Α1 - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 20:00

Συντονιστής: Captains

BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Απρ 11, 2022 3:42 pm

Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Από τη μια εμείς έχουμε την έδρα και λογικά οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πράγματα, από την άλλη ο Ολυμπιακός υπερτερεί ποιοτικά και έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρνει και μακριά από την έδρα του. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι στο κομμάτι της ανάλυσης του αγώνα, τα βασικά έχουν ειπωθεί σε προηγούμενα ποστ. Αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη (για το αποτέλεσμα, γιατί στα σκορ δεν είμαι καλός), πιστεύω ότι θα κερδίσει η ομάδα που θα σουτάρει καλύτερα από την περιφέρεια. Για αυτό το λόγο δίνω ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό, 60-40. Εννοείται πως το παιχνίδι δεν είναι do or die, απλά θα καθορίσει, εκτός απροόπτου, το πλεονέκτημα έδρας. Όσοι το λένε αυτό, απλά προσθέτουν πίεση και άγχος στην ομάδα. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, να κερδίσει ο καλύτερος και το ενδιαφέρον να περιοριστεί μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Δε θα δω τον αγώνα από επιλογή, γιατί καλώς ή κακώς (κακώς προφανώς, γιατί είναι απλά ένα παιχνίδι) αγχώνομαι λίγο περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτά προς το παρόν, θα τα πούμε μετά τον αγώνα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 11, 2022 4:46 pm

Δεν παίζει ο Ζαν Σαρλ για τον Ολυμπιακό.

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Απρ 11, 2022 4:51 pm

BillyPao έγραψε:
Δε θα δω τον αγώνα από επιλογή, γιατί καλώς ή κακώς (κακώς προφανώς, γιατί είναι απλά ένα παιχνίδι) αγχώνομαι λίγο περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτά προς το παρόν, θα τα πούμε μετά τον αγώνα.
δες το μωρέ και ας αγχωθείς λίγο παραπάνω, για τα ντέρμπι ζούμε :)

εγώ θα το δω σπίτι με δυο φίλους μου που δε γνωρίζονται μεταξύ τους, έναν τρελαμένο Παναθηναϊκό και έναν επίσης τρελαμένο Ολυμπιακό και θα έχει πλάκα να τους βλέπω "μαγκωμένους" και τους δύο και ελάχιστα εκδηλωτικούς επειδή θα ντρέπεται ο ένας τον άλλο :cool:

BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Απρ 11, 2022 5:25 pm

austerity_blues έγραψε:
Δευ Απρ 11, 2022 4:51 pm
BillyPao έγραψε:
Δε θα δω τον αγώνα από επιλογή, γιατί καλώς ή κακώς (κακώς προφανώς, γιατί είναι απλά ένα παιχνίδι) αγχώνομαι λίγο περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτά προς το παρόν, θα τα πούμε μετά τον αγώνα.
δες το μωρέ και ας αγχωθείς λίγο παραπάνω, για τα ντέρμπι ζούμε :)

εγώ θα το δω σπίτι με δυο φίλους μου που δε γνωρίζονται μεταξύ τους, έναν τρελαμένο Παναθηναϊκό και έναν επίσης τρελαμένο Ολυμπιακό και θα έχει πλάκα να τους βλέπω "μαγκωμένους" και τους δύο και ελάχιστα εκδηλωτικούς επειδή θα ντρέπεται ο ένας τον άλλο :cool:
Καλά να περάσεις με την παρέα σου, εύχομαι καλή θέαση! Σωστά με παροτρύνεις να το δω, αλλά μου είναι δύσκολο, θα δείξει. Ίσως τελικά και εγώ να υποστηρίζω τις νίκες περισσότερο από την ομάδα μου. :sad:

0
vforvendetta85
Reactions:

Δευ Απρ 11, 2022 6:06 pm

Fun mode on
Θα σου πω τι έκανα εγώ πριν τον γάμο μου....Ρούφηξα 4-5 τσιπουράκια και ήρθα στα ίσα μου! Θα σου πρότεινα το ίδιο και μετά θα δεις τον αγώνα με άλλο μάτι!
Fun mode off

thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 11, 2022 6:44 pm

Συζηταμε για τις προθεσεις του ενος για την ορεξη του αλλου για κινητρα κλπ κλπ..
Οποιος είναι πιο ευστοχος, κερδισει περισσοτερες κατοχες και βγαλει ενεργεια στην αμυνα θα κερδίσει.

Απο τον ολυμπιακο το μονο που θελω ειναι να βγαλει παθος και να μην κανει ευκολα λαθη. Μετα το αποτελεσμα δεν με νοιαζει.

1
1 Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Δευ Απρ 11, 2022 7:12 pm

Η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων δεν είναι τετοια ώστε να κερδίζουμε τον Παναθηναικό 4 και 5 ματς σερί. Οπως ειπε και ο Γιωργος πιο πάνω, ο Παναθηναικός είναι ομάδα ευρωλόγκας. Οχι στις τοπ αυτήν την στιγμή, αλλά ευρωλίγκας. Συν την εδρα του που θα βράζει.

Οπότε θεωρώ για απόψε έχει τον πρώτο λόγο ο γηπεδούχος.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θέλω να δω ακόμα μια φορά τoν σοβαρό και συγκροτημένο φερινό Ολυμπιακό και φυσικά να μην έχουμε κανέναν τραυματισμό γιατί ακοκουθούν play offs.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Απρ 11, 2022 8:20 pm

Θελουμε πιο αργο τεμπο, δεν γινεται να σουταρουμε τριποντα στον αιφνιδιασμο. Ειμαστε οι χειροτερη ομαδα στο αμυντικο transition και μεις σουταρουμε τριποντα στον αιφνιδιασμο. Καθε αστοχο ειναι καλαθι του οσφπ μετα, οι μισοι και πλεον ποντοι ετσι ειναι.

Κατα τα αλλα εχουμε ορεξη να γυρισουμε την μπαλα στην επιθεση και αμυντικα πιεζουμε πολυ καλα. Στο καλο μας δεκαλεπτο ομως χανουμε.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Απρ 11, 2022 8:30 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Απρ 11, 2022 8:20 pm
Κατα τα αλλα εχουμε ορεξη να γυρισουμε την μπαλα στην επιθεση και αμυντικα πιεζουμε πολυ καλα.
Πολύ συγκεντρωμένος στην άμυνα ο Παναθηναικός. Νομίζω πως το ευκολότερο καλάθι που δέχτηκε στην ρακέτα ήταν μια φάση που βρέθηκε ο Fall με τον Nedovic στο πρώτο καλάθι του Ολυμπιακός

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434

Δευ Απρ 11, 2022 8:38 pm

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ συγκεντρωμένος και προς το παρόν έχει το παιχνίδι εκει που θέλει αν και στην πορεία του παιχνιδιού μάλλον δεν θα τον βολέψει να παίζει τόσο γρήγορα.

Όταν παίζουν μαζί Μαντζούκας με Παπαπέτρου δεν ξέρω ποιος είναι το 3 και ποιος το 4 αλλά μου αρέσει πολύ.

Καλός ο μικρός και στην δύναμη, ο Φαλ και ο Μάρτιν δεν τον σπρώχνουν όταν μετά τις αλλαγές καταλήγει πάνω τους αλλά και στα πόδια όταν βγαίνει σε κοντούς.

2
2 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 379
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Δευ Απρ 11, 2022 8:39 pm

Πολύ πιεστική η άμυνα του Παναθηναϊκού, με ψηλούς παίκτες πάνω σε Dorsey και Σλούκα. Τους κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη γιατί αυτό του επιτρέπει να αλλάζει σε όλα τα σκριν. Ο λαγός από το καπέλο του Πρίφτη, να δούμε ποσό θα αντεξει.

Ο Παπαπέτρου παίζει πολύ ατομικά, σε δυο σερί φάσεις τον ντουμπλαραν και είχε ελεύθερο τον Ματζούκα στη γωνία και προτίμησε πιεσμένο mid range (άστοχα). Έλεος ρε αγόρι μου, φτιαξ’τον το μικρό.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Δευ Απρ 11, 2022 8:40 pm

Ωραίος αγώνας, όμορφο θέαμα, μπασκετικό κλίμα, καλή ατμόσφαιρα για ντέρμπι.

:dribble: :bblove:

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Απρ 11, 2022 8:42 pm

Δεν πρεπει ποτε να παιζουν μεσα μαζι νεντο-μεικον. Ο νεντο οποιον μαρκαρει βαζει καλαθι (ουοκαπ στην αρχη-μακισικ τωρα). Με μεικον κολλαει πολυ η μπαλα, για αυτο δεν πρεπει να παιζει ασσος. Ο Μαντζουκας τρομερη δουλεια σε αμυνα-ριμπαουντ και σημαντικος στο να γυρναει η μπαλα καλα καθως εχει σωστες θεσεις και την δινει γρηγορα.

Απωλεια ο Εβανς αν εχει 3 φαουλ οπως ειπαν. Ισως για 2-3 λεπτα για καποιες κατοχες στο ποστ επρεπε να μπει ο Καββαδας. Λιγες φορες φετος ο Πριφτης εχει κανει πολυ καλο rotation και γενικα ακολουθει σωστο πλανο. Πρεπει να μπει λιγο στο ματς και ο Οκαρο με καποιον τροπο.

ΥΓ εχουμε αρχισει ηδη να παιζουμε με ατομιστιες. Μεικον και Παπ το παρακανουν. Ο μεικον πρεπει για πολυ λιγο να παιζει μαζι με νεντο και γενικα καλυτερα να παιζει και χωρις παπι

ΥΓ1 Ο Μαντζουκας δενει ολη την ομαδα. Glue guy. Πρεπει να παιζει σταθερα και σιγουρα απο δω και περα, συν οτι πρεπει να του δινει και καποιες φασεις, ειδικα στο τριποντο συνεχεια μονος ειναι πρεπει να του την δωσει λιγο.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2002

Δευ Απρ 11, 2022 8:47 pm

Δεν παίζουμε καλά,ευτυχώς που παίζουν καλά οι σλούκα, μακίσκ και βεζένκοφ επιθετικά. Δεν πηδάει κανένας στα ριμπάουντ. κακή προετοιμασία από μπαρτζώκα του παιχνιδιού. Η ατμόσφαιρα είναι ωραία , το θέαμα δεν συμφωνώ δεν είναι και πολύ καλό

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Δευ Απρ 11, 2022 8:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Δευ Απρ 11, 2022 8:47 pm

shtarkws έγραψε:
Δευ Απρ 11, 2022 8:40 pm
Ωραίος αγώνας, όμορφο θέαμα, μπασκετικό κλίμα, καλή ατμόσφαιρα για ντέρμπι.

:dribble: :bblove:
Όντως ευχάριστο παιχνίδι από άποψη ρυθμού, κι ας είναι σε χαμηλό τέμπο/σκορ με μπόλικη αστοχία εκατέρωθεν.

Ο Παναθηναικός είναι πιο λειτουργικός στην επίθεση με μόνο έναν εκ των Macon Nedovic. Ίσως να το βλέπαμε συχνότερα στην ευρωλίγκα αυτό αν δεν έλειπε ο Παπαπέτρου.

Βγήκε ο Παπανικολάου κι έγινε βούτηρο η άμυνα του Ολυμπιακού, ειδικά όταν ήταν ο Martin (κακός μέχρι τώρα) μέσα χρειαζόταν αίτηση για να πάρουμε αμ. ριμπάουντ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Τελικών Α1 και Yποβιβασμένων Ομάδων Α1”