Σήμερα επαιζε μια ομαδα με μπατζετ οριακά στα 4 εκατομμύρια (αφου έλειπε ο Παπαπετρου) εναντίον μιας ομάδας με διπλασιο μπατζετ, δηλαδή πάνω απο τα 8 εκατ. Φυσικά δεν παίζουν μπασκετ τα μπατζετ, αλλά είναι γνωστό σε όλους νομιζω το ποσο πιο ποιοτικο και βαθύ ροστερ εχει ο Ολυμπιακός απο εμας.
"Dpg dpg dpg οε οε" ειναι η φαση. Μεγάλες ευθύνες όμως έχει και ο Πριφτης, τα έχουμε ξαναπεί, οχι μονο για τις κακιστες καλοκαιρινές του επιλογές αλλα και για τη διαχείριση της ομαδας μεσα στη σεζόν. Όλη τη χρονιά το συστημα που παίζουμε ειναι Νεντοβιτς και άγιος ο θεός, στην αρχή της σεζόν τουλάχιστον αλλαζε λίγο η εικόνα με το σύστημα Μεικον και άγιος ο θεός, ωστοσο ο Αμερικανός τελευταία απέχει πολύ από τις εμφανίσεις του πρώτου μισού της σεζον. Ξεκάθαρα μας κουβαλάει φετος ο Παπαγιάννης που ειναι παρα πολυ βελτιωμένος, σήμερα είχε 10 ποντους και 13 ριμπαουντ (τα 6 επιθετικά) , έχει ανέβει και ο Οκαρο τελευταία που ειναι θετικός πλέον.
Ολοι οι αλλοι κάτω του μετριου, ο Εβανς εχει ανεβει αλλα δεν αρκεί για να καλύψει τα κενα της φροντ λαιν μας, ο Ρος ειναι εξαιρετικός αμυντικός αλλα παραμένει πολυ μονοδιάστατος και ουσιαστικά ανύπαρκτος πολλές φορές επιθετικά. Γιοβιτς ξεκάθαρα ανέτοιμος ακόμα και θα δουμε αν θα αλλάξει κάτι μεχρι το τέλος της σεζόν, αναμενόμενο αποτέλεσμα το σημερινό σήμερα λοιπόν.
Αυτό που χτυπάει άσχημα ειναι ότι παρα το κακό υλικό ήμασταν μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου στο +10 , στο τέλος χάθηκε ο κοουτς, δεν είχε ιδέα για το τι έπρεπε να κάνει και ουσιαστικά αποτελεσε για άλλη μια φορά τον κύριο υπαίτιο για την ήττα μας. Έπαθε μπλακαουτ και η 4η περίοδος έληξε με επιμέρους σκορ 4-23, δεν θα ήθελα να μεινει του χρονου να πω την αλήθεια.
Μπραβο στον Ολυμπιακό όπως και να χει!
ΥΓ. Για να γινει ξεκάθαρο σε όλους, η διαφορά του Νεντοβιτς με τον Ντορσει ειναι οτι ο ενας έβαλε 23 ποντους με 5/21 σουτ και ο αλλος 21 ποντους με 7/13 σουτ. Οκκ ειναι fancy o Σέρβος αλλα εκτος απο κακος αμυντικος ειναι και μη αποτελεσματικός πολλές φορές. Ίσως και να φταίει πως παίζει μόνος του, δεν ξέρω.
ΥΓ1. Δεν γνωρίζω αν σώζεται η σεζόν κι αν εχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα, εγω αυτο που θέλω οπωσδήποτε να δω φετος (όπως έχω πει ξανά πολλές φορές) ειναι να δω τον Ματζουκα και τον Χουκγαζ να παίρνουν χρονο και να βελτιώνονται, να είμαστε όσο ανταγωνιστικοι γίνεται και να δουμε τελικά ποιοι απτους ξενους μας ειναι για να μείνουν και του χρονου.