Ο Χαπ αν έρθει θα έρθει ως πρώτος; Αν, ναι, είμαστε οκ με αυτό; Εγώ λέω, ξεκάθαρα όχι.Ilias7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 08, 2020 7:22 pmΠάντως αυτή τη στιγμή ο Βεζέκνοφ με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί δείχνει πως υπολογίζετε και για τη νέα σεζόν.Και είναι παίχτης για τα θέλω του Μπαρτζώκα πιστεύω.
Ο Πρίντεζης εκτός απροόπτου θα συνεχίσει κανονικά και τη νέα σεζόν.
Αυτό το δίδυμο όμως δε νομίζω πως είναι ικανό να βγάλει μια απαιτητική σεζόν που ενδεχομένως να έχει και Α1. Σίγουρα λείπει αθλητικότητα αλλά και σκληράδα.Ίσως πολλά εξαρτηθούν από τη παραμονή ή όχι του Μιλουτίνοβ στις προσθαφαιρέσεις παιχτών.
Ο Ρούμπιτ μπορεί να είναι ο 5ος ψηλός που θα συμπληρώνει τις θέσεις 4-5.Κι αν όχι ο Ρούμπιτ ένας παίχτης του ίδιου στυλ.
Ενώ επίσης υπάρχει και ο Χαπ οπού οι εμφανίσεις του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα δε νομίζω πως περνάνε απαρατήρητες.
Αν έρθει ως δεύτερος, σημαίνει ότι ο Έλλις πάει για πρώτος. Ούτε με αυτό είμαι οκ εγώ, τουλάχιστον για του χρόνου.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει και να μοιραστούν τη θέση. Αυτό είναι πιο λογικό.
Το πιθανότερο πάντως είναι να έρθει κι άλλος ΜΑΠ που να μπορεί να υπηρετήσει την άμυνα με αλλαγές.
Έχοντας αυτό ως δεδομένο, να θεωρούμε σίγουρη την απόκτηση ένος ακόμα σχεδόν δίμετρου ξένου για την περιφέρεια που θα συμπληρώσει Σλούκα- που πιστεύω κι εγώ πως θα κινηθούμε για αυτόν*, φέτος σε άμεση συνάρτηση τόσο με το χάλι στη Φενέρ και την πιθανή πια φυγή Ζοτς, όσο και με τον ερχομό Μπαρτζώ και την παράλληλη αποστράτευση Σπανούλη από του παραχρόνου.
Ας έρθει ο Σλούκας....
*Αν τα πράγματα στην ΚΑΕ είναι όπως πριν την ιστορία με τα δικαστήρια. Ίδωμεν.