Eurolegue Day 10 Zalgiris - Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- Conan1982
- Reactions: 3288
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επικίνδυνο το αποψινό ματς αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί και φυσικά πρέπει να το κερδίσει.
Δεν έχει κάποιο μεγάλο σταρ, αλλά νομίζω πρέπει να κλειστεί καλά ο Λεκαβίτσιους που ενάντια στον Παναθηναϊκό κάνει πολύ καλά παιχνίδια επιθετικά, τις 2 προηγούμενες χρονιές είχε 3/4 παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων και εξαιρετικά ποσοστά και ο Νέμπο που έχει και μια ιδιαίτερη έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ και δεν πρέπει να επιτρέψετε στην Ζαλκγίρις να ανανεώσει πολλές επιθέσεις.
Δεν έχει κάποιο μεγάλο σταρ, αλλά νομίζω πρέπει να κλειστεί καλά ο Λεκαβίτσιους που ενάντια στον Παναθηναϊκό κάνει πολύ καλά παιχνίδια επιθετικά, τις 2 προηγούμενες χρονιές είχε 3/4 παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων και εξαιρετικά ποσοστά και ο Νέμπο που έχει και μια ιδιαίτερη έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ και δεν πρέπει να επιτρέψετε στην Ζαλκγίρις να ανανεώσει πολλές επιθέσεις.
0
-
- Reactions: 368
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Popular opinion: 'Ευκαιρία για το πρώτο διπλό σήμερα, αν όχι τώρα, τότε πότε;'
Unpopular opinion: Zalgiris νίκη πάνω από 5 πόντους, συνοδευόμενη από δραματικό ομαδικό παιχνίδι από μερίας Παναθηναϊκού.
Προσωπικά κλίνω στο δεύτερο. Αν οι γηπεδούχοι δεν κάνουν τώρα την πρώτη τους νίκη, πότε θα την κάνουν;
Unpopular opinion: Zalgiris νίκη πάνω από 5 πόντους, συνοδευόμενη από δραματικό ομαδικό παιχνίδι από μερίας Παναθηναϊκού.
Προσωπικά κλίνω στο δεύτερο. Αν οι γηπεδούχοι δεν κάνουν τώρα την πρώτη τους νίκη, πότε θα την κάνουν;
0
- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγώ πιστεύω ότι η Ζαλγκίρις θα κερδίσει. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναικός είναι σε θέση να αντέξει σε μια τέτοια έδρα με την Ζαλγκίρις να διψάει για την πρώτη της νίκη. Μακάρι να διαψευστώ και να πάρει το διπλό ο ΠΑΟ. Στο λαιμό μου κάθεται αυτή η Ζαλγκίρις και ευχαριστιέμαι πάντα όταν τους βλέπω να χάνουν. Είμαι εμπαθής το ξέρω

0
Ίωση ο Νέντοβιτς.
Στα του παιχνιδιού, συμφωνώ με το σχόλιο οτι ο Παναθηναικός μετά απο ένα κακό ημίχρονο είναι μόνο 6 πόντους πίσω οπότε υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για επιστροφή.
Αλλά ας μην ξεχνάμε οτι και η Ζαλγκίρις δεν σκίζει. Πολλές φορές δεν έχει τι να κάνει την μπάλα και μένει στην περιφέρεια με αποτέλεσμα πολλά σουτ προσευχές. Επίσης ο Νέμ΄πο είναι απογοητευτικός και συνολικά δεν έχει παιχνίδι στην ρακέτα. Μπορεί να γίνει και η Ζαλγκίρις χειρότερη;
Ντέρμπι είναι το ματς. Κακό τεχνικά αλλά πολύ ενδιαφέρον απο άποψη αποτελέσματος και πάθους.