Συμφωνώ απολύτως για τον Πρίφτη. Αυτονόητο είναι ότι πρέπει να παραμείνει. Καλά εγώ το ίδιο έλεγα και για τον Βόβορα, δεν θα το έλεγα για τον Πρίφτη που ήταν από τους καλυτερότερους διαθέσιμους (απ΄όπου κι αν το πιάσει κανείς).shtarkws έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 16, 2021 8:35 am
Μόνο που ο Παναθηναϊκός έχει 5.5 εκατομμύρια μπάτζετ εκ των οποίων 1 παίρνει ο Παπαπέτρου, 600 ο Παπαγιάννης και αλλά τόσα ο Νεντοβιτς. Ο Πριφτης λοιπόν που αποδεδειγμένα διαλέγει καλούς ξένους έπρεπε να βρει παίκτες με ψίχουλα. Να θυμίσω ότι για το πρώτη επιλογή του αφού έφυγε ο Ντίνος ήταν ο Χάρβεϊ που προτίμησε την Μπολόνια
Ε δεν γι έτσι δουλειά έτσι.
Ο Πριφτης πρέπει 100% να προστατευτεί φέτος ότι και να γίνει και να τον αφήσουν του χρόνου να χτίσει την ομάδα όπως την θέλει, όπου και θα τον κρίνουμε.
Ιδανικά με κάπως μεγαλύτερο μπάτζετ
Σχετικά με το υπογραμμισμένο, όμως, αφενός είναι στα λάθη του η παραμονή Νέντοβιτς (δεν τού το είχα με τίποτε- νομίζω ότι ήταν άνωθεν εντολή) αφετέρου δεν παίρνει με τίποτε μονάχα 600 ο Νέντοβιτς.
Παίρνει κάπου στο 800ρι. Τα έχω ξαναπεί.
Με 550 τον υπογράψατε πέρσι, σε φάση που η καριέρα του ήταν ένα βήμα πριν την απόλυτη κατρακύλα.
Ήρθε σε σας, κι έγραψε τα καλύτερα νούμερα που έχει γράψει ποτέ (σε συνδυασμό με τη χειρότερη θέση που έχετε πάρει ποτέ.....

Εσείς θα του δίνατε ένα 650-700ρι ως αρχική προσφορά, θα έκλεισε κάπου στα 750-800 η φάση.
Αυτό λέει η κοινή λογική.
Τέλος, ο Πρίφτης επιλέγει αποδεδειγμένα καλόύς ξένους στο Ευρωκάπ.
Αποδεδειγμένα καλούς ξένους στην Ευρωλίγκα, επιλέγει ο Αϊτο, ο Μοτεγιούνας, ο Μπαϊέζι. Τον άρχοντα Σαλαθάρ τον αφήνω έξω γιατί έχει κάπως μεγαλύτερο μπάτζετ, χωρίς όμως κι αυτός να επιλέγει παίκτες πάνω από 1κ. ΘΑ τον έβαζα στην κουβέντα για σας, όταν είχατε το μπάτζετ της χρονιάς με Φριντέτ, Τζόνσον κλπ.
Σε λοιπά (και πιο ουσιαστικά/επίκαιρα) εγώ βλέπω τον Παναθηναϊκό να έχει σηκώσει κεφάλι μετά την εμφάνιση στο Μονακό (δεν το κουβεντιάζω καν για εκείνη στο Αλεξάνδρειο).
Παίζετε αρκετά καλή άμυνα, έχετε ξεκάθαρα περιθώρια βελτίωσης στο κομμάτι αυτό, ενώ στην επίθεση μένει να δούμε αν θα επανέλθει ο Νέντοβιτς στα περσινά του νούμερα και κυρίως αν ο Φέρελ πιάσει αυτό που προσδοκά η ομάδα.
Πάντως Οκάρο. Σαντ Ρόος, Μέικον πρέπει να μείνουν στην ομάδα και για του χρόνου. Εκτός κι αν συνεχίζει να ανεβάζει απόδοση ο Μέικον και τον χάσετε από καμιά Μπασκόνια ξέρω εγώ...