Μεταγραφικά Ομάδων Α2- 2020-2022
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2566
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
https://basketa.gr/%ce%b1%cf%83-%ce%ba% ... %80%ce%bf/
Μπουρούσης στην Καρδίτσα, σε μια θέση που χρειαζόταν ενίσχυση μάλλον. Και οι Θεσσαλοί πλέον ανάμεσα στις ομάδες που θα είναι φαβορί για τα playoffs.
Μπουρούσης στην Καρδίτσα, σε μια θέση που χρειαζόταν ενίσχυση μάλλον. Και οι Θεσσαλοί πλέον ανάμεσα στις ομάδες που θα είναι φαβορί για τα playoffs.
0
- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλη μια τεράστια βόμβα από τον Τρίτωνα, που στην πυραυλοκίνητη ομάδα του ετοιμάζεται να προσθέσει και Μαυροκεφαλίδης. Ρόστερ που τρομάζει, με 4-5 ξένους θα μπορούσε ίσως να πετύχει ακόμα και άνετη παραμονή στην Α1.
Ενώ και στην Καρδίτσα μετά τον Μπουρούση ετοιμάζονται να φέρουν Βεργίνη. Αυτές οι δύο ομάδες μαζί με Μαρούσι, Χαρίλαο Τρικούπη και ίσως και την Ελευθερούπολη δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο.
Ενώ και στην Καρδίτσα μετά τον Μπουρούση ετοιμάζονται να φέρουν Βεργίνη. Αυτές οι δύο ομάδες μαζί με Μαρούσι, Χαρίλαο Τρικούπη και ίσως και την Ελευθερούπολη δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο.
0
- gspara
- Reactions: 1505
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Χ-Χαικαλης
Σταυρακουκας-Γεωργοπαπαδακος
Ζαραιδωνης-Παπαδημητριου
Τσουργιαννης Δ.-Ταταρακης
Τζουγκαρακης-Τσουργιαννης Α.
Καπως ετσι θα πορευτει το Παγκρατι.Για βασικο ασσο,απο οσο ξερω,κανει προσπαθεια να φερει τον Νικου που κανει προετοιμασια ομως εδω και αρκετο διαστημα με την Ελευσινα.Απο αλλους διαθεσιμους,μονο Παναγιωταρα μπορω να σκεφτω.......
Ζαραιδωνης-Παπαδημητριου
Καπως ετσι θα πορευτει το Παγκρατι.Για βασικο ασσο,απο οσο ξερω,κανει προσπαθεια να φερει τον Νικου που κανει προετοιμασια ομως εδω και αρκετο διαστημα με την Ελευσινα.Απο αλλους διαθεσιμους,μονο Παναγιωταρα μπορω να σκεφτω.......
0
- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω την εντύπωση πως κι ο Τζόλος είναι ακόμα ελεύθερος, εκτός κι αν έκλεισε κάπου αυτή την εβδομάδα.gspara έγραψε: ↑Παρ Οκτ 01, 2021 9:47 pmΧ-Χαικαλης
Ζαραιδωνης-Παπαδημητριου
Σίγουρα δεν θα πέσει αμαχητί το Παγκράτι. Με έναν καλό άσσο, και ίσως κι έναν ψηλό, θα κάνει τις νίκες του, ειδικά στο Μετς.
0
Πολύ δυνατό πρωτάθλημα φέτος !!!
Με Τρίτωνα, Καρδίτσα, Μεσολόγγι πολύ δυνατούς, με ενισχυμένο το ήδη πολύ καλό Μαρούσι, με Ψυχικό και Αμύντα καλύτερους από πέρυσι, με Κόροιβο και Καβάλα να φλερτάρουν με την έκπληξη, νομίζω μόνο η Ελευθερούπολη μοιάζει -στα χαρτιά τουλάχιστον- λίγο κάτω από πέρυσι. Το Παγκράτι και η Ερυθραία έχουν πολύ ενδιαφέρον, η Βέροια θα παλέψει το ίδιο και το Αγρίνιο για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις και να μπουν με αξιώσεις στα πλέι άουτ. Εκεί, στο 14-15, οι θέσεις μοιάζουν πιασμένες από Δάφνη και Οίακα (εφόσον κατέβει τελικά).
Με Τρίτωνα, Καρδίτσα, Μεσολόγγι πολύ δυνατούς, με ενισχυμένο το ήδη πολύ καλό Μαρούσι, με Ψυχικό και Αμύντα καλύτερους από πέρυσι, με Κόροιβο και Καβάλα να φλερτάρουν με την έκπληξη, νομίζω μόνο η Ελευθερούπολη μοιάζει -στα χαρτιά τουλάχιστον- λίγο κάτω από πέρυσι. Το Παγκράτι και η Ερυθραία έχουν πολύ ενδιαφέρον, η Βέροια θα παλέψει το ίδιο και το Αγρίνιο για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις και να μπουν με αξιώσεις στα πλέι άουτ. Εκεί, στο 14-15, οι θέσεις μοιάζουν πιασμένες από Δάφνη και Οίακα (εφόσον κατέβει τελικά).
1
1

- gspara
- Reactions: 1505
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω φιλε qporgie!Αναμενεται πολυ ενδιαφερον πρωταθλημα,ειδικα απο την στιγμη που εφυγε το καρκινωμα της development.Στο μοναδικο που ισως θα διαφωνουσα ειναι ο ΓΣΕ,μου αρεσει εμενα καλυτερα απο περυσι οπως εχω ξαναγραψει παλιοτερα.Οπως βεβαια σωστα αναφερεις ολα αυτα στα χαρτια,να δουμε ποιοι θα γινουν ομαδα.......gporgie έγραψε: ↑Τρί Οκτ 05, 2021 10:54 amΠολύ δυνατό πρωτάθλημα φέτος !!!
0
- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Επιστροφή Σαχπατζίδη σε Μεσολόγγι, όμως το ταμείον μάλλον θα είναι μείον αφού κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο Βασιλόπουλος.
Στο Μετς επίσης έχουν ενεργοποιήσει τις συμφωνίες με Ζαραϊδώνη-Τσουργιαννη, οι οποίες όμως δεν έχουν επικυρωθεί ακόμα. Έφυγε ο Γεωργοπαπαδάκος, αλλά νομίζω αν κλείσουν οι 2 προηγούμενοι και έρθει και ένας κοινοτικός, θα εμφανιστεί σίγουρα ακόμα καλύτερο στην συνέχεια με στόχο την παραμονή.
Ο Πανερυθραϊκός πήρε τον Τόλα από το Περιστέρι, αλλά έχω απορία που θα χωρέσει στην ήδη γεμάτη frontline της ομάδας του Χουχουλή. Εκτός κι αν προκύψει κάποια αποχώρηση.
Παίκτη ψάχνει και η Καβάλα, αν προκύψει κάτι καλό στην αγορά.
Στο Μετς επίσης έχουν ενεργοποιήσει τις συμφωνίες με Ζαραϊδώνη-Τσουργιαννη, οι οποίες όμως δεν έχουν επικυρωθεί ακόμα. Έφυγε ο Γεωργοπαπαδάκος, αλλά νομίζω αν κλείσουν οι 2 προηγούμενοι και έρθει και ένας κοινοτικός, θα εμφανιστεί σίγουρα ακόμα καλύτερο στην συνέχεια με στόχο την παραμονή.
Ο Πανερυθραϊκός πήρε τον Τόλα από το Περιστέρι, αλλά έχω απορία που θα χωρέσει στην ήδη γεμάτη frontline της ομάδας του Χουχουλή. Εκτός κι αν προκύψει κάποια αποχώρηση.
Παίκτη ψάχνει και η Καβάλα, αν προκύψει κάτι καλό στην αγορά.
2
2