Αναβληθέντες Αγώνες 2021-2022
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Βάζει φωτιά στην κατάταξη η νίκη του Αστέρα. Αφ'ενός γιατί πλέον Αρμάνι και Ολυμπιακός βλέπουν μέχρι και 2η θέση, και αφ'ετέρου γιατί οι Σέρβοι μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχουν βέβαια δύσκολο πρόγραμμα με 4 εκτός παιχνίδια και Μακάμπι-Εφές στο Βελιγράδι, αλλά σίγουρα θα είναι εκεί γύρω μέχρι τέλους.
1
1

Ματσάρα στο βελιγράδι. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα ματς.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΟΜΑΔΑ!!
\
Νομίζω δεν προλαβαίνει για 8άδα
Μπράβο στους σέρβους για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο!!
Με τη κατηφόρα που έχει πάρει η ρεαλ προφταίνει να βγει 4
Ο θεός μας φύλαξε και δεν πήραμε γκος
(είχε πολλούς φανς στην οπαδούς μας να τα λέμε αυτά)
Ο πρίφτης και μόνο που δεν πήρε τον γουόλτερς το καλοκαίρι δεν πρέπει να τον αφήσουν να διαλέξει ούτε έναν παίκτη
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΟΜΑΔΑ!!

Ο θεός μας φύλαξε και δεν πήραμε γκος

Ο πρίφτης και μόνο που δεν πήρε τον γουόλτερς το καλοκαίρι δεν πρέπει να τον αφήσουν να διαλέξει ούτε έναν παίκτη
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Ουόλτερς πέρσι ήταν μετριότατος, ο Πρίφτης δεν μπορούσε να ξέρει ότι φέτος θα κάνει καλή χρονιά. Πάντως και ο Ερ. Αστέρας ήταν κακός σήμερα, απλά η Ρεάλ ήταν ακόμα χειρότερη. Κακοποίηση του μπάσκετ το παιχνίδι, είδα μόνο το 1ο ημίχρονο.tarp7 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 08, 2022 10:06 pmΜατσάρα στο βελιγράδι. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα ματς.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΟΜΑΔΑ!!\
Ο θεός μας φύλαξε και δεν πήραμε γκος(είχε πολλούς φανς στην οπαδούς μας να τα λέμε αυτά)
0
Δεν τον είχα δει καθόλου πέρυσι πάντως τα στατιστικά του λίγο πιο κάτω από τα φετινά του είναι και έπαιζε 22 λεπτά. Από τον πέρυ που πήγε και πήρε 10 φορές γουόλτερς, για διάφορους λόγουςBillyPao έγραψε: ↑Τρί Μαρ 08, 2022 10:15 pmΟ Ουόλτερς πέρσι ήταν μετριότατος, ο Πρίφτης δεν μπορούσε να ξέρει ότι φέτος θα κάνει καλή χρονιά. Πάντως και ο Ερ. Αστέρας ήταν κακός σήμερα, απλά η Ρεάλ ήταν ακόμα χειρότερη. Κακοποίηση του μπάσκετ το παιχνίδι, είδα μόνο το 1ο ημίχρονο.tarp7 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 08, 2022 10:06 pmΜατσάρα στο βελιγράδι. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα ματς.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΟΜΑΔΑ!!\
Ο θεός μας φύλαξε και δεν πήραμε γκος(είχε πολλούς φανς στην οπαδούς μας να τα λέμε αυτά)
Ο Αστέρας είναι ο ορισμός της ομάδας, μου αρέσει το μπάσκετ που παίζει, καλή άμυνα, συστήματα στην επίθεση, δεν έχει και πολύ ταλέντο το ρόστερ του βέβαια εκτός κάλινιτς και γουόλτερς.
0