Μου κανει εντυπωση βρε παιδια ο τόση υποστηριξη στη Ρωσία...δε λεω μονο για αυτο το γεγονος αλλα συνολικα....
1)Στον Β Παγκόσμιο δεν υπηρχε ΝΑΤΟ ωστε πριν μας μας την πεσει η Ιταλία να κανουμε εμεις κατι....Το παραδειγμα της Ιταλίας το έφερα ως γεγονος γιατι και τοτε υπηρχε παρομοια πολιτικη μερίδα στην Ελλάδα που δεν ηθελε να συμμετέχουμε στον πόλεμο για παρόμοιους λογους που δε θελουν οι ιδιοι σημερα....Πιθανότατα αν ειχαμε αφησει τους Ιταλούς να περάσουν να μην ειχαμε τοσες απώλειες κλπ κλπ και?
2)Οι Αμερικανοί ολοι ξερουμε τι εχουν κάνει στην Ιστορια αλλα παρομοια εχουν κανει και οι Ρώσοι...Μιλαμε για τους συμμάχους των Ναζί που έσπασαν τη συμμαχία μονο οταν τους επιτέθηκαν οι ναζί....μιλαμε για αυτους που έσφαξαν αδυσώπητα στο Κατιν....μιλαμε για αυτους που έφτιαξαν τα γκουλαγκ ταυτιζόμενοι με τους Ναζί και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης....10 εκατομμύρια πέθαναν λογω του Στάλιν στην Ουκρανία απ το λιμό...που αλλου το εχετε δει αυτο?Στην τελικη αν στην ιστορια βάλουμε κατω ποιοι εχουν επιφέρει τα περισσοτερα θυματα θα δουμε ΜΑΟ -Στάλιν-Χιτλερ.........Με ολο αυτο απλα προσπαθώ να πω ιστορικά οι Ρώσοι αν οχι χειρότεροι τα ιδια σκ@τ@ ειναι...Ανεφερα στο Υ.Γ. Και 2 πραγματα που αφορούν τη θρησκεία αλλα και το ηθος αλλα αυτο περασε λιγο ετσι
3)Για την ευγένεια των Ρώσων να σας πω η δικη μου εμπειρια ως γεννημενος το 1981 και μεγαλωμένος στην Αγια Βαρβαρα-Αιγάλεω τη δεκαετια 90 μονο αγριότητες εχω να θυμαμαι....ολοκληρη περιοχη που λεγεται Ρώσικα στην Αγια Βαρβαρα δεν τολμούσες να περάσεις μιλαμε για πολυ άγριο ξυλο...Πραγματικα οταν υπηρχε θεμα με Ρώσους ειτε για τις μπασκέτες η οτιδηποτε αλλο φεύγαμε γιατι και μεγαλύτεροι ηταν και δέρναν ασχημα...συγνωμη αυτη ειναι η έμπειρια μου και προφανως δεν ειναι ολοι ετσι....
Συνοψίζοντας προσπαθώ να πω πως ως Έλληνες ειμαστε καλυτεροι σε ολα και το μονο που υστερούμε και μας τρωει ειναι ο διχασμός....ας τον αφησουμε στην ακρη ρε γμτ μονο την πατριδα μας ....μονο την Ελλάδα μας....κανενας διχασμός...
Υ.Γ.Οταν μιλαμε για τον εκαστοτε πρωθυπουργό της χωρας και επειδη εχουμε δημοκρατια δεν υπαρχει Κουλής και Τσιπρακος η Γιωργακης....Ειναι ο Έλληνας πρωθυπουργος και το σεβόμαστε .....
Για την ανηθικότητα των Ρώσων που έκρυψαν το Τσερνόμπιλ μαζι με τα τσιράκια τους ανα την Ευρώπη με εκατομμύρια θυματα μεχρι ακομα και σημερα δεν εχω ακουσει κανεις να λεει...δεν ηταν το ατύχημα που προφανως ειχαν ευθυνη αλλα η απόκρυψη επι μερες απ τις αλλες χωρες....και βεβαια οταν μαθεύτηκε μεσω Σουηδών εβαλαν τα τσιράκια ανα τον κοσμο να λενε φάτε άφοβα μαρούλια...Ε δε το λες και τοσο ηθικό αυτο ε?