε από το γήπεδο του.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Τετ Οκτ 13, 2021 4:28 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Οκτ 13, 2021 4:09 pm
tarp7 έγραψε:

Αγαπητέ φίλε θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια με αυτό που λες. Πιστεύω ότι όχι απλά δεν υποτιμάμαι τις ομάδες μας αλλά τις υπερτιμάμε και μάλιστα πολύ. Και αυτός είναι ο λόγος που στην κάθε στραβή πέφτουμε από τα σύννεφα και πέφτοντας θέλουμε να φάμε όποιον βγει μπροστά μας (παίκτες, προπονητές, προέδρους κτλ). Σκέψου το εξής απλό: είσαι οπαδός της Μπασκόνια και η ομάδα σου πήρε παίκτες με προυπηρεσία στη Euroleague και μάλιστα με πολύ καλές χρονιές (Μπάλντγουιν, Φοντέκιο, Γκιεντράιτις, Γκρέντζερ κτλ). Έρχεται λοιπόν μία ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ, προτελευταία πέρυσι (μόνο ο Αστέρας ήταν από κάτω μιας και η Χίμκι δεν λογαριάζεται ως ομάδα) που φέτος αγόρασε κάποιους παίκτες από το Eurocup και το BCL τους οποίους δεν τους ξέρει κανείς και χάνει το διπλό μέσα στην έδρα σου για ένα ριμπάουντ. Μπορείς να φανταστείς τι θα έλεγες?
Καλά δεν τον θεωρώ και υπερομάδα ή ότι θα μπει στην 8άδα σίγουρα έχει θέματα δομικά , αλλά δεν τον θεωρώ και τόσο κακή ομάδα, να δείξει η συνέχεια μπορεί να κάνω και λάθος . Το ότι κέρδισε η μπασκόνια για ένα ριμπάουντ δεν είναι και υπέρ της και έχασε από εμάς με 25 πόντους και μέσα στην έδρα της από το μιλάνο άνετα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”