A2 - Αγωνιστική Περίοδος 2021-2022

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1507
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 11, 2022 3:57 pm

Γιαννης έγραψε:
Παρ Φεβ 11, 2022 3:38 pm
Κάπως έτσι τα βλέπω και εγώ. Διαφοροποιουμε στο Μαρούσι.
Στη Καβάλα είχαν θέμα τραυματισμού με τον Αρμστεντ που δεν ξέρουμε την εξέλιξη.
Aπο μεταδοσεις που λεγαμε δεν βλεπω φως,ουτε Ερτ εχει ανακοινωσει κατι,ουτε το τελεσπορτ.Για την ωρα ξερουμε μονο για Ερυθραια-Αμυντα κ Φιλιππο-Καβαλα απο τα καναλια των γηπεδουχων.Αν μπορεσω,ισως παω Μετς.......

0
Γιαννης

a1greece
Reactions: 420

Παρ Φεβ 11, 2022 4:38 pm

Να πας!!! Να πας!! Γιος να βάζει τρίποντο στο πατέρα του το highlight του αγωνα!!!!

1
1 Εικόνα
Γιαννης

a1greece

Παρ Φεβ 11, 2022 4:58 pm

Στα σοβαρά τώρα. Το συνεργείο της ΕΡΤ στον αγώνα Ερυθραία - Ψυχικό ρωτούσε στο τέλος του ματς που παίζουν οι κυανοκιτρινοι τις επόμενες αγωνιστικες.

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Παρ Φεβ 11, 2022 5:00 pm

Γιαννης έγραψε:
Παρ Φεβ 11, 2022 4:58 pm
Στα σοβαρά τώρα. Το συνεργείο της ΕΡΤ στον αγώνα Ερυθραία - Ψυχικό ρωτούσε στο τέλος του ματς που παίζουν οι κυανοκιτρινοι τις επόμενες αγωνιστικες.
Σιγουρα διαβαζουν φορουμ :wink: :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2568
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Φεβ 11, 2022 6:03 pm

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 1 Αργεί ακόμα. Το Αγρίνιο δυνάμωσε λίγο με τις προσθήκες. Ο Κόροιβος έδειξε τα δόντια του με την Καρδίτσα. Πολύ οριακά με έδρα, αν ήταν ποδόσφαιρο θα το έδινα Χ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΑΜΥΝΤΑΣ 1 Κι αυτό αμφίρροπο. Η Ερυθραία παίζει ωραίο μπάσκετ αλλά δεν έχει πάρει τις νίκες που θα έπρεπε και το ανοιχτό rotation κάποιες φορές περισσότερο μπερδεύει παρά βοηθάει. Εδώ όμως θέλει την νίκη αλλιώς γίνεται ίσως το πρώτο φαβορί για να συμπληρώσει την τετράδα των play-outs.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΨΥΧΙΚΟ 2 Η πιο ελκυστική ίσως ομάδα της κατηγορίας το τελευταίο δίμηνο το Ψυχικό, με 2 καλές προσθήκες ακόμα πιστεύω θα μπορούσε ίσως να ζορίσει ή και να χτυπήσει στα ίσα τον Τρίτωνα για την 2η θέση. Το Παγκράτι με τις προσθήκες θα βελτιωθεί κι άλλο, όμως θέλει κάποια ματς ακόμα για να δέσει. Πάντως θα το παλέψει γενναία.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Ακόμα κι αν ο Άρμστεντ είναι κομπλέ, θα πάω με την έδρα καθώς ο Φίλιππος στην Βέροια μπορεί να κερδίσει ματς απέναντι σε ομάδες με τις οποίες θεωρητικά είναι ισάξιος ή ελαφρώς πιο αδύναμος.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 2 Εύκολα, ο ΓΣΕ θα πρέπει όμως να ενισχυθεί στην ρακέτα αν θέλει να κλειδώσει τα play-offs για αρχή και μετά να φανεί ανταγωνιστικός εκεί.

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 1 Είχαν χρόνο να προσαρμοστούν και οι Σοκ-Σαχπατζίδης, οπότε ο Τρικούπης λογικά δεν θα έχει την εικόνα του πρώτου τρίτου του πρωταθλήματος. Το Μαρούσι δεν είναι ισχυρό φαβορί, ίσως αποδυναμώθηκε και λίγο με τις αποχωρήσεις, όμως εδώ νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει έστω και δύσκολα.

ΤΡΙΤΩΝ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1 Ματς που πάει 100+ για τους γηπεδούχους και με διαφορά στους 40-50 πόντους.

2
2 Εικόνα
Γιαννης

a1greece

Παρ Φεβ 11, 2022 6:25 pm

Ε Σ Υ καλά τα λες kojito να κάνει άλλες 2 καλές μεταγραφές. Όμως ξέρεις πως λειτουργεί το Ψυχικό και έχει τι φήμη που έχει στις πληρωμές κλπ. κλπ. Έχει και άδεια θέση κοινοτικού. Αλλά είπαμε λειτουργούν προσεκτικά και ασφαλώς.
Ενώ κάτι άλλοι....... Τι να λέμε κάτι μπουμπουκια. Με το στόμα φτιάχνουν μπάτζετ. Εδώ και χρόνια .
Είναι ένα θέμα που πρέπει να ασχοληθεί ο κ. Λιολιος.

2
2 Εικόνα
Γιαννης

a1greece

Σάβ Φεβ 12, 2022 8:19 am

Παρακολούθησα μέρος του ματς Δάφνης Δαφνιου - Ελευθερουπολη.
Μου έκανε εντύπωση η Δάφνη, έπαιζε όσο μπορούσε σκυλίσια και αξιοπρεπώς. Αυτό έχει σημασία στο φινάλε. Δεν ξέρω αν παίζει έτσι κάθε φορά, αλλά εγώ εχτές αυτό είδα.
Μπράβο στον κόουτς, μπραβο στους παιχτες!

Υγ. Στο Ψυχικο ανά περιόδους έχουν περάσει παίχτες και παιχταράδες Κολωκας, Πεττας, Λατοβιτς, Μουρατος, Κορωνιδης, Νίκου, Αγγελακοπουλος, Μοσχοβιτης κλπ κλπ. Όλους τους έχω χειροκροτησει. Πιο πολύ όμως?

Τους Αχηδες και τον Παναγιωταρα. Μου έδιναν την εντύπωση ότι επαιζαν το Ταβάνι τους.

2
2 Εικόνα
Pagratara

Reactions: 50

Σάβ Φεβ 12, 2022 12:46 pm

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 2 Το Αγρίνιο έχει βελτιωθεί αρκετά και θα παλέψει το ματς. Δεν είναι και η πιο φερέγγυα ομάδα εκτός έδρας ο Κόροιβος, αλλά είναι ανώτερος και περιμένω να το αποδείξει.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΑΜΥΝΤΑΣ 1 Το πρώτο βήμα για την αποφυγή των play-out. 2 νίκες έχει φέτος στα μεταξύ τους ο Αμύντας (πρωτάθλημα-κύπελλο και τα δύο ΠΥΡΚΑΛ). Αν χάσει η Ερυθραία, νομίζω δύσκολα ανακάμπτει, γιατί θα ψάχνει 3 νίκες παραπάνω στο 2ο γύρο. Κλειστό ματς, χαμηλό σκορ και Ερυθραία στις λεπτομέρειες βλέπω.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΨΥΧΙΚΟ 2 Η διοίκηση έκανε την υπέρβαση και συμπλήρωσε κάποια κομμάτια του παζλ με Νίκολιτς-Μανια. Ο κόουτς Γιαννόπουλος θα το δει ως ευκαιρία να ενσωματωθούν οι καινούργιοι αθλητές και να είναι έτοιμοι για το επόμενο κρίσιμο ματς με τον Αμύντα, στο Μετς. Ψηλό ρυθμό προβλέπω και Ψυχικό σχετικά άνετα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ 2 Δυνατός ο Φίλιππος εντός έδρας, αλλά η Καβάλα είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Θα το κυνηγήσει το ματς και θεωρώ ότι μπορεί να φύγει με το διπλό. Αναμένω ντέρμπι πάντως, που ίσως κριθεί ακόμα και στο σουτ.

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 1 Το θέλει το Μαρούσι αυτό το ματς και είναι "καταδικασμένο" να το κερδίσει αν θέλει να μπει στα play-offs. Με ήττα δυσκολεύουν τα πράγματα. Θα δούμε και ο Τρικούπης πώς θα εμφανιστεί με τους Σοκ-Σάχπα να μπαίνουν στο ροτέισιον. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, αλλά έστω και δύσκολα, νομίζω η έδρα θα μιλήσει.

ΤΡΙΤΩΝ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1 Ξεμούδιασμα και προπονητικού χαρακτήρα ματς. Επειδή ο άσσος είναι βέβαιος, πάμε σε πρόβλεψη σκορ και θα πω 100-62 :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Σάβ Φεβ 12, 2022 12:47 pm

Γιαννης έγραψε:
Σάβ Φεβ 12, 2022 8:19 am
Παρακολούθησα μέρος του ματς Δάφνης Δαφνιου - Ελευθερουπολη.
Μου έκανε εντύπωση η Δάφνη, έπαιζε όσο μπορούσε σκυλίσια και αξιοπρεπώς. Αυτό έχει σημασία στο φινάλε. Δεν ξέρω αν παίζει έτσι κάθε φορά, αλλά εγώ εχτές αυτό είδα.
Μπράβο στον κόουτς, μπραβο στους παιχτες!

Υγ. Στο Ψυχικο ανά περιόδους έχουν περάσει παίχτες και παιχταράδες Κολωκας, Πεττας, Λατοβιτς, Μουρατος, Κορωνιδης, Νίκου, Αγγελακοπουλος, Μοσχοβιτης κλπ κλπ. Όλους τους έχω χειροκροτησει. Πιο πολύ όμως?

Τους Αχηδες και τον Παναγιωταρα. Μου έδιναν την εντύπωση ότι επαιζαν το Ταβάνι τους.
Respect Γιαννη,απο τα ωραιοτερα ποστ που εχω διαβασει :obey:

Στα τηλεοπτικα τελικα,απο οτι βλεπω,επεσα εξω στις προβλεψεις μου.Μαλλον διακαεις ποθοι ηταν.Επομενως με βλεπω να ανηφοριζω σιγα-σιγα για Μετς :secret:

1
1 Εικόνα
Pagratara

Reactions: 50

Σάβ Φεβ 12, 2022 5:47 pm

Pagratara έγραψε:
Σάβ Φεβ 12, 2022 12:46 pm
ΤΡΙΤΩΝ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1 Ξεμούδιασμα και προπονητικού χαρακτήρα ματς. Επειδή ο άσσος είναι βέβαιος, πάμε σε πρόβλεψη σκορ και θα πω 100-62 :)
Κοντά είμαι στην πρόβλεψη, αλλά μάλλον για ημίχρονο από ό,τι φαίνεται. :hoho:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2568
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Φεβ 12, 2022 7:58 pm

Μαυροκεφαλίδης άγγιξε το quadruple-double, απέναντι βέβαια σε μια υπερβολικά αδύνατη frontline.

Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα της ημέρας σίγουρα είναι το διπλό του Χ. Τρικούπη που δίνει νέο ενδιαφέρον για τα play-offs, αφού η ομάδα του Μεσολογγίου ξεπέρασε αυτή των Βορείων Προαστίων, έχοντας ντουμπλάρει και τις νίκες στα μεταξύ τους ματς. Πολύ καλός δημιουργικά ο Σοκ, Σαχπατζίδης δεν έπαιξε πάρα πολύ αλλά έδωσε κάποιες βοήθειες, πολύ καλοί και οι Χείλαρης-Παπαδιονυσίου. Ο Χείλαρης μάλιστα ήταν αυτός που έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του αγώνα, κάνοντας το 74-77 με τρίποντο 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στην συνέχεια το Μαρούσι έχασε διπλή ευκαιρία, αφού ο Ξύδας είχε 0/2 βολές και ο Προίσκος αστόχησε μετά το επιθετικό ριμπάουντ.
Για το Μαρούσι πάλευε σχεδόν μόνος του ο Στασινός αλλά ήταν υπερβολικά άστοχος, Ξύδας έπαιξε αρκετή ώρα αλλά δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 510
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Φεβ 12, 2022 8:07 pm

Τώρα σοβαρά, βάλανε τον Μαυροκεφαλίδη για 38.5 μιση λεπτά απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες frontline εδώ κ καιρό. Κι σουταρε 22 τρίποντα?? Κάπου έλεος :shock:

1
1 Εικόνα
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Σάβ Φεβ 12, 2022 8:15 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Τώρα σοβαρά, βάλανε τον Μαυροκεφαλίδη για 38.5 μιση λεπτά απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες frontline εδώ κ καιρό. Κι σουταρε 22 τρίποντα?? Κάπου έλεος :shock:
Το σκοτωσανε το θηριο........

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 510
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Φεβ 12, 2022 8:21 pm

gspara έγραψε:
Σάβ Φεβ 12, 2022 8:15 pm
PeristeriBCfan έγραψε:
Το σκοτωσανε το θηριο........
Ντέρμπι από τα λίγα,τι να πούμε 😂 Εντωμεταξυ ο Κικι Κλαρκ που ζούσε από το τρίποντο, δεν είχε σουτάρει ποτέ πάνω από 15 σε όλη του την θητεία στην Α2🤷

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Γιαννης

a1greece

Σάβ Φεβ 12, 2022 9:34 pm

Αναμένεται ρεπορτάζ του gspara από το Μετς , εκτός και θέλει να μας φέρει τη συμφορά και καταφύγουμε στο πιστ(ι) ολι της δημοσιογραφιας!!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”