Euroleague 2021-2022 Play Off - Olympiacos vs Monaco

Συντονιστής: Captains

Πρόβλεψη σκορ σειράς

Olympiacos 3-0
1
3%
Olympiacos 3-1
18
58%
Olympiacos 3-2
10
32%
Monaco 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Monaco 3-1
2
6%
Monaco 3-2
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 31
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 11, 2022 11:07 am

Ο Ολυμπιακός ξανά σε σειρά play off με στόχο προφανώς το F4

Το πρόγραμμα:

1ο; 20/04 Μεγάλη Τετάρτη 21:00 (ΣΕΦ)
2ο: 22/04 Μεγάλη Παρασκευή 19.00 (ΣΕΦ)
3ο: 27/04 Τετάρτη του Πάσχα 22:00 (Μονακό)
4ο: 29/04 Παρασκευή του Πάσχα 22:00 (Μονακό)-Αν χρειαστεί
5ο: Θα οριστεί αν χρειαστεί.

Έχω ωραίες αναμνήσεις από Φ4 που γίνονται Μεγάλη Εβδομάδα.
Φήμες λένε ότι ο παππάς του χωριού μας, μέγας Παναθηναϊκός, είχε ...ραδιοφωνάκι μέσα στο ιερό για να ενημερώνεται για τους αγώνες του Παναθηναίκού το 1996, κάτι που ποτέ δεν αποδείχτηκε αν και μερικοί ισχυρίζονται ότι κάτι έπιασε το αυτί τους από τα μεγάφωνα της Εκκλησίας.
Και φυσικά το 1997 που ο Ολυμπιακός κατέκτησε με την σειρά του το Ευρωπαϊκό και εμείς να καταλήγουμε σε γυράδικό να γιορτάσουμε την επιτυχία.
Υπήρχε και το F4 του 2002 αλλά δεν έχω κάτι ιδιαίτερο και...ασεβές να θυμηθώ.
Play Off δεν θυμάμαι να έχουν γίνει μεγάλη εβδομάδα χωρίς να το αποκλείω πάντως φαίνεται ότι η μεγάλη εβδομάδα ταιριάζει στις Ελληνικές Ομάδες και ελπίζω ο φετινός Επιτάφιος να μην είναι περισσότερο...πένθιμος απ' ότι χρειάζεται.

Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί ή όχι, η Μονακό έχει τον Τζέιμς και έχει και ψηλούς που στα 2 φετινά μας παιχνίδια έχουν δείξει ότι οι δικοί μας δεν ταιριάζουν, αλλά εμπιστεύομαι τον κόουτς ότι θα μας έχει έτοιμους και σε καλή φόρμα.
Σχόλια για την σειρά.

austerity_blues
Reactions:

Δευ Απρ 11, 2022 1:23 pm

Conan1982 έγραψε:
Σχόλια για την σειρά.
τα σχόλια μου για τη σειρά είναι το εξής ένα : respect στον παπά του χωριού σου και αν ζει να είναι πάντα καλά και πάντα τρελαμένος Παναθηναϊκός :wave:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Απρ 11, 2022 1:30 pm

austerity_blues έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Σχόλια για την σειρά.
τα σχόλια μου για τη σειρά είναι το εξής ένα : respect στον παπά του χωριού σου και αν ζει να είναι πάντα καλά και πάντα τρελαμένος Παναθηναϊκός :wave:
Μια χαρά είναι και αφού ....προκλήθηκα θα πω και άλλες ιστορίες του πριν πιάσουμε την σειρά.
Απογευματάκι και παρακολουθούμε την τοπική ομάδα του χωριού μου στο ποδόσφαιρο (Στα τοπικά έχει τον περισσότερο χαβαλέ, θα μπορούσα να πω κι εκεί πολλές ιστορίες), προηγούμαστε νομίζω ένα γκολ και έχουμε φτάσει στις καθυστερήσεις, ο παππάς δίπλα μας να έχει λυσσάξει, διαιτητή σφύρα το, διαιτητή λήξε το, διαιτητή γιατί δεν σφυρίζεις. Και απορούσαμε όλοι προς τι τόσο άγχος. Σφυράει ο διαιτητής και ο παππάς μπαίνει στο αυτοκίνητο του αμέσως γκαζώνει και εξαφανίζεται...
Μετά συνηδειτοποιούμε ότι είχε χτυπήσει η καμπάνα του εσπερινού και έλειπε από την εκκλησία ο ...βασικός υπεύθυνος για την τέλεση του. :P

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Απρ 11, 2022 7:47 pm

Ο Μπαρτζώκας σε ολόκληρη την διάρκεια της καριέρας του έχει αποδείξει πως δεν "φοβάται" τον τίτλο του φαβορί και οι ομάδες του δεν ήταν ποτέ συμβιβασμένες με τίμιους αποκλεισμούς, κάτι που χαρακτήριζε πχ τον Σφαιρόπουλο. Πνευματικά δεν έχω αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός θα είναι σωστά προετοιμασμένος.

Overall, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Monaco, ωστόσο η διαφορά είναι τέτοια που αν δεν παίξει στο 100% δεν θα περάσει. Η Monaco παίζει πολύ καλό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα. Από τον Μάρτιο μέχρι τώρα έχει 6-1 στην Ευρωλίγκα κερδίζοντας μεταξύ άλλων Ολυμπιακό, Efes με 20+, και εκτός έδρας την Armani ενώ η μοναδική της ήττα ήταν για πέντε πόντους στην Βαρκελώνη. Σουτάρει πολύ καλά από την περιφέρεια, βγάζει φοβερή ενέργεια και είναι ικανότατη στα rebs, ερωτηματικό η εμπειρία (ή μάλλον η έλειψή της) και το αν μπορεί να σπάσει το ΣΕΦ που με φιλάθλους δεν κατάφερε να το κάνει κανείς στην RS.

Δύσκολη σειρά ναι, αλλά ίσως ο ευκολότερος αντίπαλος συγκριτικά με Efes, Armani. Και οι δυο ομάδες πάντως παίζουν όμορφο μπάσκετ, προβλέπονται χορταστικά παιχνίδια.

Τι θέλω να δω :

* Την κάμερα να πιάνει τον Μπαρτζώκα να κατεβάζει χριστοπαναγίες Μ. Παρασκευή και να δίνει ψωμάκι στο λούμπεν.
** Beef James vs Dorsey που μετά το 2ο παιχνίδι να το γυρνάνε σε μεταξύ τους διαγωνισμό τριπόντων αδιαφορώντας για τις ομάδες τους.
*** Βασικούρα Quincy Acy που στο πρώτο παιχνίδι να κάνει double double και να αποδεικνύεται πως ήταν έτοιμος από τον Φλεβάρη αλλά τον κρατούσε άσσο στο μανίκι ο κόουτς.

Τι δεν θέλω να δω :

* Κάφρους στο ΣΕΦ
** Πρίντεζη πάνω από 5 λεπτά Μ.Ο.
*** Τον Fall του Γενάρη
**** Την απόδοση του Βεζένκοφ να πέφτει παιχνίδι με παιχνίδι επειδή βαράει 40αρια.
***** Υπεβολικό τουβλάρισμα από Παπ και Walkup

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 13, 2022 12:38 am

Αν παίξουμε σκυλίσια άμυνα θα εξισορροπήσουμε την περισσότερη αθλητικότητα των Γάλλων ειδικά στο "4" και στον "1"....Αν θυμηθεί ο Ντόρσεϊ τι μπορεί να κάνει θα τα πάμε εξαιρετικά επιθετικά (εδω και κάποια ματς, χάνει το μυαλό του και τη ψυχραιμία του), η ομάδα τον χρειάζεται για να περάσει τη σειρά....
Με λίγα λόγια δεν βλέπω εύκολη σειρά, αυτοί θα παίζουν με άγνοια και χωρίς καμία πίεση, ο μόνος τρόπος να τους "φοβίσεις" είναι με τη σπουδαία άμυνα που έπαιξε η ομάδα εναντίων Μπάρτσα και ΠΑΟ, θεωρώ ότι αυτό θα είναι και το δυνατό μας σημείο

sardanapalos
Reactions:

Τετ Απρ 13, 2022 4:45 am

Εγώ να πω ότι πιστεύω να ξεκινήσει η σειρά με 1-1, μιας και η "τρέλα" της Μονακό πιστεύω θα της δώσει ένα παιχνίδι, ελπίζω η δικη μας νίκη να είναι την Τετάρτη γιατί μεγάλη Παρασκευή δεν θα είμαι στο γήπεδο :P .

Το καλό είναι ότι, χτύπα ξύλο, αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και με εξαίρεση ίσως τον Λιβιό έχουν χρόνο να βρουν ρυθμό και γενικότερα να δουλέψουν στην προπόνηση, αλλά και την πρόβα της Α1.

Τέλος για το αν πιστεύω ότι θα προκριθούμε, η απάντηση είναι ναι και αυτό γιατί πιστεύω ότι ο Coach B και το επιτελείο του θα βρουν σωστή προσέγγιση στο παιχνίδι και πιστεύω στους παίκτες να το ακολουθήσουν. Νιώθω ότι υπάρχει δέσιμο στην ομάδα φέτος και για εμένα σε μια σειρά αυτό, δηλαδή η ψυχή, είναι πιο σημαντική από το ταλέντο του Τζέιμς.

1 βδομάδα ακόμα, μετράμε ανάποδα!

vforvendetta85
Reactions:

Τετ Απρ 13, 2022 1:05 pm

Η σωστή ψυχολογική προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι το κλειδί σε αυτή τη σειρά, το πρέπει δηλαδή να μην τον καταβάλει.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Απρ 13, 2022 1:10 pm

Νομιζω είναι η πιο πιθανή σειρά να μη δούμε μπρέικ.

Πώς είσαι έτσι VS Πώς έγινες έτσι / Πακιστάν vs Κίνα

https://tinyurl.com/t2mmucpt
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 13, 2022 1:49 pm

yorgos έγραψε:
Σωστό αλλά ξέχασες και την Μπαρτσελόνα- αυτή κι αν είναι.

Σχετικά με την αναμέτρηση με τη Μονακό, ακόμα κι αν ο Τζέιμς κάνει παιχνιδάρα και βάζει στεπ μπακ τρίποντα από τα 7.5 μέτρα δεν τρέχει μία. Αν χάσουμε παιχνίδι/ια, θα είναι αν αρχίσει να σπάει την μπάλα σε Άντζουσιτς, Ντιαλό, Μπέικον και Τόμας κι αυτοί σουτάρουν με πάνω από 40% και παράλληλα ο Μοτεγιούνας θυμηθεί το καλό του ξεκίνημα (στην επίθεση τους).

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Απρ 13, 2022 1:51 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Απρ 13, 2022 1:49 pm
yorgos έγραψε:
Σωστό αλλά ξέχασες και την Μπαρτσελόνα- αυτή κι αν είναι.
Εννοείς ότι δε θα κάνει μπρέικ η Μπαρτσελόνα στο Μόναχο;

Πώς είσαι έτσι VS Πώς έγινες έτσι / Πακιστάν vs Κίνα

https://tinyurl.com/t2mmucpt
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 13, 2022 1:53 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Απρ 13, 2022 1:51 pm

Εννοείς ότι δε θα κάνει μπρέικ η Μπαρτσελόνα στο Μόναχο;
:) Σωστός είσαι. Γράψε λάθος.

Κατά τη γνώμη μου, πάντως κι ο Ολυμπιακός θα σπάσει την έδρα της Μονακό. Και δεν έχει να κάνει με το ότι έιμαι Ολυμπιακός. Αν είχαμε τη Ζενίτ ας πούμε αντίπαλο, πάλι με πλεόνέκτημα έδρας δικό μας, θα μας έδινα, 55-45 ή και 51-49. Τώρα, μάς δίνω 75-25.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Τετ Απρ 13, 2022 2:47 pm

austerity_blues έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Σχόλια για την σειρά.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Τετ Απρ 13, 2022 2:48 pm

Ειναι πολυ σημαντικο για το Ελληνικο μπασκετ ο Ολυμπιακος να ειναι τουλαχιστον στο F4 οπως και μια ενδεχομενη επιτυχια της Εθνικης

Oι κανονισμοί του forum

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Απρ 13, 2022 3:50 pm

Εγώ, όπως έγραψα και στο τόπικ του Ολυμπιακού, δίνω 60-40 υπέρ μας πιθανότητες για πρόκριση.
Επίσης βλέπω αρκετά πιθανό να έχουμε break εκατέρωθεν.

Η Μονακό είναι ομάδα με αθλητικότητα, καλό περιφερειακό σουτ, ποιοτικούς ψηλούς και τον παράγοντα... Τζέιμς.
Πιστεύω πως μπορεί να μας σπάσει την έδρα, αλλά ότι κι εμείς μπορούμε να ανταποδώσουμε.

Η πρόβλεψη μου για το σκορ είναι 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα ανυπομονώ για το παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής, την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου μπροστά από την κεντρική καφετέρια της περιοχής, με τους ιερείς/ψάλτες να ψέλνουν τα εγκώμια και τους θαμώνες/γαύρους να τα... ψέλνουν για τον αγώνα, δημιουργώντας το απόλυτο κοντράστ :D :roofl:

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Τετ Απρ 13, 2022 3:58 pm

Ο Μπαρτζωκας καλά είναι να εξομολογηθεί απο τώρα : :lol:

Oι κανονισμοί του forum

Απάντηση