EL Game 7, Olympiacos vs Fenerbahce Istanbul
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Θλιβερός απατεώνας Μπαρτζώκας γυρίζει το μπάσκετ πίσω, όταν ο Σφαιρόπουλος προσφέρει θέαμα και μπάσκετ 85 πόντων απέναντι στην καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Νίκες να παίρνουμε όμως, και μας είναι αδιάφορη η ποιότητα του μπάσκετ. Ομολογουμένως η Φενέρ δεν φάνηκε να στοχεύει στα υπέρ μις-ματς της το ίδιο καλά όπως για παράδειγμα έκαναν Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ στα παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακό, οι δυνητικές όμως αμυντικές ικανότητες της παραμένουν τρομαχτικές.
0
Noμίζω ότι ο προπονητής ορίζει τους χρόνους με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει υγιή και φρέσκια την ομάδα στα κρίσιμα ματς. Νομίζω ότι σήμερα έβαλε τον Φαλ γιατί ήθελε την νίκη. Αλλά σίγουρα προτιμάει το πλάνο που θα φέρει ετοιμότητα φυσικής και πνευματικής κατάστασης στα κρίσιμα ματς. Το ματς σήμερα ήταν οριακά κρίσιμο (μιας και η Φενέρ θα είναι στις ανταγωνιστικές ομάδες για την οκτάδα). Σε μη κρίσιμα ματς θα διατηρήσει το πλάνο ακόμα και αν αυτό φέρει ήττα.
Ξεφαντώνω όταν μπαίνει ο Λάρε - ό,τι πιο κοντά σε ΔΔ έχω δει τα τελευταία χρόνια από πλευράς ενστίκτου και θράσους. (δεν είναι ΔΔ βέβαια και είναι και λίγος μεγάλος για τέτοιο στεπ απ)
Ξεφαντώνω όταν μπαίνει ο Λάρε - ό,τι πιο κοντά σε ΔΔ έχω δει τα τελευταία χρόνια από πλευράς ενστίκτου και θράσους. (δεν είναι ΔΔ βέβαια και είναι και λίγος μεγάλος για τέτοιο στεπ απ)
0
Νομίζω ότι η άποψη που εκφράζεις για τον Σλούκα είναι η πιο δημοφιλής, παρά το αντίθετο.nikolas12 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 28, 2021 11:17 pm
Όλα τελικά κρίθηκαν στο καλάθι του Σλούκα, αλλά θα δώσω και ένα unpopular opinion. Ως ηγέτης ο Σλούκας δεν εξιλεώθηκε με τους 8 τελευταίους πόντους που έβαλε, έκανε μεν ένα καλό βήμα, αλλά όποιος ξαναδεί προσεκτικά το ματς, θα παρατηρήσει ότι και τραβηγμένα σουτ πήρε και αχρείαστο hero ball έκανε και εύκολα σουτ έχασε και κυρίως έκανε το χαζό φάουλ που οδήγησε στη βολή της ισοφάρισης. Τέλος καλό, όλα καλά, μόνο θετικά θα επιδράσει στην ψυχολογία του αυτό το εξαιρετικά δύσκολο τελευταίο σουτ και ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει με καλή πορεία.

Η δικιά μου άποψη είναι ότι δεν έχει λόγο να εξιλεωθεί για απολύτως τίποτε.
Ενώ γι' απόψε το να τον ψέξουμε που έβαζε μόνος αυτός καλάθια απέναντι σε μια σπουδαία άμυνα, και στο τέλος ακούμπησε το τέλειο απέναντι στον καλύτερο αμυντικό ψηλό της Ευρώπης (μετά τον Ταβάρες) ,ε βρε Nikolas12, ακούγεται κάπως.....

- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η τρύπα στο 5 προυπήρχε του τραυματισμού του Χασαν που τον θεωρώ ανεπαρκή για πρωτο δεύτερο σεντερ. Εδώ αρχικά θεωρούσα ανεπαρκή και τον Φαλ αλλά τον αδίκησα τον άνθρωπο. Ήθελε τον χρόνο του. Από την άλλη ο Χασαν πήρε τον χρόνο του ( ολόκληρη περιστροφή έκανε η γη λέμε) και απλά για τα δικά μου κριτήρια τον θεωρώ ακατάλληλο για πρωτοδεύτερο. Όλα αυτά βέβαια σε συνδιασμό με την απόκτηση του Φαλ που δεν είναι για να βγάζει 30λεπτα (έχω θέμα με παίκτες που μπορουν να ενώνουν τα γόνατά τους- πως το κάνει αυτό??basket72 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 28, 2021 11:37 pmRedfly έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 28, 2021 11:20 pmΔύσκολη νίκη. Ο μακισικ ήταν απαραίτητος στα τελευταία λεπτά μαζί με τον γουοκαπ.Πολύ καλή άμυνα ασίστ για τρίποντο στον σλούκα, και η φάση που σούταρε τρίποντο δεν ήταν δικό του λάθος, δε μπόρεσε κανένας συμπαίκτης του να ξεμαρκαριστεί. Γενικά το ματς κρίθηκε στην άμυνα.
Η τρύπα στο 5 είναι τεράστια. Ο Φαλ θα βγάλει τραυματισμό με τέτοιους ρυθμούς και μετά θα κλαίμε μαζί για την χρονιά που θα χαθεί τσάμπα.. Στο 3 δε βλέπω πρόβλημα, υπάρχουν λύσεις. Μια χαρά είναι ο Μακ και ο Λαρε και μετά την προσθήκη 4-5 θα δούμε και Σασα στο 3 σε ψηλά σχήματα. Αν πάρουμε καθαρό 5αρι δεν τον βλέπω να μακροημερεύει τον Χασαν.
Για το θέμα με τα τρίποντα του Βεζε και των άλλων γενικότερα. Πρέπει να βγουν συστήματα που δε τα βλέπω. Ο Σασα όχι μόνο σήμερα αλλά και στα προηγούμενα ματς δε παίρνει πραγματικά ελεύθερα σουτ, είτε είναι υπο πίεση είτε υπο μερική πίεση είτε είναι πολυ μακρινά (γενικά τα βάζει και αυτά αλλά δεν παύει να είναι λάθος επιλογή). Πρέπει να δουλευτούν τα close out περισσότερο, και τα σουτ στα φτερά για αρχή. Γενικά δε βλέπω γρήγορες πασες (σήμα κατατεθέν του Μπαρτζώκα) που βγάζουν ελεύθερα σουτ. Νομίζω ότι κρατάει εκπλήξεις για αργότερα (ή τουλάχιστον έτσι εύχομαι) διότι όλα είναι έτοιμα και στημένα στην ομάδα για καλύτερο μπασκετ στην επίθεση.
Στα δικά μου μάτια η 8αδα είναι τελειωμένη υπόθεση , για τις θέσεις 5-6 είναι η ελπίδες μου απο δω και πέρα και με τις πιθανότητες υπέρ μας.
Σπανιώς συμφωνούμε, δεν θα χαλάσω την παράδοση κι απόψε.
Ο Μακίσικ στη φάση που χαρακτήρισα ως "ερασιτεχνικού¨κάνει γκάφα ολκής, ενώ βλέπει ότι οι συμπαίκτες του είναι κλεισμένοι, κοκκαλώνει και μετά σουτάρει χωρίς παίκτες να πηδήξουν ριμπάουντ.
Όντως βγάζει αμυνάρες (το είπα κι εγώ) αλλά είναι θέμα μπροστά στα τελευταία. Τέλος πάντων, όπως είπα και πριν σηκώνει συζήτηση, γιατί έχει κι ο κόουτς τα δίκια του. Κλίνω προς Ντόρσεϊ πάντως.
Ο Βεζέ σουτάρει με τα ίδια συστήματα που σούταρε και πέρσι. Κι όχι δεν "τα βάζει γενικά" όπως λες. Με λιγότερο από 25% σουτάρει.
Ελπίζουμε να πάρει τα πάνω του, γιατί για το τρίποντο του τον έχουμε ως καραβασικό.
Λογικά θα βελτιωθεί.
Αλλά να παίρνει συνεχώς ολομόναχος σουτ ένας κλασσικός σουτέρ μόνο σε σύστημα που περιλαμβάνει μηδαμινή αντίπαλη άμυνα.
Σχετικά με το αν είναι τελειωμένη υπόθεση η 8αδα, μετά από 7 αγωνιστικές, με ρεκόρ 5-2 ( και 7-0 να είχαμε πάλι δεν θα ήταν τελειωμένη υπόθεση) νομίζω ότι είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά.
* Η τρύπα στο 5 με τον τραυματισμό που έβγαλε ο Μάρτιν θα κλείσει με την αγορά παίκτη. Ή και παίκτου.Εκείνη στο 3-4 να δούμε πότε και πως θα κλείσει.

Για τον Βεζέ που δεν τον πολυπιστεύεις ακόμα νομίζω, το σουτ το έχει, τα συστήματα τα περσινά δεν επαρκούν γιατί τον παίκτη τον έμαθαν και οι συμπαίκτες του άλλαξαν καθώς και ο ρόλος του. Ο Σάσα παίζει άμυνα παίρνει ριμπαουντ δεν έχει πρόβλημα να κάνει πίσω αν δεν τον πάει το ματς και πληρώνεται για όλα αυτά και όχι μόνο για το σουτ(και λίγα παίρνει). Πρέπει να βρεθουν άλλοι τρόποι για να εκμεταλευτούμε τον παίκτη. Εδώ έμαθαν τον Σλούκα το θέμα είναι να έχουμε πολλούς παίκτες σκορερ για να βρίσκουμε σε κάθε αγώνα άλλον πρωταγωνιστή.
Τώρα για την 8αδα, εννοείται ότι αν δεν τελειώσουν οι αγωνες και προκριθείς και μαθηματικά όλα είναι πιθανά. Πρόβλεψει έκανα και το τι μου βγάζει η ομάδα από τα πρώτα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα έκανα.
0
Έχει να εξιλεωθεί για τη χαμένη βολή με την Εθνική, χεχε. Και ήταν και από αυτά τα εύκολα σουτ που άμα το χάσεις, δεν χάνεις τον αγώνα - πάει παράταση. Δεν είναι είναι η ίδια ευθύνη με το να είσαι πίσω στο σκορ... χεχεbasket72 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 29, 2021 12:47 amΝομίζω ότι η άποψη που εκφράζεις για τον Σλούκα είναι η πιο δημοφιλής, παρά το αντίθετο.nikolas12 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 28, 2021 11:17 pm
Όλα τελικά κρίθηκαν στο καλάθι του Σλούκα, αλλά θα δώσω και ένα unpopular opinion. Ως ηγέτης ο Σλούκας δεν εξιλεώθηκε με τους 8 τελευταίους πόντους που έβαλε, έκανε μεν ένα καλό βήμα, αλλά όποιος ξαναδεί προσεκτικά το ματς, θα παρατηρήσει ότι και τραβηγμένα σουτ πήρε και αχρείαστο hero ball έκανε και εύκολα σουτ έχασε και κυρίως έκανε το χαζό φάουλ που οδήγησε στη βολή της ισοφάρισης. Τέλος καλό, όλα καλά, μόνο θετικά θα επιδράσει στην ψυχολογία του αυτό το εξαιρετικά δύσκολο τελευταίο σουτ και ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει με καλή πορεία.![]()
Η δικιά μου άποψη είναι ότι δεν έχει λόγο να εξιλεωθεί για απολύτως τίποτε.
Ενώ γι' απόψε το να τον ψέξουμε που έβαζε μόνος αυτός καλάθια απέναντι σε μια σπουδαία άμυνα, και στο τέλος ακούμπησε το τέλειο απέναντι στον καλύτερο αμυντικό ψηλό της Ευρώπης (μετά τον Ταβάρες) ,ε βρε Nikolas12, ακούγεται κάπως.....![]()

0
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
basket72 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 29, 2021 1:07 amΞεκινάω από το τέλος.Redfly έγραψε: ↑Παρ Οκτ 29, 2021 12:54 am
Η τρύπα στο 5 προυπήρχε του τραυματισμού του Χασαν που τον θεωρώ ανεπαρκή για πρωτο δεύτερο σεντερ. Εδώ αρχικά θεωρούσα ανεπαρκή και τον Φαλ αλλά τον αδίκησα τον άνθρωπο. Ήθελε τον χρόνο του. Από την άλλη ο Χασαν πήρε τον χρόνο του ( ολόκληρη περιστροφή έκανε η γη λέμε) και απλά για τα δικά μου κριτήρια τον θεωρώ ακατάλληλο για πρωτοδεύτερο. Όλα αυτά βέβαια σε συνδιασμό με την απόκτηση του Φαλ που δεν είναι για να βγάζει 30λεπτα (έχω θέμα με παίκτες που μπορουν να ενώνουν τα γόνατά τους- πως το κάνει αυτό??- για τον Φαλ μιλάω). Τεσπα ο παίκτης χτύπησε, χρόνος δεν υπάρχει να τον περιμένουμε και η απόφαση είναι πιο εύκολη πλέον. Στη τελική ο Μπαρτζώκας ξέρει καλύτερα από εμάς τι θέλει.
Για τον Βεζέ που δεν τον πολυπιστεύεις ακόμα νομίζω, το σουτ το έχει, τα συστήματα τα περσινά δεν επαρκούν γιατί τον παίκτη τον έμαθαν και οι συμπαίκτες του άλλαξαν καθώς και ο ρόλος του. Ο Σάσα παίζει άμυνα παίρνει ριμπαουντ δεν έχει πρόβλημα να κάνει πίσω αν δεν τον πάει το ματς και πληρώνεται για όλα αυτά και όχι μόνο για το σουτ(και λίγα παίρνει). Πρέπει να βρεθουν άλλοι τρόποι για να εκμεταλευτούμε τον παίκτη. Εδώ έμαθαν τον Σλούκα το θέμα είναι να έχουμε πολλούς παίκτες σκορερ για να βρίσκουμε σε κάθε αγώνα άλλον πρωταγωνιστή.
Τώρα για την 8αδα, εννοείται ότι αν δεν τελειώσουν οι αγωνες και προκριθείς και μαθηματικά όλα είναι πιθανά. Πρόβλεψει έκανα και το τι μου βγάζει η ομάδα από τα πρώτα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα έκανα.
Δεν έκανες πρόβλεψη. Δήλωση έκανες. Ελληνικά μιλάμε.
Προχωράμε στον Βεζένκοφ. Τα έχουμε πει για τον Βεζένκοφ καμιά δεκαριά φορές. Σίγουρα θα έχεις διαβάσει το τι έχω πει για τον περσινό-φετινό Βεζένκοφ.
Αλλά το άσπρο μαυρό και τούμπαλιν δεν έχω μάθει να το κάνω. ΚΑι ναι ο Σάσα παίρνει ριμπάουντ και πολλά μάλιστα (πάντα ήταν καλός) ενώ δεν είναι τρύπα στην άμυνα. Το παλεύει. ΘΕς να πούμε ότι παίζει κι άμυνα; Ε, δεν θα το πούμε. ΘΑ πούμε ότι το παλεύει. Και δεν είναι τρύπα σε καμία περίπτωση.
Στο πρώτο σου ποστ μίλησες για ανεπάρκεια συστημάτων. Σου απάντησα εμπεριστατωμένα ότι από δαύτα να φάνε κι οι κότες για τον Σάσα- το είδαμε κι απόψε. Πέρσι έβαζε πιο δύσκολα σουτ. Πες απλά το προφανές. Δεν σουτάρει καλά (κάκιστα) αλλά σουτέρ είναι και καλός μάλιστα ( συμφωνούμε όλοι) και θα βελτιωθεί. Αλλά δεν γίνεται να μην κάνουμε μιαν αναφορά στο 24% του Σάσα, τη στιγμή που αυτό είναι το βασικό του προτέρημα. ΚΑι να μιλάμε για συστήματα.
Δες και τις δηλώσεις Μπαρτζώκα για τα ελεύθερα σουτ που χάνουν οι καλύτεροι μας σουτέρ. Φρέσκια είναι.
Για τον Μάρτιν τα έχεις πει κι στα έχω καταρίψει ένα προς ένα. Με αποκορύφωμα το περίφημο "δεν μπορεί να παίξει άμυνα με αλλαγές γιατί δεν έχει πόδια". Να μην πω τη σιγή ασυρμάτου που τήρησες (το έχεις χούι και σε άλλα που δεν σου βγαίνουν) όταν στο περσινό πρώτο μισό (μέχρι να χτυπήσει το πόδι του, που συνέχισε με πρόβλημα κάνα δίμηνο ως τη στιγμή που βγήκε οριστικά στα πιτς τον Μάρτη αν θυμάμαι καλά τον μήνα) σάρωνε μπροστά με σούπερ εμφανίσεις.
Το πρώτο πράγμα από τη σειρά αστοχίων σου που ψιλο*παραδέχεσαι είναι ότι ο Φαλ μπορεί΄τελικά.
Είναι που γίνεται κι απόψε η κουβέντα μετά τέτοια εμφάνιση. Τι άλλο να έλεγες;
* Ο αστερίσκος στο "ψιλό". Κι εκεί αφήνεις πάλι μια σκιά.
Καταλαβαίνεις ότι εκτρέπεται η συζήτηση και δεν απασχολεί τη παρέα αλλά σε δικαιολογώ για απόψε και μετα τα προηγούμενα (απαράδεκτα) ποστ που διάβασες (ειλικρινά το γράφω). Μη ξεσπάς πάνω μου όμως. ΄
Βλέπεις άλλο μπάσκετ από αυτό που βλέπω εγώ και δεν θα συμφωνήσουμε, αλλά για τον Μαρτιν πρέπει να είσαι από τους λίγους τελευταίους υποστηρικτές του. Κακιστος στην άμυνα και πέρσι και φέτος. Στην επίθεση pnr κάτω του μετρίου απλά πέρσι ήταν δίπλα στον Ελις και φαινόταν επακρής. Δεν είναι πως να το κάνουμε. Σε όλα τα φορουμ και σχόλια ζητανε center. Εδώ μας έλεγες οτι φτιάχνει σουτ ο Χασαν και θα τον δούμε και στο 4. (τι συζητάω τώρα, δε το πιστεύω)
Πες μου πότε έγραψα κάτι κακό για τον Φαλ, μόνο για τον χρόνο που μπορεί να παίξει έχω αμφιβολίες (εξακολουθώ) .
Για τον Βεζέ και τον Λάρε που δεν τον ήθελε το μισό φορουμ απλά επιβεβαιώθηκα και κάνεις το άσπρο μαύρο τώρα.
Αύριο τα λέμε πιο ήρεμα. Καληνύχτα.
0
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι τα σκαλίζεις τώρα δε καταλαβαίνωDominique έγραψε: ↑Παρ Οκτ 29, 2021 1:38 amΠαιδιά μια απορία αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει.Στα 38,5 δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός κάνει λάθος επαναφορά και η Φενερ κερδίζει τη μπάλα.Προκυπτει δηλαδή αλλαγή κατοχης.Εχει όμως μόνο 14 και όχι 24 δευτερόλεπτα για εκδήλωση επίθεσης.Συμφωνα με ποιον κανονισμο;

Δε μπορώ να βρώ τη φάση, αλλά είναι μεγάλη χοντράδα για να ξέφυγε τέτοιο πράγμα.
0
Την εκτιμώ την προσέγγισή σου.
Εγώ αν είχα δει να μιλάει έτσι κάποιος σε συμφορουμίτη μου, θα είχα πει 2 κουβέντες. Όχι για τον ίδιο τον συμφορουμίτη, αλλά για την "τιμή" του φόρουμ.
Για το μπάσκετ, ναι έχεις δίκιο, το βλέπουμε διαφορετικά. Πάντως δεν ήταν το καθαρά μπασκετικό, το κίνητρο που με παρακινούσε να διαφωνώ μαζί σου και το έκανα πάντα (ή σχεδόν πάντα, τουλάχιστον) καθαρό. ΆΣε που στα είπα κι απόψε κι ειλικρινά δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Επειδή όμως, είσαι ο μόνος που τοποθετήθηκες (έστω κι εμμέσως) πάνω στα ποστ που προηγήθηκαν (τοποθετήθηκε κι ο tarp7) τα προσπερνώ τα ¨δικά μας¨. Ως μη γενόμενα.
Για να γινόμαστε σωστοί άνθρωποι τοποθετούμαι εδώ (κι έξω- εκεί να δείτε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Οκτ 29, 2021 2:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αναφέρομαι στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς αν έχεις euroleague tv θα το δεις.Η Φενερ κέρδισε τη μπαλα μετα το τσαλεντζ του Τζορτζεβιτς.Κι όμως για το χρόνο επιθεσης δε διαμαρτυρήθηκε κάνεις που μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντυπωση.Redfly έγραψε: ↑Παρ Οκτ 29, 2021 1:48 amΤι τα σκαλίζεις τώρα δε καταλαβαίνωDominique έγραψε: ↑Παρ Οκτ 29, 2021 1:38 amΠαιδιά μια απορία αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει.Στα 38,5 δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός κάνει λάθος επαναφορά και η Φενερ κερδίζει τη μπάλα.Προκυπτει δηλαδή αλλαγή κατοχης.Εχει όμως μόνο 14 και όχι 24 δευτερόλεπτα για εκδήλωση επίθεσης.Συμφωνα με ποιον κανονισμο;.
Δε μπορώ να βρώ τη φάση, αλλά είναι μεγάλη χοντράδα για να ξέφυγε τέτοιο πράγμα.
0
Το αν έχει στη διάθεσή της 14 ή 24 δευτερόλεπτα για την τελευταία της επίθεση και κατά συνέπεια το πόσα μενουν στον Ολυμπιακό δεν επηρεάζει τον αγώνα;;Ενδιαφέρουσα άποψη.
Εγώ πάντως ρωτάω επειδή μου έκανε τρομερή εντύπωση.Και το ότι κανείς δεν το χει παρατηρήσει μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση,και ότι κανείς δεν έχει μια εξήγηση ακόμα πιο μεγάλη.Μηπως υπάρχει δηλαδή κάποιος κανονισμός που μου διαφεύγει.
0
- shaq7
- Reactions: 6614
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τωρα στα του αγωνα ..τρομερη νικη απεναντι σε βασικο αντιπαλο για 8δα,μακαρι να συνεχιστει και με την πολυ ισχυρη μονακο..Βεβαια οτι η φενερ εχει τετοιο ροστερ και παιζει τετοιο μπασκετ ειναι ψιλοκατορθωμα,κακο ροτεισον απο τον τζορτζεβιτς που επαιζε με 3 ψηλους μεσα
Σλουκας ηγετικη εμφανιση,ελπιζω να συνεχισει ετσι!Μακισικ,φαλ απο τα καλυτερα παιχνιδια τους!
Σασα και γουοκαπ πολυ χαμηλο ποσοστο για τα συνηθισμενα τους,οταν ανεβει θα δουμε αλλον ολυμπιακο..

Σλουκας ηγετικη εμφανιση,ελπιζω να συνεχισει ετσι!Μακισικ,φαλ απο τα καλυτερα παιχνιδια τους!
Σασα και γουοκαπ πολυ χαμηλο ποσοστο για τα συνηθισμενα τους,οταν ανεβει θα δουμε αλλον ολυμπιακο..
0