Α1- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Δευτέρα 19:30

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Νοέμ 22, 2021 10:30 pm

Reaper έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 9:27 pm
Το τμημα μπασκετ δεν εχει ουτε το 1/10 της νοοτροπιας του τμηματος ποδοσφαιρου κοντρα σε εγχωριους αντιπαλους.
Σε διάβασα μία, σε διάβασα δύο, έκανα το κορόιδο, λέω "τι να γίνει; στις ανάποδες βγαίνουνε οι ύαινες".
Αλλά, δεν μπορώ να μην αντιδράσω σε όλη σου την παρουσία στο forum.

Εμμονικά εμπαθής, εριστικός και εμπρηστικός, όχι για την ουσία αυτών που θέλεις να πεις, αλλά για τον τρόπο.
Και άλλοι βλέπουν πως ο Μπαρτζώκας δεν πήγε καλά, και άλλοι βλέπουν ότι δεν τράβηξε ο Σλούκας, αλλά κανένας δεν το εκφράζει όπως εσύ.

Και τελικά, με αυτό που έγραψες παραπάνω, όλα έγιναν ξεκάθαρα:
Αφού είσαι τόσο μεγάλος θαυμαστής του Βαγγέλα και του Τάκη (που μας έκοψαν την απόλαυση του ποδοσφαίρου), θέλεις να περάσει η ίδια καταστροφική νοοτροπία και στο μπασκετικό τμήμα, που ευτυχώς δεν έχει τα χάλια του ποδοσφαιρικού.

Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν φίλοι του μπάσκετ (;) του Ολυμπιακού με αυτά τα μυαλά, αλλά τι να γίνει;
Ελευθερία γνώμης έχουμε όλοι, κι εγώ θα τιμωρηθώ, γιατί δεν ανέχομαι τις άλλες (Θεός να τις κάνει) απόψεις, ενώ εσύ θα συνεχίσεις σε κάθε ευκαιρία (δηλαδή, μετά από ήττες και γκέλες) να λες "δημοκρατικά" την άποψή σου ατιμώρητος.

Δεκτό, και πάμε παρακάτω...

5
5 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 22, 2021 10:51 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 10:21 pm
ελπιζω να μην παρει απο κατω την ομαδα και χασουμε οσα εχουμε καταφερει ως τωρα
ήδη έχασαν αυτό που χτιζόταν μέχρι τώρα . Τον κόσμο , την στήριξη και την ωραία ατμόσφαιρα του τελευταίου μήνα . Μια ζωή ξενέρωμα αυτό το τμήμα
lefpan έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 10:30 pm
Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν φίλοι του μπάσκετ (;) του Ολυμπιακού με αυτά τα μυαλά, αλλά τι να γίνει;
Εντάξει , κάποιοι αγαπάμε τον Ολυμπιακό λίγο παραπάνω από το μπάσκετ, βάζω κι εμένα μέσα σε αυτούς

Δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανένα, δεν το έχει και ανάγκη κάποιος αυτό . Απλά είπα να το πω γιατί οι απαιτήσεις δεν είναι κάτι κακό , ούτε παράλογο να θες να κερδίσεις τον φετινό ΠΑΟ που δεν έχει παρουσιαστεί καλός μέχρι στιγμής και τον έχεις φτάσει στο +13 στην 3η περίοδο έχοντας τον Φαλ να μοιάζει prime Σακιλ Ο' Νιλ

Ψάχνω έναν λόγο σήμερα που οι συνθήκες να επέτρεπαν τέτοια εμφάνιση από την ομάδα και δεν μπορώ να βρω . Όπως σωστά είπε και άλλος φίλος, αυτός που έπρεπε να θέλει να αποδείξει πράγματα φέτος είναι ο Ολυμπιακός . Τώρα, που δε έχει δράκους και δικαιολογίες . Ίδιο αποτέλεσμα είδα και δεν φταίει κανείς

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
sardanapalos
Reactions:

Δευ Νοέμ 22, 2021 10:54 pm

Εφόσον τα του παιχνιδιού έχουν χιλιοειπωθεί, θα σχολιάσω δύο πράγματα.

Ένα, φέτος πιθανότητα τα παίξουμε 8 μέχρι 10 παιχνίδια με τον παναθηναϊκό και δεν νομίζω κάποιος να περιμένει να τα κερδίσουμε όλα. Το σημερινό ήταν από τα πιο ασήμαντα (σε σχέση με playoff, κύπελο & ευρωλίγκα που θέλουμε τους πόντους της νίκης) οπότε ελπίζω η ομάδα να βελτιωθεί από αυτό και να κερδίσει κάτι στη συνέχεια.

Δεύτερον, οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα μου φάνηκαν λίγο αλαζονικές, οκ το ξέρουμε ότι τα ποσοστά μας ήταν πολύ χαμηλά, αλλά σε αυτό δεν φταίει ότι οι παίκτες είχαν παίξει σχεδόν 30λεπτα; λέει "Πάντα λέμε ότι ο προπονητής φταίει για τις ήττες, οπότε οκ, φταίω εγώ." το οποίο μου φαίνεται σαν να το λέει για να το πει, παρά να παραδέχεται κάποια ευθύνη. Δεν είμαι ειλικρινά κάποιος γκρινιάρης ή καταστροφολόγος που κυνηγάει να μοιράσει ευθύνες, αλλά περίμενα λίγη παραπάνω ταπεινοφροσύνη να πω;

JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Νοέμ 22, 2021 10:56 pm

Για καποιον ουδετερο πρεπει να ηταν πολυ ωραιο το ματς σημερα, εγω θελω να το ξαναδω οταν βρω χρονο. Δεν μου λεει τιποτα η νικη να πω την αληθεια, αν και προφανως την χαρηκα ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ!! Παρολα αυτα μου κανε και μεγαλη εντυπωση οτι ο Μπαρτζω δεν καταφερε να αντιμετωπίσει ποτέ μεσα στο ματς τη ζωνη του Πριφτη, παλι καλα που χε τον Φαλ να κανει παρτι στην ρακετα δλδ, επισης οι πολλες χαμενες βολες στο τελος ξεκαθαρα εγιναν λογω κακου ροτεισιον και υπερ-χρησιμοποίησης καποιων παιχτων. Απο την αλλη πλευρα αν τους εμπαινε και κανα τριποντο (δεν επαιρναν ασχημα σουτ) και αν δεν βαζαμε ολα τα κουλα εμεις θα το χαναμε το ματσακι. Απο το ματς κραταω οτι πρεπει να κοψουμε τα πολυ iso και 1ν1 και να παμε σε πιο δουλεμένες επιθεσεις και να βρουμε μπακαπ αμυντικο πλανο για οταν δεν μας βγαινει η ζωνη.

Η φροντ λαιν μας by the way δεν βλεπεται. Φλοιντ, Εβανς και κυριως Οκαρο ειναι κριάρια απο τα λιγα! Τουλαχιστον ο τελευταιος που τον θυμαμαι παλια στον αρη επαιρνε κανα επιθετικο ριμαπουντ, εκανε κανα φολοου, εβαζε κανα καρφωμα, πλεον τιποτα... μου χουν λειψει ο Μπεντιλ και ο Ααρον Ουαιτ... θελει αλλαγή εκει η ομαδα, πολλα RESPECT παντως στον Κασελακη!!!

Και κατι ακομη.. πριν κανα μηνα μετα απο καθε ματς φωνάζαμε ολοι πως χρειάζεται ασο η ομαδα, γιατι σταματήσαμε τωρα? Ο Φερελ για διακοσμητικός ηρθε ξεκαθαρα. Η ομαδα θελει εγκεφαλικό παιχτη αμεσα, εναν on court coach που θα αναδείξει και τους Μεικον, Παπαπετρου, Παπαγιαννη που και φετος καλούνται να κανουν περισσότερα απο οσα τους αναλογουν. Φερτε πλειμεικερ λοιπο και αμεσα!!!

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:00 pm

thory έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 5:36 pm
Ολυμπιακός καλύτερη ομάδα check
Ολυμπιακός σε καλύτερη φόρμα check
Ολυμπιακός προερχόμενος από ματσαρα check
Δίψα για τον αγώνα μετά από τρία χρόνια check
Γεμάτο γήπεδο check

... Ολυμπιακός Παναθηναϊκός διπλό check :D :D
:wink:

2
2 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:07 pm

κρίμα που δεν είχε κάναν αγώνα σήμερα, μου τη σπάνε οι Δευτέρες χωρίς μπασκετάκι :drunk:

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
Για καποιον ουδετερο πρεπει να ηταν πολυ ωραιο το ματς σημερα, εγω θελω να το ξαναδω οταν βρω χρονο. Δεν μου λεει τιποτα η νικη να πω την αληθεια, αν και προφανως την χαρηκα ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ!! Παρολα αυτα μου κανε και μεγαλη εντυπωση οτι ο Μπαρτζω δεν καταφερε να αντιμετωπίσει ποτέ μεσα στο ματς τη ζωνη του Πριφτη, παλι καλα που χε τον Φαλ να κανει παρτι στην ρακετα δλδ, επισης οι πολλες χαμενες βολες στο τελος ξεκαθαρα εγιναν λογω κακου ροτεισιον και υπερ-χρησιμοποίησης καποιων παιχτων. Απο την αλλη πλευρα αν τους εμπαινε και κανα τριποντο (δεν επαιρναν ασχημα σουτ) και αν δεν βαζαμε ολα τα κουλα εμεις θα το χαναμε το ματσακι. Απο το ματς κραταω οτι πρεπει να κοψουμε τα πολυ iso και 1ν1 και να παμε σε πιο δουλεμένες επιθεσεις και να βρουμε μπακαπ αμυντικο πλανο για οταν δεν μας βγαινει η ζωνη.

Η φροντ λαιν μας by the way δεν βλεπεται. Φλοιντ, Εβανς και κυριως Οκαρο ειναι κριάρια απο τα λιγα! Τουλαχιστον ο τελευταιος που τον θυμαμαι παλια στον αρη επαιρνε κανα επιθετικο ριμαπουντ, εκανε κανα φολοου, εβαζε κανα καρφωμα, πλεον τιποτα... μου χουν λειψει ο Μπεντιλ και ο Ααρον Ουαιτ... θελει αλλαγή εκει η ομαδα, πολλα RESPECT παντως στον Κασελακη!!!

Και κατι ακομη.. πριν κανα μηνα μετα απο καθε ματς φωνάζαμε ολοι πως χρειάζεται ασο η ομαδα, γιατι σταματήσαμε τωρα? Ο Φερελ για διακοσμητικός ηρθε ξεκαθαρα. Η ομαδα θελει εγκεφαλικό παιχτη αμεσα, εναν on court coach που θα αναδείξει και τους Μεικον, Παπαπετρου, Παπαγιαννη που και φετος καλούνται να κανουν περισσότερα απο οσα τους αναλογουν. Φερτε πλειμεικερ λοιπο και αμεσα!!!
συμφωνω μεχρι κεραιας! Αλλωστε εγω ελεγα να μεινουν ολοι μας οι ψηλοι το καλοκαιρι και μου λεγες οτι μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερους, παρολο που ειμασταν η 2η καλυτερη ομαδα στα ριμπαουντ σε ολη την ευρωλιγκα (εστω και λογο μητο που κυριαρχουσε)!

Η νικη ηταν κυριως ψυχολογια αλλα το πιο σημαντικο, οτι πρεπει να καταλαβαν οτι ο τροπος παιχνιδιου μας ειναι τραγικος και οσο παιξαμε σημερα ετσι χαναμε πολυ, ενω οταν τον αλλαξαμε κερδισαμε.

Για ασσο θελουμε εναν παικτη ακριβως οπως ο Γιοβιτς! ομως δεν υπαρχει τετοιος διαθεσιμος τωρα, αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι ο Πριφτης θελει Περι παρα πολυ, ενω ο Φερελ εχει μεγαλο συμβολαιο και δεν μπορει να σπασει.

Οποτε πρεπει να βαλουμε τον φερελ να παιζει πολυ α1 και να παιρνει χρονοα ευρωλιγκα τουλαχιστον 15 λεπτα, ενω ταυτοχρονα να διωξουμε εβανς-φλοιντ και να παρουμε εναν αθλητικο σεντερ π.χ λεσορτ (τον αφησε τελικα η μακαμπι ή περιμενει να περασει το παραθυρο μεταγραφων για να μην παει αλλου ευρωλιγκα;).

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:14 pm

sardanapalos έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 10:54 pm
Εφόσον τα του παιχνιδιού έχουν χιλιοειπωθεί, θα σχολιάσω δύο πράγματα.

Ένα, φέτος πιθανότητα τα παίξουμε 8 μέχρι 10 παιχνίδια με τον παναθηναϊκό και δεν νομίζω κάποιος να περιμένει να τα κερδίσουμε όλα. Το σημερινό ήταν από τα πιο ασήμαντα (σε σχέση με playoff, κύπελο & ευρωλίγκα που θέλουμε τους πόντους της νίκης) οπότε ελπίζω η ομάδα να βελτιωθεί από αυτό και να κερδίσει κάτι στη συνέχεια.

Δεύτερον, οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα μου φάνηκαν λίγο αλαζονικές, οκ το ξέρουμε ότι τα ποσοστά μας ήταν πολύ χαμηλά, αλλά σε αυτό δεν φταίει ότι οι παίκτες είχαν παίξει σχεδόν 30λεπτα; λέει "Πάντα λέμε ότι ο προπονητής φταίει για τις ήττες, οπότε οκ, φταίω εγώ." το οποίο μου φαίνεται σαν να το λέει για να το πει, παρά να παραδέχεται κάποια ευθύνη. Δεν είμαι ειλικρινά κάποιος γκρινιάρης ή καταστροφολόγος που κυνηγάει να μοιράσει ευθύνες, αλλά περίμενα λίγη παραπάνω ταπεινοφροσύνη να πω;
Συμφωνώ απόλυτα. Εμμέσως πλην σαφώς έριξε το "φταίξιμο" στα ελεύθερα 3π που χάθηκαν , στις βολές κλπ. Οκ σε έναν βαθμό ισχύει . Αλλά το ότι δεν ξέφυγε ο ΠΑΟ στο ημίχρονο και ότι πήραμε την διαφορά στο 3ο όπως και στο ότι δεν πήρε ο ΠΑΟ κεφάλι νωρίτερα στο 4ο οφείλεται στον Φαλ , που έβγαζε άμυνες , έπαιρνε φάουλ, μάζευε επιθετικά και σκόραρε. Δηλαδή αυτό ήταν το πλάνο του παιχνιδιού ?

Για το ότι από το 1ο μέχρι το 4ο λεπτό τον έπαιζαν ζώνη και δεν είχε ξεκάθαρο πλάνο αντιμετώπισης δεν φταίει ο προπονητής ?

Για το ότι θόλωσε επειδή το παιχνίδι στράβωνε και τον έπνιξε το άγχος και ουσιαστικά δεν βοήθησε την ομάδα με τις επιλογές του δεν φταίει ο προπονητής ?

Είπε ότι ο τίτλος του φαβορί βάρυνε την ομάδα . Συμφωνώ και φάνηκε ξεκάθαρα. Σε αυτό δεν φταίει ο προπονητής που δεν ετοίμασε ψυχολογικά τους παίχτες και τον εαυτό για αυτό το πολύ ιδιαίτερων συνθηκών παιχνίδι ?

Είμαι ο πρώτος που στηρίζω Μπαρτζώκα αλλά καλό είναι κάποιες φορές να παίρνει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην ψάχνει δικαιολογίες όταν κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα.

2ο φάουλ για εμένα φέτος του coach . Το πρώτο ήταν ακριβώς μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Εφές.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:19 pm

Έγραψα πέντε πράγματα πριν το ματς, δυστυχώς επειδή ήμουν offline χάθηκαν και βαρέθηκα να τα ξαναγράψω, κρίμα γιατί στα περισσότερα έπεσα μέσα, εξ ου και πληρώθηκα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σήμερα. :D Θα βγει το ταξιδάκι στη Συρία :shot:

Λεπόν, σήμερα είδαμε δύο ματς. Άλλο στο πρώτο κι άλλο στο δεύτερο. Σε αντίθεση με τους πολλούς, εμένα μου άρεσε ο Παναθηναϊκός του πρώτου: μυαλωμένος, στοχευμένος, με έλεγχο ρυθμού, χτυπούσε εκεί που έπρεπε, πολύ καλός ομαδικά στην άμυνα κι αν είχε σοβαρό άσο κι όχι το φιλότιμο αλλά "δεν μπορεί το παλικάρι" Πέρι, θα ήταν και πιο μπροστά. Προσωπικά τέτοιο Παναθηναϊκό θέλω να βλέπω, με το Σαντ Ροος να ανεβάζει την ομάδα επίπεδο. Παραφωνία η έλλειψη άσου, αν και στο δεύτερο κάναμε το καταπληκτικό να τον αντικαταστήσουμε με τον... Μέικον (έλα Χριστέ και Παναγία :banghead: ) που κατεβάζει τη μπάλα τόσο καλά όσο χορεύω εγώ κλακέτες.

Στο δεύτερο, ειδικά στην τρίτη περίοδο, παίξαμε μπουρμπόυτσαλα, είναι περιττό και να σχολιάσει κανείς γιατί δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΕ σωστά. Και στο τέταρτο πάλι μπουρμπούτσαλα παίξαμε, σε εξωφρενικό βαθμό μάλιστα, απλά είχαμε σε κάποια φάση 7/9 τρίποντα και οι αντίπαλοί μας έχαναν τα άχαστα με ψυχολογία αρνιού δυο μέρες πριν το Πάσχα.

Πριν το ματς ήθελα να γράψω ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ΤΟΣΟ χάλια ώστε να λέμε ότι είναι 90-10 το ματς, δεν υπάρχουν αυτά, έχει 2 νίκες απέναντι σε ομαδες της Ευρωλίγκας κι έχασε άλλα 2 στο τσακ, παρά την καταστροφική δόμηση και τα φτωχά υλικά. Επίσης ήθελα να γράψω ότι είδαμε την ομάδα να παίζει ζώνη πολύ καλά, άλλωστε έχει παίκτες που κάνουν γι αυτό το πράγμα κι ότι απέναντι στον αγχωμένο στο γεμάτο ΣΕΦ Ολυμπιακό λογικά θα μας βγει. Περίμενα χαμηλό σκορ (ακόμη χαμηλότερο για να είμαι ειλικρινής, αλλά έπαιξα τα μαλλιά μου στο -161,5 για να είμαι safe) και κλειδί το Σαντ Ροος, που στο πρώτο ήταν εξαιρετικός. Περίμενα και το Μέικον να τον βιδώνει ο Ουόκαπ άντε και ο Παπανικολάου και την ομάδα να αναγκάζεται να ψάξει πόντους από αλλού. Ήρθαν από τα ανορθόδοξα του Νέντοβιτς (που 8 στις 10 φορές είναι καταστροφικά, βλέπε περσινή σαιζόν που έπρεπε να βγαίνει για να αρχίσουμε να καλύπτουμε τις διαφορές που χάναμε εξαιτίας του), που έδειξε ότι λογική δεν έχει, αλλά κλάση ναι. Δε θεωρώ θετικό το ότι παίξαμε έτσι στο δεύτερο, αλλά το πρώτο είναι οδηγός για πολύ καλύτερα πράγματα, όπως και το ματς στο Μόναχο που για μένα παίξαμε καλύτερα από τη νίκη απέναντι στην (απαράδεκτη) Εφές πχ.

Το να χάναμε και να έφευγε ο Πρίφτης (γιατί αυτό θα γινόταν, μη γελιόμαστε, όλοι ξέρουμε ποιος παίρνει τέτοιες αποφάσεις, δεν τις παίρνει ο Φράγκι ούτε "το πιο κοφτερό μυαλό της ΒΙΑΝΕΞ :drunk: ) θα ήταν ψιλοκαταστροφικό. Ο άνθρωπος είναι καλός κόουτς, το έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια και -παρότι έχει σίγουρα ευθύνες για το καλοκαιρινό μπάχαλο- πρέπει να στηριχθεί, τουλάχιστον από τους μη αμπάσκετους.

Για το Μπαρτζώ, είμαι από τους φαν του, νομίζω οι καλοκαιρινές μεταγραφές άγγιξαν την τελλλλειότητα, αλλά συγγνώμη, κάνει πάρα πολλά λάθη φέτος, με εξελάκια κλπ. Αυτό το ματς πάντως δεν ήταν ακριβώς δική του ευθύνη. Οι παίκτες του έχασαν τα άχαστα, απέναντι σε ζώνη πολλές φορές ξεμαρκάριστοι, είχε πλάνο για να περάσει τη μπάλα στο Φαλ και το μερίδιό του στην ήττα (που έχει) δεν είναι τόσο όσο θα του αποδοθεί από τους Τάκηδες αυτού του μάταιου κόσμου, παρότι θόλωσε στην 4η, αλλά και ποιος δε θολώνει όταν χάνει έτσι. Έχει και κάνει και πρόοδο στην προσπάθεια να κρύβει τον εκνευρισμό του.

Θα πω και για τη διαιτησία πως σε ένα ματς με πολλά σερί, αρκετές επαφές κλπ ήταν πολύ πολύ καλοί και non factor. Δεν έχω δηλώσεις προπονητών, αλλά ελπίζω να το τόνισαν.

Τα "βρίστε με" του Παπαπέπτρου και τα οπαδιλίκια του Λαρεντζάκη δε με ενόχλησαν προσωπικά, πρέπει να έχει και αλατοπίπερο το μπάσκετ, αρκεί να μην περνάνε τα εσκαμμένα. Πόσον καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο ματς Α1; Άιντε και στους τελικούς, επιτέλους, μακριά από #mexritelous, κιλωτάκηδες κλπ, να μας λείπουν.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:20 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 11:09 pm
JohnnyPao έγραψε:

συμφωνω μεχρι κεραιας! Αλλωστε εγω ελεγα να μεινουν ολοι μας οι ψηλοι το καλοκαιρι και μου λεγες οτι μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερους, παρολο που ειμασταν η 2η καλυτερη ομαδα στα ριμπαουντ σε ολη την ευρωλιγκα (εστω και λογο μητο που κυριαρχουσε)!

Η νικη ηταν κυριως ψυχολογια αλλα το πιο σημαντικο, οτι πρεπει να καταλαβαν οτι ο τροπος παιχνιδιου μας ειναι τραγικος και οσο παιξαμε σημερα ετσι χαναμε πολυ, ενω οταν τον αλλαξαμε κερδισαμε.

Για ασσο θελουμε εναν παικτη ακριβως οπως ο Γιοβιτς! ομως δεν υπαρχει τετοιος διαθεσιμος τωρα, αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι ο Πριφτης θελει Περι παρα πολυ, ενω ο Φερελ εχει μεγαλο συμβολαιο και δεν μπορει να σπασει.

Οποτε πρεπει να βαλουμε τον φερελ να παιζει πολυ α1 και να παιρνει χρονοα ευρωλιγκα τουλαχιστον 15 λεπτα, ενω ταυτοχρονα να διωξουμε εβανς-φλοιντ και να παρουμε εναν αθλητικο σεντερ π.χ λεσορτ (τον αφησε τελικα η μακαμπι ή περιμενει να περασει το παραθυρο μεταγραφων για να μην παει αλλου ευρωλιγκα;).
Υπάρχει παιχτης σαν τον Γιοβιτς ελεύθερος, ο ίδιος ο Γιοβιτς.. γράφω τα υπόλοιπα στο τοπικ των μεταγραφών του παο.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:39 pm

εμενα πιο πολυ με στεναχωρισε η παρουσια κροτιδων και καπνογονων παρα αυτη καθ'αυτη η ηταα της ομαδας μου . Επισης οι τσαμπουκαδες του Λαρεντζακη αχρειαστοι ειπαμε παθος και τρελλα με το τουλουμι αλλα κατσε καλα ρε λατρεμενε .

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:59 pm

Reaper έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 10:18 pm
avtokrator13 έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 10:15 pm
μονο σε μενα φαινεται οτι ο οσφπ εκτος απο ψηλο (αν δεν βγει ο εισι) θελει και 2-3αρο τυπου κεισι ριβερς στα καλα του αν θελει να χτυπησει τις πιθανοτητες του για φαιναλ φορ?
Δεν τους ενδιαφερει το final 4 (διοικησης και προπονητη). Τους ενδιαφερει να δικαιωθει ο δικος τους τροπος, η στηριξη σ αυτους που επελεξαν να στηριξουν, η δικη τους τακτικη κλπ.
Ο εγωισμος ειναι πανω απ ολα.
μα δεν το στηριζουν εμπρακτα αυτο το my way , γιατι αν ηθελαν να αποδειξουν κατι θα ειχαν ενα βαθυ ροστερ με τουλαχιστον 2 παικτες δυνατους σε καθε θεση εδω εχουμε κενο πισω απο παπανικολαου και φαλ και αναγκαζεται ο λιβιο να μπαινει να παιξει φασκιωμενος για να μην στεναχωρηθει ο Μισκο αν διωξουμε το μαρτιν και φερουεμ αλλο πικ εν ρολ ψηλο . βλεπω καλινιτς στον ερυθρο και αναρωτιεμαι ποσα να παιρνει εκει , βλεπω λεσσορτ να φευγει απο μακαμπι και αναρωτιεμαι γιατι δεν τον πηραμε εμεις σαν δευτερο σεντερ στην αρχη της χρονιας (γιατι κακα τα ψεμματα εκει θα παμε ,αλλα θα πρεπει να περιμενουμε στο δευτερο γυρο για να παιξει) γκρινιαζουν καποιοι για Σλουκα αλλα ουσιαστικα δεν εχει ενα πικ εν ρολ ψηλο περαν του λιβιο οταν παιζει στο 5 να τον βοηθησει να γραψει τις ασσιστ που μας εχει συνηθισει .

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Νοέμ 23, 2021 12:01 am

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 11:20 am

Τεραστια ευκαιρια του οσφπ να μας τελειωσει για φετος με μια 20αρα, αλλα θα θελουν να το κανουν με κινδυνο να αλλαξουμε προπονητη, να κανουμε 2-3 καλες μεταγραφες και να γινουμε καλυτεροι?? :lol:
ρε λεςςςςςςς? χαχαχαχα

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Νοέμ 23, 2021 12:04 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 11:59 pm
Reaper έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 10:18 pm

Δεν τους ενδιαφερει το final 4 (διοικησης και προπονητη). Τους ενδιαφερει να δικαιωθει ο δικος τους τροπος, η στηριξη σ αυτους που επελεξαν να στηριξουν, η δικη τους τακτικη κλπ.
Ο εγωισμος ειναι πανω απ ολα.
μα δεν το στηριζουν εμπρακτα αυτο το my way , γιατι αν ηθελαν να αποδειξουν κατι θα ειχαν ενα βαθυ ροστερ με τουλαχιστον 2 παικτες δυνατους σε καθε θεση εδω εχουμε κενο πισω απο παπανικολαου και φαλ και αναγκαζεται ο λιβιο να μπαινει να παιξει φασκιωμενος για να μην στεναχωρηθει ο Μισκο αν διωξουμε το μαρτιν και φερουεμ αλλο πικ εν ρολ ψηλο . βλεπω καλινιτς στον ερυθρο και αναρωτιεμαι ποσα να παιρνει εκει , βλεπω λεσσορτ να φευγει απο μακαμπι και αναρωτιεμαι γιατι δεν τον πηραμε εμεις σαν δευτερο σεντερ στην αρχη της χρονιας (γιατι κακα τα ψεμματα εκει θα παμε ,αλλα θα πρεπει να περιμενουμε στο δευτερο γυρο για να παιξει) γκρινιαζουν καποιοι για Σλουκα αλλα ουσιαστικα δεν εχει ενα πικ εν ρολ ψηλο περαν του λιβιο οταν παιζει στο 5 να τον βοηθησει να γραψει τις ασσιστ που μας εχει συνηθισει .
Καλινιτς 1,2 στον ερυθρο...

Δεν ηταν κακη επιλογη ο Μαρτιν να μεινει, καλη 1η χρονια ευρωλιγκα ειχε κανει, αλλα μαλλον εχει θεματα με τους τραυματισμους. Εξαλλου στο 5 δεν εισαστε ασχημα για το μπατζετ που εχετε, εδω σκεψου οτι εμεις περσυ ειχαμε πληθωρα ψηλων με χαμηλο μπατζετ και φετος με παραπανω μπατζετ εχουμε μονο τον Παπαπαγιαννη και ειμαστε και χωρις ασσο :roulette:

το προβλημα του οσφπ ειναι οτι στο 3-4 δεν εχει κανεναν αθλητικο παικτη και δεν μπορει να βγαλει ενεργεια, ξυλο και αμυνες απο εκει. με τον κουινσι θα βελτιωθει αυτο αλλα ποσο δεν ξερω γιατι εχει καιρο να παιξει. Μαλλον ομως πρεπει να φυγει ο Μαρτιν καθως μαλλον λογο τραυματισμων δεν μπορει καθολου να βοηθησει

0
ForThree

Reactions: 30

Τρί Νοέμ 23, 2021 7:14 am

Το χτεσινό σαν μέγεθος νίκης νομίζω ξεπερνάει και εκείνο το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Μπατίστα και τα πιτσιρίκια.
Και αυτό γιατί ο φετινός Παναθηναϊκός είναι πραγματικά μια ΤΡΑΓΙΚΗ ομάδα. Που και εχτές ήταν πάλι τραγική. Χωρίς σέντερ και χωρίς άσσο. Και κατάφερε να κερδίσει σε ενα κατάμεστο ΣΕΦ μια σίγουρα καλύτερη από αυτόν ομάδα.
ΚΗΔΕΙΑ.- :shot: :shot: :shot:

Και παιδιά τον Μπαρτζωκα τον γνωρίζουμε χρόνια σαν προπονητή, δεν είναι να απορεί κανείς με την προπονητική του ανεπάρκεια την ώρα του αγώνα όταν στραβώσει το ματς ούτε με αυτά που βγαίνει και δηλώνει μετά. :banghead:
Μου δίνει την εικόνα ενός ανθρώπου που απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μάθει από τα λάθη του...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Τελικών Α1 και Yποβιβασμένων Ομάδων Α1”