Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
την υπερεκτιματε πολλοι την μονακο εχω την εντυπωση..Δεν εχει καν ξαναπαιξει σε πλει οφ ,απολλους μονο ο τζειμς εχει εμπειρια νομιζω..jazz thrilos έγραψε: ↑Τετ Απρ 06, 2022 11:25 pmΠάντως αν η τωρινή Ρεαλ παίξει εντέλει με την Μονακό, η πρόκριση είναι 50-50.
Μην πω οτι η Μονακό έχει κι ενα μικρό προβάδισμα.
Απ' όλες τις ομάδες που βρίσκονται στην εξίσωση για αντίπαλος μας, η πιο βατή νομίζω οτι είναι η Μακάμπι, χωρίς να σημαίνει οτι υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Απλά κουβέντα να γίνεται μέχρι να αρχίσουν τα play offs.
θεωρω οτι μεσα στην ρεαλ θα λυγισει ευκολα απο το αγχος..επισης δεν εχει καν δυνατη εδρα οπως η μακαμπι πχ.
Για ολυμπιακο πανω κατω το ιδιο ειναι με ποια απο τις 2 θα πεσει,και οι 2 εχουν εναν γκαρντ καομποι και μετα το χαος και δυνατους ψηλους.Και οι 2 ομαδες σουταρουν καλα..η μονακο πιο αθλητικη αλλα απο την αλλη μεσα στο τελαβιβ δεν κερδιζεις ευκολα..
Οπως και να χει με καλη ομαδα θα πεσουμε αλλα ενας σοβαρος ολυμπιακος θα περασει φ4.
Κρίμα για την Αρμάνι, πάντως. Και το λέω γιατί το μπάσκετ που παίζει εμένα μου αρέσει, επειδή εκφράζει όλα όσα θέλω να βλέπω στον ομαδικό αθλητισμό. Παίκτες με κίνητρο κι αυταπάρνηση μπρος και πίσω. Όπως κι ο φετινός Ολυμπιακός άλλωστε, αλλά κι η Μπαρτσελόνα του Σάρας.
ΕΛπίζω να τον περνάνε πανάλαφρα και να είναι "γεμάτοι" στα προημιτελικά όπως κι όλες οι ομάδες. Ειδικά εμείς οι Ολυμπιακοί, ξέρουμε καλά και για συνεχή χρόνια, τι εστί να παίζεις χωρίς παίκτες "κλειδιά". Το είπα κι αμέσως μου ήρθε ο Μάτσε που τον απολάμβανα χθες βράδυ στο ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον πανίσχυρο ΠαναθηναΙκό τότε το 2007. Με τηο φοβερή τάπα του Διαμαντίδη στον χαλαρό Άκερ (ασυγχώρητος ο πολύ καλός αυτός παίκτης αλλά με νοοτροπία που δεν κολλάει σε ανταγωνιστική ομάδα) ένα σούπερ κρίσιμο καλάθι στο τέλος επίσης από τον Διαμαντίδη και το ακόμα πιο σούπερ μαρκάρισμα του Διαμαντίδη στον πολύ καλό (κι άχαστο στις βολές) Σκούνι Πεν που μου θύμισε κάτι από Αυστραλία και το αγαπημένο τους ομαδικό άθλημα.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι ομάδες που είναι σε φόρμα τον Απρίλιο είναι πάντα επικίνδυνες, και πολλές φορές περνάει ομάδα που δεν τη περιμένεις στο φαιναλ φορ όπως π.χ. ζαλγκίρης, κούμπαν, μπασκόνια. Η μονακό έχει και μπέηκον, άντζουσιτς στη περιφέρεια.. Αν κάποια ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη νομίζω ότι είναι η μονακό.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 06, 2022 11:46 pmτην υπερεκτιματε πολλοι την μονακο εχω την εντυπωση..Δεν εχει καν ξαναπαιξει σε πλει οφ ,απολλους μονο ο τζειμς εχει εμπειρια νομιζω..jazz thrilos έγραψε: ↑Τετ Απρ 06, 2022 11:25 pmΠάντως αν η τωρινή Ρεαλ παίξει εντέλει με την Μονακό, η πρόκριση είναι 50-50.
Μην πω οτι η Μονακό έχει κι ενα μικρό προβάδισμα.
Απ' όλες τις ομάδες που βρίσκονται στην εξίσωση για αντίπαλος μας, η πιο βατή νομίζω οτι είναι η Μακάμπι, χωρίς να σημαίνει οτι υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Απλά κουβέντα να γίνεται μέχρι να αρχίσουν τα play offs.
θεωρω οτι μεσα στην ρεαλ θα λυγισει ευκολα απο το αγχος..επισης δεν εχει καν δυνατη εδρα οπως η μακαμπι πχ.
Για ολυμπιακο πανω κατω το ιδιο ειναι με ποια απο τις 2 θα πεσει,και οι 2 εχουν εναν γκαρντ καομποι και μετα το χαος και δυνατους ψηλους.Και οι 2 ομαδες σουταρουν καλα..η μονακο πιο αθλητικη αλλα απο την αλλη μεσα στο τελαβιβ δεν κερδιζεις ευκολα..
Οπως και να χει με καλη ομαδα θα πεσουμε αλλα ενας σοβαρος ολυμπιακος θα περασει φ4.
Στα πλέυ οφ δεν υπάρχουν εύκολές ομάδες αλλά δεν φοβόμαστε και κανέναν ούτε την εφές καλή επιτυχία στην ομάδα μας .
Μ αυτά που γίνονται στη μασσαλία μήπως δεν είναι και το καταλληλότερο μέρος το βελιγράδι για το F4; Αν περάσουμε το σκεφτόμουν να πάω, μετά από αυτό δεν θα πάω σίγουρα.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Να πω λιγο την αποψη μου για Εισι - Μπαρτζωκα?
Νομίζω ο acy αποτελει ενα ξεκάθαρο προσωπικο στοίχημα του κουτς μπι, μπορει να ειναι κατι που εχει μονο στο μυαλο του και να μην το χει μοιραστει και με κανεναν.
Θες επειδη ηταν επιλογη του, θες επειδη ειναι φθηνος? Του χει καρφωθει να τον κανει πάλι παιχτη.
Μου θυμιζει κατι γυναικες που παντρευοντουσαν ρεμαλια(προς θεου δεν υπονοώ κατι για τον χαρακτηρα του εισι) και λεγαν ''Εγω αυτον θα τον κάνω ανθρωπο'' μα ρε κουλα δεν γινονται αυτοι ανθρωποι αλλά η κουλα εκει, προσπαθουσε με τοση επιμονη που αγγιζε τα ορια της εμμονής.
Προσωπικα δεν νομιζω οτι ο εισι θα ξαναπαιξει μπασκετ φαινεται απο την αυρα του δεν εχει να κανει με αγωνιστικο ρυθμο κλπ.
Θεωρω σιγουρο οτι θα τον κρατησει το καλοκαιρι ο μπαρτζωκας.
Ευχομαι να του βγει παντως οπως το χει φανταστει.
ΥΓ Σιγουρα προτιματε μακαμπι αντι για εφες και μονακο στα palyoffs??
Νομίζω ο acy αποτελει ενα ξεκάθαρο προσωπικο στοίχημα του κουτς μπι, μπορει να ειναι κατι που εχει μονο στο μυαλο του και να μην το χει μοιραστει και με κανεναν.
Θες επειδη ηταν επιλογη του, θες επειδη ειναι φθηνος? Του χει καρφωθει να τον κανει πάλι παιχτη.
Μου θυμιζει κατι γυναικες που παντρευοντουσαν ρεμαλια(προς θεου δεν υπονοώ κατι για τον χαρακτηρα του εισι) και λεγαν ''Εγω αυτον θα τον κάνω ανθρωπο'' μα ρε κουλα δεν γινονται αυτοι ανθρωποι αλλά η κουλα εκει, προσπαθουσε με τοση επιμονη που αγγιζε τα ορια της εμμονής.
Προσωπικα δεν νομιζω οτι ο εισι θα ξαναπαιξει μπασκετ φαινεται απο την αυρα του δεν εχει να κανει με αγωνιστικο ρυθμο κλπ.
ΥΓ Σιγουρα προτιματε μακαμπι αντι για εφες και μονακο στα palyoffs??
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από Efes σίγουρα προτιμώ τις άλλες δυο. Αλλά τις βρίσκω εξίσου επικίνδυνες.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Απρ 07, 2022 9:22 pmΥΓ Σιγουρα προτιματε μακαμπι αντι για εφες και μονακο στα palyoffs??
Για τον Acy συμφωνώ με αυτό που λες. Πιθανόν να είναι όντως μπασκετική καψούρα του κοουτς Μπι και να τον κρατήσει και του χρόνου. Πολύ κουλό αν γίνει έτσι τελικά. Αν μέχρι τώρα δεν μπορεί να προσφέρει ούτε καν στην Α1, τι θα αλλάξει του χρόνου;
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα στα πλέυ οφ . Δεν φοβόμαστε κανέναν δεν υποτιμάμε κανέναν.Quincy έγραψε: ↑Πέμ Απρ 07, 2022 9:57 pmΑπό Efes σίγουρα προτιμώ τις άλλες δυο. Αλλά τις βρίσκω εξίσου επικίνδυνες.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Απρ 07, 2022 9:22 pmΥΓ Σιγουρα προτιματε μακαμπι αντι για εφες και μονακο στα palyoffs??
Για τον Acy συμφωνώ με αυτό που λες. Πιθανόν να είναι όντως μπασκετική καψούρα του κοουτς Μπι και να τον κρατήσει και του χρόνου. Πολύ κουλό αν γίνει έτσι τελικά. Αν μέχρι τώρα δεν μπορεί να προσφέρει ούτε καν στην Α1, τι θα αλλάξει του χρόνου;
Η Μπαρτσελόνα δίνει χρόνο σε μικρούς και ξεκουράζει παίκτες το κάνει και σήμερα με μακάμπι
Περίμενα παραπάνω πράγματα από εισυ, . Δεν νομίζω ότι θα τον κρατήσουμε για του χρόνου. Ούτε Α1 δεν παίζει, αν ήθελε παραπάνω χρόνο συμμετοχής δεν θα τον είχαμε πάρει νομίζω, άλλωστε και στην αρχή τις χρονιάς από δηλώσεις και λεγόμενα δημοσιογράφων είχε λεχθεί ότι ο 6ος ξένος θα είναι συμπληρωματικός. Δεν τον υπολογίζει νομίζω τώρα κιόλας που έχει ανέβει και ο λίβιο, είναι και 31 χρονών δεν είναι και μικρός να πεις θα τον έχω του χρόνου πιο έμπειρο
χμ το "ήταν επιλογή του" δε ξέρω πόση σημασία έχει στην πραγματικότητα, όλοι οι ξένοι επιλογές του είναι, επιλογές του ήταν και οι περσινοί Χάρισον, Έλις κτλ που έφυγαν νύχτα χωρίς καν την τυπική αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση. δε νομίζω να κολλάει σε αυτό ο Μπαρτζώκας.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Απρ 07, 2022 9:22 pmΝα πω λιγο την αποψη μου για Εισι - Μπαρτζωκα?
ούτε το "προσωπικό στοίχημα" μου κάθεται καλά, από την άποψη ότι τα προσωπικά στοιχήματα τα βάζεις να παίζουν ακόμα και αν σέρνονται, περιμένοντας να γίνει το θαύμα. ο Έισι είναι σε μια περίεργη κατάσταση που παίζει σπάνια, Ευρωλίγκα ποτέ, αλλά είναι μόνιμα στη 12άδα και δείχνει να περνάει καλά είτε παίζει είτε όχι. δε μπορώ να θυμηθώ να έχει ξανασυμβεί με άλλο παίκτη αυτό, είναι πια πάρα πολύ καιρό στην ομάδα.
εγώ έχω καταλήξει ότι αφού είδαν μέσα στη σαιζόν ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα συμφώνησαν να κάτσει και του χρόνου στην ομάδα με ελάχιστα χρήματα, να κάνει κάνα ειδικό πρόγραμμα το καλοκαίρι και προετοιμασία από την αρχή με την ελπίδα να παρουσιαστεί οκ από τη νέα σαιζόν. και φέτος μπαίνει σε χαλαρά ματσάκια να ξετρίβεται.
το άλλο σενάριο είναι ότι γνωρίζει κάποιο ένοχο μυστικό του Μπαρτζώκα (I know what you did last summer) και τον εκβιάζει
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον ειδα ανεβασμενο τον εισι σημερα,γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα μας τρελανει ο μπαρτζω και θα ναι ο x factor σε φ4 (μακαρι) και τελικους?!
Ρυθμος του λειπει,διαθεση εχει φουλ και ιατρικα πλεον δεν πρεπει να χει κατι,μην ξεχναμε οτι ειναι παικταρας ο τυπος,σκυλι του πολεμου..στο 70% να παιξει αποτι στην μακαμπι θα ανεβουμε επιπεδο.
Αν ειναι φτηνος παντως εγω θα τον κρατουσα και του χρονου για την θεση του πρι,να κανει κανονικα προετοιμασια με την ομαδα.
Ρυθμος του λειπει,διαθεση εχει φουλ και ιατρικα πλεον δεν πρεπει να χει κατι,μην ξεχναμε οτι ειναι παικταρας ο τυπος,σκυλι του πολεμου..στο 70% να παιξει αποτι στην μακαμπι θα ανεβουμε επιπεδο.
Αν ειναι φτηνος παντως εγω θα τον κρατουσα και του χρονου για την θεση του πρι,να κανει κανονικα προετοιμασια με την ομαδα.
Την υγεία μας (βρε παιδιά) να έχουμε, και να μπούμε μέσα, παιχνίδι το παιχνίδι. Και βλέπουμε.
Αν πέσουμε με την Εφές, αυτή θα είναι το φαβορί- έστω και οριακά (λόγω της φετινής της εικόνας).
Ενδεχομένως να μας κάνει και καλό να παίξουμε κόντρα σε φαβορί όπως λέει κι ο σύντροφος
Ρίπερ.
Σημασία έχει ότι πήραμε το πλεονέκτημα.
Πάντως, ενώ την Εφές την έχουμε περάσει σε παιχνίδια των 8, δεν έχει συμβεί το ίδιο με τη Μακάμπι. Τότε επϊ Καζλάουσκας και την πρώτη χρονιά αναγέννησης του Ολυμπιακού που στο παρα-τσάκ δεν αποκλείσαμε την τοτινή πρωταθλήτρια και πανίσχυρη Μακάμπι.
Για ένα σουτ ουσιαστικά.
Αν πέσουμε με την Εφές, αυτή θα είναι το φαβορί- έστω και οριακά (λόγω της φετινής της εικόνας).
Ενδεχομένως να μας κάνει και καλό να παίξουμε κόντρα σε φαβορί όπως λέει κι ο σύντροφος
Σημασία έχει ότι πήραμε το πλεονέκτημα.
Πάντως, ενώ την Εφές την έχουμε περάσει σε παιχνίδια των 8, δεν έχει συμβεί το ίδιο με τη Μακάμπι. Τότε επϊ Καζλάουσκας και την πρώτη χρονιά αναγέννησης του Ολυμπιακού που στο παρα-τσάκ δεν αποκλείσαμε την τοτινή πρωταθλήτρια και πανίσχυρη Μακάμπι.
Για ένα σουτ ουσιαστικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο