2019-2023-Αγωνιστικά Θέματα

Συντονιστής: Captains

jazz thrilos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 14, 2021 9:57 pm

Μετρια εμφάνιση απέναντι σε εναν καλό ΠΑΟΚ.

Ο Λουντζης πολυ καλή εμφάνιση, πηρε αρκετά λεπτά και εδειξε οτι μπορει να προσφέρει κάποια πράγματα στο μέλλον.

Το δίδυμο Πρι-Μαρτιν στην ρακετα είναι πραγματική τραγωδία αμυντικά. Ο μεν αρχηγος δυστυχως εχει χάσει πλέον την σβελταδα του, ο δε Μάρτιν δειχνει εκνευριστικά αδιάφορος και περιέργως ανημπορος. Φαίνεται καθαρά πλέον οτι υπάρχει πρόβλημα με Μάρτιν. Μπορει να ειναι θεμα τραυματισμού, μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο, δεν ξέρω, πάντως πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί το κενό.

tarp7

allstar
Reactions: 1991

Κυρ Νοέμ 14, 2021 10:08 pm

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Νοέμ 14, 2021 9:57 pm
Μετρια εμφάνιση απέναντι σε εναν καλό ΠΑΟΚ.

Ο Λουντζης πολυ καλή εμφάνιση, πηρε αρκετά λεπτά και εδειξε οτι μπορει να προσφέρει κάποια πράγματα στο μέλλον.

Το δίδυμο Πρι-Μαρτιν στην ρακετα είναι πραγματική τραγωδία αμυντικά. Ο μεν αρχηγος δυστυχως εχει χάσει πλέον την σβελταδα του, ο δε Μάρτιν δειχνει εκνευριστικά αδιάφορος και περιέργως ανημπορος. Φαίνεται καθαρά πλέον οτι υπάρχει πρόβλημα με Μάρτιν. Μπορει να ειναι θεμα τραυματισμού, μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο, δεν ξέρω, πάντως πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί το κενό.
συμφωνώ και αν για τη θέση 4 πήραμε τον κουνσι, χρειαζόμαστε αλλαγή και στο 5 πόσο θα τον περιμένουμε; ο λούντζης σήμερα θα έπρεπε να παίξει περισσότερο μιας και ο λαρετζάκης και παπ ήταν μέτριοι

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Νοέμ 15, 2021 5:40 am

Με ταξιδι στην Ρωσια , επιστροφη χθες, και διπλη εβδομαδα να ακολουθει ηταν μια χαρα ο Ολυμπιακος. Μια ταχυτητα κατω, αλλα κερδισε ευκολα. Λιγο γκαζι εκει που επρεπε και κοντα στους 20 η διαφορα. Με Λιβιο να μην παιζει καθολου, Γουοκαπ, Παπανικολαου,Λαρεντζακη στα 15 και Ντορσευ στα 18 λεπτα.
Ο δε Μαρτιν ηταν βελτιωμενος. Ειναι σαφες πως θελει ρυθμο ο ανθρωπος. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο ζορι για να τον διωξετε. Αν δεν εχει προβλημα στα γονατα του, που αν ειχε δεν θα τον εβαζαν να παιξει, ειναι μια χαρα για δευτερος σεντερ μαζι με Λιβιο και Εισι να μπορουν να παιξουν επισης στην θεση. Μπορει να τον περιμενει ο Ολυμπιακος. Ειναι μεγαλη η χρονια και ειναι ακομα Νοεμβρης.
Καλος μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη και ο Λουντζης για αλλη μια φορα. Πιστευω πως με την καινουργια χρονια θα μπορει να παρει και λιγο χρονο στην γιουρολιγκα χωρις να ειναι προβλημα στην ομαδα.
Σε μεγαλο προβλημα στην αμυνα εξελισσεται ο Σλουκας, ακομα και σημερα οχι μονο στην Ρωσια που εδωσε το παιχνιδι στους Ρωσους οταν μπηκε την τελευταια περιοδο. Προσπαθω να θυμηθω αν ηταν τοσο κακος αμυντικος και στην Τουρκια και τον εκρυβε ο Ζοτς με τις πενταδες του.
Συνεχιζει να θελει ενα τριαρι η ομαδα. Ο Μακισικ δεν μπορει να παιξει αυτο τον ρολο και δειχνει μπερδεμενος και αγχωμενος πολλες φορες. Ισως με την προσθηκη του Εισι στο 4 να αρχισουμε να βλεπουμε περισσοτερο χρονο στο 3 τον Βεζενκοφ, που οσο αστοχος ειναι επιθετικα τον πρωτο εναμιση μηνα, τοσο βελτιωμενος ειναι στην αμυνα και το ριμπαουντ.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Νοέμ 15, 2021 9:13 am

Ξεκίνησα να βλέπω τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν κατάφερα τελικά να δω πολύ και δεν έχω άποψη για τον Μαρτίν, αλλά στον αγώνα με την Ζενίτ δεν ήταν αδιάφορος, προσπάθησε για όσο έπαιξε και στην άμυνα, χάθηκε λίγο, έκανε και 2 λάθος φάουλ αυτό ήταν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να τον λέμε από τώρα αδιάφορο ή χαμένη περίπτωση, κι εγώ δεν είμαι μεγάλος φάν του αλλά όχι και να τον διώξουμε, Ο Έισι δεν ξέρουμε καν πότε θα παίξει πρώτη φορά και σε τι επίπεδο.
Για την ένταση και το ροτέιτον δεν το συζητώ, εδώ κάνει τις κανονικές εβδομάδες δεν θα μοιράσει τώρα τον χρόνο που έχουμε Παρασκευή-Κυριακή-Τετάρτη-Παρασκευή; Είναι ουσιώδες η ομάδα μας να έχει τους παίκτες φρέσκους να βγάζουν ένταση.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Δευ Νοέμ 22, 2021 9:45 pm

Όταν φτάνεις στο σημείο να μην εμπιστεύεσαι καθόλου Λαρεντζάκη ή Μακίσικ και να αφήνεις μέσα το πτώμα του Παπ τότε μάλλον δείχνει πως κάτι λείπει από το ρόστερ. Πρέπει να πάρει επιτέλους forward.

Για τον δε Σλούκα δε ξέρω τι να πω πια. Σίγουρα θα πω πως δεν είναι εικόνα ηγέτη αυτή. Θα το αφήσω εκεί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Δευ Νοέμ 22, 2021 9:58 pm

- Σλουκας μεσα στο 4ο 10λεπτο βρεξει χιονισει.

- Παπανικολαου fixed χρονο βρεξει χιονισει.

- Μαρτιν Πριντεζης μπαινουν μαζι στην 2η περιοδο για να κανει σερι ο αντιπαλος.

Αυτοι ειναι οι πυλωνες του Μπαρτζωκα φετος.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1643
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Νοέμ 22, 2021 10:12 pm

RipCity έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 9:45 pm
Όταν φτάνεις στο σημείο να μην εμπιστεύεσαι καθόλου Λαρεντζάκη ή Μακίσικ και να αφήνεις μέσα το πτώμα του Παπ τότε μάλλον δείχνει πως κάτι λείπει από το ρόστερ. Πρέπει να πάρει επιτέλους forward.
Συμφωνώ, αλλά πρέπει να είναι σκόρερ και σούτερ. Μας λείπει τον firepower όταν είναι σε κακή μέρα ο Ντόρσει. Αθλητικό σέντερ έπρεπε να είχαμε πάρει χθες.

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Δευ Νοέμ 22, 2021 10:55 pm

Eίναι μια ήττα Νοέμβρη που δεν κρίνει απολύτως τίποτα αλλά στην Ελλάδα ειδικά τα παιχνίδια αυτά έχουν πολύ ιδιαίτερο βάρος. Αλλά αυτός ο Ολυμπιακός σε αυτή την περίοδο να χάσει από αυτόν τον ΠΑΟ αποτελεί κατόρθωμα και νομίζω είναι ξεκάθαρα θέμα ψυχολογίας του Mπαρτζώκα . Με οποιαδήποτε ομάδα της EL χαμηλότερης δυναμικότητας που θα είμαστε φαβορί δεν θα βλέπαμε τέτοιο coachάρισμα αν στράβωνε το παιχνίδι.

Πόσο μάλλον να έχεις πάρει διαφορά και να πάθεις πανικό μόλις αντίπαλος δείχνει να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.

Δεν υποτιμάω τον ΠΑΟ , η άποψη μου είναι πως είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από τον Ολυμπιακό και μπράβο του που κέρδισε δικαιότατα το παιχνίδι. Ακόμα και να το παίρναμε στο τέλος το παιχνίδι , έτσι όπως πήγε τα εύσημα θα άξιζε να τα πάρει ο ΠΑΟ.

Το ότι δεν εμπιστεύτηκε Λάρε και Μακίσικ είναι ξακάθαρο λάθος του και προκύπτει από το ότι επειδή το παιχνίδι έδειχνε να στραβώνει τον έπνιξε το άγχος.

Εμένα άλλα πράγματα με ανησυχούν για την συνέχεια :

1. Mετά τον Φαλ το χάος.

2. Γιατί τόσο χάλια ο Σλούκας ? Πέρα από το ξεκάθαρο ντεφορμάρισμα , τον αξιοποιεί ο Μπαρτζώκας ? Πέρυσι έφταιγε το ότι έπαιζε 30+ λεπτά και έπαιρνε όλες τις αποφάσεις. Φέτος τι γίνεται ?

3. Πόσο ικανός ειναι ο Μπαρτζώκας να διαχειριστεί τέτοιες κρίσεις (αυτό νομίζω θα φανεί άμεσα) ?

4. Είναι ο Acy το στυλ παίχτη που χρειαζόμαστε ? Θέλω να πω ότι με τέτοιο κενό στο 5 και στο 3 παίρνεις παίχτη που παίζει κυρίως 4?

SF με σουτ χρειαζόμαστε οπωςδήποτε. Αυτό δεν αποτελεί ερώτημα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:02 pm

παντως τον μαρτιν πρωτος πρωτος ο μπαρτζωκας δεν τον πιστευει..τωρα γιατι δεν εχει ερθει ακομα πικ εν ρολ ψηλος και παιζουμε με τον ζαν σαρλ δεν ξερω..
Η ομαδα θελει και εναν σουτερ με καλο κορμι στο 3,τι θα γινει απολα αυτα θα δειξει αλλα ειναι εμφανεστατα τα κενα.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:03 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 10:55 pm

4. Είναι ο Acy το στυλ παίχτη που χρειαζόμαστε ? Θέλω να πω ότι με τέτοιο κενό στο 5 και στο 3 παίρνεις παίχτη που παίζει κυρίως 4?

SF με σουτ χρειαζόμαστε οπωςδήποτε. Αυτό δεν αποτελεί ερώτημα.
Γιατί πάει να βγάλει από τη μύγα ξίγγι. Πήρε ενδιάμεσο παίκτη να λύσει τα δύο φανερά θέματα μάλλον μετατοπίζοντας Βεζέ και Λιβιό.

Τον Martin πόσο θα τον περιμένουμε? Μέχρι να τραυματιστεί ο Φαλ?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2549
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:24 pm

Ακολουθούν τώρα και 3 δύσκολα εκτός έδρας με Αρμάνι, Ούνικς, Ερυθρό Αστέρα. Εδώ θα φάνει όχι μόνο αν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος ο Ολυμπιακός από την σημερινή ήττα, αλλά και αν στην Euroleague μπορεί όντως να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος. Με 2 νίκες μάλλον θα επανέλθει η ηρεμία, αφού και το 9-5 σε αυτή την περίπτωση λογικά θα μας έχει στις πρώτες 5-6 θέσεις. Όμως ένα 0/3, ή ακόμα και 1/3, θα φέρει πολύ μουρμούρα και πίεση, δικαίως ίσως.

Κι ο Μπαρτζώκας καλείται να βρει λύσεις στο ρόστερ. Προς το παρόν ίσως δεν χρειάζεται άμεσα άλλη μεταγραφή, αλλά πρέπει να ψάξει τρόπους να αξιοποιήσει καλύτερα το υπάρχον.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:35 pm

Με 3/3 = φερτε μας την τσσκα στο φαιναλ 4
Με ηττα στο μιλανο η ομαδα θα ναι αρρωστη και θα θελει αλλαγες
Με 0/3 και 1/3=κεφαλι μπαρτζωκα και σλουκα επι πινακι..

Εγω για εναν περιεργο λογο νιωθω οτι θα κερδισουμε στο μιλανο και ισως κανουμε και 3/3..

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1643
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:42 pm

kojito έγραψε:
Προς το παρόν ίσως δεν χρειάζεται άμεσα άλλη μεταγραφή, αλλά πρέπει να ψάξει τρόπους να αξιοποιήσει καλύτερα το υπάρχον.
Διαφωνώ. Τα κενά στο 3 και στο 5 πέντε κάνουν μπαμ και κατά τη γνώμη μου έπρεπε ήδη να έχουν γίνει οι μεταγραφές. Πρέπει να γίνει ένα αντίστοιχο σερί ηττών όπως στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας, μπας και ξυπνήσουν; Δεν μας οδηγήσει πουθενά το τόσο κλειστό ροτέισον.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:49 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 11:35 pm
Με 3/3 = φερτε μας την τσσκα στο φαιναλ 4
Με ηττα στο μιλανο η ομαδα θα ναι αρρωστη και θα θελει αλλαγες
Με 0/3 και 1/3=κεφαλι μπαρτζωκα και σλουκα επι πινακι..

Εγω για εναν περιεργο λογο νιωθω οτι θα κερδισουμε στο μιλανο και ισως κανουμε και 3/3..
χαχαχα φιλε σακ ολη η ψυχολογια του φιλαθλου του ολυμπιακου σε ενα κειμενο 5 γραμμων εγω γαι ενα περιεργο λογο πιστευα οτι ημερα θα το χαναμε η στην καλυτερη θα πετυχαιναμε μια πολυ αγχωτικη νικη και στις 2 περιπτωσεις θα υπηρχε γκρινια απλα τωρα θα ειναι μεγαλυτερη ...

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2549
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Νοέμ 22, 2021 11:55 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 22, 2021 11:42 pm
kojito έγραψε:
Προς το παρόν ίσως δεν χρειάζεται άμεσα άλλη μεταγραφή, αλλά πρέπει να ψάξει τρόπους να αξιοποιήσει καλύτερα το υπάρχον.
Διαφωνώ. Τα κενά στο 3 και στο 5 πέντε κάνουν μπαμ και κατά τη γνώμη μου έπρεπε ήδη να έχουν γίνει οι μεταγραφές. Πρέπει να γίνει ένα αντίστοιχο σερί ηττών όπως στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας, μπας και ξυπνήσουν; Δεν μας οδηγήσει πουθενά το τόσο κλειστό ροτέισον.
Δεν διαφωνώ ότι η ομάδα δεν χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να λύσει και κάποια εσωτερικά θέματα. Δηλαδή το πως θα διαχειρίζεται καλύτερα τον Σλούκα ώστε να μην παίζει βρέξει χιονίσει 25 λεπτά και να είναι συνέχεια μέσα ακόμα και στις κακές βραδιές του, Σάσα και Παπ να μην παίζουν όλο το δεύτερο ημίχρονο σερί και στο τέλος να μην έχουν ανάσες να βάλουν βολές ή να πηδήξουν για ριμπάουντ, να μην παίζουν ταυτόχρονα Πρίντεζης-Μάρτιν και χάνουμε όλα τα ριμπάουντ και την μάχη της ρακέτας. Αυτά είναι θέματα που πρέπει να λυθούν ανεξαρτήτως το ποιος και πότε θα έρθει. Αν φέρουμε δηλαδή άλλο ένα καλό πεντάρι πίσω από τον Fall αλλά η διαχείριση του Σλούκα συνεχίσει να είναι όπως σήμερα, μια τρύπα στο νερό θα έχουμε κάνει μάλλον.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”