Με επιφύλαξη, η ΑΕΚ ήταν η ομάδα.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Φεβ 18, 2022 3:06 pmγιατί δε μας λένε και την ομάδα; δε πρέπει να απολογηθεί δημόσια για το πού και πώς μοιράζει προσκλήσεις;gazzetta.gr έγραψε: Οι φίλαθλοι των τεσσάρων ομάδων που είναι στο Ηράκλειο για το Final 4 βρίσκονται σε αστυνομικό κλοιό, με την αστυνομική διεύθυνση της Μεγαλονήσου να αφαιρεί εισιτήρια σε 23 οπαδούς, καθώς κατόπιν σχετικών ελέγχων διαπιστώθηκε πως παλαιότερα είχαν εμπλοκή σε επεισόδια.
Χθες (17/2) αφαιρέθηκαν πέντε προσκλήσεις για τον ίδιο λόγο, κάτι που σημαίνει πως συνολικά έχουν αφαιρεθεί 28 προσκλήσεις μέχρι στιγμής. Κανένας από αυτούς τους φιλάθλους δεν θα έχει δικαίωμα να βρεθεί στο γήπεδο του Final 4.
Οι 28 οπαδοί ανήκουν σε τρεις από τις ομάδες της τελικής φάσης και πιο συγκεκριμένα οι 23 εξ αυτών υποστηρίζουν τη μια.
(στον Ολυμπιακό πάει το μυαλό μου φυσικά)
Κύπελλο Ελλάδας 2021-22, Final-4
Συντονιστής: Captains
ο Παναθηναϊκός ήταν τελικά.vforvendetta85 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 19, 2022 5:49 pmΜε επιφύλαξη, η ΑΕΚ ήταν η ομάδα.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Φεβ 18, 2022 3:06 pm
γιατί δε μας λένε και την ομάδα; δε πρέπει να απολογηθεί δημόσια για το πού και πώς μοιράζει προσκλήσεις;
(στον Ολυμπιακό πάει το μυαλό μου φυσικά)
Από σάιτ_της_αλήθειας :
*Βλέπετε, ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ενοχληθεί από όσα άκουσε και τις χυδαίες βρισιές. Γι' αυτό και λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου ανέφερε στους ανθρώπους της «Ένωσης»: «Δεν έχω πρόβλημα να με βρίζουν. Πληρώνομαι και ξέρω ότι θα συμβεί και αυτό. Αλλά τι θέση είχε τέτοιος κόσμος μέσα στις προσκλήσεις σας;», με τους «κιτρινόμαυρους» να του απαντούν σε πιο αυστηρό ύφος: «Η ΑΕΚ δεν έχει να κάνει με αυτά. Από τον Παναθηναϊκό κόπηκαν άτομα από τις 80 προσκλήσεις. Καταλαβαίνετε γιατί. Η ΑΕΚ δεν έχει σχέση με αυτά».
- SteveNashidis
- Reactions: 3656
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχει σημασια το χρωμα της φανέλας αν ειναι πρασινο/κοκκινο/πορτοκαλί/ κίτρινο.
Για μένα εχει σημασία ότι επιτέλους εγινε το αυτονόητο. Ταυτοποιήθηκαν οι γνωστοι αγνωστοι και δεν μπηκαν στο γήπεδο. Το ιδιο πρέπει να γίνει και στις έδρες των ομαδων σε Α1 και δεν ειναι καθόλου δύσκολο με τη σημερινή τεχνολογία.
Μεγάλο κρας τεστ το αυριανό με το ντέρμπι αιωνίων.
Παντως η εικόνα να φωνάζουν στο γήπεδο συνθήματα υπερ ΑΕΚ και Ολυμπιακού εναλάξ με βάση τον ρυθμό του αγώνα έδωσε μια ωραία ομορφιά στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Θελω και μια εικόνα από κάποιον που πήγε στο γήπεδο και ειναι κοντά στα Αοράκια αν μας διαβάζει και είναι καλό και παλιό μέλος του φόρουμ
.
Για μένα εχει σημασία ότι επιτέλους εγινε το αυτονόητο. Ταυτοποιήθηκαν οι γνωστοι αγνωστοι και δεν μπηκαν στο γήπεδο. Το ιδιο πρέπει να γίνει και στις έδρες των ομαδων σε Α1 και δεν ειναι καθόλου δύσκολο με τη σημερινή τεχνολογία.
Παντως η εικόνα να φωνάζουν στο γήπεδο συνθήματα υπερ ΑΕΚ και Ολυμπιακού εναλάξ με βάση τον ρυθμό του αγώνα έδωσε μια ωραία ομορφιά στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Θελω και μια εικόνα από κάποιον που πήγε στο γήπεδο και ειναι κοντά στα Αοράκια αν μας διαβάζει και είναι καλό και παλιό μέλος του φόρουμ

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δηλαδη ο διαμαντιδης με τον αλβερτη πηγαν και δωσαν εισητηρια στους καφρους?Περιεργο..
Ευτυχως καναν το αυτονοητο και τους ελεγξαν..ποσο δυσκολο ειναι αραγε να γινεται στα ντερμπι αυτο και να ηρεμησουμε?! Απλα οι ιδιες οι ομαδες τους αφηνουν καθε φορα,τωρα με τις καμερες τους βρισκεις ανετα..
99% δεν θα γινει τιποτα αυριο μιας και αν εχουμε επεισοδια μετα απο τα μετρα που υποτιθεται παιρνει η κυβερνηση θα γινει χαμος..
Ευτυχως καναν το αυτονοητο και τους ελεγξαν..ποσο δυσκολο ειναι αραγε να γινεται στα ντερμπι αυτο και να ηρεμησουμε?! Απλα οι ιδιες οι ομαδες τους αφηνουν καθε φορα,τωρα με τις καμερες τους βρισκεις ανετα..
99% δεν θα γινει τιποτα αυριο μιας και αν εχουμε επεισοδια μετα απο τα μετρα που υποτιθεται παιρνει η κυβερνηση θα γινει χαμος..
0
Συγνώμη τότε, είχα λάθος πληροφόρηση προφανώς.austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 19, 2022 6:34 pmο Παναθηναϊκός ήταν τελικά.
Από σάιτ_της_αλήθειας :
*Βλέπετε, ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ενοχληθεί από όσα άκουσε και τις χυδαίες βρισιές. Γι' αυτό και λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου ανέφερε στους ανθρώπους της «Ένωσης»: «Δεν έχω πρόβλημα να με βρίζουν. Πληρώνομαι και ξέρω ότι θα συμβεί και αυτό. Αλλά τι θέση είχε τέτοιος κόσμος μέσα στις προσκλήσεις σας;», με τους «κιτρινόμαυρους» να του απαντούν σε πιο αυστηρό ύφος: «Η ΑΕΚ δεν έχει να κάνει με αυτά. Από τον Παναθηναϊκό κόπηκαν άτομα από τις 80 προσκλήσεις. Καταλαβαίνετε γιατί. Η ΑΕΚ δεν έχει σχέση με αυτά».
Ντροπή μας όμως. Για άλλη μια φορά δικαιώνομαι που κάθομαι σπίτι μου και έκοψα την επίσκεψη στο γήπεδο.
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Φίλε, σε παρακαλώ πολύ, μάθε να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους (εν προκειμένω επαγγελματίες μπασκετμπολίστες) σαν οντότητες με αξία και όχι σαν σκουπίδια (όσους δεν σου αρέσουν) και να τους σέβεσαι.
Εσύ θα ήθελες να έλθω εγώ και πάνω στη δουλειά σου (δεν ξέρω, βέβαια, αν δουλεύεις) να αρχίσω να σε αποκαλώ "ανέκδοτο", "σκιτζή", "παράλυτο" και άλλα τέτοια ωραία;
Μπορείς να λες τα ίδια πράγματα, χρησιμοποιώντας όμως λιγότερο προσβλητική φρασεολογία.
Αυτό είναι ήδη μια κατάκτηση του φόρουμ, ας μη το χαλάσουμε.
Αν, όμως, γουστάρεις να εκφράζεσαι έτσι, νομίζω πως καλύτερα θα είναι να σχολιάζεις στο gazetta.
3
3

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δυστυχώς στην Ελλαδα εχουμε "οπαδικη παιδεία", το γήπεδο και στα 2 χθεσινα ματς απο την τηλεοραση τουλάχιστον ακούγονταν σαν εκκλησια η φιλικο παιχνίδι με 100 ατομα. Δεν εχουμε την κουλτουρα να μαζευτουν οι φιλαθλοι να βαρεσουν τα παλαμακια τους να φωναξουν να πουν 2-3 συνθηματα ολοι μαζι. Οπως στην ισπανια πχ η στην αγγλια στη μπαλα.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 19, 2022 10:22 pmΔεν εχει σημασια το χρωμα της φανέλας αν ειναι πρασινο/κοκκινο/πορτοκαλί/ κίτρινο.
Θελω και μια εικόνα από κάποιον που πήγε στο γήπεδο και ειναι κοντά στα Αοράκια αν μας διαβάζει και είναι καλό και παλιό μέλος του φόρουμ![]()
.
Σαφως ομως προτιμω το χθεσινο κρυο κλιμα παρα τα ουγκανια που θα εβριζαν θα πεταγαν φωτοβολιδες και θα ειχαμε 235 διακοπες του αγωνα,
3
3

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Οι συγκεκριμένοι Παναθηναϊκοί (λέμε τώρα, καθώς οι χούλιγκαν δε νοιάζονται για τις ομάδες) πρέπει να ντρέπονται, οι υπόλοιποι υγιείς φίλαθλοι δε χρειάζεται να ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους. Πάντως η όλη κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, και όπως φαίνεται πρέπει να ληφθούν ακόμα αυστηρότερα μέτρα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Δυστυχώς όσο πολλές ομάδες ανέχονται ακραία στοιχεία στις τάξεις των οπαδών τους, δύσκολα θα αλλάξει κάτι.vforvendetta85 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 19, 2022 11:25 pmΣυγνώμη τότε, είχα λάθος πληροφόρηση προφανώς.austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 19, 2022 6:34 pm
ο Παναθηναϊκός ήταν τελικά.
Από σάιτ_της_αλήθειας :
Ντροπή μας όμως. Για άλλη μια φορά δικαιώνομαι που κάθομαι σπίτι μου και έκοψα την επίσκεψη στο γήπεδο.
1
1

- kojito
- Reactions: 2531
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι κάτι που θα πρέπει να επιληφθεί πάντως η ΕΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι αποκλειστικά υπεύθυνη εκείνη για την διανομή των εισιτηρίων, ή τα δίνει στις ομάδες και κάνουν εκείνες κουμάντο μετά ποιος θα τα παίρνει. Όχι βέβαια ότι θα εκλείψουν τέτοιες "ομορφιές" τελείως αν δίνει μόνο η ΕΟΚ τα εισιτήρια. Έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, και θα βλέπουμε, διάφορα γεγονότα να γίνονται από θεατές σε VIP θέσεις, πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ κτλ.
Επίσης άλλο φάουλ της ΕΟΚ είναι οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων. Ειδικά ο πρώτος ημιτελικός και ο τελικός ορίστηκαν νομίζω σε ώρες που δεν βολεύουν, για διαφορετικό ρόλο ο καθένας.
Επίσης άλλο φάουλ της ΕΟΚ είναι οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων. Ειδικά ο πρώτος ημιτελικός και ο τελικός ορίστηκαν νομίζω σε ώρες που δεν βολεύουν, για διαφορετικό ρόλο ο καθένας.
0
- Conan1982
- Reactions: 3288
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί όχι, αν δεν ξεφύγει. Προχώρα το αν θέλεις.vforvendetta85 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 2:10 pmΠρος admins,
δεν ξέρω αν μπορούμε να ανοίξουμε θέμα με αντικείμενο την βία στα γήπεδα.
0