Βλεπω να πεφτει το ξυλο της αρκουδας

Συντονιστής: Captains
O Shved πάντως δεν παίζει όπως στη Χίμκι, κάθε άλλο. ΠΕριέργως δε δημιουργεί όσο θα περιμέναμε, αλλά δεν κάνει τρέλες. Το έχει πάρει στα σοβαρά, έχει καταλάβει σε τι ομάδα (ξανα)ήρθε κι ότι δεν είναι στο Τσίρκο Κουρτινάνο.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 22, 2021 3:00 pmΗ τσσκα θα χει ξεκαθαρο θεμα με τον φαλ,κανενας τους δεν μπορει να τον μαρκαρει..επισης θα ναι και ποσοτικο το θεμα τους,ο βοιτμαν εχει 2 θεσεις να καλυψει(θελω να πιστεψω οτι θα τον σημαδεψουμε στην αμυνα),ο μπολομποι καλος παικτης αλλα οχι κατι ιδιαιτερο και ο φαριντ μαλλον θα παιζει μαζι μας οση ωρα ειναι στο γηπεδο![]()
Βλεπω να πεφτει το ξυλο της αρκουδαςκαι την τσσκα να βασιζεται σε κλαιμπερν,σβεντ να παρει την νικη..Εγω πιστευω τον κλαιμπερν πρεπει να δεσουμε και ασε τον σβεντ να βαραει ολο το βραδυ,το πιο πιθανο να τσακωθει με τον ιτουδη στο τελος
![]()
Αγαπητέ εξ απεναντίας γείτονα, νομίζω πως τα παραλές.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 22, 2021 5:26 pmΑν η ΤΣΣΚΑ έπαιζε πλήρης, θα ήταν το φαβορί. Από τη στιγμή όμως που θα λείπουν οι Γκριγκόνις, Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ, και ο Φαρίντ φαίνεται ανέτοιμος, θεωρώ τον Ολυμπιακό φαβορί. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι φορμαρισμένος και συνήθως κάνει καλές εμφανίσεις όταν παίζει με δύσκολους αντιπάλους, οπότε θεωρώ ότι αν σουτάρει με ~40% στα τρίποντα, τότε θα έχει τον 1ο λόγο για τη νίκη.
Κοίτα, αυτή είναι η διαίσθηση μου από τη μέχρι τώρα εικόνα των 2 ομάδων στη σεζόν. Ομάδα που παίζει με 3 σημαντικές απουσίες και 1 ανέτοιμο παίκτη, ακόμα και αν αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ, για μένα δεν μπορεί να λογίζεται ως ξεκάθαρο φαβορί, όπως λες. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος, με σημαντικές πιθανότητες να πάρει τη νίκη, αν παίξει καλά.lefpan έγραψε: ↑Παρ Οκτ 22, 2021 7:09 pmΑγαπητέ εξ απεναντίας γείτονα, νομίζω πως τα παραλές.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 22, 2021 5:26 pmΑν η ΤΣΣΚΑ έπαιζε πλήρης, θα ήταν το φαβορί. Από τη στιγμή όμως που θα λείπουν οι Γκριγκόνις, Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ, και ο Φαρίντ φαίνεται ανέτοιμος, θεωρώ τον Ολυμπιακό φαβορί. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι φορμαρισμένος και συνήθως κάνει καλές εμφανίσεις όταν παίζει με δύσκολους αντιπάλους, οπότε θεωρώ ότι αν σουτάρει με ~40% στα τρίποντα, τότε θα έχει τον 1ο λόγο για τη νίκη.
Και προλειαίνεις και το έδαφος: αν κερδίσουμε, θα μας λες ότι δεν κάναμε και τίποτα σπουδαίο, αφού ήμασταν το φαβορί, ενώ αν χάσουμε, θα μας απαξιώνεις που χάσαμε όντας το φαβορί.
Χωρίς πλάκα, τώρα, και αντικειμενικά μιλώντας: πράγματι είμαστε τυχεροί που θα λείπει ο Σενγκέλια (και όχι μόνο εμείς, αλλά και όσοι άλλοι προλάβουν). Η απουσία του Μιλουτίνοφ, οπωσδήποτε σημαντική, αλλά θεωρείται ως δεδομένη και ισχύει για όλους τους αντιπάλους της ΤΣΣΚΑ.
Από εκεί, όμως, μέχρι να μας χρίσεις ως φαβορί και πως έχουμε τον 1ο λόγο για τη νίκη, η απόσταση είναι τεράστια.
Ξεκάθαρο φαβορί είναι η ΤΣΣΚΑ, με τον σοβαρό και εύστοχο Ολυμπιακό να διατηρεί αξιόλογες ελπίδες για τη νίκη.
Το παιχνίδι το βλέπω 60-40 υπέρ των Ρώσων, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.