EL Game 7, Olympiacos vs Fenerbahce Istanbul

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 29, 2021 2:43 am

Dominique έγραψε:
Παρ Οκτ 29, 2021 2:26 am

Το αν έχει στη διάθεσή της 14 ή 24 δευτερόλεπτα για την τελευταία της επίθεση και κατά συνέπεια το πόσα μενουν στον Ολυμπιακό δεν επηρεάζει τον αγώνα;;Ενδιαφέρουσα άποψη.
Εγώ πάντως ρωτάω επειδή μου έκανε τρομερή εντύπωση.Και το ότι κανείς δεν το χει παρατηρήσει μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση,και ότι κανείς δεν έχει μια εξήγηση ακόμα πιο μεγάλη.Μηπως υπάρχει δηλαδή κάποιος κανονισμός που μου διαφεύγει.
Μα σωστά δόθηκε στα 14 δεύτερα η επαναφορά. Αν δεις τους κανονισμούς θα το διαπιστώσεις. :bball: Έχουν αλλάξει το 2018.
Πάντως, είναι ένα θέμα να αρχίσουμε με τη διαιτησία, γιατί μετά πιάσε το αυγό και κούρευτο.
΄Κι όπως είπα και πριν, μια χαρά χρόνο είχε ο Πιέρια-ς. Να μιλάγαμε για 4 αντί 14 να το καταλάβω.

Ο Σάλε στο τέλος, ήταν η μοναδική φορά που έδωσε συγχαρητήρια σε αντίπαλο. :P

Dominique

junior
Reactions: 18

Παρ Οκτ 29, 2021 2:51 am

basket72 έγραψε:
Παρ Οκτ 29, 2021 2:43 am
Dominique έγραψε:
Παρ Οκτ 29, 2021 2:26 am

Το αν έχει στη διάθεσή της 14 ή 24 δευτερόλεπτα για την τελευταία της επίθεση και κατά συνέπεια το πόσα μενουν στον Ολυμπιακό δεν επηρεάζει τον αγώνα;;Ενδιαφέρουσα άποψη.
Εγώ πάντως ρωτάω επειδή μου έκανε τρομερή εντύπωση.Και το ότι κανείς δεν το χει παρατηρήσει μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση,και ότι κανείς δεν έχει μια εξήγηση ακόμα πιο μεγάλη.Μηπως υπάρχει δηλαδή κάποιος κανονισμός που μου διαφεύγει.
Μα σωστά δόθηκε στα 14 δεύτερα η επαναφορά. Αν δεις τους κανονισμούς θα το διαπιστώσεις. :bball: Έχουν αλλάξει το 2018.
Πάντως, είναι ένα θέμα να αρχίσουμε με τη διαιτησία, γιατί μετά πιάσε το αυγό και κούρευτο.
΄Κι όπως είπα και πριν, μια χαρά χρόνο είχε ο Πιέρια-ς. Να μιλάγαμε για 4 αντί 14 να το καταλάβω.

Ο Σάλε στο τέλος, ήταν η μοναδική φορά που έδωσε συγχαρητήρια σε αντίπαλο. :P

Μα το θέμα δεν είναι μπακαλιστικο,αν είναι 10 η 20 η 300 τα δευτερόλεπτα κι αν είχε "αρκετό" χρόνο η Φενερ να επιτεθει.Υπαρχει κανονισμός που λέει ότι στην αλλαγή κατοχής δεν ανανεώνεται πλήρως το χρονόμετρο η δεν υπάρχει;;Γιατί αλλιώς βλέπουμε ένα παιχνίδι που δεν κατανοούμε.Δεν σχολιάζω διαιτησία αν είδε ο διαιτητής ενα φάουλ η όχι.Ειναι απλούστατο αυτό που ρωτάω.Πιθανολογω ότι κάτι μου διαφεύγει διότι οι Τούρκοι θα είχαν χαλάσει τον κόσμο αλλά απτην άλλη έχω καταμπερδευτει.Αν έχεις το σχετικό κανονισμό στειλτον μου σε πμ παρακαλω.
Και ο Σαλέ είναι κύριος,πάντα δίνει συγχαρητήρια δε τον έχεις μελετήσει.

0
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 29, 2021 3:04 am

Dominique έγραψε:

Μα το θέμα δεν είναι σχετικό αν είναι 10 η 20 η 300 τα δευτερόλεπτα κι αν είχε "αρκετό" χρόνο η Φενερ να επιτεθει.Υπαρχει κανονισμός που λέει ότι στην αλλαγή κατοχής δεν ανανεώνεται πλήρως το χρονόμετρο η δεν υπάρχει;;Γιατί αλλιώς βλέπουμε ένα παιχνίδι που δεν κατανοούμε.Δεν σχολιάζω διαιτησία αν είδε ο διαιτητής ενα φάουλ η όχι.Ειναι απλούστατο αυτό που ρωτάω.Πιθανολογω ότι κάτι μου διαφεύγει διότι οι Τούρκοι θα είχαν χαλάσει τον κόσμο αλλά απτην άλλη έχω καταμπερδευτει.Αν έχεις το σχετικό κανονισμό στειλτον μου σε πμ παρακαλω.
Είναι εύκολο να τον βρεις τον κανονισμό. Το γκούγκλαρα και το βρήκα. Δεν μίλησα βρε συ για 300δεύτερα. :) Τα 14 δεύτερα είναι πολύ γεμάτος χρόνος για επίθεση μισού γηπέδου. Και 24 να είχαν δεν θα τα είχαν εξαντλήσει ίσως όλα, προκειμένου να έχουν μια γρήγορη τελευταία επίθεση.

Κι τέλος πάντων, ήταν ζήτημα που άπτεται των ορίων του κοινού νου: θα είχαν σηκώσει τον κόσμο στο πόδι, την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Φενέρ. Το αντικείμενό τους είναι (μην κοιτάς εμάς που είναι το χόμπι/πάθος μας). Και δη ότι αφορά τα τελευταία δεύτερα. Ξέρουν και τα κόμματα και τις άνω τελείες των κανονισμών.

Επιπλέον, σπανίως λέω κάτι στα ξεκούδουνα: ο Τζόρτζεβιτς έχει αναφερθεί με δηλώσεις του σε 3 φετινά παιχνίδια. Παναθηναϊκό, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα.
Για το αποψινό είπε στις δηλώσεις του, ότι δίκαια το πήρε ο Ολυμπιακός.
Καληνυχτώ.

Dominique

junior

Παρ Οκτ 29, 2021 3:16 am

basket72 έγραψε:
Dominique έγραψε:

Μα το θέμα δεν είναι σχετικό αν είναι 10 η 20 η 300 τα δευτερόλεπτα κι αν είχε "αρκετό" χρόνο η Φενερ να επιτεθει.Υπαρχει κανονισμός που λέει ότι στην αλλαγή κατοχής δεν ανανεώνεται πλήρως το χρονόμετρο η δεν υπάρχει;;Γιατί αλλιώς βλέπουμε ένα παιχνίδι που δεν κατανοούμε.Δεν σχολιάζω διαιτησία αν είδε ο διαιτητής ενα φάουλ η όχι.Ειναι απλούστατο αυτό που ρωτάω.Πιθανολογω ότι κάτι μου διαφεύγει διότι οι Τούρκοι θα είχαν χαλάσει τον κόσμο αλλά απτην άλλη έχω καταμπερδευτει.Αν έχεις το σχετικό κανονισμό στειλτον μου σε πμ παρακαλω.
Είναι εύκολο να τον βρεις τον κανονισμό. Το γκούγκλαρα και το βρήκα. Δεν μίλησα βρε συ για 300δεύτερα. :) Τα 14 δεύτερα είναι πολύ γεμάτος χρόνος για επίθεση μισού γηπέδου. Και 24 να είχαν δεν θα τα είχαν εξαντλήσει ίσως όλα, προκειμένου να έχουν μια γρήγορη τελευταία επίθεση.

Κι τέλος πάντων, ήταν ζήτημα που άπτεται των ορίων του κοινού νου: θα είχαν σηκώσει τον κόσμο στο πόδι, την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Φενέρ. Το αντικείμενό τους είναι (μην κοιτάς εμάς που είναι το χόμπι/πάθος μας). Και δη ότι αφορά τα τελευταία δεύτερα. Ξέρουν και τα κόμματα και τις άνω τελείες των κανονισμών.

Επιπλέον, σπανίως λέω κάτι στα ξεκούδουνα: ο Τζόρτζεβιτς έχει αναφερθεί με δηλώσεις του σε 3 φετινά παιχνίδια. Παναθηναϊκό, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα.
Καληνυχτώ.
Ο τρόπος πάντως που απαντάς δεν πείθει.
Διότι αν υπάρχει ο κανονισμός(τον οποίο δε βρίσκω) τοτε end of conversation και τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι εντελώς αχρειαστα.
Οι κανονισμοι που αφορούν τα χρονόμετρα είναι απόλυτοι,δεν είναι στην κρίση των διαιτητών.
Και στον Παναθηναϊκό και στην Μπαρτσελόνα έδωσε συγχαρητήρια ο Σαλε παροτι διαμαρτυρηθηκε.
Καληνύχτα

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Οκτ 29, 2021 4:08 am

Dominique έγραψε:
basket72 έγραψε:

Καληνυχτώ.
Διότι αν υπάρχει ο κανονισμός(τον οποίο δε βρίσκω) τοτε end of conversation και τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι εντελώς αχρειαστα.
Οι κανονισμοι που αφορούν τα χρονόμετρα είναι απόλυτοι,δεν είναι στην κρίση των διαιτητών.
Και στον Παναθηναϊκό και στην Μπαρτσελόνα έδωσε συγχαρητήρια ο Σαλε παροτι διαμαρτυρηθηκε.
Καληνύχτα
Πισω γηπεδο 24 δευτερα , εμπρος γηπεδο 14 δευτερα. Που ειναι το τρομερο μυστηριο; Προφανως η Φενερ επελεξε να βαλει την μπαλλα στο εμπρος γηπεδο, το ειδαμε ολοι αλλωστε.
Θα ξερεις πως το τσαλεντζ γινεται με ταιμ αουτ απο την ομαδα που το ζηταει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Οκτ 29, 2021 4:19 am

basket72 έγραψε:
Παρ Οκτ 29, 2021 1:51 am

Μπρο, παρα ασχοληθηκες ειναι η γνωμη μου.
Σε καθε περιπτωση ειμαι εναντια στην λογοκρισια (υπερ στην αυτο λογοκρισια) αλλα και και υπερ στην στηριξη συγκεκριμενων κανονων σε καθε κοινοτητα που αυτονομοθετειτε να το πω ισως και αδοκιμα. Ειναι δουλεια των κανοναρχων να κανοναρχουν. Ας το κανουν. Σε αλλη περιπτωση μπορουμε να το κανουμε εξεδρα εδω μεσα και οποιος μεινει εμεινε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Οκτ 29, 2021 4:49 am

Dominique έγραψε:
basket72 έγραψε:

Καληνυχτώ.
Καληνύχτα
Να υποθεσω το Ντομινικ απο τον Ουιλκινς, γι αυτο και η εξεντρικ απορια ετσι; :)
Να του πει καποιος του Σαλε λοιπον οταν εχει 38 δευτερα το ματς δεν βαζεις την ομαδα σου στην απεναντι μπειζλαιν, και αν την βαλεις δεν κανεις επιθεση στα 14 γιατι αφηνεις μια επιθεση στον αντιπαλο. Ας εκανε επιθεση στα 7-8 απο τα 14 να ειχε και αλλη μια επιθεση. Αλλα εχει δειξει και στα αλλα παιχνιδια που εχασε πως εχει ενα θεματακι με τις επιλογες του στα τελευταια λεπτα. :D

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3278
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Οκτ 29, 2021 7:26 am

Το τοπικ κλειδώνει προσωρινά μέχρι να αξιολογηθούν τα ποστ και οι αντίστοιχες ποινές.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Οκτ 29, 2021 9:18 am

Στον Stavros83 από ένα φάουλ γιατί συνέχισε την διαμάχη που ξεκίνησε. Μια μέρα αποκλεισμό επίσης από το φόρουμ γιατί χρησιμοποιήσε προσβλητική έκφραση προς τον Basket72, όλοι μπορούμε να ξεφύγουμε αλλά εδώ μέσα δεν θα επιτραπεί άλλη φορά προσβλητικός χαρακτηρισιμός είτε "βαρύς" είτε "ελαφρύς".
Στον Basket72 ένα φάουλ γιατί ξεκίνησε και συνέχισε την διαμάχη με τον Stavros83 ενώ μπορούσε να το διατυπώσει πιο ήρεμα όπως και γιατί τα επιθετικά του σχόλια προς τον Redfly.

Έγινε μια επεξεργασία και διαγραφή δημοσιεύσεων για να καθαρίσει το θέμα, Παρακαλώ η συζήτηση να συνεχιστεί καθαρά αγωνιστικά, Οποιαδήποτε παράπονα με αναφορά ή p.m στην διαχειριστική ομάδα.

Κλείνω με την δημοσίευση του Hipster:
Hipster έγραψε:
Παρ Οκτ 29, 2021 4:19 am

Σε καθε περιπτωση ειμαι εναντια στην λογοκρισια (υπερ στην αυτο λογοκρισια) αλλα και και υπερ στην στηριξη συγκεκριμενων κανονων σε καθε κοινοτητα που αυτονομοθετειτε να το πω ισως και αδοκιμα. Ειναι δουλεια των κανοναρχων να κανοναρχουν. Ας το κανουν. Σε αλλη περιπτωση μπορουμε να το κανουμε εξεδρα εδω μεσα και οποιος μεινει εμεινε.
Τα είπε πολύ ωραία, δεν κάνουμε όμως λογοκρισία στις απόψεις αλλά στις συμπεριφορές, μπορούμε να διαφωνούμε όσο θέλουμε, και το θέλουμε!! Με απόψεις όμως όχι με πρόσωπα.

1
1 Εικόνα
Dominique

junior

Παρ Οκτ 29, 2021 9:23 am

Hipster έγραψε:
Παρ Οκτ 29, 2021 4:49 am
Dominique έγραψε:

Καληνύχτα
Να υποθεσω το Ντομινικ απο τον Ουιλκινς, γι αυτο και η εξεντρικ απορια ετσι; :)
Να του πει καποιος του Σαλε λοιπον οταν εχει 38 δευτερα το ματς δεν βαζεις την ομαδα σου στην απεναντι μπειζλαιν, και αν την βαλεις δεν κανεις επιθεση στα 14 γιατι αφηνεις μια επιθεση στον αντιπαλο. Ας εκανε επιθεση στα 7-8 απο τα 14 να ειχε και αλλη μια επιθεση. Αλλα εχει δειξει και στα αλλα παιχνιδια που εχασε πως εχει ενα θεματακι με τις επιλογες του στα τελευταια λεπτα. :D
Μα η μπάλα βγήκε σε εκείνο το σημειο,δεν ήταν επιλογή του Σαλε να επαναφέρει από εκεί.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2118

Παρ Οκτ 29, 2021 9:52 am

Καλήμερα. Εμένα μου άρεσε πάντως το χτεσινό παιχνίδι, λίγο ψυχοβγαλτικό αλλά μεγάλες μάχες και στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ, πολύ καλό γύρισμα της μπάλας. Η φενερ σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή ομάδα έχασε και 4 παιχνίδια στο καλάθι.

Υ.Σ. Υπάρχει μια αρρώστια στου φιλάθλους μας μετά από μεγάλες νίκες και εμείς μιλάμε για μεταγραφές(και εγώ το έχω κάνει) το παρατηρώ σε όλα τα φόρουμ αλλά κάπου είναι κουραστικό.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1076
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 29, 2021 9:59 am

benchwarmer έγραψε:
Πέμ Οκτ 28, 2021 10:47 pm
Τις τελευταίες 10 μέρες παίζουμε με τη φωτιά γενικά, είναι αισθητά χειρότερη η ομάδα από ότι ήταν στην αρχή της σεζόν.
ΟΚ, έστω κι έτσι φτάσαμε στο 5-2, είναι πολύ καλά αν συνεχιστεί αυτό το ποσοστό νικών/ηττών μέχρι το τέλος, αλλά η καμπή σιγά σιγά είναι καμπανάκι ότι θέλουμε και το κάτι διαφορετικό.
Την επόμενη βδομάδα στο Μονακό θα είναι πολύ κρίσιμο τεστ.
οντως δειχνει σημαδια πτωσης η ομαδα αλλα εστω κι ετσι κερδιζει ,κατι ειναι κι αυτο περσυ τετοια παιχνιδια τα χαναμε .Μ ετην μονακο στο ΣΕΦ δεν παιζουμε η τα εχω λαθος στο μυαλο μου (ενα ειναι το κακομοιρο τι να πρωτο προλαβει?)

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3278
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Οκτ 29, 2021 10:25 am

Dominique έγραψε:
Παρ Οκτ 29, 2021 1:53 am

Αναφέρομαι στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς αν έχεις euroleague tv θα το δεις.Η Φενερ κέρδισε τη μπαλα μετα το τσαλεντζ του Τζορτζεβιτς.Κι όμως για το χρόνο επιθεσης δε διαμαρτυρήθηκε κάνεις που μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντυπωση.
Η μπάλα βγήκε από εκείνο το σημείο οπότε επίθεση για τη Φενερ στο μπροστά μέρος του γηπέδου άρα 14 δευτερόλεπτα για την Φενερ.
Δεν είχε δικαίωμα επιλογής ο Σάλε.
Ο οποίος έβγαλε δύο ωραία plays και για αυτήν την φάση και για την τελευταία. Μπορούσε να το πάρει το ματς αν έμπαινε το σουτ και τώρα να συζητούσαμε για την χαμένη διαφορά και το σερί της Φενερ χωρίς τρόπο σταματημου του ρυθμού.

Off topic
Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά.
Μπορεί να διαφωνείτε με τη θέση που πήρε κάποιος σε ένα θέμα ή με τον τρόπο που εξέφρασε την άποψή του. Δε χρειάζεται να του κάνετε ευθεία επίθεση ώστε να του αποδείξετε το (κατά τη γνώμη σας) σφάλμα του. Δηλώστε την αντίθεση σας με σαφήνεια και κοσμιότητα. Οι «διενέξεις» που μπορεί να προκύψουν στα διάφορα θέματα είναι πηγές έντονων και εξαιρετικά ενδιαφερουσών συζητήσεων αρκεί να τηρείται ένα ελάχιστο επίπεδο αλληλοκατανόησης και ευγένειας. Μην ξεχνάτε ότι στο διαδίκτυο δεν είναι εφικτή η πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση ώστε να επιλυθούν εύκολα οι διαφωνίες. Το μόνο που ξέρει ο άλλος για σας είναι αυτό που γράφετε.
Ο κανόνας αυτός έχει γραφτεί πριν είκοσι χρόνια και έχει ισχύ ακόμα και τώρα στον μέγιστο βαθμό.
Δεν πρέπει να υπάρχουν σε καμία περίπτωση προσωπικές διενέξεις οι οποίες θα τιμωρούνται αυστηρά . Διαφωνία ναι την θέλουμε οπωσδήποτε. Για αυτό λέγεται φόρουμ.
Χρησιμοποιείστε τα κουμπιά της αναφοράς και του ignore αν κάποιος χρήστης σας ενοχλεί και μην λύνετε τις διαφορές σας σε θέματα που αφορούν για μπάσκετ.
Τελος το off topic 😀

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 29, 2021 11:14 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 29, 2021 9:18 am

Τα είπε πολύ ωραία, δεν κάνουμε όμως λογοκρισία στις απόψεις αλλά στις συμπεριφορές, μπορούμε να διαφωνούμε όσο θέλουμε, και το θέλουμε!! Με απόψεις όμως όχι με πρόσωπα.
Δεν έχω την τη δυνατότητα (αν και μου προσφέρθηκε πολλάκις) να κάνω λογοκρισία.
Ελληνικά μιλάμε.
Κάτι άλλο θα ήθελες να πεις και διάλεξες τη λογοκρισία ως πιο πιασάρικο.

Από ένα "|φάουλ" από μένα σε σένα και στην υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα του basketforum που ήταν χθες βράδυ μέσα ή "μέσα" κι έκανε το "Σινικό Τείχος¨ :wink: .
Και μετράει και παραπάνω το δικό μου.

Ρίξε μου κι ένα φάουλ καπάκι και πάω για το 5ο ακάθεκτος. Αυτή τη φορά δεν την ξαναπατάω, Θα σβήσει ότι είναι δικό μου εδώ.

basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 29, 2021 11:16 am

Dominique έγραψε:

Καληνύχτα
Φαντάζομαι τον βρήκες τον κανονισμό.
Ήταν πολύ εύκολο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”