Euroleague Day 9 : Panathinaikos - Unics Kazan

Συντονιστής: Captains

nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:14 pm

Θέλω να ξαναδώ την τελευταία επίθεση για να καταλάβω τι πήγε στραβά και πήρε το σουτ ο άστοχος σήμερα Παπαπέτρου...

0
tarp7

allstar
Reactions: 2118

Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:18 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:09 pm
Κακοποίηση του μπάσκετ και από τους δύο δυστυχώς. Δεν έχω δει πολύ Ούνιξ , αλλά μου φάνηκε να παίζει ίδιο στυλ παιχνιδιού με ΠΑΟ. Η διαφορά νομίζω είναι ότι έχει κάποιους παίχτες που μπορούν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους κ να πάρει σκορ (Canaan , L. Brown , Χεζόνια ακόμα και Mayo θεωρητικά)
έχω δει αρκετά παιχνίδια της ούνιξ κάπως έτσι παίζει όλα τα παιχνίδια της βασίζετε πολύ στο τρίποντο και στο 1ν1. Απαράδεκτο που ο Παο έχασε από τέτοια ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:28 pm

nikkal έγραψε:
Θέλω να ξαναδώ την τελευταία επίθεση για να καταλάβω τι πήγε στραβά και πήρε το σουτ ο άστοχος σήμερα Παπαπέτρου...
Ο Πρίφτης πάντως την χαρακτήρισε ηλίθια στην δημοσιογράφο αμέσως μετά την λήξη, και ανόητη στην συνέντευξη τύπου αργότερα. Είπε επίσης ότι είχε σχεδιαστεί ένα άλλο πλευ που θα κατέληγε σε σουτ του Macon, αλλά δεν βγήκε και σουταρε ο Παπαπέτρου.

Ο Macon μου άρεσε πάντως. Κρατάει πολύ την μπάλα οκ, αλλά έχει πράγματα να δώσει και τουλάχιστον στο 2ο ημίχρονο που είδα ήταν ο πιο ενδιαφέρον παίκτης του Παναθηναικού. Ο Canaan επίσης ωραίος παίκτης.

Ο Παπαγιάννης δεν με πείθει ούτε σε βραδυές σαν κι αυτές, μπορεί να είμαι εμπαθής :bball: :bball: :bball:

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2543
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:32 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:18 pm
AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:09 pm
Κακοποίηση του μπάσκετ και από τους δύο δυστυχώς. Δεν έχω δει πολύ Ούνιξ , αλλά μου φάνηκε να παίζει ίδιο στυλ παιχνιδιού με ΠΑΟ. Η διαφορά νομίζω είναι ότι έχει κάποιους παίχτες που μπορούν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους κ να πάρει σκορ (Canaan , L. Brown , Χεζόνια ακόμα και Mayo θεωρητικά)
έχω δει αρκετά παιχνίδια της ούνιξ κάπως έτσι παίζει όλα τα παιχνίδια της βασίζετε πολύ στο τρίποντο και στο 1ν1. Απαράδεκτο που ο Παο έχασε από τέτοια ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει
Συμβαίνει ότι η ομάδα είναι ροστερικά αποδυναμωμένη σε σχέση με την κάκιστη ομάδα που τελείωσε την περσινή σεζόν.

Η τρύπα στο 1 παραμένει αλλά πλέον στην ρακέτα δεν έχεις Μήτογλου και Ουάιτ αλλά τον άλλο Ουάιτ και τον Έβανς.
Δηλαδή έχασες και σκληράδα και σουτ.

Επίσης λείπει η ποιότητα του Χεζόνια ππυ ατομικά έπαιζε και παίζει αλλά ακόμα και έτσι μπορούσε να μας ξεκολλάει.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2118

Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:34 pm

Πρίφτης «Έχω εμπλοκή και ευθύνη στην τελευταία φάση. Η μπάλα κατέληξε στον Ιωάννη και σαφώς πήρε την ευθύνη. Αλλά, ήταν σχεδιασμένο κάτι άλλο να γίνει και να πάει η μπάλα στον Μέικον με έναν σχεδιασμό, ο οποίος δεν εκτελέστηκε. Γι' αυτό τον λόγο κατέληξε ο Ιωάννης να πάρει αυτό το δύσκολο σουτ».

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Νοέμ 11, 2021 11:37 pm

nikkal έγραψε:
Γιατί να θες να το ξανακάνεις αυτό στον εαυτό σου;

Νομίζω πως πλέον και επίσημα είμαστε η χειρότερη ομάδα της Ευρολίγκας. Μην ακούω για Ζαλγκίρις, θα κάνει την πρώτη της νίκη σύντομα... Εντελώς ψυχρά δεν είναι ότι πέφτουμε και απ' τα σύννεφα. Απλά ελπίζουμε να δούμε κάποια στεπ απ. Πρώτα απ' τον πάγκο και μετά από τους παίχτες.

Τραγικό μπάσκετ και απ' τους 2. Αλλά η Ούνιξ έχει και κανά 2-3 ονόματα με μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρολίγκα. Ο μονόφθαλμος νίκησε αλλά δεν λέει και κάτι. Είναι τραγικό να χάνεις απ' αυτή την Ούνιξ όπως και να 'χει. Εμπνευσάρα να μπει στο άκυρο ο Νέντοβιτς γα να γυρίσει το ματσάκι.

Κρίμα την εμφανισάρα του Παπατζόν. Δεν ξέρω αν θα έχει ανάσες για καμιά βδομάδα τώρα.

Τόσα χαζά λάθη. Τόσα κολλήματα. Τόσα τούβλα. Δηλαδή έχει αρχίσει και κουράζει τόση αμπαλίαση στην ομάδα. Χρειάζονται και αυτοί αλλά όχι το 80% της ομάδας. Εδώ βλέπω τον Μέικον που κάτι σκαμπάζει και νομίζω πως είναι ο Κάρι μπροστά στους άλλους. Ο Πέρι τι ποσοστό διπόντων έχει;

Άθλια εμφάνιση Παπαπέτρου, το έσωσε λίγο στο τέλος ο επίσης κάκιστος Χεζόνια. Ο γεροΒορονσέβιτς μας τσάκισε. Ο Φέρελ που είναι;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 12, 2021 1:37 am

Τι κόλλημα είναι αυτό με τον Παπαπετρου στις τελευταίες επιθέσεις? Σε δύο παιχνίδια φετος του χει κολλήσει η μπαλα στα χερια και εχει χασει εκτος ισορροπίας σουτ. Δωστην εκει στον Μεικον κι οτι γινει, αν ειναι δυνατόν, τζάμπα ήττα!!

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Παρ Νοέμ 12, 2021 1:48 am

η τελευταία επίθεση είναι 100% λάθος του Παπαπέτρου και όχι του Πρίφτη. 2,4" πριν το τέλος ο Παπαπέτρου παίρνει τη μπάλα από το Σαντρος και έχει ελεύθερο το Μέικον δίπλα του, φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα είχε σχεδιάσει ο Πρίφτης. αντί όμως να τη δώσει (εύκολα) προτιμά να κάνει προσποίηση και να σουτάρει υπό πίεση. γενικότερα πήρε κακές αποφάσεις σήμερα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 12, 2021 2:20 am

Για μενα ο Παπ ειναι πολυ ΄΄ψωνισμενος΄΄ και κανει κακο και στον ιδιο και στην ομαδα..Μπορει να μεγαλωσε ακουγοντας απο σπανουλη κυριως που ηταν στο ιδιο δωματιο αλλα και απο τον κουμπαρο του τον πριντεζη πως να εισαι ηγετης αλλα αυτο η το χεις η δεν το χεις..
Δεν γινεται ενω δεν εισαι σουτερ να βαρας 11 τριποντα ενω εισαι και σε κακη βραδια και να παιρνεις με το ζορι το τελευταιο σουτ..
Αμα καταλαβει οτι ο ρολος του ειναι σαν glue guy και οχι ηγετης και σκορερ τοτε θα ανεβει επιπεδο για μενα..θεωρω οτι γιαυτο δεν βρηκε και ομαδα φετος οπως ρεαλ/εφες που τον θελαν γιατι προφανως και δεν θα του εδιναν τετοιο ρολο..

Εχει ολα τα φοντα να γινει απο τα καλυτερα 3αρια της διοργανωσης αλλα θεωρω πως πρεπει να ξεφουσκωσουν τα μυαλα του πρωτα..και περσι τα ιδια εκανε..

Ασχετο με το ματς πριν,αλλα ελπιζω ο ματζουκας να παιρνει πολυ χρονο στην α1 μιας και δεν εχω παρακολουθησει καθολου τον παο εκει φετος..φοβερο ταλεντο ο μικρος και ειναι χρονια που πρεπει να παιζει πολυ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4445
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Νοέμ 12, 2021 6:08 am

manj13 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 11, 2021 9:51 pm
Oταν αγοραζεις ΝΒΑερ και τον εχεις dnp μαλλον πρεπει να χει αρχισει το μυαλο σου να γινεται κουρκουτι....Γιατι δεν νομιζω κανας Αλβερτης ή ΔΔ να επιβαλλουν καναν παικτη οπως ο διαβολικος ΔΓ.....Το ματς ειναι για κλαματα ΑΛΛΑ πρεπει απλα να παρθει για βαθμολογικους λογους...Mε καλο μπασκετ
,με Harlem Globetrotters μπασκετ ...αδιαφορο...καποιες φορες μετραει μονο η νικη......
δεν μπορει να παιξει αμεσως πρεπει να τον προετοιμασει αγωνιστικα ο προπονητης
να του μαθει τα συστηματα :mrgreen:

1
1 Εικόνα
GreenLantern

senior
Reactions: 77
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 12, 2021 9:39 am

Έχω προβλεψει ότι θα είναι η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας και ακόμα έχουμε πολύ ανηφόρα.

Στα του παιχνιδιού, κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι που στο τέλος μέτρησε η ποιότητα των παιχτών της ούνικς που πήραν κάποια σουτ. ( Μπραουν, Χεζονια, Καναν)

Το ροστερ μας είναι ατομικά μακράν το χειρότερο και πως να μην είναι. Μιλάμε για 5 μύρια και πληρώνεις περίπου τα 2 μύρια στους δύο παπ.

Η ομάδα πήρε ότι παίχτη περίσσεψε! Και προσοχή, όχι ότι περίσσεψε από ευρωλίγκα αλλα ότι περίσσεψε από τις τοπ ομαδες του γιουροκαπ.

Παρόλαυτα, αγαπημένε Πρίφτη εσυ ανανέωσες τον ταλαίπωρο νέντο με το 3ο μεγαλύτερο συμβόλαιο, εσυ έδωσες δύο 500κοσάρια στους ασουτους εβανς και οκαρο, σε μια ήδη ασουτη ομάδα. Αγαπημένε, εσυ δε πήρες άσσο γιατι περίμενες την κατάλληλη ευκαρία και τελικά πλήρωσες 600Κ για έναν πρώην παίχτη που δε τον βάζεις λεπτό.

Για να καταλήξω! Με 5 μύρια δε μπορείς να χτίσεις ομάδα και ήρθε και ο άπειρος Πρίφτης και έδεσε το γλυκό. Το πρόβλημα είναι άλυτο αφου δεν ειναι ότι λείπει ενας πάιχτης ή δύο. Ο Τζείμς ήταν ίσως η μόνη ευκαιρία του καλοκαιριού για μια ομάδα ,οne man show, αλλα το πορτοφόλι ήταν κοντό. Το χειρότερο είναι ότι με τη συμπεριφορά του δπγ δεν υπάρχει φώς στο τούνελ και διηγωντας τα να κλαις.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Νοέμ 12, 2021 9:52 am

shaq7 έγραψε:
Για μενα ο Παπ ειναι πολυ ΄΄ψωνισμενος΄΄ και κανει κακο και στον ιδιο και στην ομαδα..Μπορει να μεγαλωσε ακουγοντας απο σπανουλη κυριως που ηταν στο ιδιο δωματιο αλλα και απο τον κουμπαρο του τον πριντεζη πως να εισαι ηγετης αλλα αυτο η το χεις η δεν το χεις..
Δεν γινεται ενω δεν εισαι σουτερ να βαρας 11 τριποντα ενω εισαι και σε κακη βραδια και να παιρνεις με το ζορι το τελευταιο σουτ..
Αμα καταλαβει οτι ο ρολος του ειναι σαν glue guy και οχι ηγετης και σκορερ τοτε θα ανεβει επιπεδο για μενα..θεωρω οτι γιαυτο δεν βρηκε και ομαδα φετος οπως ρεαλ/εφες που τον θελαν γιατι προφανως και δεν θα του εδιναν τετοιο ρολο..

Εχει ολα τα φοντα να γινει απο τα καλυτερα 3αρια της διοργανωσης αλλα θεωρω πως πρεπει να ξεφουσκωσουν τα μυαλα του πρωτα..και περσι τα ιδια εκανε..

Ασχετο με το ματς πριν,αλλα ελπιζω ο ματζουκας να παιρνει πολυ χρονο στην α1 μιας και δεν εχω παρακολουθησει καθολου τον παο εκει φετος..φοβερο ταλεντο ο μικρος και ειναι χρονια που πρεπει να παιζει πολυ.
Ο κάθε παίκτης αυτό δεν θέλει; Να παίρνει την μπάλα και να έχει το ελεύθερο να σκοράρει και να δημιουργεί; Ο Παπαπέτρου στα χρόνια του Ολυμπιακού αλλά και τα 2 πρώτα χρόνια του Παναθηναϊκού μια χαρά ενταγμένος μέσα στην ομάδα λειτουργούσε και ειδικά την δεύτερη χρονιά του ΠΙτίνου ήταν 2ος στην Ευρώπη σε ποσοστό διπόντων σε ένα τομέα που κυριαρχούν οι σέντερ. 2 χρόνια τώρα όπως λειτουργεί η ομάδα, χωρίς έναν κανονικό άσσο, χωρίς κάποιον προπονητή να εμπνέει τους παίκτες δεν είναι ότι ξύπνησε ένα πρωί ο Παπαπέτρου και σκέφτηκε ας κάνω ότι θέλει, του ζήτησαν να δημιουργήσει, να εκτελέσει και αυτός φυσικά δέχθηκε, αν η ομάδα πάρει παίκτες εκεί που πρέπει και ο κάθε παίκτης έχει τον ρόλο του δεν νομίζω ο Παπαπέτρου να την δει Τζέιμς ή Σβεντ (που δεν τον αναγνωρίζω βέβαια φέτος, να λέμε και την αλήθεια).

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Νοέμ 12, 2021 10:50 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Νοέμ 12, 2021 9:52 am
shaq7 έγραψε:

Ο κάθε παίκτης αυτό δεν θέλει; Να παίρνει την μπάλα και να έχει το ελεύθερο να σκοράρει και να δημιουργεί; Ο Παπαπέτρου στα χρόνια του Ολυμπιακού αλλά και τα 2 πρώτα χρόνια του Παναθηναϊκού μια χαρά ενταγμένος μέσα στην ομάδα λειτουργούσε και ειδικά την δεύτερη χρονιά του ΠΙτίνου ήταν 2ος στην Ευρώπη σε ποσοστό διπόντων σε ένα τομέα που κυριαρχούν οι σέντερ. 2 χρόνια τώρα όπως λειτουργεί η ομάδα, χωρίς έναν κανονικό άσσο, χωρίς κάποιον προπονητή να εμπνέει τους παίκτες δεν είναι ότι ξύπνησε ένα πρωί ο Παπαπέτρου και σκέφτηκε ας κάνω ότι θέλει, του ζήτησαν να δημιουργήσει, να εκτελέσει και αυτός φυσικά δέχθηκε, αν η ομάδα πάρει παίκτες εκεί που πρέπει και ο κάθε παίκτης έχει τον ρόλο του δεν νομίζω ο Παπαπέτρου να την δει Τζέιμς ή Σβεντ (που δεν τον αναγνωρίζω βέβαια φέτος, να λέμε και την αλήθεια).
Βέβαια σε αυτό ο αντίλογος είναι πως ο Macon είναι απείρως καλύτερος στο iso από τον Παπαπέτρου. Δε χρειάζεται δηλαδή James ή Shved για να μην πάρει τελευταία επίθεση. Είδα τη φάση και γελούσα πραγματικά.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4445
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Νοέμ 12, 2021 10:55 am

αν καταλαβα καλα ο πριφτης ειπε οτι ο σχεδιασμος ηταν να παρει το τελευταιο σουτ ο μεικον αλλα η μπαλα δεν πηγε σε αυτον?
και ποιος ευθυνεται για αυτο?

0
vforvendetta85
Reactions:

Παρ Νοέμ 12, 2021 10:56 am

Ο άσσος! :mrgreen:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”