A2 - Αγωνιστική Περίοδος 2021-2022
Συντονιστής: Captains
- gspara
- Reactions: 1507
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ημιχρονο Κοροιβος-Μαρουσι 45-41.
Μια ομαδα μονος του ο Παπαρεγκας που εκανε απιθανα πραγατα στα πρωτα 12'-13' πετυχαινοντας 22 ποντους!!!Το Μαρουσι ξεκινησε καλυτερα θυμιζοντας Ψυχικο, με αιχμες Αρνοκουρο-Κωνστανταντακοπουλο-Ξυδα.Δεν καταλαβα γιατι επελεξε στην συνεχεια ψηλο σχημα ο Σκαραφιγκας και μονο τον Εκτορα στο '1'.Ο Δελεγκος πιεσε και ο Κοροιβος ανοιξε τον ρυθμο παιρνοντας τον ελεγχο.Τεραστια η απουσια του Ορφεα.......
Μια ομαδα μονος του ο Παπαρεγκας που εκανε απιθανα πραγατα στα πρωτα 12'-13' πετυχαινοντας 22 ποντους!!!Το Μαρουσι ξεκινησε καλυτερα θυμιζοντας Ψυχικο, με αιχμες Αρνοκουρο-Κωνστανταντακοπουλο-Ξυδα.Δεν καταλαβα γιατι επελεξε στην συνεχεια ψηλο σχημα ο Σκαραφιγκας και μονο τον Εκτορα στο '1'.Ο Δελεγκος πιεσε και ο Κοροιβος ανοιξε τον ρυθμο παιρνοντας τον ελεγχο.Τεραστια η απουσια του Ορφεα.......
0
- kojito
- Reactions: 2569
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα όπως φαίνεται Μαρούσι και Καβάλα εκτός κούρσας για τα play-offs πλέον, κι αν περάσει κι ο Τρίτωνας από τον Αμύντα ουσιαστικά θα ξέρουμε ήδη τους 3 (Τρίτωνας, Ψυχικό, Ελευθερούπολη) και θα ψάχνουμε τον 4ο μόνο (Κόροιβος ή Μεσολόγγι). Ανώτερος ο Κόροιβος, είχε την ευκαιρία του το Μαρούσι, αλλά του έλειπαν και ανάσες στην περιφέρεια και ένας παίκτης να το πάρει πάνω του στο τέλος.
Περίπατο και ο Πανερυθραϊκός απέναντι στο Παγκράτι. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα στο Μετς, το μόνο σενάριο όπως φαίνεται που μπορεί να τους σώσει είναι να κάνουν το 2-0 με τον Φίλιππο και να ελπίζουν σε σταύρωμα στα play-outs ώστε να πετύχουν μια νίκη ακόμα. Οι μεταγραφές του χειμώνα δεν έχουν αντίκρισμα.
Περίπατο και ο Πανερυθραϊκός απέναντι στο Παγκράτι. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα στο Μετς, το μόνο σενάριο όπως φαίνεται που μπορεί να τους σώσει είναι να κάνουν το 2-0 με τον Φίλιππο και να ελπίζουν σε σταύρωμα στα play-outs ώστε να πετύχουν μια νίκη ακόμα. Οι μεταγραφές του χειμώνα δεν έχουν αντίκρισμα.
2
2

- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Φοβερο παιχνιδι οντως με εναλλαγες σε ολοκληρη την διαρκεια.Δεν θα ηθελα παντως να ημουν φιλαθλος του Αμαρουσιου,πολυ πικρη ηττα,ετσι οπως εξελιχθηκε εχασε δικο του παιχνιδι.Τραγικο λαθος του Σκαραφιγκα να μην δωσει εντολη για φαουλ.Δεν ηθελε μετα και πολυ ο Παπαρεγκας,ουτε ο ιδιος ο Δελεγκος δεν πρεπει να πιστευε οτι πηγε το ματς παραταση.Κριμα και για την σπουδαια εμφανιση του Ξυδα.Δειχνει ομως οτι περναει μινι ντεφορμαρισμα ο Κοροιβος.Και ο Σαραντης και ο Σερβος δεν ειναι σε καλο φεγγαρι,με βαση αυτα που ειχαμε δει μεχρι τωρα.
Το ματς στην Ερυθραια εκανα μια πολυ τιμια προσπαθεια να το παρακολουθησω αμεσως μετα,αλλα τα παρατησα στο ημιχρονο.Μονος του επαιζε ο Πανερυθραικος,ανισο εντελως.Το Παγκρατι δειχνει σαν να εχει αποδεχτει την μοιρα του.........
Για τις 3πονταρες της Ψυχικαρας που λες,δεν εχω ιδεα.Απο ρεκορ και στατιστικες ειμαι εντελως σκραπας.Εντυπωσιακο παντως και το 11/12 διποντα!
0
- taraboura
- Reactions: 264
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το 11/12 δίποντα είναι σίγουρα ρεκόρ, τα τρίποντα σπάνιο επίτευγμα, αλλά έχει ξανασυμβεί.
Με τρώει εδώ και αρκετές αγωνιστικές να το πω, αλλά έλεγα λάθος θα κάνω. Αναρωτιέμαι αν καθοριστικό ρόλο στην κατάρρευση του Παγκρατίου παίζει η αποχώρηση του Γεωργοπαπαδάκου. Παρόλο που έγιναν θεωρητικά πολύ δυνατότερες προσθήκες, μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι έχασε σαν ομάδα.
Ξέρουμε τι συνέπειες θα έχει η Δάφνη Δαφνίου που δεν κατέβηκε, πέρα από το μηδενισμό? Τι λέει ο καινούργιος κανονισμός για τους μηδενισμούς?
Με τρώει εδώ και αρκετές αγωνιστικές να το πω, αλλά έλεγα λάθος θα κάνω. Αναρωτιέμαι αν καθοριστικό ρόλο στην κατάρρευση του Παγκρατίου παίζει η αποχώρηση του Γεωργοπαπαδάκου. Παρόλο που έγιναν θεωρητικά πολύ δυνατότερες προσθήκες, μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι έχασε σαν ομάδα.
Ξέρουμε τι συνέπειες θα έχει η Δάφνη Δαφνίου που δεν κατέβηκε, πέρα από το μηδενισμό? Τι λέει ο καινούργιος κανονισμός για τους μηδενισμούς?
0
- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το πιστευω οτι φταιει η αποχωρηση Σακη.Κατα την γνωμη μου ειναι θεμα ψυχολογιας.Το εχουμε δει να ξανασυμβαινει με ομαδες που στηθηκαν καπως ετσι στο παρα πεντε.Στην αρχη υπαρχει ο ενθουσιασμος και η προσωπικη φιλοδοξια.Αιφνιδιαζονται και οι αντιπαλοι.Οταν ερθουν μαζεμενες ηττες,η ψυχολογια θα πεσει στα ταρταρα.taraboura έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 13, 2022 1:30 pmΤο 11/12 δίποντα είναι σίγουρα ρεκόρ, τα τρίποντα σπάνιο επίτευγμα, αλλά έχει ξανασυμβεί.
Για τον μηδενισμο δεν γνωριζω τι θα γινει.
1
1

- taraboura
- Reactions: 264
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ιστορικό ρεκόρ τριπόντων είχε γίνει σε ένα ανεκδιήγητο αγώνα το 2019 Ιωνικός Νίκαιας-Εθνικός 197-116, όπου ο Ιωνικός είχε... 26/61 τρίποντα!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που είπε ο gspara και εγώ. Γενικά δεν έχω χειρότερο από το στήσιμο ομάδες λίγες ημέρες πριν το πρωτάθλημα και ουσιαστικά με ανύπαρκτη προετοιμασία. Σπάνια είναι καλή η κατάληξή τους
2
2

- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Τριτωνας (χωρις Μανοιλοβιτς) τα βρισκει σκουρα,οπως αναμενοταν,στην Πυρκαλ.Ημιχρονο 39-37.
Ο Αμυντας καποια στιγμη στο 1ο δεκαλεπτο μου φανηκε κομπλαρισμενος απεναντι στα κορμια και στην ποιοτητα του Τριτωνα.Ολα αυτα μεχρι την στιγμη που μπηκαν Ζουπας-Βαρδιανος και ο Αμυντας απεκτησε το κλασσικο του φιζικαλιτυ
Ο Αμυντας καποια στιγμη στο 1ο δεκαλεπτο μου φανηκε κομπλαρισμενος απεναντι στα κορμια και στην ποιοτητα του Τριτωνα.Ολα αυτα μεχρι την στιγμη που μπηκαν Ζουπας-Βαρδιανος και ο Αμυντας απεκτησε το κλασσικο του φιζικαλιτυ

1
1