Euroleague Day 5 : Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos Athens
Συντονιστής: Captains
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- No Center-No Party

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η Ούνιξ πάντως είχε 22 πόντους στο 1ο ημίχρονο με τη Φενέρμπαχτσε.villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 21, 2021 9:48 pmΘελω οι στατιστικολογοι να μου βρουν ποιο ειναι το αρνητικοτερο ρεκορ επιθεσης πρωτου ημιχρονου σε αγωνα euroleage
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χειρότερος και από πέρυσι ο ΠΑΟ ως τωρα. Γεμισε μισθοφόρους χωρις προοπτικη παλι.
Και η Μακαμπι μετρια παντως. Φετος μαλλον μετα την 20η αγωνιστικη οι 6-7 πρωτες ομαδες θα χουν ξεχωρισει αρκετα απτις υπολοιπες. Νομιζω θα πρεπει να σκεφτουν για play-in tournament αλα nba. Iσως με καποιο μαξιμου διαφορας νικων ανα θεσεις
Και η Μακαμπι μετρια παντως. Φετος μαλλον μετα την 20η αγωνιστικη οι 6-7 πρωτες ομαδες θα χουν ξεχωρισει αρκετα απτις υπολοιπες. Νομιζω θα πρεπει να σκεφτουν για play-in tournament αλα nba. Iσως με καποιο μαξιμου διαφορας νικων ανα θεσεις
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά λέει ο shtarkws, δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Για την εικόνα της ομάδας τα έχουμε πει τόσες φορές.villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 21, 2021 10:13 pmΓαβριηλ με λενε αδερφε. αφου τα ιδια βλεπουμε σε καθε ματς ενα χαλι και μισο τι να πουμε δλδ τι ωραια που ειναι τα παπουτσια του Φερελ?![]()
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλες οι υποδειξεις αλλα εγω θα λεω αυτο που αισθανομαι δεν θιγω κανεναν νομιζω. αν κουραζεστε καντε μια κλειστη λιγκα να μιλατε μονοι σαςBillyPao έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 21, 2021 10:16 pmΚαλά λέει ο shtarkws, δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Για την εικόνα της ομάδας τα έχουμε πει τόσες φορές.villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 21, 2021 10:13 pm
Γαβριηλ με λενε αδερφε. αφου τα ιδια βλεπουμε σε καθε ματς ενα χαλι και μισο τι να πουμε δλδ τι ωραια που ειναι τα παπουτσια του Φερελ?![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έχω άδικο; Αλλά μάλλον θέλετε να μην τα πηγαίνουμε καλά, για να μπορείτε να κράζετε την ομάδα.villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 21, 2021 10:18 pmκαλες οι υποδειξεις αλλα εγω θα λεω αυτο που αισθανομαι δεν θιγω κανεναν νομιζω. αν κουραζεστε καντε μια κλειστη λιγκα να μιλατε μονοι σας
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα το συνεχισω αυτο ....BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 21, 2021 10:20 pmΈχω άδικο; Αλλά μάλλον θέλετε να μην τα πηγαίνουμε καλά, για να μπορείτε να κράζετε την ομάδα.villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 21, 2021 10:18 pm
καλες οι υποδειξεις αλλα εγω θα λεω αυτο που αισθανομαι δεν θιγω κανεναν νομιζω. αν κουραζεστε καντε μια κλειστη λιγκα να μιλατε μονοι σας
Φίλε μου κάνεις δεν σου λέει ότι λες κατι λάθος, η επανάληψη όμως του προφανούς (ειδικά για τον φετινό Παναθηναϊκό
Εντελώς φιλικά
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο