Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 01, 2022 12:45 pm

Πράγματι στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα οι ομάδες, καλύτερα να μπορούσαμε να πέσουμε με Αρμάνι ή Ρεάλ :hoho:

Εξακολουθώ να μην θέλω διασταύρωση με Εφές, αλλά και με Μονακό ή Μακάμπι να πάμε θα γίνουν μεγάλες μάχες.

ΥΓ: καλό μήνα σε όλους!

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 02, 2022 2:49 pm

Ερώτηση προς όλους τους συμφουρομίτες, και ιδιαίτερα σε όσους έκραζαν τον Μπαρτζώκα λέγοντας για εμμονές, εξελάκια κλπ:

Πείτε μου ΕΝΑΝ προπονητή πιό επιδραστικό στο παιχνίδι της ομάδας του φέτος στην Ευρωλίγκα, από τον ουκ ολίγες φορές (αδίκως) κραγμένο Μπαρτζώκα.
Όχι δύο, ΕΝΑΝ.

Ο ευρών κερδίζει τυρόπιτα (ναι, τυρόπιτα, όσο και το μπάτζετ της ομάδας φέτος, όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάπου και ο φίλος Volunteer)!

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Απρ 02, 2022 3:07 pm

lefpan έγραψε:

Ο ευρών κερδίζει τυρόπιτα (ναι, τυρόπιτα, όσο και το μπάτζετ της ομάδας φέτος, όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάπου και ο φίλος Volunteer)!
Mε το συμπάθειο αλλά αυτή η έκφραση είναι δική μου από το 2012 (όπς και το "δεν πετυχαίνει ελέφαντα σε διάδρομο"). Αλλά είμαι γεναιόδωρος, ειδικά με εθελοντές :boxing:

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Απρ 02, 2022 4:36 pm

lefpan έγραψε:
Ερώτηση προς όλους τους συμφουρομίτες, και ιδιαίτερα σε όσους έκραζαν τον Μπαρτζώκα λέγοντας για εμμονές, εξελάκια κλπ:

Πείτε μου ΕΝΑΝ προπονητή πιό επιδραστικό στο παιχνίδι της ομάδας του φέτος στην Ευρωλίγκα, από τον ουκ ολίγες φορές (αδίκως) κραγμένο Μπαρτζώκα.
Όχι δύο, ΕΝΑΝ.

Κατά τη γνώμη μου ο Μπαρτζώκας έχει δομήσει πολύ καλά το ρόστερ της ομάδας και πολύ δουλεμένη και γυρνάει τη μπάλα στην επίθεση υποδειγματικά. Είναι προπονητής που αφήνει τους παίκτες να παίρνουν πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είναι τόσο παρεμβατικός.
Επίσης επειδή γίνετε μεγάλη συζήτηση που δεν βάζει τον έισι δεν είναι εύκολο και οι 12 παίκτες να έχουν χρόνο συμμετοχής κακά τα ψέματα, ούτε είμαστε στην εποχή που οι ξένοι βρέξει χιονίσει παίζουν και ο προπονητής κοιτάζει και τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα.
Πολύ συμαντικό ότι έχουν ανέβει ο μακισικ, χασαν και λιβιό τώρα που κρίνονται τα πάντα. Ο μακίσικ καταπληκτική εμφάνιση, δεν γίνετε κάθε φορά που ένας παίκτης που δεν παίζει καλά να ζητάμε να πάρουμε άλλον στη θέση του.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Απρ 02, 2022 4:56 pm

lefpan έγραψε:

Όχι δύο, ΕΝΑΝ.

Πες μας κι εσύ έναν προπονητή που δεν κάνει ποτέ λάθη; (δεν ξέρω αν προπονεί πουθενά ο πάπας Φραγκίσκος)

Ότι γενικά δεν έχει αναγνωριστεί όσο θα έπρεπε ίσως να ισχύει. Υπεράνω κριτικής δεν είναι κανείς πάντως.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:

Σάβ Απρ 02, 2022 5:16 pm

Quincy έγραψε:
Σάβ Απρ 02, 2022 4:56 pm
lefpan έγραψε:

Όχι δύο, ΕΝΑΝ.

Πες μας κι εσύ έναν προπονητή που δεν κάνει ποτέ λάθη; (δεν ξέρω αν προπονεί πουθενά ο πάπας Φραγκίσκος)

Ότι γενικά δεν έχει αναγνωριστεί όσο θα έπρεπε ίσως να ισχύει. Υπεράνω κριτικής δεν είναι κανείς πάντως.
- Γειά σου Γιάννη!
- Κουκιά σπέρνω!

melagis

junior
Reactions:

Σάβ Απρ 02, 2022 7:13 pm

Αυτη η ομαδα φετος θα μας τρελανει. Ικανη να χασει απο Ερυθρο Αστερα (εστω και με covid) και να κερδισει την Μπαρτσα με 11 χαμενες βολες και χαμενα καρφωματα...
Οπως και να χει στηριζουμε την ομαδα και συνεχιζουμε να ονειρευομαστε...
Για φετος θελουμε το πρωταθλημα και οτι ηθελε προκυψει στην Εuroleague...
Αντε και 2 - 3 μεταγραφες στο 4-5 τι καλοκαιρι και παμε δυνατα....
Υγ1 Προσπαθω να σκεφτω πως θα ηταν η ομαδα αν στη θεση του Εισι ηταν ο Τζος Νεμπο και στη θεση του Γιαννιου με το μουστακι (Ζαν Σαρλ) ο Κωστας Αντετοκουνμπο..
Υγ2 Αφοι Αγγελοπουλοι σας δινω 50 ευρω απο την τσεπη μου να χτυπησετε τον Χολ της Μονακο το καλοκαιρι... 😄😄😄😄

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Απρ 02, 2022 7:44 pm

melagis έγραψε:

Υγ1 Προσπαθω να σκεφτω πως θα ηταν η ομαδα αν στη θεση του Εισι ηταν ο Τζος Νεμπο και στη θεση του Γιαννιου με το μουστακι (Ζαν Σαρλ) ο Κωστας Αντετοκουνμπο..
Θα σου πω εγω,
Το ιδιο θα ηταν ισως και χειροτερα γιατι ο Αντεντο ειναι χειροτερος απο τον Λιβιο (10 λεπτα Μ.Ο στην τριτη απο το τελος Βιλερμπαν παιζει, ενω ο Λιβιο επαιζε βασικος σε καλυτερη εκδοση της ομαδας αυτης) και ο Νεμπο πισω απο Μαρτιν (3ο σεντερ δηλαδη). Οποτε καλα που δεν ζητησες και τον Μιλακνις στην θεση του Παπανικολαου. Δηλαδη με λιγα λογια θα ηθελες την ομαδα σου να εχει ροστερ με 4 σεντερ και εναμισο τεσσαρι. :)
Και γιατι 2-3 μεταγραφες μονο και οχι 4-5 να χουμε να περναει η ωρα μας;

basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 02, 2022 8:19 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Απρ 02, 2022 3:07 pm

Mε το συμπάθειο αλλά αυτή η έκφραση είναι δική μου από το 2012 (όπς και το "δεν πετυχαίνει ελέφαντα σε διάδρομο"). Αλλά είμαι γεναιόδωρος, ειδικά με εθελοντές :boxing:
Το σωστό να λέγεται- είναι κατοχυρωμένο σε σένα. Όπως το ¨κύριος Δημήτρης"¨ :D κι αρκετά ακόμα.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Απρ 02, 2022 9:20 pm

melagis έγραψε:
Αυτη η ομαδα φετος θα μας τρελανει. Ικανη να χασει απο Ερυθρο Αστερα (εστω και με covid) και να κερδισει την Μπαρτσα με 11 χαμενες βολες και χαμενα καρφωματα...
Οπως και να χει στηριζουμε την ομαδα και συνεχιζουμε να ονειρευομαστε...
Για φετος θελουμε το πρωταθλημα και οτι ηθελε προκυψει στην Εuroleague...
Αντε και 2 - 3 μεταγραφες στο 4-5 τι καλοκαιρι και παμε δυνατα....
Υγ2 Αφοι Αγγελοπουλοι σας δινω 50 ευρω απο την τσεπη μου να χτυπησετε τον Χολ της Μονακο το καλοκαιρι... 😄😄😄😄
Έτσι όμως είναι η Ευρωλίγκα μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε και να φας και 20άρα είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Η Μπαρτσελόνα έχασε με 18 πόντους από μπασκόνια.
Η ομάδα με το μπασκετ που έχει παίξει αξίζει να πάει φάιναλ φορ.

melagis

junior
Reactions:

Κυρ Απρ 03, 2022 4:06 am

Αγαπω τη μεταγραφολογια, αλλα 4-5 μεταγραφη σε αυτη τη φαση που εχει δομηθει η ομαδα ειναι πολλες...
Απλα αναφερω τους εν λογω παικτες διοτι κατ εμε αποδειχθηκαν ανεπαρκεις για το συνολο των αγωνων της euroleague. Μην ξεχνας φιλε μου Hipster οτι και ο Χασαν Μαρτιν τον τελευταιο μηνα ανεβηκε... Τεραστια αρετη η υπομονη των Μπαρτζωκα και Αγγελοπουλων στον συγκεκριμενο παικτη και με το γνωστο θεμα της εγχειρησης δειγμα οτι τον πιστευουν.

Επιμενω οτι ο Αντετοκουνμπο θα ειχε πολλα να προσφερει, επισης διαθετει ελληνικο διαβατηριο... Ο υγιης Κωστας Παπανικολαου θελει 3 Μλακνις να χορτασει 👍

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:

Κυρ Απρ 03, 2022 1:26 pm

Ερώτηση δεύτερη προς όλους τους συμφουρομίτες, και ιδιαίτερα σε όσους έκραζαν τον Παπανικολάου λέγοντάς τον παλαίμαχο, άσουτο κλπ:

Πείτε μου ΕΝΑΝ παίκτη πιό επιδραστικό στο παιχνίδι της ομάδας μας φέτος στην Ευρωλίγκα, από τον Κωστάκη.
Δηλαδή, έναν παίκτη που η απουσία του κατεβάζει το επίπεδο, ενώ η καλή απόδοσή του φέρνει ΠΑΝΤΑ νίκες. Που να είναι η ψυχή και ο πραγματικός ηγέτης (δεν εννοώ μόνο στην οργάνωση του παιχνιιδιού, αλλά στα πάντα: από το παρκέ μέχρι τα αποδυτήρια), και που με τον ενθουσιασμό του να τραβάει προς τα πάνω και όλους τους υπόλοιπους.
Με δυό λόγια, να είναι το βαρόμετρο της ομάδας.

Ο ευρών κερδίζει κι άλλη τυρόπιτα (από αυτές που έχουν κατοχυρωθεί στον φίλο yorgos, όπως δεν ήξερα και τώρα έμαθα)!

basket72
Reactions:

Κυρ Απρ 03, 2022 1:42 pm

lefpan έγραψε:
Ερώτηση δεύτερη προς όλους τους συμφουρομίτες, και ιδιαίτερα σε όσους έκραζαν τον Παπανικολάου λέγοντάς τον παλαίμαχο, άσουτο κλπ:

Πείτε μου ΕΝΑΝ παίκτη πιό επιδραστικό στο παιχνίδι της ομάδας μας φέτος στην Ευρωλίγκα, από τον Κωστάκη.
Δηλαδή, έναν παίκτη που η απουσία του κατεβάζει το επίπεδο, ενώ η καλή απόδοσή του φέρνει ΠΑΝΤΑ νίκες. Που να είναι η ψυχή και ο πραγματικός ηγέτης (δεν εννοώ μόνο στην οργάνωση του παιχνιιδιού, αλλά στα πάντα: από το παρκέ μέχρι τα αποδυτήρια), και που με τον ενθουσιασμό του να τραβάει προς τα πάνω και όλους τους υπόλοιπους.

Ο ευρών κερδίζει κι άλλη τυρόπιτα (από αυτές που έχουν κατοχυρωθεί στον φίλο yorgos, όπως δεν ήξερα και τώρα έμαθα)!
Καταλαβαίνω το πνεύμα της τοποθέτησής σου.
Είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος είναι πολύτιμος για την ομάδα με τρόπο που δεν μπορεί να αποτυπωθεί στα στατιστικά. Ο Γουόκαπ επίσης, απλώς ο Παπανικολάου, έχει το επιπλέον καλό ότι εκφράζει και τη συνέχεια της ομάδας των επιτυχίων- κάτι που δίνει έξτρα ώθηση, όπως κι ο ενθουσιαμσμό του, ΄που σωστά επισημαίνεις.

Από την άλλη παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Βεζένκοφ, ο Φαλ και ο Ντόρσεϊ ( όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά, δεν το έχω καθαρό ποιος είναι ο πολυτιμότερος) έδωσαν σαφώς περισσότερα στη σούμα (δεν αναφέρομαι μονάχα σε στατιστική- ποτέ δνε το κάνω).

Αν κάποιος είναι ο πολυτιμότερος, αυτός είναι ο Μπαρτζώκας. Η ομάδα φέτος, είναι ομάδα προπονητή. Από τις επιλογές του καλοκαιριού μέχρι το μπάσκετ/κλίμα που επικρατεί.

Όπως πέρσι, έλεγα τέτοιον καιρό, ότι η κύρια ευθύνη για την κάκιστη πορεία στα 2/3 βάραινε τον Μπαρτζώκα, τώρα το αντιστρέφω. Κι όχι για να είμαι ακριβοδίκαιος ή επειδή του του χρωστάω, αλλά γιατί έτσι είναι η αλήθεια.

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Απρ 03, 2022 1:58 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Απρ 03, 2022 1:42 pm
lefpan έγραψε:

Καταλαβαίνω το πνεύμα της τοποθέτησής σου.
Είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος είναι πολύτιμος για την ομάδα με τρόπο που δεν μπορεί να αποτυπωθεί στα στατιστικά. Ο Γουόκαπ επίσης, απλώς ο Παπανικολάου, έχει το επιπλέον καλό ότι εκφράζει και τη συνέχεια της ομάδας των επιτυχίων- κάτι που δίνει έξτρα ώθηση, όπως κι ο ενθουσιαμσμό του, ΄που σωστά επισημαίνεις.

Από την άλλη παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Βεζένκοφ, ο Φαλ και ο Ντόρσεϊ ( όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά, δεν το έχω καθαρό ποιος είναι ο πολυτιμότερος) έδωσαν σαφώς περισσότερα στη σούμα (δεν αναφέρομαι μονάχα σε στατιστική- ποτέ δνε το κάνω).

Αν κάποιος είναι ο πολυτιμότερος, αυτός είναι ο Μπαρτζώκας. Η ομάδα φέτος, είναι ομάδα προπονητή. Από τις επιλογές του καλοκαιριού μέχρι το μπάσκετ/κλίμα που επικρατεί.

Όπως πέρσι, έλεγα τέτοιον καιρό, ότι η κύρια ευθύνη για την κάκιστη πορεία στα 2/3 βάραινε τον Μπαρτζώκα, τώρα το αντιστρέφω. Κι όχι για να είμαι ακριβοδίκαιος ή επειδή του του χρωστάω, αλλά γιατί έτσι είναι η αλήθεια.
Θα συμφωνήσω 100% σε όλα.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Απρ 03, 2022 2:00 pm

melagis έγραψε:
Κυρ Απρ 03, 2022 4:06 am
Αγαπω τη μεταγραφολογια, αλλα 4-5 μεταγραφη σε αυτη τη φαση που εχει δομηθει η ομαδα ειναι πολλες...
Απλα αναφερω τους εν λογω παικτες διοτι κατ εμε αποδειχθηκαν ανεπαρκεις για το συνολο των αγωνων της euroleague. Μην ξεχνας φιλε μου Hipster οτι και ο Χασαν Μαρτιν τον τελευταιο μηνα ανεβηκε... Τεραστια αρετη η υπομονη των Μπαρτζωκα και Αγγελοπουλων στον συγκεκριμενο παικτη και με το γνωστο θεμα της εγχειρησης δειγμα οτι τον πιστευουν.

Επιμενω οτι ο Αντετοκουνμπο θα ειχε πολλα να προσφερει, επισης διαθετει ελληνικο διαβατηριο... Ο υγιης Κωστας Παπανικολαου θελει 3 Μλακνις να χορτασει 👍
Νταξει, μαλλον στην επεσα λιγο "αγρια" εισαι και Φρεσμαν και δεν πρεπει.
Αφηνω το θεμα Εισυ γιατι ειχα παντα την αποψη πως ηταν ενας παιχτης οχι σε θεση που ειχε αναγκη ο Ολυμπιακος φετος.
Συνεχιζει αλλωστε να παιζει η ομαδα με ενα κλασσικο SF και τον Μακισικ με τον Λαρεντζακη να προσπαθησαν να καλυψουν το κενο. Αλλοτε με επιτυχια αλλοτε ανεπιτυχως.
Αλλα για το μεταξυ Αντεντοκουμπο, Ζαν Σαρλ θα επιμεινω και εγω. Ο Γαλλος ειναι ενας φτηνος (για το μπατζετ ελληνικης ομαδας) μπακ απ παιχτης στις θεσεις 4-5 που ειναι πραγματικα στα ορια του ιδανικου. Σε μια θεση που η ομαδα σου εχει τον Βεζενκοφ και τον πλεον (δεν το λεω με κακη προδιαθεση, αλλα ειναι αληθεια) παλαιμαχο Πριντεζη που δεν ειναι για ολα τα παιχνιδια πλεον επιπεδου γιουρολιγκ για παραπανω απο 7-12 λεπτα, ηταν μια καλη τριτη λυση στο 4 (λογο ιστοριας και οχι αξιοκρατικα), δεν γκρινιαξε καθολου ακομα και αν δεν μπηκε καθολου σε καποια παιχνιδια, καλυψε την περιοδο προσαρμογης του Μαρτιν μετα τον τραυματισμο του με αρκετη επιτυχια για τις δυνατοτητες του σαν σεντερ ( τριτος και εδω), ηταν δευτερο χρονο στην ομαδα και ξερει πολυ καλα τι θελει να παιξει ο προπονητης και γενικα ηταν αξιοπρεπεστατος ολη την χρονια. Κανεις δεν ειπε πως ο Λιβιο ειναι παιχτης πενταδας για τον Ολυμπιακο και ουτε ειναι στο ροστερ σαν τετοιος.
Ο Κωστας ειναι ενας ταλαντουχος, ελαφρυς πικ εν ρολ σεντερ, με καλουτσικη αμυνα πανω απο το στεφανι και κακιστη στο εδαφος και στα ροτεισον (ακομα) που θα ηταν μια καλη λυση για τριτο σεντερ με προοπτικες για το μελλον στον Ολυμπιακο και σαν τετοιο προσπαθησε το καλοκαιρι ο Ολυμπιακος να τον υπογραψει (και λογο διαβατηριου). Θα ειχε ενα Μ.Ο 5-10 λεπτα στον φετινο Ολυμπιακο στην γιουρολιγκ, αλλα προτιμησε τα 12 λεπτα της Βιλερμπαν. Ισως και καλα να εκανε, δικη του η αποφαση.
Αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτη την στιγμη ενας ψηλος για ομαδα 8αδας, ποσο μαλλον 4 αδας που κατεληξε ο Ολυμπιακος τελικα.
Συνεχιζει να ειναι μια καλη λυση για μπακ απ σεντερ και για τις δυο ελληνικες ομαδες τις γιουρολιγκ ,λογο διαβατηριου ξανα λεω, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ετοιμος για τα ψηλα επιπεδα της διοργανωσης.
Αν αποφασισει πως ουτε για ΝΒΑ ειναι ετοιμος ακομα και μαλλον δεν θα ειναι και για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον (δεν ξερω αν θα ειναι και ποτε να ειμαι ειλικρινης, για ομαδα που δεν την λενε Μπακς) θα συνεχισει να ειναι αυτη η καλη λυση για Ολυμπιακο και Παναθηναικο, αλλιως θα την βγαλει στα χαμηλα επιπεδα της γιουρολιγκ με παρομοιους Μ.Ο.
Προσωπικα πιστευω πως αν φετος διαλεγε Ολυμπιακο θα ηταν μια καλη εμπειρια γι αυτον εστω και τα 6-7 λεπτα που θα ειχε συμμετοχη σε μια ομαδα που τερματισε τριτη τελικα και σιγουρα θα ειχε μεγαλυτερο μεσο ορο αν διαλεγε Παναθηναικο που ειναι στα επιπεδα της Βιλερμπαν φετος, βαθμολογικα και αγωνιστικα τελικα, σαν δευτερο σεντερ πισω απο τον Παπαγιαννη. Θα μου πεις που να το ηξερε αυτο το καλοκαιρι; Αυτο ειναι το θεμα μ αυτες τις επιλογες τις καλοκαιρινες των παιχτων.
Ας διαλεξει κατι αλλο φετος αν εχει την δυνατοτητα. :D
Για τον Παπανικολαου δεν πηγαινε για σενα το σχολιο, για αλλους χτυπαγε η καμπανα. Οσο για τις μεταγραφες οι 2-3 μεταγραφες για μια ομαδα που ισως παει φαιναλ φορ ειναι πολλες αν δεν εχει απωλειες το καλοκαρι στα συμβολαια. Προσωπικα πιστευω πως μια λυση πισω απο τον Βεζενκοφ (αν λογικα ο Πριντεζης διανυει την τελευταια του χρονια και δεν αποφασισει ο Μπαρτζωκας να δωσει την ευκαιρια στον Εισι για μια σεζον με κανονικη προετοιμασια) και το δευτερο SF που ελλειψε ολη την χρονια στν Ολυμπιακο θα ηταν αρκετα. Ακομα και ετσι αν εμενε η ομαδα, πιστευω πως του χρονου ισως να ηταν ακομα καλυτερη απο φετος. Η ομοιογενεια μιας ομαδας και η χημεια ειναι σημαντικοτερη απο το συνεχες κυνηγι των μεταγραφων.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”