Αυτό θα γίνει. Μια συνομοσπονδία με διαφορετική διακυβέρνηση, όπου το ένα κομμάτι θα πρόσκειται στη Ρωσία. Μέχρι στιγμής ο Πούτιν δεν έχει υιοθετήσει τη στρατιωτική πρακτική των ΗΠΑ με τους ανελέητους βομβαρδισμούς πόλεων και γι' αυτό καθυστερεί. Θέλω να βρεθεί σύντομα λύση, γιατί αλλιώς φοβάμαι ότι θα προχωρήσει σ' αυτό το στάδιο, το οποίο θα οδηγήσει σε πολλές απώλειες αμάχων. Είναι προς το συμφέρον όλων να σταματήσει γρήγορα αυτή η σύγκρουση.yorgos έγραψε: ↑Δευ Φεβ 28, 2022 5:41 pm
Ελπιζω ότι η λύση είναι προφανής πάντως. Η Ουκρανία θα μπει στην ΕΕ (ή τουλάχιστον θα ξεκινήσει τη διαδικασία ένταξης αν το αποφασίσουν και οι πολίτες της) θα δεσμευθεί σε στρατιωτικη ουδετεροτητα τύπου Φινλανδίας και μάλλον θα αποδεχθεί κι εναν επίπονο ακρωτηριασμό των δύο επαρχιων όπου υπάρχει πλειοψηφικό (???) φιλορωσικο αίσθημα. Αργά ή γρήγορα σε αυτές τις βάσεις θα γίνουν οι συνομιλίες πιστεύω, καλύτερα γρήγορα, δεν κερδίζει κάνεις τίποτε με το να πεθαίνει κόσμος κι από τις δύο πλευρές, ανάμεσα τους Ρώσοι στρατιώτες, κι αυτοί άνθρωποι είναι, όχι σαιμποργκ, οικογένειες έχουν, όνειρα για τη ζωή κλπ.
ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 182
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Φίλε μου θα σου απαντήσω μόνο εσένα επειδή άνοιξες τη θεματική (η οποία μόλις είδα ότι είναι υποενότητα μιας πιο ευρείας υπό τον τίτλο "pop culture" και μου φάνηκε πετυχημένο).tarp7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 28, 2022 5:34 pm
Δεν σημαίνει επειδή είμαστε κατά του πούτιν είμαστε και υπέρ του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ. Και στη γιουγκοσλαβία πολύς κόσμος ήταν κατά των βορβαδισμών και στο ιρακ και στο αφγανιστάν και στη συρία, στο εμπάργκο κατά της κούβας και της βενεζουέλας. Και λίγοι και στη χώρα μας είναι υπέρ των προσφύγων από αυτές τις χώρες δυστυχώς. Και η ρωσία όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω καπιταλιστικό κράτος είναι. Με τα καλά της και με τα κακά της η Δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα όπως και να το κάνουμε. Η δυτική δημοκρατία είναι πολύ καλύτερη από την δικτακτορία τύπου πούτιν, σανταμ, κανταφι, ασαντ, αμιν νταντα
Άλλο ήθελα να πω με το σχόλιο μου. Δεν είμαι οπαδός του μανιχαϊσμού(Καλός Πούτιν, Κακός Ζελένσκι και τούμπαλιν) άλλωστε.
Παρεμπιπτόντως, μακάρι να ήταν μόνο αυτές που αναφέρεις, οι εισβολές των ευρωατλατικών,-βλέπεις ήταν πολλά τα μέρη που απαιτούσαν λίγη " εισαγωγή Ντεμόκρασι").
Σχετικά με τη δυτική δημοκρατία είναι πολλά αυτά που μπορούν ειπωθούν, αλλά ας τα αφήσουμε για αλλού.
Θα παραθέσω απλώς ένα τσιτάτο του.... εξαπατημένου Γκόρμπι (για το ΄΄ 91 μιλάω και το... αμετακίνητο ΝΑΤΟ- άλλο πετυχημένο και τούτο).
"Εμείς θα πιστέψουμε στη δημοκρατική φύση των δυτικών κοινωνιών, όταν οι εργάτες τους και οι υπάλληλοι θ' αρχίσουν να εκλέγουν τους ιδιοκτήτες των εργοστασίων και των βιομηχανιών, τους προέδρους των τραπεζών κ.ο.κ., όταν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας τους θ' αρχίσουν να ασκούν κανονικό έλεγχο και καταιγιστική κριτική στις μεγάλες εταιρίες, στις τράπεζες και τ' αφεντικά τους, όταν θ' αρχίσουν να συζητούν τις πραγματικές διαδικασίες που διέπουν τις δυτικές χώρες, αντί να επιδίδονται μόνο σε μιαν ατελείωτη και άχρηστη λογομαχία με τους πολιτικούς".
Καλή δύναμη σε όσους θα ζοριστούν με τη ΔΕΗ και τον πληθωρισμό. ΘΑ φροντίσει η ντεμόκρασι και για αυτό.
"Από τον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του" που λέει κι ο ποιητής....
Καλά ποστ φίλε Ταρπ7 και καλά να είμαστε. Εγώ μπήκα ως γκεστ σταρ (βου κατηγορίας, εννοείται), σαν τον Φλωρινιώτη ένα πράγμα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.
- Reaper
- Reactions: 1879
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ΔΟΕ ζητησε απ τις αθλητικες ομοσπονδιες την αποβολη ολων των Ρωσων και Λευκορωσων αθλητων και ομαδων απ τον διεθνη αθλητισμο.
https://olympics.com/ioc/news/ioc-eb-re ... -officials
https://olympics.com/ioc/news/ioc-eb-re ... -officials
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Αμοιβαία τα αισθήματα "σειρά" καλέ μου "Τζίλα". Πάντα θυμάμαι τον Μαρκ τον Ήτον.BasketZilla έγραψε: ↑Δευ Φεβ 28, 2022 5:48 pm
Το ότι ψιλοσυγκινήθηκα που ξαναγύρισες μπορεί να σημαίνει μόνο 2 πράγματα![]()
α) Μου έλειψες
Βου) Έχω γίνει κωλόγερος και συγκινούμαι πια εύκολα.
Γεια σου και σε σένα γίγαντα![]()
Υ.Γ. Μπλιαξ ο Κάρολος ακαδημαϊκά, διάβασε τον υπέρτατο Τζον Μειναρντ αντ' αυτού![]()
Διαβάζω μπόλικους. Από τον Μαρξ στου Σουμπέτερ, κι από τον Κονδύλη στον Βέμπερ, ή τον Κέινς που λες κι εσύ( τους τα έλεγε τότε στο Μπρέτον Γουντς αλλά δεν ακούσανε- τώρα η Ρωσία και η Κίνα κάνουν δουλειά με τα νομίσματά τους κι έπεται συνέχεια.). Και μπροστά μου έχω ακόμα άλλο τόσο κι άλλο τόσο κι ούτω καθεξής
Όσο περισσότερα μαθαίνεις τόσο πιο αχανές απλώνεται μπροστά σου το πεδίο της ανθρώπινης νόησης.
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα από τη Ρουμανία και τη χιονισμένη Κωστάτζα. Λίγο πιο έντονες οι ανησυχίες εδώ σε σχέση με Ελλάδα, αλλά μη φανταστείτε και τίποτα το φοβερό. Σας παρακολουθώ σχεδόν κάθε μέρα, αλλά πραγματικά δε θέλω να συμμετάσχω γιατί θα βγουν λάθος συμπεράσματα. Δεν θα μπω λοιπόν στη κουβέντα, δε θέλω να επιλέξω ποιος θέλω να κερδίσει σε άλλο ένα ιμπεριαλιστικό παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο απλός κόσμος, είναι ο σίγουρος χαμένος, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ρώσοι και λιθουανοί, το πληρώνουν και με αίμα και όχι μόνο σε χρήμα. Ίσως μία αλλαγή ιμπεριαλιστή να ικανοποιεί λίγο, κάποια αισθήματα του απλού κόσμου για αλλαγή, για αντίδραση, για αντίσταση ή τι άλλο (δε μου έρχεται τώρα) αλλά τώρα που το σκέφτομαι, όχι δε θέλω restart, δε θέλω ψεύτικες ελπίδες, ας το πάει η ούσα μέχρι τέλους το παιχνίδι της. Νομοτελειακά θα.........
Μπήκα απλά να πω ένα γειά στον Basket72 που σε τέτοιες θεματολογίες δε μου σπάει τα νεύρα και ανυπομονώ για καλύτερο ποστ από το προηγούμενο.
Μπήκα απλά να πω ένα γειά στον Basket72 που σε τέτοιες θεματολογίες δε μου σπάει τα νεύρα και ανυπομονώ για καλύτερο ποστ από το προηγούμενο.
0
- Crash95
- Reactions: 232
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς
- Προειδοποιήσεις:
0
Λεφτά υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν και δεν εννοώ αυτό που είπε ο Γιωργάκης. Μετά από κάθε κ́ρίση στην ανθρωπότητα οι πλούσιοι γίναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, με τον κορονοϊό οι δυνατοί του κόσμου γίναν πιο δυνατοί, το ίδιο και τώρα ότι και να γίνει στη συνέχεια με τον πόλεμο.
Δε λέω πως όλα είναι στημένα, λέω πως ότι και να γίνεται στο πλανήτη κάποιοι ξέρουν να το εκμεταλλεύονται επειδή ελέγχουν τα πάντα και αποκτούν κι άλλο χρήμα και άλλη δύναμη. Εννοείται πως όταν χρειάζεται για τους σκοπούς τους θα δωθούν λεφτά σε χώρες για εξοπλισμούς, για να μην πεινάει ο κοσμάκης όμως δεν θα δωθούν ποτέ.
Καταβάθος στεναχωριέμαι όμως για αυτούς γιατί τα σάβανα τσέπες δεν έχουν και όταν θα έρθει η ώρα να φύγουν τότε θαναι αργά με όσα έχουν κάνει σε τόσο κόσμο.
2
2

Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
-
- Reactions: 282
- Προειδοποιήσεις:
0
Γειά σου ρε μπάσκετ.basket72 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 28, 2022 4:53 pmΧαιρετώ τους γίγαντες.
Χειροκροτώ την ευαισθησία μπροστά στον εισβολή της Ρωσίας.
Είμαι σίγουρος ότι με την ίδια στεναχώρια αντιμετωπίσατε τις δεκάδες εισβολές των ευρατλαντικών και δη μετά το ΄91 τότε που ήρθε το τέλος της ιστορίας και που περίμεναν οτν κόσμο παχιές αγελάδες. Τότε που το ΝΑΤΟ δεν θα κούναγε ρούπι.
Εισβολές από εκείνες τις κανονικές (με τις λεγόμενες παράπλευρες απώλειες και τους βομβαρδισμούς- κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπουμε γιατί απλούστατα οι Ρώσοι είναι ουγκ και δεν ξέρουν να πιλοτάρουν αερό-πλα- να. ) και μη. Τις λεγόμενες και πορτοκαλί ή υβριδικές. Τύποτυ Βολιβία πρόπερσι, Καζακστάν πριν λίγους μήνες.
Είμαι σίγουρος ότι είστε ενήμεροι για την από καιρού αύξηση του "αμυντικού" προϋπολογισμού των ΗΠΑ.
Για τα κορυφαία αμερικάνικα θινκ τανκ( η πραγμοποίηηση- όχι με τον μαρξικό ορισμό- σε όλο της το μεγαλείο, "δεξαμενές" τις βαφτίσανε οι καουμπόιδες) που εδώ και 2 χρόνια λέγανε, ότι πρέπει να πιέσουν τους Ρώσους μέσω Καζακστάν, Συρίας, Ουκρανίας και Μολδαβίας/Υπερδνειστερίας.
Για την αποχώρηση των ΗΠΑ από τους "Ανοιχτούς Ουρανούς" επί του Ντόναλντ.
Για την ΟΚΟΥΣ(ελληνιστί) με κάτι υπέροχα πυρηνικούλια υποβρυχιάκια που περικυκλώνουν την Κίνα.
Για τα σχέδια της Ιαπωνίας για πυρηνικά (όπλα γιατί τις υποδομές τις έχει ήδη και μέσα σέ να ένα χρονάκι έχει καταστεί πυρηνική υπερδύναμη) για τον ίδιο σκοπό με τον προηγούμενο.
Λοιπόν μη μου ανησυχείτε καθόλου. Η ευμάρεια της Δύσης (αυτής που κατάκλεψε τις αποικίες*- κάτι ουγκ δηλαδή και πάνω της έχτισε τα θεμέλια του υπεροχότατου και δικαιότατου κόσμου του φρέντο καπουτσίνο, του Σουρβάιβορ, και του τατού) δεν απειλείται (ακόμα, τουλάχιστον). Λίγα κακάκια έφυγαν μονάχα.
Τρίτος παγκόσμιος αργεί ακόμα. Δεν τον θέλουν οι Αμερικάνοι- άρα δεν γίνεται. Όταν θα γίνει θα είανι κι ο τελευταίος (από τους μεγάλους).
Πιστεύουν ακόμα πολλοί ότι ο φιλελευθερισμος δεν ήταν κάτι πάρα εσωτερικό και εξωτερικό soft power εδρασμενο φυσικά πάνω στη δυτική ισχύ.
Τελείωσε η ισχύς (μόνο πολικός) κόσμος πάει και το πέπλο.
Ήδη με τα μνημόνια είχε αρχίσει το μαστίγιο και μαστίγιο στους νότιους. Μετά με την διαχείριση της πανδημίας ανεβήκαμε επίπεδο αυταρχισμού και τώρα με οικονομική κρίση και περιφερειακό (για την ώρα) πόλεμο ξεφεύγει η κατάσταση.
Για WW III πράγματι δεν πάμε ακόμα, αλλά πλέον θα χουμε και μέτωπα και ενδοευρωπαικα. Δύσκολα να πλακωθεί Νάτο-Ρωσία για την ώρα, αλλά οι κυρώσεις δεν προκειται να μαζευτούν.
Στόχος της Δυσης είναι ξεκάθαρα η πτώση του Πουτιν. Να δούμε αν τελικά σπάσει πρώτα η ΕΕ βέβαια. Το κίνημα της κατσαρόλας έρχεται με φόρα.
0
Υπάρχει κάτι που μου κάνει εντύπωση και δε μπορώ να εξηγήσω (μέχρι τώρα). Η Γερμανία ήταν το κακό σκυλί στην διάλυση της γιουγκοσλαβίας, είχε και "προσωπικό" συμφέρον, πες το καταλαβαίνω. Τώρα όμως ο Σολτσ και η πράσινη καρικατούρα, γίνονται πάλι κλειδί. Δεν ακούνε τους βιομήχανους τους, δεν ακούνε τους παλιότερους που βγάζουν μεροκάματο στη Ρωσία και το κυριοτερο πετάνε 200 χρόνια διπλωματικής προσπαθειας να υπάρξει αυτονόμηση της ευρώπης με τη Ρωσία παρεάκι.
Τι είναι αυτή η φλασιά που είδαν και τους γύρισε το μάτι το βράδυ της 22/02 κι απο ¨"θα δούμε για κυρώσεις " πηγαν στον πόλεμο και στα 100 δις ενίσχυση.
Τι είναι αυτή η φλασιά που είδαν και τους γύρισε το μάτι το βράδυ της 22/02 κι απο ¨"θα δούμε για κυρώσεις " πηγαν στον πόλεμο και στα 100 δις ενίσχυση.
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
Πάντως και η ρωσία καπιταλιστικό ολιγαχικό σύστημα έχει, όχι κουμουνισμό και τους ρώσους να έχουν υιοθετήση πλήρως το δυτικό τρόπο ζωής . Και δεν βλέπω και πολύ ευχαριστημένους τους ρώσους ολιγάρχες με το πόλεμο του πούτινRedoctor_33 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 02, 2022 2:17 amΓειά σου ρε μπάσκετ.basket72 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 28, 2022 4:53 pmΧαιρετώ τους γίγαντες.
Χειροκροτώ την ευαισθησία μπροστά στον εισβολή της Ρωσίας.
Είμαι σίγουρος ότι με την ίδια στεναχώρια αντιμετωπίσατε τις δεκάδες εισβολές των ευρατλαντικών και δη μετά το ΄91 τότε που ήρθε το τέλος της ιστορίας και που περίμεναν οτν κόσμο παχιές αγελάδες. Τότε που το ΝΑΤΟ δεν θα κούναγε ρούπι.
Εισβολές από εκείνες τις κανονικές (με τις λεγόμενες παράπλευρες απώλειες και τους βομβαρδισμούς- κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπουμε γιατί απλούστατα οι Ρώσοι είναι ουγκ και δεν ξέρουν να πιλοτάρουν αερό-πλα- να. ) και μη. Τις λεγόμενες και πορτοκαλί ή υβριδικές. Τύποτυ Βολιβία πρόπερσι, Καζακστάν πριν λίγους μήνες.
Είμαι σίγουρος ότι είστε ενήμεροι για την από καιρού αύξηση του "αμυντικού" προϋπολογισμού των ΗΠΑ.
Για τα κορυφαία αμερικάνικα θινκ τανκ( η πραγμοποίηηση- όχι με τον μαρξικό ορισμό- σε όλο της το μεγαλείο, "δεξαμενές" τις βαφτίσανε οι καουμπόιδες) που εδώ και 2 χρόνια λέγανε, ότι πρέπει να πιέσουν τους Ρώσους μέσω Καζακστάν, Συρίας, Ουκρανίας και Μολδαβίας/Υπερδνειστερίας.
Για την αποχώρηση των ΗΠΑ από τους "Ανοιχτούς Ουρανούς" επί του Ντόναλντ.
Για την ΟΚΟΥΣ(ελληνιστί) με κάτι υπέροχα πυρηνικούλια υποβρυχιάκια που περικυκλώνουν την Κίνα.
Για τα σχέδια της Ιαπωνίας για πυρηνικά (όπλα γιατί τις υποδομές τις έχει ήδη και μέσα σέ να ένα χρονάκι έχει καταστεί πυρηνική υπερδύναμη) για τον ίδιο σκοπό με τον προηγούμενο.
Λοιπόν μη μου ανησυχείτε καθόλου. Η ευμάρεια της Δύσης (αυτής που κατάκλεψε τις αποικίες*- κάτι ουγκ δηλαδή και πάνω της έχτισε τα θεμέλια του υπεροχότατου και δικαιότατου κόσμου του φρέντο καπουτσίνο, του Σουρβάιβορ, και του τατού) δεν απειλείται (ακόμα, τουλάχιστον). Λίγα κακάκια έφυγαν μονάχα.
Τρίτος παγκόσμιος αργεί ακόμα. Δεν τον θέλουν οι Αμερικάνοι- άρα δεν γίνεται. Όταν θα γίνει θα είανι κι ο τελευταίος (από τους μεγάλους).
Πιστεύουν ακόμα πολλοί ότι ο φιλελευθερισμος δεν ήταν κάτι πάρα εσωτερικό και εξωτερικό soft power εδρασμενο φυσικά πάνω στη δυτική ισχύ.
Τελείωσε η ισχύς (μόνο πολικός) κόσμος πάει και το πέπλο.
Ήδη με τα μνημόνια είχε αρχίσει το μαστίγιο και μαστίγιο στους νότιους. Μετά με την διαχείριση της πανδημίας ανεβήκαμε επίπεδο αυταρχισμού και τώρα με οικονομική κρίση και περιφερειακό (για την ώρα) πόλεμο ξεφεύγει η κατάσταση.
Για WW III πράγματι δεν πάμε ακόμα, αλλά πλέον θα χουμε και μέτωπα και ενδοευρωπαικα. Δύσκολα να πλακωθεί Νάτο-Ρωσία για την ώρα, αλλά οι κυρώσεις δεν προκειται να μαζευτούν.
Στόχος της Δυσης είναι ξεκάθαρα η πτώση του Πουτιν. Να δούμε αν τελικά σπάσει πρώτα η ΕΕ βέβαια. Το κίνημα της κατσαρόλας έρχεται με φόρα.
0
-
- Reactions: 282
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν χώρα ανηκομεν εις την Δυσην το ερώτημα δεν είναι αν μας αρέσει το ρωσικό ολιγαρχικα σύστημα αλλά αν μας καλύπτει το δυτικό ολιγαρχικο σύστημα.
Μέχρι πρόσφατα εν μέρει ας πούμε μας κάλυπτε(την κοινωνική πλειοψηφία) (με πολλές δόσεις αποβλακωσης).
Πλέον καλύπτει όλο και λιγότερους. Φυσικά όποιος αντιδρά ονομάζεται ψεκασμένος ακροδεξιος, αγανακτισμενος κλπ.
Αλλά είναι σαφες ότι χρειάζεται αλλαγή. Η φιλελεύθερη ελίτ πάει για φούντο όσο αυταρχισμο και αν πουλήσει (πλέον έχει ξύλο ακόμα και στον Καναδά και στη Ν. Ζηλανδία).
Το τι θα ακολουθήσει ακόμα είναι νωρίς να κριθεί. Μακάρι η εποχή αυταρχισμού και κυνικοτητας/ατομικότητας να ακολουθηθεί από μια πιο ανθρώπινη. Με το να στηρίζουμε τους ντόπιους παραφρονες το μόνο σίγουρο ότι δεν λειτουργούμε προς την ανθρώπινη κατάσταση. Ούτε ο Πουτιν είναι η λύση ούτε οι ντόπιοι μικροί και μεγάλοι κομπραδοροι
* Και το δυτικό κοσμοσυστημα και το σοβιετικό βασίζονταν/νται στην κρατική γραφειοκρατία. Η υποτιθέμενη κριτική των νεοφιλελευθερων δεν είναι άστοχη για το κράτος πατερουλη. "απλώς" την χρησιμοποιούν ως όχημα για την αντεπίθεση των ελίτ από τα 80ς και υστερα.
Η αντικατάσταση του κράτους από πιο ανθρώπινες/ελεγξιμες δομές θα ήταν μια κατεύθυνση προς κάτι πιο ανθρώπινο πιθανώς.
Ενδιαφέρον άρθρο το παρακάτω σχετικά:
https://www.techiechan.com/?p=3620
Ως μια εναλλακτική στην απάνθρωπη τεχνοκρατια
** σχετικά άσχετο με το παρόν σχόλιο, αλλά πιθανώς σημαντικό για την εποχή που ζούμε και αυτό:
https://theupheaval.substack.com/p/real ... s-back?s=r
Ιδιαίτερα για την διάκριση virtuals Vs physicals
Παρότι όλοι είμαστε όλο και περισσότερο Virtual εν τέλει είμαστε όλο και περισσότερο αποξενωμενοι και καταθλιπτικοι.
Physicals for the win λοιπόν
0
- golitog7
- Reactions: 1846
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου τον αγαπητό φίλο basket72! Τώρα που η ομάδα μας σκορπάει βρήκες να εξαφανιστείς?
Επίσης παραθέτω μία συνέντευξη του γεωπολιτκού αναλυτή Φίλη στον Σαχίνη.
https://anchor.fm/antitheseis/episodes/ ... m=facebook
Επί της ουσίας λέει ότι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης είναι οι γερμανοί και ότι κυρίως για αυτούς γίνεται ότι γίνεται. Πήραν οι Ρώσοι αυτό που ήθελαν και οι Αγγλοσάξονες την Γερμανία. Λίγο τραβηγμένο φαίνεται αλλά θεωρώ όχι μακριά από την αλήθεια.
Επίσης παραθέτω μία συνέντευξη του γεωπολιτκού αναλυτή Φίλη στον Σαχίνη.
https://anchor.fm/antitheseis/episodes/ ... m=facebook
Επί της ουσίας λέει ότι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης είναι οι γερμανοί και ότι κυρίως για αυτούς γίνεται ότι γίνεται. Πήραν οι Ρώσοι αυτό που ήθελαν και οι Αγγλοσάξονες την Γερμανία. Λίγο τραβηγμένο φαίνεται αλλά θεωρώ όχι μακριά από την αλήθεια.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ετσι απλα μερικα δεδομενα
1)Ως Έλληνες δεν εχουμε κανενα λογο να στηρίζουμε ουτε Ρωσία ουτε ΗΠΑ ως κράτη...και οι 2 κατα βαση κακο μας εχουν κανει ξεκινώντας απ τα Ορλωφικα.
2)Οταν εμεις ξεκινήσαμε να πολεμάμε τον άξονα και το Μουσολινι τον οποιο τον κερδίσαμε χωρις εννοειται να κρατήσουμε ουδετερότητες οπως καποιοι απαιτούν σημερα ,η ΗΠΑ ηταν ουδέτερη και η Ρωσία σύμμαχος των ναζί....Συγκεκριμενα Ρωσία και Ναζί έσφαξαν αδυσώπητα χιλιαδες Πολωνούς στο Κατιν και παρέλασαν και μαζι....
3)Οι ΗΠΑ δεν εχουν καμμια ιστορια ενα συνοθύλευμα εθνών ειναι αλλα μαγκια τους εχουν καταφερει να χτίσουν μια πολυ δυνατη χωρα απο καθε αποψη...Βεβαια αν και δημοκρατια ζουν μεσα στην εγκληματικότητα και το μονο που τους νοιαζει στην καθημερινοτητα ειναι το χρημα και η οποια ανθρωπιά εχει παει περίπατο .....οπως και να εχει ομως ειναι σχεδον αδυνατο ο καιε τρελαμένος δικτάτορας να παρει την εξουσια στην Αμερική και να κανει οτι νομίζει.ειναι σημαντικο αυτο.
4)Η Ρωσία μια χωρα που ανέκαθεν δε βίωσε ποτε ελευθερια.Ολοκληρωτισμός και τιποτα αλλο.Ειτε με Τσαρους,ειτε με κομμουνισμό ειτε αυτο που εχουν τα τελευταια 30 χρονια....Με λιγα λογια τοσο τεράστιος πληθυσμός αλλα απο πολιτικη κουλτούρα οι ανθρωποι εκει καταλαβαίνουν μονο απο μαστίγιο και οτι και να τους κανουν παρολο που δε λειπει η μόρφωση δε μιλάνε...
5)Απ τη μια οι ΗΠΑ να σφάζει σε Βιετνάμ-Σερβία κλπ απ την αλλη Ρωσία στο Αφγανιστάν,στην Τσετσενια στο λιμό της Ουκρανίας κλπ γενικα και στις 2 περιπτωσεις αστα να πανε....... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ με τον Πούτιν?Δηλαδη κανει πόλεμο τωρα και φταιει ο πόλεμος στο Κόσοβο?Στοπ καποια στιγμη στην αριστερή προπαγανδα....
6)Η χωρα μας αφενός καλα εκανε και έστειλε οπλα οπως καλα εκανε και το 40 και δε το επαιξε ουδέτερη παρολο που υπηρχαν και τοτε κομματα στην Ελλάδα που ήθελαν υποταγή στο Μουσολινι....Εμεις δεν ειμαστε Τούρκοι και στην τελικη οταν προκειται να ζητήσεις θα πρεπει και εσυ να χεις δωσει....Εννοειται βεβαια πως σε πόλεμο με τουρκους μονοι μας θα ειμαστε και στην τελικη μονοι μας θα τους διαλύσουμε αλλα στη συνεχεια να εχουμε θάρρος να ζητήσουμε αν χρειαστει....
Γενικοτερα αφήστε τις Ρωσοφιλιες και τις Αμερικανοφιλιες.....Έλληνες ειμαστε και στο μεσο ορο ειμαστε καλυτεροι απο αυτα τα κράτη βλεποντας το σύνολο της ιστορίας και των πράξεων....
Υ.Γ.Τα παρε δωσε των Ρώσων με μουσουλμάνους αλλα και το γεγονος οτι εδω και δεκαετιες οι συγγενείς τους μανάδες αδερφές κλπ εχουν γεμίσει ολους τους οίκους ανοχής ανα τον κοσμο ειναι μεγαλη ντροπη και ηθικά ο Έλληνας ποτε δε θα το ανεχόταν!
1)Ως Έλληνες δεν εχουμε κανενα λογο να στηρίζουμε ουτε Ρωσία ουτε ΗΠΑ ως κράτη...και οι 2 κατα βαση κακο μας εχουν κανει ξεκινώντας απ τα Ορλωφικα.
2)Οταν εμεις ξεκινήσαμε να πολεμάμε τον άξονα και το Μουσολινι τον οποιο τον κερδίσαμε χωρις εννοειται να κρατήσουμε ουδετερότητες οπως καποιοι απαιτούν σημερα ,η ΗΠΑ ηταν ουδέτερη και η Ρωσία σύμμαχος των ναζί....Συγκεκριμενα Ρωσία και Ναζί έσφαξαν αδυσώπητα χιλιαδες Πολωνούς στο Κατιν και παρέλασαν και μαζι....
3)Οι ΗΠΑ δεν εχουν καμμια ιστορια ενα συνοθύλευμα εθνών ειναι αλλα μαγκια τους εχουν καταφερει να χτίσουν μια πολυ δυνατη χωρα απο καθε αποψη...Βεβαια αν και δημοκρατια ζουν μεσα στην εγκληματικότητα και το μονο που τους νοιαζει στην καθημερινοτητα ειναι το χρημα και η οποια ανθρωπιά εχει παει περίπατο .....οπως και να εχει ομως ειναι σχεδον αδυνατο ο καιε τρελαμένος δικτάτορας να παρει την εξουσια στην Αμερική και να κανει οτι νομίζει.ειναι σημαντικο αυτο.
4)Η Ρωσία μια χωρα που ανέκαθεν δε βίωσε ποτε ελευθερια.Ολοκληρωτισμός και τιποτα αλλο.Ειτε με Τσαρους,ειτε με κομμουνισμό ειτε αυτο που εχουν τα τελευταια 30 χρονια....Με λιγα λογια τοσο τεράστιος πληθυσμός αλλα απο πολιτικη κουλτούρα οι ανθρωποι εκει καταλαβαίνουν μονο απο μαστίγιο και οτι και να τους κανουν παρολο που δε λειπει η μόρφωση δε μιλάνε...
5)Απ τη μια οι ΗΠΑ να σφάζει σε Βιετνάμ-Σερβία κλπ απ την αλλη Ρωσία στο Αφγανιστάν,στην Τσετσενια στο λιμό της Ουκρανίας κλπ γενικα και στις 2 περιπτωσεις αστα να πανε....... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ με τον Πούτιν?Δηλαδη κανει πόλεμο τωρα και φταιει ο πόλεμος στο Κόσοβο?Στοπ καποια στιγμη στην αριστερή προπαγανδα....
6)Η χωρα μας αφενός καλα εκανε και έστειλε οπλα οπως καλα εκανε και το 40 και δε το επαιξε ουδέτερη παρολο που υπηρχαν και τοτε κομματα στην Ελλάδα που ήθελαν υποταγή στο Μουσολινι....Εμεις δεν ειμαστε Τούρκοι και στην τελικη οταν προκειται να ζητήσεις θα πρεπει και εσυ να χεις δωσει....Εννοειται βεβαια πως σε πόλεμο με τουρκους μονοι μας θα ειμαστε και στην τελικη μονοι μας θα τους διαλύσουμε αλλα στη συνεχεια να εχουμε θάρρος να ζητήσουμε αν χρειαστει....
Γενικοτερα αφήστε τις Ρωσοφιλιες και τις Αμερικανοφιλιες.....Έλληνες ειμαστε και στο μεσο ορο ειμαστε καλυτεροι απο αυτα τα κράτη βλεποντας το σύνολο της ιστορίας και των πράξεων....
Υ.Γ.Τα παρε δωσε των Ρώσων με μουσουλμάνους αλλα και το γεγονος οτι εδω και δεκαετιες οι συγγενείς τους μανάδες αδερφές κλπ εχουν γεμίσει ολους τους οίκους ανοχής ανα τον κοσμο ειναι μεγαλη ντροπη και ηθικά ο Έλληνας ποτε δε θα το ανεχόταν!
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ωχ, ωχ, ωχ!eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Μαρ 02, 2022 12:44 pmΕτσι απλα μερικα δεδομενα
Έβαλες ένα κάρο θέματα, με πάρα πολλές ανακρίβειες, που το καθένα από αυτά θέλει πολλή κουβέντα, που δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα εδώ.
Επιγραμματικά, όμως, θέλω να πω κάποια λόγια, έτσι για να βάλω τα πράγματα στην (κατά τη γνώμη μου) θέση τους:
1. Στο πρώτο που λες, συμφωνούμε απόλυτα.
2. Όταν πολεμήσαμε κατά της Ιταλίας του Μουσολίνι, δεν ήταν δυνατό να κρατήσουμε ουδετερότητα, αφού μας επιτέθηκε. Το άλλο που μπορούσαμε να κάνουμε, και το ζήτησε η Ιταλία, ήταν να της παραδώσουμε τη χώρα μας χωρίς πόλεμο. Η ουδετερότητα, που ζητούν κάποιοι σήμερα, δεν έχει σχέση με τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο. Δεν νομίζω ότι σήμερα επιτέθηκε σε μας η Ρωσία.
Κατά τη γνώμη μου, η Ελλάδα σήμερα έπρεπε και πρέπει να κάνει ό,τι είναι προς το συμφέρον της και σύμφωνο με την ιδεολογία και τις αξίες μας: να στείλουμε ανθρωπιστική βοήθεια και υγειονομικό υλικό, αλλά όχι όπλα και πολεμοφόδια, αφού δεν μας υποχρέωσε κανείς. Αυτό έκαναν και τα μισά ευρωπαϊκά κράτη, χωρίς να μπορείς να πεις ότι στηρίζουν τον Πούτιν. Ο λόγος που έπρεπε να το κάνουμε αυτό είναι απλός. Η Ελλάδα, καλώς ή κακώς, έχει πολύ μεγάλη οικονομική εξάρτηση από τη Ρωσία (τουρισμός, μεγάλο μέρος των εξαγωγών μας κλπ) και, επιπλέον, είναι και το θέμα της Τουρκίας, όπου δεν νομίζω ότι θέλουμε στο μέλλον να βρούμε απέναντί μας μια Τουρκία με τις πλάτες της Ρωσίας.
3. Οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική δύναμη στον πλανήτη, και έχει ανακατευτεί και έχει καταστρέψει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο σε όλες τις ηπείρους. Δεν χρειάζεται να πάρει εκεί την εξουσία κανένας τρελαμένος δικτάτορας, για να κάνει ό,τι νομίζει. Δεν θα έκανε τίποτα χειρότερο από όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα (και θα κάνουν και στο μέλλον) οι ΗΠΑ. Τις ατομικές βόμβες στους αθώους άμαχους της Ιαπωνίας, τη στιγμή που είχε ήδη πέσει η Γερμανία και η Ιταλία και ήταν απλώς θέμα χρόνου να παραδοθεί και η Ιαπωνία, που είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν τις έριξε κανένας τρελαμένος δικτάτορας, αλλά ο νόμιμος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Πούτιν μπροστά του είναι σχολιαρόπαιδο.
4. Ας πούμε ότι συμφωνούμε, με μια επισήμανση: ο ρώσικος λαός είναι από τους ευγενέστερους λαούς στον κόσμο, όσον αφορά στην ψυχή -φτάνει μόνο να διαβάσει κανείς τα βιβλία των μεγάλων ρώσων κλασσικών για να το καταλάβει αυτό.
5. Ο Πούτιν κάνει τώρα ό,τι κάνει, γιατί η ασύνετη πολιτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ τον οδήγησε σε αυτό. Έχουν σφίξει σαν τανάλια τη Ρωσία από παντού, έχουν βάλει τις Βαλτικές χώρες στο ΝΑΤΟ και τις έχουν εξοπλίσει σημαδεύοντας τη καρδιά της Ρωσίας, και ήθελαν και τώρα να κάνουν το ίδιο με την Ουκρανία, παρόλο που η συνθήκη του Μινσκ του 1992 έλεγε άλλα. Αυτό δεν είναι αριστερή προπαγάνδα (εξάλλου, τι σχέση έχει ο Πούτιν με την αριστερά;)
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- τουλουμπα
- Reactions: 4463
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο πολεμος δεν αρχισε το 40,μεχρι τοτε η ελλαδα ηταν ουδετερηeddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Μαρ 02, 2022 12:44 pmΕτσι απλα μερικα δεδομενα
προφανως και οταν αποφασισαν να μας μπλεξουν οι ιταλοι καλα καναμε και τους πολεμησαμε
αν δεν ειχε κανει την μαλακια ο μουσολινι και δεν ειχε επιτεθει ο χιτλερ για καποιο λογο αργοτερα παλι ουδετεροι θα ειμασταν
στις μερες μας δεν εισεβαλε η ρωσια στην ελλαδα εισεβαλε στην ουκρανια
το παραδειγμα που δινεις θα ειχε νοημα θα ηταν αντιστοιχο αν οταν ειχε εισβαλει η γερμανια στην πολωνια δεν ειμασταν ουδετεροι αλλα στελναμε οπλα στην πολωνια την στηριζαμε ειχαμε κυριξει τον πολεμο στην γερμανια κτλ
0