2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3574
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 31, 2022 10:29 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 31, 2022 12:43 am
Λοιπον παιδια δεν γραφω συχνα σε αυτο το τοπικ χρειαζομαι τη βοηθεια σας, μου εχουν βαλει ενα δυνατο κουιζ κι εχω λιγο χρονο για να απαντησω.

Θελω να μου βρειτε ενα 4αρι με 3&D χαρακτηριστικα που να παιρνει 500χιλ, ισως ναναι λαυράκι ή εμπειρος παιχτης που ξερεις τι σου δινει.

Βαλτε ολη τη φαντασια σας και τα scouting skills σας σε δραση, να δουμε τι ψαρια πιανει το φορουμ, ακουω ιδεες..
Από έμπειρους τι λες για τον Johannes Voiftman της ΤΣΣΚΑ; Δεν έχει λαμπερά στατιστικά, δεν είναι ο τύπος που θα κλειδώσει κάθε αντίπαλο αμυντικό αλλά σίγουρα είναι πολύτιμος, έχει καλό τρίποντο και παίζει άμυνα σε δυνατούς παίκτες, Τώρα επειδή είναι Ρώσσος και παίζει στην ΤΣΣΚΑ δεν ξέρω μήπως παίρνει περισσότερα από 500.000 ευρώ.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιαν 31, 2022 11:21 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Ιαν 31, 2022 10:29 am
JohnnyPao έγραψε:
Λοιπον παιδια δεν γραφω συχνα σε αυτο το τοπικ χρειαζομαι τη βοηθεια σας, μου εχουν βαλει ενα δυνατο κουιζ κι εχω λιγο χρονο για να απαντησω.

Θελω να μου βρειτε ενα 4αρι με 3&D χαρακτηριστικα που να παιρνει 500χιλ, ισως ναναι λαυράκι ή εμπειρος παιχτης που ξερεις τι σου δινει.

Βαλτε ολη τη φαντασια σας και τα scouting skills σας σε δραση, να δουμε τι ψαρια πιανει το φορουμ, ακουω ιδεες..
Από έμπειρους τι λες για τον Johannes Voiftman της ΤΣΣΚΑ; Δεν έχει λαμπερά στατιστικά, δεν είναι ο τύπος που θα κλειδώσει κάθε αντίπαλο αμυντικό αλλά σίγουρα είναι πολύτιμος, έχει καλό τρίποντο και παίζει άμυνα σε δυνατούς παίκτες, Τώρα επειδή είναι Ρώσσος και παίζει στην ΤΣΣΚΑ δεν ξέρω μήπως παίρνει περισσότερα από 500.000 ευρώ.
Ο Βοιτμαν ειναι Γερμανος παιζει ευκολα 4 και 5, εχει σουταρα και γενικα ειναι παικτης πολυ υψηλης ποιοτητας. Παιρνει και 1,5 μυριο Τσσκα και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησει. Μιλαμε για παικταρα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Δευ Ιαν 31, 2022 11:51 am

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιαν 31, 2022 11:21 am

Ο Βοιτμαν ειναι Γερμανος παιζει ευκολα 4 και 5, εχει σουταρα και γενικα ειναι παικτης πολυ υψηλης ποιοτητας. Παιρνει και 1,5 μυριο Τσσκα και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησει. Μιλαμε για παικταρα.
Δεν είπα ότι θα τον αφήσει, νόμιζα ότι η ερώτηση ήταν θεωρητική. Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση πάντως να παίρνει 1,5 μύριο, είναι καλός παικτης μεν αλλά όχι και σταρ, είναι πίσω από Μιλού, Σενγκέλια, Κλάιμπερν στους φόργουορντ-σέντερ

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Δευ Ιαν 31, 2022 3:44 pm

JohnnyPao έγραψε:

Will Thomas ίσως; Ένα λαχείο θε μπορούσε να είμαι ο Jarrel Brantley της Ούνιξ. Δεν το έχει δείξει σε καμία περίπτωση φέτος βέβαια. Ο Βόιτμαν είναι άλλη κλάση , tweener με πολύ καλό 3π και νομίζω είναι παίχτης του 1εκ.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2471
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 02, 2022 4:07 am

Νομιζω για εσάς για του χρονου ο Μπεικον της Μονακο θα ηταν ταμάμ ως αντι-Μακισικ ή ο Ακον Πουρσελ, τετοιου στυλ παιχτη.

Επίσης μου φαίνεται έχετε μαζέψει πολλούς ψηλους που εν τελει προσφέρουν λιγότερο απτο αναμενόμενο. Δηλαδή έχετε τον Εισι που δεν παίζει καθολου και τους Πριντεζη, Ζαν Σαρλς και Μαρτιν που παίζουν 10-15 λεπτα ο καθένας. Θα μπορούσατε με τα χρήματα αυτών των 4 ψηλών το καλοκαίρι να φέρετε 2 αλλα καλούς.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Φεβ 02, 2022 10:49 am

JohnnyPao έγραψε:

Επίσης μου φαίνεται έχετε μαζέψει πολλούς ψηλους που εν τελει προσφέρουν λιγότερο απτο αναμενόμενο. Δηλαδή έχετε τον Εισι που δεν παίζει καθολου και τους Πριντεζη, Ζαν Σαρλς και Μαρτιν που παίζουν 10-15 λεπτα ο καθένας. Θα μπορούσατε με τα χρήματα αυτών των 4 ψηλών το καλοκαίρι να φέρετε 2 αλλα καλούς.
Δεν πάει έτσι η ομάδα χρειάζεται σίγουρα από 2 παίκτες που να μπορούν να παίζουν στην κάθε θέση και κάποιο μπαλαντέρ. Δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο με Βεζένκοφ, Φαλ και μια μεταγραφή, με όσους δηλαδή ξεκινήσαμε και λέγαμε ότι δεν έχουμε και βάθος, ο Έισι ήρθε στην περίπτωση που ο Χασάν δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει (και τελικά δεν μπορεί ο Έισι).
Επίσης θεωρώ ότι το πρόβλημα μας δεν είναι ο Ζαν Σαρλ, έχει πέσει από τα +20 λεπτά που έπαιζε στην Βιλερμπάν και τα +17 πέρυσι σε περίπου 10 λεπτά και όμως τα στατιστικά του ανά λεπτό συμμετοχής δεν έχουν πέσει ή και έχουν βελτιωθεί. Δεν ξέρω γιατί ο Μπαρτζώκας δεν του δίνει λίγο παραπάνω χρόνο αλλά για 5ος ψηλός νομίζω ότι είναι υπεραρκετός.
Το πρόβλημα μας είναι η παραπάνω του προβλεπόμενου πτώση του Πρίντεζη φέτος και ότι τελικά ο Χασάν δεν δικαιώνει τις προσδοκίες μας.

0
JohnnyPao

champion

Τετ Φεβ 02, 2022 12:00 pm

Conan1982 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Δεν πάει έτσι η ομάδα χρειάζεται σίγουρα από 2 παίκτες που να μπορούν να παίζουν στην κάθε θέση και κάποιο μπαλαντέρ. Δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο με Βεζένκοφ, Φαλ και μια μεταγραφή, με όσους δηλαδή ξεκινήσαμε και λέγαμε ότι δεν έχουμε και βάθος, ο Έισι ήρθε στην περίπτωση που ο Χασάν δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει (και τελικά δεν μπορεί ο Έισι).
Επίσης θεωρώ ότι το πρόβλημα μας δεν είναι ο Ζαν Σαρλ, έχει πέσει από τα +20 λεπτά που έπαιζε στην Βιλερμπάν και τα +17 πέρυσι σε περίπου 10 λεπτά και όμως τα στατιστικά του ανά λεπτό συμμετοχής δεν έχουν πέσει ή και έχουν βελτιωθεί. Δεν ξέρω γιατί ο Μπαρτζώκας δεν του δίνει λίγο παραπάνω χρόνο αλλά για 5ος ψηλός νομίζω ότι είναι υπεραρκετός.
Το πρόβλημα μας είναι η παραπάνω του προβλεπόμενου πτώση του Πρίντεζη φέτος και ότι τελικά ο Χασάν δεν δικαιώνει τις προσδοκίες μας.
Μα δεν λέω να πάτε με Φαλ, Σασα κι άλλον έναν, άλλους 2 προτείνω να πάρετε που ομως με τα λεφτα των 4 τελικά θα είναι πολύ πιο ποιοτικοι. Και για 5ο φέρνετε εναν Έλληνα, ειδικά αν είναι tweeners μια χαρά!

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Φεβ 02, 2022 12:13 pm

JohnnyPao έγραψε:
Μα δεν λέω να πάτε με Φαλ, Σασα κι άλλον έναν, άλλους 2 προτείνω να πάρετε που ομως με τα λεφτα των 4 τελικά θα είναι πολύ πιο ποιοτικοι. Και για 5ο φέρνετε εναν Έλληνα, ειδικά αν είναι tweeners μια χαρά!
Ναι, δίκιο έχεις, μπερδεύτηκα, ήταν δύσκολες...οι πράξεις :D
Και έτσι δύσκολα πάντως, μια ομάδα στην Ευρωλίγκα χρειάζεται μια 5άδα στις θέσεις 4-5 που να μπορούν όλοι να παίξουν σ' αυτό το επίπεδο, όχι απλώς να συμπληρώνει ο 5ος την 12άδα και δεν βλέπω κάποιον Έλληνα που να μπορεί αυτήν την στιγμή να ανταπεξέλθει σ' αυτό πλήν Μήτογλου-Κώστα που δεν είναι εφικτοί στόχοι, ούτε βέβαια φτηνοί.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Τετ Φεβ 02, 2022 12:47 pm

Conan1982 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

O Εισι δεν νομίζω να ήρθε για τον Χασάν , δεν είναι σε καμιά περίπτωση 5αρι. αποκτήθηκε για 4αριφ για να παίζει πίσω από τον βεζένκοφ που δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικά και να κατεβαίνει και ο βεζένκοφ στο 3 Είχα πολλές ενστάσεις για να πάρουμε παίκτη που δεν έχει παίξει καθόλου 1,5 χρόνο σχεδόν, ας τον βάλει ο μπαρτζώκας και μετά ας τον κρίνουμε τι κάνει 3 μήνες στην ομάδα

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3190
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 02, 2022 1:15 pm

Τι κανει 3 μηνες στην ομαδα? τους 2 μηνες πρεπει να τους εχει περασει αρρωστος η χτυπημενος σιγουρα. Αμυγδαλιτιδα, τενοντιτιδα, κατι ακομα που το ξεχασα.. και τωρα τραβιεται λογικα με covid.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Τετ Φεβ 02, 2022 3:00 pm

Εγώ τον εισι δεν τον πολυ θυμαμαι στην Μακάμπι τόσο κουλός και ατσουμπαλος ήταν; Δεν μιλάω για τον Ρυθμό του η την αξία του, αλλά για το στυλ "μανταλακιας" που έχω δει μέχρι τώρα σε μας

0
JohnnyPao

champion

Τετ Φεβ 02, 2022 3:14 pm

Conan1982 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Και έτσι δύσκολα πάντως, μια ομάδα στην Ευρωλίγκα χρειάζεται μια 5άδα στις θέσεις 4-5 που να μπορούν όλοι να παίξουν σ' αυτό το επίπεδο, όχι απλώς να συμπληρώνει ο 5ος την 12άδα και δεν βλέπω κάποιον Έλληνα που να μπορεί αυτήν την στιγμή να ανταπεξέλθει σ' αυτό πλήν Μήτογλου-Κώστα που δεν είναι εφικτοί στόχοι, ούτε βέβαια φτηνοί.
Μια άλλη επιλογή είναι να παρει 3/4αρι αντι του Μακισικ πχ Γουιλιαμ Χαουαρντ, 4/5αρι (πχ Ρουμπιτ) και 5αρι (πχ Νεμπο) αντι των Σαρλς, Εισι, Μαρτιν, Πριντεζη. Και να έχετε και 2-3 Έλληνες μαζι με Λουτζη να παίζουν Α1. Δηλαδή:

Σλουκας - Γουοκαπ(1/2)
Ντορσει - Λαρετζακης(2/3)
Παπανικολαου - Χαουαρντ(3/4)
Βεζενκοφ(4/3) - Ρουμπιτ(4/5)
Φαλ - Νεμπο

+ Λουτζης και 2 Έλληνες ακομα για Α1. Παραδείγματα τα ονόματα παιχτων για να εξηγήσω τη σκέψη μου.

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Τετ Φεβ 02, 2022 3:22 pm

thory έγραψε:
Τετ Φεβ 02, 2022 3:00 pm
Εγώ τον εισι δεν τον πολυ θυμαμαι στην Μακάμπι τόσο κουλός και ατσουμπαλος ήταν; Δεν μιλάω για τον Ρυθμό του η την αξία του, αλλά για το στυλ "μανταλακιας" που έχω δει μέχρι τώρα σε μας
Δεν τον λες και τεχνικό παίχτη :lol: Στην Μακάμπι έβγαζε πολύ ενέργεια στην άμυνα και το παιχνίδι του στηριζόταν στην δύναμη και την αθλητικότητα.

Aυτό το βίντεο είναι ίσως χαρακτηριστικό

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 539
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Φεβ 02, 2022 3:43 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Φεβ 02, 2022 3:14 pm
Conan1982 έγραψε:

Μια άλλη επιλογή είναι να παρει 3/4αρι αντι του Μακισικ πχ Γουιλιαμ Χαουαρντ, 4/5αρι (πχ Ρουμπιτ) και 5αρι (πχ Νεμπο) αντι των Σαρλς, Εισι, Μαρτιν, Πριντεζη. Και να έχετε και 2-3 Έλληνες μαζι με Λουτζη να παίζουν Α1. Δηλαδή:

Σλουκας - Γουοκαπ(1/2)
Ντορσει - Λαρετζακης(2/3)
Παπανικολαου - Χαουαρντ(3/4)
Βεζενκοφ(4/3) - Ρουμπιτ(4/5)
Φαλ - Νεμπο

+ Λουτζης και 2 Έλληνες ακομα για Α1. Παραδείγματα τα ονόματα παιχτων για να εξηγήσω τη σκέψη μου.

Ωραίο ροστεράκι... όπως και να έχει πιστεύω ότι ένας φόργουορντ με σουτ για την second unit και ένα αθλητικό pick n' roll πεντάρι στη θέση του Μάρτιν, είναι απαραίτητοι για του χρόνου (μην σου πω και φέτος :D )
Χάουαρντ και Νέμπο θα ήταν ταμάμ.
Ίσως επέλεγα κάτι πιο αθλητικό αντί του Ρούμπιτ στο "4-5".

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1869
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 02, 2022 5:45 pm

Πάντως ο Έισι μέχρι τώρα το μόνο που έχει καταφέρει να κάνει είναι και το μοναδικό που δεν περίμενα να κάνει, να βάζει δηλαδή τρίποντα :shock: . Πορσωπικά μου δίνει την εντύπωση βετεράνου (μακάρι να κάνω λάθος δλδ και να επανέρθει διαψεύδοντας με).

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”