Βέβαια αν αυτός που έρχεται είναι χειρότερος από αυτόν που φεύγει δεν σημαίνει ότι αυτός που έφυγε ήταν καλός.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 27, 2021 3:53 pmΜπορεί να πάει, δεν είναι σίγουρο. Δε μου αρέσει να κρίνω εκ του αποτελέσματος (κάτι που πάντα γίνεται), οπότε δε θα επεκταθώ περισσότερο. Πάντως πάντα μου φαίνεται αστείο το καλοκαίρι να λέμε (γενικά μιλάω, όχι για σένα) ότι ένας παίκτης πρέπει να φύγει, και την επόμενη χρονιά να λέμε ότι έπρεπε να τον κρατήσουμε. Για παράδειγμα, όταν αποκτήσαμε τον Άαρον Ουάιτ, πολλοί έλεγαν ότι ''είναι σοφτ'', ''έχει χάσει την έκρηξη του'', κλπ., και τώρα οι ίδιοι τον αναπολούν και λένε ''γιατί δεν τον κρατήσαμε'', ''είναι καλύτερος από τον Οκάρο Ουάιτ'' κλπ. Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα αντίστοιχα παραδείγματα.Tracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 27, 2021 3:21 pmΟ Μπεντιλ θα παει αρμανι λενε. σε εμας δεν εκανε γιατι τα 500 ειναι πολλα (με 450 σε μας εμενα σιγουρα)., αλλα τα 650 του οκαρο και του εβανς τα 500 δεν είναι πολλά.
Για παμε να μου θυμισετε το γνωστο συνθηματακι που ελεγα απο το καλοκαιρι οταν δεν τον ανανεωσαμε...
Τώρα η Αρμάνι με τον Μήτογλου να επιστρέφει γύρω στον Μάρτη είναι λογικό να ψάχνει παίκτη.
Δεν έγινε ο Μπέντιλ παικταράς.
Έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μήτογλου που να μπορεί να δώσει κάνα 15λεπτο και να μπορεί να προσφέρει άμεσα αρα να ξέρει την Ευρωλίγκα ήθελαν. Ο Μπέντιλ είναι τέτοιος.