Παρελθόν ο Harris για την ΑΕΚ, μια μέρα πριν την έναρξη της Basket League. Νομίζω κιόλας τώρα ίσως αρχίσουν να βγαίνουν και κάποια από τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό, αφού η ΑΕΚ πάει για αθλητικό ψηλό αφού έχει μόνο έναν. Ταυτόχρονα όμως δημιουργείται μεγάλο κενό στην περιφέρεια, το οποίο για να καλύψει θα πρέπει μάλλον ένας εκ των Φλιώνη-Πετρόπουλου να βγει λαχείο, αφού τέτοια εποχή Έλληνας καλός ελεύθερος δεν υπάρχει. Τον μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι τον Μάντζαρη, ώστε να έρχεται από τον πάγκο για 15-20 λεπτά.
ΑΕΚ - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2715
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.basketblog.gr/%CE%BA%CE%B1% ... CF%8C.html
Παρελθόν ο Harris για την ΑΕΚ, μια μέρα πριν την έναρξη της Basket League. Νομίζω κιόλας τώρα ίσως αρχίσουν να βγαίνουν και κάποια από τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό, αφού η ΑΕΚ πάει για αθλητικό ψηλό αφού έχει μόνο έναν. Ταυτόχρονα όμως δημιουργείται μεγάλο κενό στην περιφέρεια, το οποίο για να καλύψει θα πρέπει μάλλον ένας εκ των Φλιώνη-Πετρόπουλου να βγει λαχείο, αφού τέτοια εποχή Έλληνας καλός ελεύθερος δεν υπάρχει. Τον μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι τον Μάντζαρη, ώστε να έρχεται από τον πάγκο για 15-20 λεπτά.
0
- ssoulliss
- Reactions: 748
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον ξεμπερδεύοντας με τα ban, άρχισαν να δημιουργούν καινούριαkojito έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 02, 2021 4:08 pmhttps://www.basketblog.gr/%CE%BA%CE%B1% ... CF%8C.html

* Ο Μάντζαρης αύριο μάλλον θα είναι ελεύθερος από την Stal, όμως η εικόνα του στην Πολωνία μάλλον ήταν αποκαρδιωτική. Το μόνο που κάνει πλέον είναι να κατεβάζει την μπάλα με ασφάλεια.
0
- kojito
- Reactions: 2715
- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα, ο Μάντζαρης περισσότερο σαν ποσοτική λύση παρά σαν ποιοτική θα μπορούσε να σταθεί. Δεν ξέρω κιόλας καν αν είναι καλύτερος του Φλιώνη πλέον.ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 02, 2021 4:48 pm
Μάλλον ξεμπερδεύοντας με τα ban, άρχισαν να δημιουργούν καινούρια![]()
. Όπως και να έχει ο Harris άνετα μπορούσε να ηγηθεί σε σκορ και το κενό του σε αυτό το κομμάτι δεν αναπληρώνεται. Η ΑΕΚ όπως τη βλέπω, έχει σχεδιαστεί λάθος ειδικά στους ψηλούς Θα μου πεις βέβαια πως με τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις 11 αλλαγές σε ξένους κάτι μπορεις να διορθώσεις. Θα δείξει.
* Ο Μάντζαρης αύριο μάλλον θα είναι ελεύθερος από την Stal, όμως η εικόνα του στην Πολωνία μάλλον ήταν αποκαρδιωτική. Το μόνο που κάνει πλέον είναι να κατεβάζει την μπάλα με ασφάλεια.
Αν πάρει ένα καλό αθλητικό πεντάρι η ΑΕΚ, στους ψηλούς θα είναι καλά μάλλον. Θα διορθώσει τις ατέλειες. Η τετράδα Griffin-Jelovac-Μπόγρης-ΜΑΠ ξένος (με 5ο τον Μαυροειδή ή τον Φιλιππάκο) δεν είναι άσχημη. Σίγουρα κάτω από ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, μάλλον και Προμηθέα, αλλά ακόμα και για το BCL είναι σχετικά αξιοπρεπής.
Στην περιφέρεια βέβαια θα έχει 5 παίκτες ουσιαστικά : Colom, Φλιώνη, Παππά, Angola, Vaulet. Ο Πετρόπουλος δεν είναι για πάνω από ένα πεντάλεπτο, ενώ και στο 2 πίσω από τον Παππά σίγουρα χρειάζεται ακόμα μια λύση. Η χρονιά όμως δεν θα βγει έτσι, ειδικά αν σκοπεύει να πάει σχετικά μακριά στο BCL, οπότε ένας ακόμα γκαρντ, έστω για την Ευρώπη μόνο, σίγουρα θα χρειάζεται.
2
2

Όντως καλός παίκτης ο αργεντίνος, άνετα στέκεται και στο Ευρωκάπ σε καλή ομάδα, ως ρολίστας.*
Καλορίζικο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, χαίρομαι που βλέπω τον Φιλλιπάκο και (κυρίως) Φλιώνη μέσα στην πεντάδα, ενώ καλή τύχη και στον άτυχο(πέραν των δικών του θεμάτων) Νίκο Παππά, μακάρι να ριζώσει στην ΑΕΚ.
* Άντε για να μη πω, ότι θα τον έβλεπα ως αλλαγή του Παπ( από το ολότελα που λένε....) και στον Ολυμπιακό. Ο καθείς με τον πόνο του- ξέρω, ΄ξερω.

- SteveNashidis
- Reactions: 3420
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1056
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
οι παικτες που εφερε τα τελευταια χρονια οχι μονο περσι, ηταν περαν των δυνατοτητων του, απλα τωρα σκανε τα κανονια ενα ενα. Εδω χρωσταμε ακομα στον σακοτα.. Το συμμαζεμα θα επρεπε να ειχε αρχισει απο περσι και να ειχαν τεθει ρεαλιστικοι στοχοι οχι πχ 3 κυπελλα οπως ελεγε ο μακηςSteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 14, 2021 3:55 pmΔεν ξέρω αν είναι σοβαρός ή όχι ο Μάκης αλλά σίγουρα η ομάδα πληρώνει τα συμβόλαια και το αναίτια ακριβό ροστερ του Παπαθεοδωρου μαζί με τη διοργάνωση του basketball champions league στο Οακα.
1
1

Εμένα δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα και τότε και τα είχα πει, όσο κι αν θέλω την ΑΕΚ ισχυρή στα επίπεδα των άλλων 2 μεγάλων και την είχα χειροκροτήσει (μέσα από εδώ) για το κύπελλο τότε με εμάς.
Π.χ η ολίγον τι τυχοδιωκτική στελέχωση για μια μόνο χρονιά στη φάση ¨πάμε για το ριπίτ" με παίκτες κάπου στα 30φεύγα, πρώην αστέρες της Ευρωλίγκας.
Και κάτι δηλώσεις του ότι είναι η... πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Όπως και το συνεχές άδειασμα της Ευρωλίγκας, η-ουσιαστικά αυτοαναφορική- αποθέωση του Τσάμπιονς(όπου είχαμε "γκρι" ομορφιές σε πολλά παιχνίδια της συγκεκριμένης διοργάνωσης) η στάση του στο θέμα της ΕΟΚ.
Φέτος από την άλλη μου αρέσει περισσότερο που είδα κάποιους Έλληνες παίκτες στην ΑΕΚ.
Αλλά και κάποιος ξένους τύπου Βαουλέτ και Κολόμ.
- SteveNashidis
- Reactions: 3420
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0