EL Game 30, Olympiacos vs Panathinaikos, 21:00

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Crash95

a1greece
Reactions: 232
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 18, 2022 2:05 pm

jazz thrilos έγραψε:
Παρ Μαρ 18, 2022 1:39 pm
Αν ο Πριφτης ενδιαφέρεται πραγματικά για τους νέους παιχτες και δεν τους πεταξε χθες στο παρκέ μονο και μόνο για να τραβηξει στον πάγκο κι ετσι να διασώσει το προφιλ των "πριμαντονων" (συγγνωμη για την λέξη), τοτε με την επιστροφή Παπαπετρου πρέπει να καθιερώσει μονιμα τον Παπι στο 4 οπου ειναι και η φυσική του θέση και στο 3 να παει στην Ελλάδα με βασικο τον Μαντζουκα και πρωτη αλλαγη αυτων των δυο να ειναι ο Χουγκαζ.

Δεν κατάλαβα γιατι να παίζει ο Εβανς, ο Οκαρο ή ακομα και ο συμπαθής Κασελάκης που ομως πλεον ειναι 32, δεν εχει και ολο το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μπροστά του.
Δεν νομίζω ότι η φυσική θέση του Παπαπέτρου είναι το 4. Καταρχάς ο ίδιος νομίζω δεν του αρέσει καθόλου να παίζει εκεί. Τον θυμάμαι με το Σφαιρόπουλο στον ΟΣΦΠ που τον έβαζε 4ρι και ποτέ δεν μπορούσες να πεις ότι την έχει τη θέση, απλά ήταν επαρκής σε κάποια ματς για αλλαγή του Πρίντεζη (εφόσον δεν είχαμε κανονική αλλαγή για τον Πρίντεζη). Ο βασικότερος λόγος μάλιστα που έφυγε ο Παπαπέτρου ήταν επειδή ήθελε να είναι βασικό 3ρι και με τη μεταγραφή Παπανικολάου σιγά σιγά έχασε αυτό το ρόλο.

3
3 Εικόνα
Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
tarp7

allstar
Reactions: 2120

Παρ Μαρ 18, 2022 2:21 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Μαρ 18, 2022 12:16 am
tarp7 έγραψε:
Πέμ Μαρ 17, 2022 11:45 pm

Εδώ οι δικοί μας κράζουν το μπαρτζώκας που μας έχει 3-4 στην ευρωίγκα. Χώρια οι περισσότεροι παίκτες μας είναι άμπαλοι κ.α. Ο γιόβοτς δεν έιναι απουσία, το παιδί έχει να πάιξει 1 χρόνο μπάσκετ και με σοβαρά προβλήματα τραυματισμού και σε καθοδική πορεία. Για μένα κακώς τον πήρατε και κακώς θέλατε να τον κρατήσετε και για του χρόνου
Απουσία είναι ο Γιόβιτς, με την έννοια ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπαιζε. Και σε μας κάποιοι έκραζαν τον Πασκουάλ, όταν παίρναμε πλεονέκτημα έδρας (2 φορές μάλιστα), δεν υπάρχει σωτηρία. Όσο οι οπαδοί της ομάδας μου δεν αλλάζουν νοοτροπία, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε κάτι καλό από την ομάδα. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που μου προκαλούν πολλοί συνοπαδοί (δε μιλάω για παιδιά που γράφουν εδώ), γιατί θα χρησιμοποιούσα πολύ βαριές κουβέντες. Μακάρι ένας από όσους λένε ότι είναι καλύτεροι από τον Πρίφτη, να προπονούσε την ομάδα για έναν αγώνα. Θα έβλεπε τότε πόσο διαφορετικό είναι να είσαι κανονικός προπονητής, και όχι προπονητής στα λόγια. Έχω ειλικρινά απογοητευτεί, κάποιοι μιλάνε για τον Πρίφτη λες και είναι μη πω τι, λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Τέλος πάντων, δεν είμαι σε θέση να πω κάτι άλλο. Καλό βράδυ.
Να μη μπαίνεις σε διάφορα τοξικά πορτοκαλί (και άλλων χρωμάτων) σάιτ, κάπου έχουμε και εμείς ευθύνη. Ο πρίφτης έχει κι αυτός ευθύνες αλλά με το μπάτζετ που έχει, την διοικητική ανυπαρξία σ όλα τα επίπεδα και η οπαδική νοοτροπία είναι δύσκολο να κάνει κάτι πολύ καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός λόγω και των επιτυχιών του έχει μπασκετικό κοινό και ξέρει το παιχνίδι, ας μη δίνουμε αξία στο κακό οπαδικό κομμάτι.

0
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 18, 2022 2:26 pm

jazz thrilos έγραψε:
Παρ Μαρ 18, 2022 1:39 pm
Αν ο Πριφτης ενδιαφέρεται πραγματικά για τους νέους παιχτες και δεν τους πεταξε χθες στο παρκέ μονο και μόνο για να τραβηξει στον πάγκο κι ετσι να διασώσει το προφιλ των "πριμαντονων" (συγγνωμη για την λέξη), τοτε με την επιστροφή Παπαπετρου πρέπει να καθιερώσει μονιμα τον Παπι στο 4 οπου ειναι και η φυσική του θέση και στο 3 να παει στην Ελλάδα με βασικο τον Μαντζουκα και πρωτη αλλαγη αυτων των δυο να ειναι ο Χουγκαζ.

Δεν κατάλαβα γιατι να παίζει ο Εβανς, ο Οκαρο ή ακομα και ο συμπαθής Κασελάκης που ομως πλεον ειναι 32, δεν εχει και ολο το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μπροστά του.
Αν βάλει χουγκαζ, μαντζούκα αβδάλα, θα τρώει 30άρες σε κάθε παιχνίδι, αυτό δεν το αντέχει όχι μόνο ο ΠΑΟ αλλά καμιά ομάδα της ευρωλίγκας και ούτε για τα παιδιά είναι καλό. Ας παίξουν στην Α1 πρώτα 15 λεπτά μ.ο. και όχι gabarge time και μετά τους βάζεις και στην ευρωλίγκα. Δεν είναι όλοι ντονσιτς. Ο παπαπέτρου δεν θέλει να παίζει 4άρι

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6623
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 18, 2022 2:29 pm

H περιπτωση του παπαπετρου ειναι πολυ περιεργη..εγω πιστευω οτι του ειπαν οτι δεν μπορουνε να του δωσουν το 1εκ που ειναι να παρει και αυτος κανει τον τραυματια..

Το περιμενα οτι θα ναι το ματς που θα παρουμε μεγαλη διαφορα τελικα με δικαιωσαν!ξεκινησαμε με 80% τριποντο λιγο υπερβολικη η κριτικη που γινεται στον παο,οταν ξεκιναει ντερμπι με τετοια ευστοχια και εκτος εδρας κοβονται τα ποδια..

Η ομαδα κανει απιστευτη χρονια μεχρι στιγμης,δειχνει υγεια και ειναι τρομερο ποσο πορωμενοι ειναι ολοι,ακομα και ο εισι μπαινει με το μαχαιρι στα δοντια..λογικα θα βοηθησει και αυτος στο τελος!

ο σακ μου θυμιζει τον χακετ,ηρθαν πιο επιθετικοι και γιναν τελικα στρατιωτες του ολυμπιακου και ορισμος του παικτη ομαδας.Θα χαρω αν ανανεωσει.

Εναν παικτη θα θελα για του χρονου..τον παπαγιαννη!εχει απιστευτη προοδο,αδικειται πολυ θεωρω σε αυτον τον παο..σε μας με σλουκα θα ειναι τοπ κλας παικτης θα βαραει 20π καθε ματς.Επισης φαινεται πολυ ωραιος τυπος.

Ο μπαρτζω ποσο οπαδος ειναι εχει πολυ πλακα,με 30π διαφορα εριχνε καντηλια για ενα καλαθι φαουλ του λαρε :D Μπραβο του παντως στο τελος που ζητησε να μην γινει επιθεση και εδειξε σεβασμο στον παο τι και αν φωναζε το γηπεδο.. Εκανε μπαμ παντως οτι ηρθαν οι ποδοσφαιρικοι απο τα συνθηματα που ηταν λιγο εκτος τοπου και χρονου..

Πολυ προσοχη τωρα στο επομενο ματς,με μονακο ειναι?μετα απο τετοιες χαρες συνηθως τρωμε σφαλιαρες,παμε για 3αδα και φαιναλ 4 τωρα.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 18, 2022 2:35 pm

tarp7 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Απουσία είναι ο Γιόβιτς, με την έννοια ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπαιζε. Και σε μας κάποιοι έκραζαν τον Πασκουάλ, όταν παίρναμε πλεονέκτημα έδρας (2 φορές μάλιστα), δεν υπάρχει σωτηρία. Όσο οι οπαδοί της ομάδας μου δεν αλλάζουν νοοτροπία, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε κάτι καλό από την ομάδα. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που μου προκαλούν πολλοί συνοπαδοί (δε μιλάω για παιδιά που γράφουν εδώ), γιατί θα χρησιμοποιούσα πολύ βαριές κουβέντες. Μακάρι ένας από όσους λένε ότι είναι καλύτεροι από τον Πρίφτη, να προπονούσε την ομάδα για έναν αγώνα. Θα έβλεπε τότε πόσο διαφορετικό είναι να είσαι κανονικός προπονητής, και όχι προπονητής στα λόγια. Έχω ειλικρινά απογοητευτεί, κάποιοι μιλάνε για τον Πρίφτη λες και είναι μη πω τι, λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Τέλος πάντων, δεν είμαι σε θέση να πω κάτι άλλο. Καλό βράδυ.
Να μη μπαίνεις σε διάφορα τοξικά πορτοκαλί (και άλλων χρωμάτων) σάιτ, κάπου έχουμε και εμείς ευθύνη. Ο πρίφτης έχει κι αυτός ευθύνες αλλά με το μπάτζετ που έχει, την διοικητική ανυπαρξία σ όλα τα επίπεδα και η οπαδική νοοτροπία είναι δύσκολο να κάνει κάτι πολύ καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός λόγω και των επιτυχιών του έχει μπασκετικό κοινό και ξέρει το παιχνίδι, ας μη δίνουμε αξία στο κακό οπαδικό κομμάτι.
Μόνο στο Gazzetta έχω μπει από χθες, προφανώς απόλυτα συνειδητά. Αποφεύγω τα σάιτ στα οποία γίνονται χαμηλού επιπέδου σχόλια (όπως αυτό που αναφέρεις και άλλα), και σχολιάζω σπανιότατα σε αυτά.

1
1 Εικόνα
sardanapalos
Reactions:

Παρ Μαρ 18, 2022 2:48 pm

tarp7 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Εγώ θέλω να παραθέσω αυτό το άρθρο, γιατί λέγονται πολλά για το budget. https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... 31202.html

Ομάδες με χαμηλότερο αγωνιστικό budget από τον παναθηναϊκό, όπως η Μπάγερν, έχουν καλύτερα ρεκόρ, γιατί έχουν κάνει καλύτερη οργάνωση του ρόστερ. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πιστεύω ότι ο Πρίφτης πρέπει να φύγει, κάθε άλλο νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι θα δείξει τι μπορεί να κάνει. Να θυμίσω ότι και σε εμάς υπήρχαν φωνές που μειώνανε τον Μπαρτζώκα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε μία χρονιά είναι δύσκολο να φανεί η δουλειά ενός προπονητή. Αν δεν σου βγουν 2 παίχτες (εμάς τότε ο Χάρισον + τραυματισμός Μάρτιν με χάος στο 5), τότε τα αποτελέσματα γίνονται σημαντικά χειρότερα από ότι θα άξιζε. Ψυχραιμία και σωστές κινήσεις χρειάζονται.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 944

Παρ Μαρ 18, 2022 3:12 pm

Όταν χάσαμε από την Άλμπα ειχα γράψει οτι έχω αποφασίσει να μην κράζω την ομαδα επειδή κάνει κάποιες ήττες και να αποκαθηλωνω παίκτες. Η ομάδα βγάζει υγεία και είναι όλοι πορωμενοι! Φέτος ζούμε απίστευτη μπασκετική χρόνια σαν θέαμα αλλά και ουσία!

Προσωπικά ΓΟΥΣΤΆΡΩ τρέλα τον Μπαρτζωκα γιατί αγαπάει αυτό που αγαπάω, τον Ολυμπιακό μας. Και επι εποχής του παλιά αλλά και τώρα έχουμε δει απο τα καλύτερα μπάσκετ. Και τα μπινελίκια μεσα στο πρόγραμμα είναι. Και ο τύπος κάνει κάτι που ελάχιστοι κάνουμε στην ζωη μας. ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. Όλοι έβριζαν τον Χασαν και τώρα το παλικάρι κλείνει σπίτια στις συνεργασίες του με τον Σλουκα. Μέχρι και για τον Acy εχω πλέον ελπίδα,ενώ έχει απογοητευτεί δείχνει οτι θελει και προσπαθεί και αυτο γιατί υπάρχει ΥΓΕΊΑ στην ομάδα που ξεκινάει απο τον προπονητή.

Tyler αγάπη μου είσαι μεγάλη παικταρα αλλά πρέπει να κάνεις ενα ακόμα Step up.Ωριμασε στο μυαλο σου και μην επηρεαζεσαι από τους αντιπάλους οταν σου χώνονται. Διέλυσε τους παικτικά.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 18, 2022 3:45 pm

prime7 έγραψε:
Παρ Μαρ 18, 2022 3:12 pm
Όταν χάσαμε από την Άλμπα ειχα γράψει οτι έχω αποφασίσει να μην κράζω την ομαδα επειδή κάνει κάποιες ήττες και να αποκαθηλωνω παίκτες. Η ομάδα βγάζει υγεία και είναι όλοι πορωμενοι! Φέτος ζούμε απίστευτη μπασκετική χρόνια σαν θέαμα αλλά και ουσία!

Προσωπικά ΓΟΥΣΤΆΡΩ τρέλα τον Μπαρτζωκα γιατί αγαπάει αυτό που αγαπάω, τον Ολυμπιακό μας. Και επι εποχής του παλιά αλλά και τώρα έχουμε δει απο τα καλύτερα μπάσκετ. Και τα μπινελίκια μεσα στο πρόγραμμα είναι. Και ο τύπος κάνει κάτι που ελάχιστοι κάνουμε στην ζωη μας. ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. Όλοι έβριζαν τον Χασαν και τώρα το παλικάρι κλείνει σπίτια στις συνεργασίες του με τον Σλουκα. Μέχρι και για τον Acy εχω πλέον ελπίδα,ενώ έχει απογοητευτεί δείχνει οτι θελει και προσπαθεί και αυτο γιατί υπάρχει ΥΓΕΊΑ στην ομάδα που ξεκινάει απο τον προπονητή.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ σε όσα γράφεις. Κανείς δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα.

Άντε, όμως, να βάλεις μυαλό στους "προπονητές του πληκτρολόγιου" που περιμένουν κάθε κακή εμφάνιση, για να ξεσπάσουν με την εύκολη συνταγή που προβάλλουν συνέχεια: να φύγει ο προπονητής, να φύγει ο τάδε παίκτης, να φύγει ο άλλος...

Εδώ μέχρι και τον νεαρό Μιλουτίνοφ, οι ίδιοι πανάσχετοι από μπάσκετ "ξερόλες" στο ξεκίνημά του τον έβριζαν συστηματικά ("κατσίκι" τον ανέβαζαν, "άσχετο" τον κατέβαζαν), για να έρθουν μετά και εντελώς ανερυθρίαστα, δίχως καν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος, να τον επευφημούν και να ζητωκραυγάζουν.

Και η απάντησή τους πάντα η ίδια: "αφού βλέπω ότι κάτι πάει στραβά, να μη το κριτικάρω;"
Με τι γνώσεις να κριτικάρεις, ρε Καραμήτρο;...

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
austerity_blues
Reactions:

Παρ Μαρ 18, 2022 4:08 pm

lefpan έγραψε:
Και η απάντησή τους πάντα η ίδια: "αφού βλέπω ότι κάτι πάει στραβά, να μη το κριτικάρω;"
πόσες γνώσεις χρειάζεται άραγε κάποιος για να δει ότι ο Μάρτιν ήταν απαράδεκτος στον πρώτο γύρο; ήταν καλός και δε το βλέπαμε εμείς οι μη προπονητές;

αν συμφωνήσουμε ότι δεν ήταν καλός πού είναι το πρόβλημα στο να το πει κάποιος; το ότι μπορεί στο μέλλον να "κλείνει σπίτια"; μπορεί να βελτιωθεί, μπορεί και όχι, η κριτική καλώς γίνεται στον οποιονδήποτε όταν δε παίζει καλά ή όταν δε κοουτσάρει καλά.

και στο Χάρισον γινόταν τρελή κριτική πέρυσι και στον Έλις και σε τόσους άλλους και δε τους είδαμε ποτέ να ανεβάζουν απόδοση, ο Μάρτιν φέτος το έκανε. όλοι τους άξιζαν την κριτική.

αν τώρα αναφέρεσαι μόνο στους "επαγγελματίες" γκρινιάρηδες που δεν έχουν πει μισή καλή κουβέντα για κανέναν πάω πάσο.

Volunteer

junior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 18, 2022 4:18 pm

Το χθεσινό τρίτο δεκάλεπτο είναι ότι καλύτερο έχει τύχει στον φετινό Ολυμπιακό μετά τον τελικό του κυπέλλου ή ακόμη και το ματς του πρώτου γύρου της Α1 με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Απελπισμένη αντεπίθεση του αντιπάλου που βρίσκεται από την αρχή στο καναβάτσο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αγωνιστική κρίση τους ερυθρόλευκους και την κερκίδα σε αψυχολόγητες αντιδράσεις, και έγκαιρα επιτυχής αντιμετώπιση της κατάστασης που επαναφέρει τα πράγματα στη φυσιολογική τους εξέλιξη και δίνει αίσιο τέλος στη σεμνή τελετή. Μέσα από κάτι τέτοιες καταστάσεις τύπου «classico» ατσαλώνονται οι ομάδες και βλέπουν αν έχουν τις δυνατότητες να περάσουν από το επίπεδο του ανταγωνιστικού σε αυτό του πολύ καλού συνόλου. Δεν αρκεί να είναι η ομάδα καλή, πρέπει και να το πιστέψει και κάτι τέτοιο έγινε χθες με την περίπτωση του Ολυμπιακού.

Ήταν σε κάθε περίπτωση ένα εξαιρετικό μάθημα και σε τακτικό επίπεδο, πως όσο καλύτερος και να είσαι μέσα στο παρκέ, αν σταματάς στην επίθεση να βλέπεις τον πραγματικό στόχο που είναι το μεθοδικό διάβασμα της αντίπαλης άμυνας και η δημιουργία σκορ μέσα από τις συνεργασίες, και αρχίζεις να παίζεις με αντίπαλο το χρονόμετρο τότε μπορεί να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση ακόμη κι αν αντίπαλος έχει τα δικά του αγωνιστικά θέματα να λύσει.

Πέρα όμως από το τακτικό επίπεδο υπάρχει και η προσωπική αντίδραση των παικτών. Σε αυτή τη διάσταση ο τρόπος που γίνεται ο Βεζένκοφ σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη του αγώνα με την αμυντική του προσήλωση, τα σημαντική ριμπάουντ και το σκορ που έδωσε από τη στιγμή που η διαφορά μειώθηκε στους 14 πόντους, είναι τουλάχιστον σεμιναριακός. Το παράδειγμά του είδαν ο Σλούκας σε πρώτο χρόνο και οι υπόλοιποι και επανέφεραν την απόδοσή τους στα αγωνιστικά στάνταρ που έθεσαν με την απόδοσή τους στο εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Ολυμπιακού.

0
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 18, 2022 4:39 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Μαρ 18, 2022 4:08 pm
lefpan έγραψε:
πόσες γνώσεις χρειάζεται άραγε κάποιος για να δει ότι ο Μάρτιν ήταν απαράδεκτος στον πρώτο γύρο; ήταν καλός και δε το βλέπαμε εμείς οι μη προπονητές;

αν συμφωνήσουμε ότι δεν ήταν καλός πού είναι το πρόβλημα στο να το πει κάποιος; το ότι μπορεί στο μέλλον να "κλείνει σπίτια"; μπορεί να βελτιωθεί, μπορεί και όχι, η κριτική καλώς γίνεται στον οποιονδήποτε όταν δε παίζει καλά ή όταν δε κοουτσάρει καλά.

και στο Χάρισον γινόταν τρελή κριτική πέρυσι και στον Έλις και σε τόσους άλλους και δε τους είδαμε ποτέ να ανεβάζουν απόδοση, ο Μάρτιν φέτος το έκανε. όλοι τους άξιζαν την κριτική.

αν τώρα αναφέρεσαι μόνο στους "επαγγελματίες" γκρινιάρηδες που δεν έχουν πει μισή καλή κουβέντα για κανέναν πάω πάσο.
Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνετε κριτική όταν κάποιος δεν παίζει καλά όχι όμως να πηγαίνουμε σε ακραίες εκφράσεις(αυτό είναι ενοχλητικό) και σαν οπαδοί θα πρέπει να κατανοούμε ότι υπάρχουν και ρόλοι μέσα στο παιχνίδι δεν γίνετε να ζητάμε απ΄όλους τους παίκτες να βάζουν από 20 πόντους. Είδαμε και στο παρελθόν χιμκι, Αρμάνι κλπ που έπαιρναν μόνο σταρ και μετά ήθελε ο καθένας από μια μπάλα μόνος του και μετά πάτωναν. Ούτε γίνετε να ζητάμε να αλλάζει η μισή ομάδα μέσα στη χρονιά ή να αλλάζουμε κάθε χρόνο προπονητή. δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν τα κάνει καμιά σοβαρή ομάδα αυτά. Δεν φημιζόμαστε και για την υπομονή μας ως έλληνες οπαδοί γενικότερα, οι ομάδες δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη ειδικότερα για τις ελληνικές που δεν έχουν και μεγάλο μπάτζετ
Μπαρτζώκας φέτος έχει κάνει φοβερή ομάδα, παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ τη τελευταία δεκαετία για μένα , όλο το σταφ δούλεψε πολύ καλά από πέρυσι με τους ευρωλιγκάτους παίκτες που έκλεισε νωρίς.
Ο φαλ και ο ντόρσευ παίζουν πολύ καλύτερα απ΄'οτι πέρυσι κι ο γουόλκαπ είναι εγγύηση στην άμυνα και στην οργάνωση όπως ήταν και στη ζαλγκίρης, χειρότερος όμως στην επίθεση.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Παρ Μαρ 18, 2022 4:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Crash95

a1greece
Reactions: 232
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς

Παρ Μαρ 18, 2022 4:48 pm

Volunteer έγραψε:
Το χθεσινό τρίτο δεκάλεπτο είναι ότι καλύτερο έχει τύχει στον φετινό Ολυμπιακό μετά τον τελικό του κυπέλλου ή ακόμη και το ματς του πρώτου γύρου της Α1 με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Απελπισμένη αντεπίθεση του αντιπάλου που βρίσκεται από την αρχή στο καναβάτσο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αγωνιστική κρίση τους ερυθρόλευκους και την κερκίδα σε αψυχολόγητες αντιδράσεις, και έγκαιρα επιτυχής αντιμετώπιση της κατάστασης που επαναφέρει τα πράγματα στη φυσιολογική τους εξέλιξη και δίνει αίσιο τέλος στη σεμνή τελετή. Μέσα από κάτι τέτοιες καταστάσεις τύπου «classico» ατσαλώνονται οι ομάδες και βλέπουν αν έχουν τις δυνατότητες να περάσουν από το επίπεδο του ανταγωνιστικού σε αυτό του πολύ καλού συνόλου. Δεν αρκεί να είναι η ομάδα καλή, πρέπει και να το πιστέψει και κάτι τέτοιο έγινε χθες με την περίπτωση του Ολυμπιακού.

Ήταν σε κάθε περίπτωση ένα εξαιρετικό μάθημα και σε τακτικό επίπεδο, πως όσο καλύτερος και να είσαι μέσα στο παρκέ, αν σταματάς στην επίθεση να βλέπεις τον πραγματικό στόχο που είναι το μεθοδικό διάβασμα της αντίπαλης άμυνας και η δημιουργία σκορ μέσα από τις συνεργασίες, και αρχίζεις να παίζεις με αντίπαλο το χρονόμετρο τότε μπορεί να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση ακόμη κι αν αντίπαλος έχει τα δικά του αγωνιστικά θέματα να λύσει.

Πέρα όμως από το τακτικό επίπεδο υπάρχει και η προσωπική αντίδραση των παικτών. Σε αυτή τη διάσταση ο τρόπος που γίνεται ο Βεζένκοφ σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη του αγώνα με την αμυντική του προσήλωση, τα σημαντική ριμπάουντ και το σκορ που έδωσε από τη στιγμή που η διαφορά μειώθηκε στους 14 πόντους, είναι τουλάχιστον σεμιναριακός. Το παράδειγμά του είδαν ο Σλούκας σε πρώτο χρόνο και οι υπόλοιποι και επανέφεραν την απόδοσή τους στα αγωνιστικά στάνταρ που έθεσαν με την απόδοσή τους στο εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Βεζένκοφ είναι τόσο παικταράς και τόσο ηγέτης που πολλές φορές παίρνει το ρόλο του ηγέτη από το Σλούκα στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολο για παίκτη στις θέσεις 3-4-5 σε ομάδα με μεγάλους στόχους να είσαι νο1 ηγέτης. Βεζένκοφ στο δρόμο του Πάσπαλι (απλά ας βάλει τις βολές αν πάμε τελικό)

1
1 Εικόνα
Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 18, 2022 5:01 pm

Crash95 έγραψε:
Παρ Μαρ 18, 2022 4:48 pm
Volunteer έγραψε:

Ο Βεζένκοφ είναι τόσο παικταράς και τόσο ηγέτης που πολλές φορές παίρνει το ρόλο του ηγέτη από το Σλούκα στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολο για παίκτη στις θέσεις 3-4-5 σε ομάδα με μεγάλους στόχους να είσαι νο1 ηγέτης. Βεζένκοφ στο δρόμο του Πάσπαλι (απλά ας βάλει τις βολές αν πάμε τελικό)
Το βεζένκοφ τον πίστευα από την αρχή, όταν ελάχιστοι τον πίστευαν. Δεν είναι ο αθλητικός παίκτης που είναι στη μόδα, αλλά ξέρει 100 καντάρια μπάσκετ, τέτοιους παίκτες τους εκτιμώ πολύ . Ο βεζένκοφ,σλούκας και ντόρσευ είναι οι ηγέτες μας φέτος.

0
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Μαρ 18, 2022 5:04 pm

tarp7 έγραψε:
Παρ Μαρ 18, 2022 2:26 pm

Αν βάλει χουγκαζ, μαντζούκα αβδάλα, θα τρώει 30άρες σε κάθε παιχνίδι, αυτό δεν το αντέχει όχι μόνο ο ΠΑΟ αλλά καμιά ομάδα της ευρωλίγκας και ούτε για τα παιδιά είναι καλό. Ας παίξουν στην Α1 πρώτα 15 λεπτά μ.ο. και όχι gabarge time και μετά τους βάζεις και στην ευρωλίγκα. Δεν είναι όλοι ντονσιτς. Ο παπαπέτρου δεν θέλει να παίζει 4άρι
Παει η ευρωλίγκα, τέλος. Για την Ελλάδα μιλησα εγω, εκεί να παιξει τους μικρους ο Πριφτης και μαλιστα τον Μαντζούκα πενταδάτο.

Για τον Παπι προφανώς και θυμαμαι οτι εφυγε και γιατί τον εβαζε ο Σφαιρο στο 4. Για καποιον λογο ο παιχτης νομιζει οτι ειναι τριαρι, μην σου πω και δυάρι. Γι' αυτό υπαρχουν οι κοουτς με προσωπικοτητα και οι ομαδες με πειθαρχειμενα συνολα, για να οριζουν αυτοί ποιός παιζει που και που μπορεί να προσφερει ο καθένας.

Ε ρε τι πλάκα θα'χει να πάρει τον Σφαιρό ο Παο και να αρχισει να βαζει τον Παπι πάλι στο 4.

Τελος το οφτοπικ απο μενα και συγγνωμη για τις εμμονες μου.

tarp7

allstar

Παρ Μαρ 18, 2022 5:18 pm

Ο σλούκας σ΄ άλλο ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι και οι συνεργασίες του με τον μάρτιν είναι καταπληκτικές . Μαζί με το μίσιτς νομίζω είναι οι κορυφαίοι άσοι φέτος στην ευρωλίγκα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”