Δεν συμφωνώ με την άποψη οτι ο Ταβάρες επειδή έριξε δυο τάπες σημαίνει αυτομάτως οτι κάνει και περίπατο απέναντι στον Φαλ. Μια χαρά έχει ανταποκριθεί ο Γάλλος. Στην άμυνα είναι καλός, έχει πάρει 2 ριμπάουντ, έχει τέσσερις πόντους και μία ασίστ, αλλά γενικά όποιος βλέπει το παιχνίδι νομίζω μπορεί να διακρίνει οτι ο Ταβάρες δυσκολεύεται γενικά να νιώσει άνετα στην ρακέτα μας. Δεν ξέρω πολλά σέντερ που θα έκαναν τον Ταβάρες να δείχνει γήινος. Ο Φαλ τον σπρώχνει, τον μπλοκάρει, προσπαθεί να αναμετρηθεί μαζί του σωματικά. Σίγουρα δεν είναι του ίδιου επιπέδου παίχτες, αλλά γενικά απόψε καλά τα πάει ο Γάλλος.
Η άμυνα μας είναι πολύ καλή και στην περιφέρεια. Ανταποκρινόμαστε καλά στις αλλαγές ενώ έχουμε και αρκετά επιτυχημένα double team σε κάποιιες στιγμές.
Πολύ καλός Παπανικολάου και επίσης Σλούκας. Νομίζω οτι ο Ζαν Σαρλ είναι σε καλή βραδιά απόψε, ίσως να πρέπει να παίξει λίγο παραπάνω και με τα 3 φάουλ του Σάσα.
Δύσκολα να φυγουμε με τη νίκη. Ο Λάσο θα την ανακατέψει την τράπουλα, δεν είναι τυχαίος, τις διάβασε τις ανορθογραφίες. Ας συνεχίσουμε με την ίδια ένταση στην άμυνα και με καλές επιλογές στην επίθεση και στο τέλος βλέπουμε.