εγω δεν θελω 8 ξενους στην ομαδα, καθως ρος δεν νομιζω να παρει διαβατηριο ποτε. Και στο 1 το Τομπσον-Περι δεν με πειθει. επισης στο 3-4 εισαι απιστευτα φορτωμενος με ρος-ρογκα-παπι-μαντζου συν 3 4αρια. Ουσιαστικα οι μικροι ελληνες δεν θα παιζουν ποτε, παρα μονο λιγο α1 και μαλιστα οχι μαζι. Στους ψηλους τελεια θα ειναι αν παμε ετσι.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 13, 2021 6:46 pmΑπαντώ εδω στον Τρεισι Μακ απτο τοπικ του προμηθεα:
Εγω για του χρονου θέλω με τα λεφτα του Φερελ εναν καλο και σοβαρό ασο πχ Νταριους Τομπσον η Κρις Τζοουνς ή Βεστερμαν ή Γουολτερς (ο Γουολντεν δεν θα είναι ελεύθερος).
Ιδανικα ενα 2αρι αντι του Νεντο με καλο σουτ και αμυνα ακόμα και με λιγότερα χρήματα πχ Αντζουσιτς αλλα μας δυσκολεύει το 2ετες..
Ενα καλο 4αρι αντι του Οκαρο στα ίδια χρήματα και απο πισω εναν μπακαπ στα λεφτα του Φλοιντ πχ Μπαλκσιρ ή Μαιλς.
Και στο 5 εναν με τα λεφτα του Εβανς πχ τον Νεμπο.
1 : Τομπσον - Περι - Αβδαλας
2 : Μεικον - Νεντοβιτς/Αντζουσιτς
2/3 : Ρος - Ρογκαβοπουλος
3 : Παπαπετρου - Ματζουκας
4 : Χειζ/Τομας - Μπλακσιρ/Μαιλς - Χουγκαζ
5 : Παπαγιαννης - Νεμπο
14 παιχτες σύνολο.
Δυστηχως ο νεντο δεν φευγει, οποτε ας ελπισουμε να μην φυγει και ο μεικον, ας ελπισουμε να παρουμε καλο σεντερ να μοιραζεται την θεση με παπατζον, να παρουμε βασικο 4αρι καλο με σουτ και φυσικα καλο βασικο ασσο.
Αν ολα πανε καλα και μεινουν παπι-μεικον-παπατζον και μαζι με νεντο(δυστηχως) και ρος, τοτε ουσιαστικα εχουμε να παρουμε για το καλοκαιρι 3 καλους ξενους ευρωλιγκας:
1) Ενα βασικο ασσο κανονικο ευρωλιγκας
2) ενα βασικο 4αρι με καλο σουτ και οχι τρυπα στην αμυνα
3) Σεντερ αθλητικο π.χ Λεσορτ ή Νεμπο
και φυσικα αν ο περι δεν κανει καλη σεζον (δεν ταιριαζει καθολου στο ροστερ μας φετος, οποτε δυσκολα να ανακαμψει), τοτε θελουμε και αναπληρωματικο ασσο.
Παντως μπορουμε απο τωρα να παρουμε Λεσορτ, αφου ο Φλοιντ δεν μπορει και αυτο ειναι σιγουρο. Και μπορουμε να τον εχουμε και για του χρονου και μαλιστα δεν νομιζω να μας στοιχισει και πολλα.
ΥΓ για τον λεσορτ παντως, ενω εχει ολα τα προσοντα να ειναι ενα σεντερ 1-2ο εως και σε μεσαιες ομαδες και 2-3ο σε 8αδας, δεν ξερω τι γινεται και δεν κανει καλες επιλογες ή φταιει κατι αλλο. Σε εμας μπορει να βρει ολο τον χωρο και χρονο να παιξει πολυ και κανει καλες σεζον.