Να πω κι εγω τα δικα μου σε σχεση με αυτα που λετε:
1) Φετος η ομαδα ειναι για ψηλα. Ειναι γεγονος. Οι απαιτησεις εχουν ανεβει.
2) Ο,τι και να γινει πλεον, το δειγμα γραφης ειναι πετυχημενο και πρεπει να κρατηθει ο βασικος κορμος και ο κοουτς. Η σωστη πρωτη κινηση εγινε με τον Φαλ. Ακολουθει ο Ντορσει τον οποιο φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια, λογω νοοτροπιας, αντζεντη δεν ξερω.
3) Η Εφες μονο σιγουρη 5ηδεν ειναι. Κι απο την αλλη, η Αρμανι υστερει σε οποιεσδηποτε ισοβαθμιες με Ρεαλ και Ολυμπιακο.
4) Η Ρεαλ μονο σιγουρη δευτερη δεν ειναι
5) Η Μπαρτσελονα μονο σιγουρη πρωτη δεν ειναι!
Νομιζω ειναι προωρο να μιλαμε για σιγουρια σε θεσεις που απεχουν ολες ενα βαθμο μεταξυ τους. Η Ευρωλιγκα εχει μεγαλο βαθος ενω υπαρχουν και ασταθμιτοι παραγοντες οπως αναβληθεντα παιχνιδια και ρευστοποιηση της καταστασης λογω αποβολης των Ρωσικων. Δεν εχει νοημα η συζητηση.
Προτιμησεις? Εννοειται πως η δευτερη τετραδα (αυτη που δεν εχει πιθανοτατα ελπιδες για πλεονεκτημα εδρας) απαρτιζεται απο την Εφες και τις λοιπες. Ειναι προφανες πως η Εφες, ειτε λογω βαρεμαρας μιας και ειναι πρωταθλητες ειτες λογω συγκιριων δε βρισκεται πραπανω. Στα ματς με Ολυμπιακο εδειξε παντως πως η δυναμικη της ειναι στα ιδια επιπεδα με περσυ ανεξαρτητως βαθμολογιας. Μιλαμε για την πρωταθλητρια Ευρωλιγκας. Την φοβαται οποιοσδηποτε σε μια σειρα πλει οφ. Ισως και γι αυτο δε φορτσαρουν και τοσο απο τωρα. Θα τα δωσουν ολα στα πλει οφς. Και συγκριτικα με τις αλλες, σιγουρα ειναι προτιμοτερη οποιαδηποτε αλλη. Η Μακαμπι ειναι αλλη μια ομαδα που για διαφορους λογους καλο θα ηταν να αποφεχτει στα πλει οφς.
Παμε στο παιχνιδι. Το εχω ξαναπει. Οταν μπαινει μεσα ο Ζαν Σαρλ και παιζει στο 5 με ελαφρι τεσσαρι, τελειωνει το ματς υπερ του αντιπαλου. Εχει γινει πολλες φορες, το οτι η Αλμπα ειχε πενταρι που σουταρε ειναι μια δικαιολογια αλλα ο προπονητης επρεπε να γνωριζει μεχρι τωρα οτι πενταδα με 5 Ζαν Σαρλ εχει δωσει απειρες φορες διαφορες σε αντιπαλους. Αυτα ειναι στατιστικα. Ας τα ψαξει το προπονητικο τιμ, εγω δεν ειμαι προπονητης, βλεπω ομως και το λεω. Ειναι ΜΕΓΑ λαθος τακτικης να μπαινει ο παιχτης αυτος στο 5. Αν ειχες εναν Ραντολφ ή Σιγκλετον στο 4 ισως ναι... και για λιγο. Ετσι ομως χαμηλωνεις πολυ την ομαδα. Το χειροτερο ειναι που ο κοουτς βαζει ενα σχημα το οποιο δεν πετυχαινει και δε το αλλαζει αμεσως. Το να περιμενουμε να ληξει το δεκαλεπτο για να γινουν επιτελους αλλαγες ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Εχει γινει πολλες φορες.
Για τη μη χρησιμοποιηση ενος κατεξοχην αμυντικου παιχτη οπως ο Εισι ο οποιος ισως αλλαζε την κατασταση προχτες τι να πω. Πραγματικα απορω γιατι αποκτηθηκε ο ανθρωπος. Για περιπτωση τραυματισμου καποιου αλλου και μονο. Πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ φτηνος για να τον εχει μονο για πετσετες.
Δεν εχω κατι αλλο να πω, ειμαι ευχαριστημενος φετος απο την ομαδα, τα λαθη τακτικης πρεπει κι αυτα να διορθωθουν.
Και ναι, ειναι πολυ σημαντικο να ΜΗΝ πεσει η ομαδα πανω στην Εφες την οποια θεωρω προσωπικα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΒΟΡΙ για τη φετινη Ευρωλιγκα...