EL Game 26, Olympiacos vs Efes, Πέμπτη 21:00
Συντονιστής: Captains
έφαγα κάτι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α σουβλάκια πριν από λίγο (Χρήστος στο Αιγάλεω, έχει τρελή φήμη αλλά εγώ τον έμαθα προχθές), άνοιξα μια μπύρα και ζω το όνειρο μου, έχω χυθεί στην καρέκλα του γραφείου και αισθάνομαι σαν να έκανα μόλις σεξ με τον παιδικό μου έρωτα (ενηλικιωμένο εννοείται, μη παρεξηγηθώ
)
είναι το τελευταίο θετικό πράγμα που θα συμβεί σήμερα.

είναι το τελευταίο θετικό πράγμα που θα συμβεί σήμερα.

- kojito
- Reactions: 2531
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω ένα προαίσθημα ότι το σημερινό θα είναι make or break. Είτε η απουσία Walkup και η αμφισβήτηση θα συσπειρώσουν την ομάδα και θα μασάει σίδερα νικώντας με καλή εμφάνιση (όχι εύκολα, αλλά παίζοντας με πάθος και συγκέντρωση), είτε θα είμαστε χύμα στο κύμα και θα χάσουμε επαφή στο σκορ μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά γνωρίζοντας ήττα με κάτω τα χέρια.
Δεν βοηθάει βέβαια και το σχεδόν άδειο ΣΕΦ.
Δεν βοηθάει βέβαια και το σχεδόν άδειο ΣΕΦ.
0
Πρέπει οπωσδήποτε ο Μπαρτζώκας να βρει ποιος θα βάλει απόψε τα τρίποντα που θα μας λείψουν απο την απουσία Γουοκαπ.
Για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα τώρα, η απουσία Γουόκαπ είναι σημαντική για την άμυνα μας. Ελπίζω ο Λαρεντζάκης να παίξει σοβαρή άμυνα και όχι απλά ξύλο που θα τον φορτώσει 4 φάουλ απο τα πρώτα 5 λεπτά παρουσίας του.
Δεν συμμερίζομαι καθόλου την άποψη οτι αν χάσουμε απόψε πάει η χρονιά, έχουμε γίνει Άλμπα, ο Μπαρτζώκας άχρηστος, κτλ. Έχει πολύ δρόμο ακόμα η διοργάνωση και ο στόχος μας είναι η οχτάδα.
Ελπίζω σε διαβολεμένη αστοχία των Μίσιτς-Λάρκιν-Μπομπουά και μετά όλα γίνονται.

Για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα τώρα, η απουσία Γουόκαπ είναι σημαντική για την άμυνα μας. Ελπίζω ο Λαρεντζάκης να παίξει σοβαρή άμυνα και όχι απλά ξύλο που θα τον φορτώσει 4 φάουλ απο τα πρώτα 5 λεπτά παρουσίας του.
Δεν συμμερίζομαι καθόλου την άποψη οτι αν χάσουμε απόψε πάει η χρονιά, έχουμε γίνει Άλμπα, ο Μπαρτζώκας άχρηστος, κτλ. Έχει πολύ δρόμο ακόμα η διοργάνωση και ο στόχος μας είναι η οχτάδα.
Ελπίζω σε διαβολεμένη αστοχία των Μίσιτς-Λάρκιν-Μπομπουά και μετά όλα γίνονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazz thrilos την Πέμ Φεβ 10, 2022 8:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Reaper
- Reactions: 1731
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το παιχνιδι σημερα θα παει ψηλα.
Ειμαστε αυτοι που πρεπει επιθετικα στην 1η περιοδο, 26 ποντοι παροτι αστοχοι απ το 3ποντο επειδη παιζουμε εξυπνα και στοχευμενα.
Πολυ ικανοποιητικοι οι μολις 17 της Εφες.
Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι καποια στιγμη η Εφες θα βαλει σουτ απο μακρια. Δε θα κερδηθει στους 70 ποντους αυτο το ματς. Πανω απο 85 θα παει θεωρω.
Οφειλουμε να ειμαστε σταθερα καλοι επιθετικα.
Ειμαστε αυτοι που πρεπει επιθετικα στην 1η περιοδο, 26 ποντοι παροτι αστοχοι απ το 3ποντο επειδη παιζουμε εξυπνα και στοχευμενα.
Πολυ ικανοποιητικοι οι μολις 17 της Εφες.
Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι καποια στιγμη η Εφες θα βαλει σουτ απο μακρια. Δε θα κερδηθει στους 70 ποντους αυτο το ματς. Πανω απο 85 θα παει θεωρω.
Οφειλουμε να ειμαστε σταθερα καλοι επιθετικα.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- kojito
- Reactions: 2531
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρκετά διαβασμένοι μέχρι τώρα, ειδικά στο ποστ παιχνίδι που σωστά χτυπάμε κυρίως με Βεζένκοφ και κατά δεύτερο λόγο με Παπ.
Σχετικά άστοχοι πάντως από το τρίποντο και οι δύο ομάδες μέχρι τώρα, αλλά λογικά θα ανεβούν στην συνέχεια. Βέβαια η αστοχία από μακριά ευνοεί περισσότερο απόψε εμάς, που φαίνεται να έχουμε περισσότερες εναλλακτικές επιθετικά.
Σχετικά άστοχοι πάντως από το τρίποντο και οι δύο ομάδες μέχρι τώρα, αλλά λογικά θα ανεβούν στην συνέχεια. Βέβαια η αστοχία από μακριά ευνοεί περισσότερο απόψε εμάς, που φαίνεται να έχουμε περισσότερες εναλλακτικές επιθετικά.
0