Pat Riley έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 19, 2021 3:23 pm
Ανοίγω ένα θέμα για τους 75 καλύτερους όλων των εποχών όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ για να συζητήσουμε και να διαφωνήσουμε ή όχι με τις επιλογές με βάση αυτά που πιστεύει ο καθένας μας.
Πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι ο αποκλεισμός του Χάουαρντ. Ο Γιούιν ας πούμε τι παραπάνω έχει πετύχει για να είναι αυτός μέσα?
Ωραίο θέμα άνοιξε ο
Pat Riley 
. Το είχαμε ψιλοσκαλήσει και στο off topic αλλά κακώς δεν το ξεχωρίσαμε σαν ειδησεογραφία αφού στα επόμενα 25 χρόνια που θα ανακοινωθούν οι επόμενοι, ποιος ζει-ποιος πεθαίνει

.
Παραθέτω τους "άτιτλους" παίκτες, χωρίς να σημαίνει ότι κακώς βρεθήκαν στη λίστα των 76.
Charles Barkley, Elgin Baylor, Dave Bing, Patrick Ewing, George Gervin, James Harden, Allen Iverson, Damian Lillard, Karl Malone, Pete Maravich, Reggie Miller, Steve Nash, Chris Paul, John Stockton, Nate Thurmond, Russell Westbrook, Lenny Wilkens, Dominique Wilkins.
Σίγουρααπό τους πιο πάνω, θα βρούμε ο καθένας μας αρκετούς παίκτες που δε θα τους "βάζαμε"στη λίστα.
Οι ενστάσεις μου γενικά είναι τρεις, τις έχω γράψει και στο off-topic: 1. Όλοι οι εν ενεργεία παίκτες δε θα έπρεπε να είναι μέσα, 2. Ο Bill Walton, 3. Ο Pete Maravich.