EL Game 25 : Bitci Baskonia vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 9162
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 20, 2007 10:25 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 03, 2022 6:12 pm

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, 21:30 (Novasports Prime)

Δεύτερο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας αυτής για τον Ολυμπιακό, πάλι επί Ισπανικού εδάφους. Οι ερυθρόλευκοι διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος τον τελευταίο μήνα, με αποτέλεσμα να μετρούν 4 σερί ήττες και να έχουν υποχωρήσει στην βαθμολογία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ηττήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Μαδρίτη, σε ένα ματς στο οποίο ναι μεν εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και ήταν μέσα στην διεκδίκηση της νίκης για 39 λεπτά, όμως στο τέλος υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της Ρεάλ. Ψάχνουν έτσι να βγάλουν αντίδραση και να σταματήσουν την κατρακύλα, πριν τα κρίσιμα ματς με Αρμάνι και Ζενίτ που θα κρίνουν πάρα πολλά για την συνέχεια.

Αντίπαλος η Baskonia. Η ομάδα από την Vitoria φέτος δεν είναι τόσο δυνατή όσο άλλες χρονιές, με αποτέλεσμα να έχει μείνει νωρίς εκτός διεκδίκησης της οκτάδας όντας στην 16η θέση με μόλις 7 νίκες, και ουσιαστικά πλέον να ψάχνει ένα αξιοπρεπές πλασάρισμα στην βαθμολογία. Προέρχεται και αυτή από 4 συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της από την Zenit. Παρ'όλα αυτά είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά αν την υποτιμήσει κανείς.

Οι δυό τους είχαν αναμετρηθεί στην πρεμιέρα της σεζόν στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να επικρατεί άνετα με 75-50. Πολλά έχουν αλλάξει βέβαια από τότε, κυρίως όσον αφορά την ομάδα του Πειραιά.

Άβαταρ μέλους
prime7

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1672
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 06, 2021 5:31 pm
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 03, 2022 7:14 pm

Μακάρι να πάρουν πίσω τα μέτρα για το κόσμο και να έχουμε με Αρμάνι και Ζενίτ το Σεφ με φιλάθλους. Με Μπασκονια πιστεύω θα νικήσουμε. Δείξαμε καλύτερη εικόνα χθες και θεωρώ ότι και οι παίκτες έχουν κίνητρο για να παίξουν Playoffs. Ντεφορμαρισμα τέλος, πλέον κυνηγάμε όλα τα ματς χωρίς δικαιολογίες. Τις δύσκολες ομάδες τις έχουμε εντός και τις πιο εύκολες έξω.

Άβαταρ μέλους
papp7

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1548
Εγγραφή: Δευ Φεβ 19, 2018 2:33 am
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 03, 2022 11:06 pm

Λιγο τα συνεχομενα κακα αποτελεσματα , λιγο η επιστροφη του Παπ που στην αμυνα ειναι ο συνδετικος μας κρικος, εκαναν την ομαδα να βγαλει αντιδραση στην Μαδριτη και να δειχνει να ξεμουδιαζει απο την περιοδο του εκτεταμενου ντεφορμαρισματος. Μενει να δουμε αν ηταν μια εμφανιση φωτοβολιδα ή αν οντως η ομαδα επιστρεφει στον αγωνιστικο της ρυθμο.Η αρχη για αυτο ειναι το αυριανο παιχνιδι με την Μπασκονια, μια καλη εμφανιση αμυντικα σε συνδυασμο με μια καλυτερη ευστοχια στην επιθεση ειναι επιτακτικη αυριο, περισσοτερο για την ψυχολογια της ομαδας για την δυσκολη συνεχεια.

Δεν θα κατσω να ασχοληθω με τους φιλους της ομαδας , που περιμεναν τον Ολυμπιακο να πηγαινει τρενο και να μην πεφτει απο την 3η θεση σε ολη την ευρωλιγκα, ουτε με αυτους που εχουν ξενερωσει με τα προηγουμενα απογοητευτικα χρονια της ομαδας και φετος αντι να εχουν υπομονη και στηριξη, γκρινιαζουν με το παραμικρο και προδικαζουν πραγματα, βαζοντας στην εξισωση τα σπασμενα των προηγουμενων ετων.Το ξεκαθαριζω με αυτη την παραγραφο για να μην απορει καποιος που θα κανει παραθεση αφορισμου με φρασεις '' οπως καθε χρονο ετσι και τωρα τελειωσε απο Δεκεμβρη η χρονια κτλ'' και δεν του απαντησω.Καταλαβαινω οτι δημιουργηθηκαν καποιες προσδοκιες , καταλαβαινω την στενοχωρια που εχουν καποιοι απο τις αθλιες προηγουμενες σεζον , βλεποντας εικονα διαλυσης της ομαδας που δεν παλευε για τιποτα, ωστοσο αυτα εχουν γινει, εχουν ειπωθει τα προβληματα, εχουν μοιραστει ευθυνες, εχουν ειπωθει παραπονα, παμε παρακατω.

Εχουμε 20 ημερες περιθωριο για κινηση παικτη https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... 98551.html
Ας δουνε στην ομαδα τι χρειαζεται και να γινει κινηση ειτε στο 3 ειτε στο 4 ειτε οπου κρινουν τελος παντων. Αρκετα περιμεναμε τον Εισι, ουτε σε εμας κανει καλο, ουτε στον ιδιο.Το παιδι ειναι βαριδι και δεν μπορει να βοηθησει. ΑΝ δεν υπαρχουν χρηματα,χιλιες φορες να παρει χρονο στο ροτεισον ο Μουοσα ως 6ος ξενος και να δωσει οτι μπορει , παρα να βλεπουμε τον Εισι ειτε να κανει εκδρομες για τα αξιοθεατα με την ομαδα οντας dnp, ειτε να του φευγουν οι μπαλες μεσα απο τα χερια.Στην τελικη μπορει ο ζηλος του μικρου να μας εκπληξει και χειροτερα απο τον Εισι δεν θα παιξει.

Απο εκει και περα με την επιστροφη ολων των παικτων και την δουλεια τους, ειναι στο χερι μας να διεκδικησουμε ο,τι καλυτερο μπορουμε απο την φετινη χρονια.Υπομονη και στηριξη για το υπολοιπο μισο της σεζον.

Μέχρι φέτος
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 3612
Εγγραφή: Δευ Μάιος 31, 2021 1:13 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 04, 2022 2:21 pm

Πιστεύω θα χάσουμε και σήμερα η ομάδα δεν με πείθει πλέον!

Weekendman

 champion
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 5780
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 30, 2008 7:52 pm
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 2:30 pm

Είδα σε μερικούς πρόσφατους αγώνες της Μπασκόνια με Ρεάλ και Μπάγιερν ότι η γραμμή των περιφερειακών με Μπολντγουιν, Γκρειντζερ και Λαμάρ Πίτερς στέκεται αξιοπρεπώς στην άμυνα, συνολικά όμως ενώ στην μπροστινή γραμμή γίνεται προσπάθεια, στην πίσω σε αυτή των ψηλών η Μπασκονια προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για αντίπαλους πόντους. Και αποτελεί κατά συνέπεια μια καλή ευκαιρία να αναστηθεί ο Χασάν Μάρτιν. Γιατί ναι ο Φαλ σήκωσε μόνος του το βάρος της θέσης για μισής χρονιάς, όπως έκαναν παλιότερα Ντάνστον, Χάντερ και Χαινς, οι 3 τελευταίοι όμως αποδείχθηκαν και από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρωλίγκας των τελευταίων χρόνων. Δεν είναι τόσο εύκολο να συνεχιστεί αυτό μέχρι τέλους από το μεγάλο κορμί του 29χρόνου Γάλλου.

thory

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1029
Εγγραφή: Τετ Οκτ 17, 2012 7:33 pm
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 5:29 pm

Μερικοί ρε παιδιά κάποιες φορές λέτε κουβέντες απλά για να της πείτε η δεν καταλαβαίνετε καθόλου τι λέει ο συνομιλητής σας.
Το ότι κάποιος απαιτεί η γουστάρει τελοσπαντων απ'την ομάδα του να δείξει μια κανονικότητα και να φερθεί επιτέλους φυσιολογικά για μια χρονιά δεν σημαίνει ούτε ότι νομίζαμε ότι γίναμε υπερομάδα ούτε ότι θα βγαίναμε 3οι ούτε τίποτα.
Το έχω ξαναγράψει, δεν έχει σημασία αν θα χάσεις σε ενα ματς αλλά πως θα χάσεις. Έχω βαρεθεί η ομάδα μου μονίμως να έχει χίλια ψυχολογικά και να χάνει αγώνες εξαιτίας αυτών.
Εγώ στην τελική το μόνο που θέλω να βλέπω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στον μπασκετικό Ολυμπιακό είναι πάθος αυταπάρνηση και "φυσιολογικοτητα". Μόνο αυτά.

nicksoti

 
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 03, 2022 8:49 am
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 5:44 pm

thory έγραψε:
Παρ Φεβ 04, 2022 5:29 pm
Εγώ στην τελική το μόνο που θέλω να βλέπω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στον μπασκετικό Ολυμπιακό είναι πάθος αυταπάρνηση και "φυσιολογικοτητα". Μόνο αυτά.
Αυτά δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε πάντα μαζί. Επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές είναι. Μακάρι να πάμε 8άδα και να "ξυπνήσει" εκεί το do or die από Σλούκα Παπ Aγιο, υπό το βλέμμα του Vspan στην εξέδρα, και να το μεταδώσουν και στους υπόλοιπους.

Άβαταρ μέλους
Sokos

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1862
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 26, 2008 4:24 am
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 6:30 pm

Πολύ περίεργο ματς το σημερινό. Αίνιγμα θα έλεγα καθώς μου φαίνεται αρκετά πιθανό οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Από εύκολη ήττα μέχρι εύκολη νίκη.

Η Baskonia είναι πολύ μέτρια φέτος (το δείχνουν και οι μόλις 7 νίκες). Δεν είχε όμως ταξίδια αυτή τη βδομάδα και είχε και μια παραπάνω μέρα να ξεκουραστεί. Εμάς και το λάδι μας βγήκε και απογοητευτήκαμε από την ήττα και ταξίδια είχαμε και πιθανώς να μην έχουν επανέλθει όλοι στο 100% μετά τον Covid. Σε όλη τη σεζόν εκτός έδρας δεν δείχνουμε και το καλύτερο πρόσωπο. Τώρα έχουμε και μια σειρά 4 ηττών που αρχίζει να μας βάζει σιγά σιγά τη θηλειά στο λαιμό. Το πρόγραμμα είναι από αρκετά έως πολύ δύσκολο, οπότε πιστεύω ότι σήμερα το ματς πρέπει να το πάρουμε αν θέλουμε να μην εξαρτόμαστε από αποτελέσματα άλλων ομάδων για να μπούμε στην 8άδα.

Κάτι που παρατήρησα στο ματς της Τρίτης πάντως είναι ότι παρόλο που η Baskonia πήρε διαφορά και σε άλλες σεζόν το γήπεδο θα κατηφόριζε πολύ γρήγορα, δεν κατάφερε να κρατήσει ρυθμό και τελικά έχασε αρκετά εύκολα.

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 8:24 pm

θα είναι και καλό τεστ ο σημερινός αγώνας για το πώς ανταποκρίνεται η ομάδα στο "πρέπει", όπως συζητούσαμε σε άλλο τόπικ.

πιστεύω ότι θα κερδίσουμε προσωπικά.

Leo_98

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1171
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 26, 2021 4:15 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 9:11 pm

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με ΜακΚίσσικ που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
Είναι στην δωδεκάδα, αλλά θα παίξει μόνο σε περίπτωση ανάγκης λένε...

thory

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1029
Εγγραφή: Τετ Οκτ 17, 2012 7:33 pm
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 9:13 pm

Leo_98 έγραψε:
Παρ Φεβ 04, 2022 9:11 pm
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με ΜακΚίσσικ που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
Είναι στην δωδεκάδα, αλλά θα παίξει μόνο σε περίπτωση ανάγκης λένε...
Εδώ λείπει ο acy ρε συ :D

jazz thrilos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 9:28 pm

Καθόλου δεν μου αρέσει το κλίμα του αποψινού παιχνιδιού. Must win για εμας έτσι όπως πάμε τελευταία, πολλές μαζεμένες ήττες οι Βάσκοι, ερχόμαστε απο κορωνοϊό, ο Μακίσικ έχει την κοιλίτσα του, δεν ξέρω, πολύ με φοβίζει το αποψινό ματς.
Αν έπρεπε να στοιχηματίσω αναγκαστικά, θα έβαζα τα λεφτά μου σε νίκη της Μπασκόνια. Δεν είναι για 7 μόνο νίκες το ρόστερ της. Ατύχησε λίγο με τους προπονητές φέτος αλλά έχει αξιοπρεπές ρόστερ και διαθέτει παίχτες οι οποίοι κάποιοι εξ αυτών που θα ήταν "βασικούρες" αν έπαιζαν σε εμάς.

Φοβάμαι νίκη της Μπασκόνια. Έχω φυσικά πίστη στο ενδεχόμενο νίκης μας, αλλά φοβάμαι οτι για να έρθει αυτή θα πρέπει να δούμε μερικά νέα πράγματα απόψε, όπως ας πούμε να έχει ο Γουόκαπ 3/5 τρίποντα.

:roofl: Καλό ε;;;

Άβαταρ μέλους
Reaper

allstar
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 3329
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 29, 2019 8:55 pm
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 9:40 pm

Ποτε δε θα βαρεθω να βλεπω τον Μπολντουιν (που σιχαθηκε η ψυχη μου οταν επαιζε σε μας) να εκτιθεται απο οποιονδηποτε αμυντικο μπορει να του χαλασει το μυαλο.

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 9267
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 12, 2014 1:43 pm
Τοποθεσία: Κρήτη
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 9:51 pm

Αντικειμενικά είναι εκνευριστικος ο τρόπος που σταματά ο Γουοκαπ και κερδίζει τα φάουλ.

Leo_98

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1171
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 26, 2021 4:15 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 04, 2022 9:55 pm

Ο Μάρτιν γίνεται να καθίσει στον πάγκο και να μείνει εκεί για το υπόλοιπο του αγώνα..; :@#$:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”