2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
Μιας και ο κορονοιος μας έχει κλειδωσει για τα καλά στο σπίτι βρήκα την ευκαιρία μέσω ενός scouting report να φτιάξω ένα υποτιπωδες ροστερ για τη νέα σεζόν.
Guard: Κονιαρης, χαμιλτον/χολ, φογκ, σπανουλης, καλαιτζακης
Guard - Forward : Χοπσον
SF: Παπανικολάου, Χαραλαμποπουλος
PF: Πριντεζης, Βεζενκοβ, Μαντζουκας
PF-C: Κοστέλο
C: Ματιανγκ, Χαπ
2
1
1

Να σε καλωσορίσω κι εγώ- έστω και καθυστερημένα.Agio96 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2020 1:55 amΜιας και ο κορονοιος μας έχει κλειδωσει για τα καλά στο σπίτι βρήκα την ευκαιρία μέσω ενός scouting report να φτιάξω ένα υποτιπωδες ροστερ για τη νέα σεζόν.
Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.
Να σου πω βέβαια ότι πρέπει να έχουν κάποια βάση. Π.χ δεν βάζεις στο ρόστερ τους Μακίσικ κι Έλλις που ο Μπαρτζώκας τους επέλεξε και του βγαίνουν.
Θα μου πεις ποιος ξέρει αν θα είναι ο Μπαρτζώκας του χρόνου κι αν θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό οι δυο προσθήκες του χειμώνα.
Με τα δεδομένα ως έχουν, πάντως θα μείνουν, εκτός κι αν παίξει φαλιμέντο ή το ρίξουν έξω οι Αγγελόπουλοι και αποφασίσουν να πάνε για αναβάθμιση, ρίχνοντας πολύ χρήμα

Οι υπόλοιπες σου προτάσεις στην περιφέρεια είναι αλήθεια ότι παραπέμπουν σε χειμερινές "τσόντες" της τελευταίας στιγμής και για λίγα λεπτά. Με το συμπάθειο που λένε και φιλικά. :smile:
Ο Ματιάνγκ καλός φαίνεται αλλά σε καμία περίπτωση ως πρώτος. Παίζει στην προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος με πολλά-πολλά λεπτά συμμετοχής.
ΠΟλύ καλύτερα ο Έλλις που έχει τουλάχιστον μια εμπειρία από Γιουροκάπ και Ευρωλίγκα.
Ο Κοστέλο μου αρέσει κι εμένα από πέρσι στην Ιταλία, αλλά είναι σέντερ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Δεν μπορεί να παίξει το 4 στο εδώ μπάσκετ. Ούτε κι αυτός όμως ως πρώτος.
Θέλουμε παίκτη που να έχει παραστάσεις εμπειρίες από το ηψηλό επίπεδο, δεδομένου ότι ήδη έχουμε τον Έλλις που του χρόνου ουσιαστικά θα ψηθεί.
Καλά ποστ σου εύχομαι και να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη.
Ισχυει δεν έβαλε μακκισικ ελλις τους ξέχασα με συγχωρείς.. Όσον αφορά την υπόλοιπη στελέχωση δε νομίζω ότι θα απέχει αρκετά απ αυτά τα στάνταρ το ροστερ της νέας σεζόν. Εκτός αν έχουν ανάκαμψη.. Το μόνο που ελπίζω είναι να μάστε α1 μπας κ αγοράσουμε κάτι ελαφρώς καλύτερο.. Αλλά θεωρώ γενικά πως αξίζει να πάρουμε το ρίσκο για νέα λαβράκια και κάνα ταλέντο τύπου Μαντζουκα και στραζελ από βιλερμπαν
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ζοτς φευγει από φενερ και για αυτό δεν καθεται κι ο σλουκας που γιατι να μην παει στον ολυμπιακο για ηγέτης ??
Σλουκας , Μπαικς
Μακισικ , Σπανούλης , Λαρετζακης
Παπανικολάου , ΒΧ
Πριντεζης , Βεζενκοφ , Ρουμπιτ
Τζεκιρι , Ελις
Με Μπαικς , Σλουκα , λιγο Λαρετζακη , υγιή Σπανουλη , λιγο κι από Μακισικ δεν χωραει άλλος στα γκαρντ . Ο Κονιαρης είναι 23 και πρεπει να παιζει , συνεπως θεωρω πως θα παει δανεικός . Περα από Σλουκα θεωρω πως το ροστερ αυτό είναι εντος ακομα και των τωρινων οικονομικων δεδομενων του ολυμπιακου , φυσικα για να τον φερουν όμως θα πρεπει να κανουν την υπερβαση.
Σλουκας , Μπαικς
Μακισικ , Σπανούλης , Λαρετζακης
Παπανικολάου , ΒΧ
Πριντεζης , Βεζενκοφ , Ρουμπιτ
Τζεκιρι , Ελις
Με Μπαικς , Σλουκα , λιγο Λαρετζακη , υγιή Σπανουλη , λιγο κι από Μακισικ δεν χωραει άλλος στα γκαρντ . Ο Κονιαρης είναι 23 και πρεπει να παιζει , συνεπως θεωρω πως θα παει δανεικός . Περα από Σλουκα θεωρω πως το ροστερ αυτό είναι εντος ακομα και των τωρινων οικονομικων δεδομενων του ολυμπιακου , φυσικα για να τον φερουν όμως θα πρεπει να κανουν την υπερβαση.
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας κουβεντιασουμε λιγο ενα θεματακι. Εμεις απο Ελλαδα που γνωριζουμε τον παικτη Σλούκα, με ποσα χρηματα θα θεωρουσαμε οτι πρεπει να ερθει στον ολυμπιακο και με πόσα χρηματα εχει κοστολογηθει απο την αγορα?
Επισης να κουβεντιασουμε αν τον θεωρουμε ηγετη, σε συνεχεια της συζητησης που εχει ανοιξει στη θεαματολογια του παναθηναικου με το αν ειναι ηγετης ο καλαθης.\
Παντως αν δεν τους αρεσει ο καλαθης πολυ θα τον ηθελα στην ομαδα αν και με μπαρτωκα δεν βλεπω να γινεται αυτο ευκολα γιατι θα αλλαξει τον σχεδιασμο.
Επισης να κουβεντιασουμε αν τον θεωρουμε ηγετη, σε συνεχεια της συζητησης που εχει ανοιξει στη θεαματολογια του παναθηναικου με το αν ειναι ηγετης ο καλαθης.\
Παντως αν δεν τους αρεσει ο καλαθης πολυ θα τον ηθελα στην ομαδα αν και με μπαρτωκα δεν βλεπω να γινεται αυτο ευκολα γιατι θα αλλαξει τον σχεδιασμο.
0
Μακάρι να έρθει ο Σλούκας (που λέει κι JohnnyPao-παρεμπιπτόντως ροστεράρα έκανες, βάλε κι έναν ξένο 2-3αρι στη θέση του Λάρε κι είμαστε κομπλέ!) κι τα άλλα τα βρίσκουμε μετά.
Έχουμε ηγέτες ήδη, τον Σπαν, τον Πρι και τον Παπ.
Όταν φύγουν οι άλλοι θα μείνει ο Παπ κι ο Σλούκας. Η κουβέντα στα του Παναθηναϊκού είναι εύλογο να γίνει γιατί ως τέτοιος πλασαρίστηκε για επικοινωνιακούς λόγους ο παικταράς Νικ.
Ο Σλούκας έχει άλλα χαρακτηριστικά από τον Νικ. Έχει πάντως "¨κρύο αίμα¨ αναφορικά με τις clutch καταστάσεις.
Σχετικά με τα χρήματα, νομίζω ότι θα κάνει κάποιο σκόντο. Αν φύγει κι ο Ζοτς να το θεωρούμε πιο πιιθανό από ποτέ. Αρκεί όμως να ξεκαθαριστεί κάπως το τοπίο στην ΚΑΕ. ΘΑ το λέω συνέχεια μέχρι να δω τουλάχιστον μια σειρά απο τοποθετήσεις των Αγγελόπουλων. Προς το παρόν σιγή ασυρμάτου. Όχι τώρα που δεν παίζεται μπάσκετ, αλλά και πριν όσο παιζόταν. Αν ξαναγυρίσουμε στα πριν του ΄"μέχρι τέλους" πράγματα, τότε ναι, έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας. Πόσο μάλλον που ξαναγύρισε ο Μπαρτζώκας για τον οποίο ο Σλούκας έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια. Και για το ματς στο ΟΑΚΑ, εκείνη την αποφράδα νύχτα.
Έχουμε ηγέτες ήδη, τον Σπαν, τον Πρι και τον Παπ.
Όταν φύγουν οι άλλοι θα μείνει ο Παπ κι ο Σλούκας. Η κουβέντα στα του Παναθηναϊκού είναι εύλογο να γίνει γιατί ως τέτοιος πλασαρίστηκε για επικοινωνιακούς λόγους ο παικταράς Νικ.
Ο Σλούκας έχει άλλα χαρακτηριστικά από τον Νικ. Έχει πάντως "¨κρύο αίμα¨ αναφορικά με τις clutch καταστάσεις.
Σχετικά με τα χρήματα, νομίζω ότι θα κάνει κάποιο σκόντο. Αν φύγει κι ο Ζοτς να το θεωρούμε πιο πιιθανό από ποτέ. Αρκεί όμως να ξεκαθαριστεί κάπως το τοπίο στην ΚΑΕ. ΘΑ το λέω συνέχεια μέχρι να δω τουλάχιστον μια σειρά απο τοποθετήσεις των Αγγελόπουλων. Προς το παρόν σιγή ασυρμάτου. Όχι τώρα που δεν παίζεται μπάσκετ, αλλά και πριν όσο παιζόταν. Αν ξαναγυρίσουμε στα πριν του ΄"μέχρι τέλους" πράγματα, τότε ναι, έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας. Πόσο μάλλον που ξαναγύρισε ο Μπαρτζώκας για τον οποίο ο Σλούκας έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια. Και για το ματς στο ΟΑΚΑ, εκείνη την αποφράδα νύχτα.
Redfly έγραψε: ↑Παρ Μαρ 20, 2020 9:02 pmΩπα ωπα, οκ καποιοι ειναι σλουκικοι καποιοι δεν ειναι. Εγω λοιπον σαν φιλος του αθληματος πρωτα, μπορω να μη λαβω υπ οψη τον τροπο που εφυγε και καποια αλλα πιο προσφατα, στη τελικη δουλεια ειναι και δεν βλεπω να υπαρχουν συναισθηματισμοι . Τις ευρωλιγκες δε της πηρε ο σλουκας αλλα η ομαδα του. Διοτι με αυτη τη λογικη ας παρουμε τον ματζαρη :rofl: των δυο eurolegue. Αν βγαζουμε τον μιλουτινοφ κακο επειδη δεν εχει ευρωλιγκα, ας βγαλουμε και τον σφαιροπουλο που δεν πηρε. Αυτη τη λογικη δεν την καταλαβαινω. Να μου πεις οτι ο σλουκας επαιζε σαν τον λαρκιν ή τον σπανουλη να μπω στη λογικη οτι τις πηρε μονος του, αν και το αθλημα ειναι ομαδικο.
Και ξαναλεω, στο 5 εχουμε παικτη που ειναι στους τοπ 3 , που αν παρει τα χρηματα που πρεπει θα μεινει επειδη το θελει και ο ιδιος. Ο μιλου εχει πλεον την εμπειρια να ηγηθει, ειναι παικτης που κανει την διαφορα. Αν τον χασουμε επειδη πρεπει να παρει ο σλουκας 1,5 και 2 εκ ειναι παραλογο. Ο σλουκας δεν μπορει να παιξει ουτε τον ρολο του σπανουλη ούτε να παιξει οπως επαιζε στην φενερ. Μιλαμε τωρα φενερ των 25-30 εκ που σε καθε θεση εχει παικταραδες και τον σλουκα αναπληρωματικο.
Να τον παρουμε για να βγαζει pnr στον ελις και τον ελις Νο2 , και να σου βαζει και 12 ποντους ειναι too much. Και επειδη διαβαζω κατι αρθρα για τριο σλουκα μπαικσ μπολντγουιν καταλαβαινω τι θα γινει παλι φετος.
Για μενα λοιπον ή κρατας μιλου και παιρνεις εναν ικανοποιητικο playmaker στο 1 εκ και ας ειναι και ο σλουκας (δεν με απασχολει), ή αν χασεις μιλου παιρνεις διαφορετικο παικτη στο 1,5 2 εκ που δεν ειναι ο σλουκας οχι γιατι δε ξερει μπασκετ αλλα γιατι δεν εχει συμπαικτες.
Και δε διαφωνω οτι ολες οι τοπ ομαδες θα ηθελαν τον παικτη σλουκα, αλλα ο ολυμπιακος δεν ειναι τοπ ομαδα, και πρεπει να καθοριστει ο ρολος που θελει να παιξει ο playmaker. Αν χαλας τα χρηματα στο 1 και μετα περιμενεις να παρει το παιχνιδι ο μακκισικ υπαρχει προβλημα.
Βασικα σύμφωνω με αυτο που λεει ο papp7 αλλα επειδη ξερουμε τον τροπο που κινειται η ομαδα στις μεταγραφες, ειναι δεδομενο οτι δε θα πλαισιωθει με παικταρα, και τον ρολο θα πρεπει να τον παιξει ο σλουκας που απλα δεν μπορει. Νομιζω οτι εγινα κατανοητος για πιο λογο κοστολογω τον σλουκα 1 εκ για την ομαδα και οχι 2 εκ που θα μπορει να παρει απο τις τοπ ομαδες.
¨Εχω την εντύπωση ότι δεν σου έχει κάτσει καλά ο Σλούκας(είναι ξεκάθαρο από τη στιγμή που τον χαρακτηρίζεις "ικανοποιητικό" :smile: ) κι αυτό είναι όλο το θέμα.Τα υπόλοιπα δεν πολυ- υφίστανται βασικά. Με σέντερ ως ηγέτη δεν πας πουθενά. Ηγέτες είναι οι κοντοί άντε κι οι πλάγιοι. Εκτός κι αν ο σέντερ σου είναι ο Ούντο ξέρω εγώ. Ούτε καν ο Βέσελι. Και δεν τους έχει πλησιάσει ο Μίλους αυτούς τους 2. Του το εύχομαι πάντως.
Η αλήθεια είναι σπανίως έχουν συνδυασθεί τα πολύ καλά του στατιστικά με νίκη (έστω) της ομάδας μας. Δεν μιλάω για πορεία κλπ. Ούτε καν.
Επιπλέον (άντε να το ξαναπώ) ο Μίλου δεν χωράει στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα ούτε στο μπάσκετ που μας έφερε επιτυχίες.
Κατά τα άλλα Μπάικς και Μπάλντουιν δεν το βλέπω να μένουν. Κι ευτυχώς δηλαδή. Ο Σλούκας κολλάει μια χαρά με τον Μακκίσικ- έναν ακόμη ψηλο/αθλητικό 2-3αρι θέλουμε που να σουτάρει.
Ο Σλούκας στη Φενέρ δεν ήταν ποτέ αναπληρωματικός (στην ουσία του πράγματος) ούτε καν στην πρώτη του χρονιά. Ο Ζοτς τον πίστεψε ( Ο Σφαιρό δεν τον είχε τόσο ψηλά, ούτε είχε δει τη σωστή του θέση που είναι αυτή του PG- το "φώναζε" ο παίκτης).
Δεν είμαι Σλουκικός ούτε Σπανουλικός ούτε Μιλουτινοβικός. Παλιά μόνο ήμουν Σέστιτς- ικός- Νόιμαν-ικός άντε και Κάρει Σκαρ-ικός στο μπάσκετ.
Καλά έκανε που έφυγε ο Σλούκας, δικαιώθηκε χίλιες φορές κι αναδείχθηκε ως ένας από τους 3-4 καλύτερους άσσους της Ευρωλίγκας. Πέρσι και πρόπερσι και οι 2 ισπανικές (οι μεγάλες) τον ήθελαν διακαώς.
Αν κάτι δεν έκανε σωστά (;)*στο φευγιό του δεν πρέπει να μας κάνει να τον υποτιμάμε και να τον περνάμε γενεές 14. Εσύ λάθη- λαθάκια δεν έκανες στα 25 σου; Εγώ και οι περισσότεροι που ξέρω έχουν κάνει καμπόσα εκείνα τα (μακρινά) χρόνια των 20κάτι.
Το ίδιο ισχύει και για τον Παπαπέτρου (όχι όμως στον ίδιο βαθμό με τον Σλούκα, που έσκισε στο τοπ επίπεδο). Κι αυτός δικαιώθηκε που πήγε στον Παναθηναϊκό και μου είναι ακόμα συμπαθής.
*Σχετικά με την αποχώρησή του έχουμε το αφήγημα των κυρίαρχων. Των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό. Μιλάμε για δύναμη, όχι αστεία. Που να κουνηθεί ο νεαρός (όντως αναπληρωματικός τότε, Σλούκας αλλά με εξαιρετικά σημαίνονται και κομβικό ρόλο, πολύ μεγαλύτερο του Μάντζαρη που λανθασμένα αναφέρεις) απέναντι σε τέτοια μεγέθη και με κατευθυνόμενο κι επικίνδυνο στρατό δυνητικά εναντίον του; Τουμπέκα έκανε και καλά έκανε εδώ που τα λέμε. Δεν είναι όλοι χαζοί σαν τον υποφαίνομενο.

Μπορεί κι όντως να έκανε λάθος χειρισμούς τότε, μπορεί κι όχι. Πάμε παρακάτω και να τον κρίνουμε ως παίκτη κι όχι ως πρώην μας που μας άφησε.
Χαιρετώ.
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομιζω πως γραφοντας οτι ο σλουκας ειναι για τοπ ομαδες και οχι για ολυμπιακο τον υποτιμω, ουτε και θα ασχοληθω με τον τροπο χειρισμου του παικτη που τοτε πραγματικα τα σεναρια ηταν εξοφρενικα για να επιστρεψει αλλα βλεποντας τι αλλο εχει συμβει εδω και δυο χρονια στην ομαδα και τι καλυψη υπαρχει απο τα μμε δεν εμπιστευομαι καμια ειδηση. Εδω θεραπευτηκε ο μιλου σε 3 μερες ενω διαβαζαμε οτι θα απεχει 20. Βασικα θεωρεις πραγματα που δεν εχω πει, αλλα θα γνωριστουμε καλυτερα σιγα σιγα. Οτι γραφω το γραφω διοτι αν υπαρχει προθεση ενισχυσης της ομαδας, το να χανεις τον top 3 σεντερ για να φερεις τον top 3 playmaker δε το θεωρω ενισχυση. Ο σπανουλης εκανε μαγκα τον καθε ΜΑΠ ( μαθαινω γρηγορα ε?) αλλα αυτο με σλουκα δε θα γινει γιατι δε μπορει. Ο μιλου μπορουσε να παρει το παιχνιδι πανω του, οπως εκανε φετος πολλες φορες με playmaker τον τσερι. Δεν εχω κεφι για αλλο δουλεμα, βγαινει ο coatch b και λεει για 250 εκ των προεδρων, και μετα λεει για οτι πηραμε κουπα με 6 εκ. Δε βγαινουν τα μαθηματικα εκτος και αν τα 200 απο αυτα τα χαλασαν επι εποχης τσιλντερς. Η ομαδα πρεπει να μην επαναλαβει τα λαθη του παρελθοντος, και να χανει παικτες που θελουν να μεινουν. Ο μιλου μονο για NBA δικαιολογειται να φυγει και αν φυγει τουλαχιστον να μη το παιζουμε και χαρουμενοι.basket72 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 20, 2020 10:04 pmRedfly έγραψε: ↑Παρ Μαρ 20, 2020 9:02 pmΩπα ωπα, οκ καποιοι ειναι σλουκικοι καποιοι δεν ειναι. Εγω λοιπον σαν φιλος του αθληματος πρωτα, μπορω να μη λαβω υπ οψη τον τροπο που εφυγε και καποια αλλα πιο προσφατα, στη τελικη δουλεια ειναι και δεν βλεπω να υπαρχουν συναισθηματισμοι . Τις ευρωλιγκες δε της πηρε ο σλουκας αλλα η ομαδα του. Διοτι με αυτη τη λογικη ας παρουμε τον ματζαρη :rofl: των δυο eurolegue. Αν βγαζουμε τον μιλουτινοφ κακο επειδη δεν εχει ευρωλιγκα, ας βγαλουμε και τον σφαιροπουλο που δεν πηρε. Αυτη τη λογικη δεν την καταλαβαινω. Να μου πεις οτι ο σλουκας επαιζε σαν τον λαρκιν ή τον σπανουλη να μπω στη λογικη οτι τις πηρε μονος του, αν και το αθλημα ειναι ομαδικο.
Και ξαναλεω, στο 5 εχουμε παικτη που ειναι στους τοπ 3 , που αν παρει τα χρηματα που πρεπει θα μεινει επειδη το θελει και ο ιδιος. Ο μιλου εχει πλεον την εμπειρια να ηγηθει, ειναι παικτης που κανει την διαφορα. Αν τον χασουμε επειδη πρεπει να παρει ο σλουκας 1,5 και 2 εκ ειναι παραλογο. Ο σλουκας δεν μπορει να παιξει ουτε τον ρολο του σπανουλη ούτε να παιξει οπως επαιζε στην φενερ. Μιλαμε τωρα φενερ των 25-30 εκ που σε καθε θεση εχει παικταραδες και τον σλουκα αναπληρωματικο.
Να τον παρουμε για να βγαζει pnr στον ελις και τον ελις Νο2 , και να σου βαζει και 12 ποντους ειναι too much. Και επειδη διαβαζω κατι αρθρα για τριο σλουκα μπαικσ μπολντγουιν καταλαβαινω τι θα γινει παλι φετος.
Για μενα λοιπον ή κρατας μιλου και παιρνεις εναν ικανοποιητικο playmaker στο 1 εκ και ας ειναι και ο σλουκας (δεν με απασχολει), ή αν χασεις μιλου παιρνεις διαφορετικο παικτη στο 1,5 2 εκ που δεν ειναι ο σλουκας οχι γιατι δε ξερει μπασκετ αλλα γιατι δεν εχει συμπαικτες.
Και δε διαφωνω οτι ολες οι τοπ ομαδες θα ηθελαν τον παικτη σλουκα, αλλα ο ολυμπιακος δεν ειναι τοπ ομαδα, και πρεπει να καθοριστει ο ρολος που θελει να παιξει ο playmaker. Αν χαλας τα χρηματα στο 1 και μετα περιμενεις να παρει το παιχνιδι ο μακκισικ υπαρχει προβλημα.
Βασικα σύμφωνω με αυτο που λεει ο papp7 αλλα επειδη ξερουμε τον τροπο που κινειται η ομαδα στις μεταγραφες, ειναι δεδομενο οτι δε θα πλαισιωθει με παικταρα, και τον ρολο θα πρεπει να τον παιξει ο σλουκας που απλα δεν μπορει. Νομιζω οτι εγινα κατανοητος για πιο λογο κοστολογω τον σλουκα 1 εκ για την ομαδα και οχι 2 εκ που θα μπορει να παρει απο τις τοπ ομαδες.
¨Εχω την εντύπωση ότι δεν σου έχει κάτσει καλά ο Σλούκας(είναι ξεκάθαρο από τη στιγμή που τον χαρακτηρίζεις "ικανοποιητικό" :smile: ) κι αυτό είναι όλο το θέμα.Τα υπόλοιπα δεν πολυ- υφίστανται βασικά. Με σέντερ ως ηγέτη δεν πας πουθενά. Ηγέτες είναι οι κοντοί άντε κι οι πλάγιοι. Εκτός κι αν ο σέντερ σου είναι ο Ούντο ξέρω εγώ. Ούτε καν ο Βέσελι. Και δεν τους έχει πλησιάσει ο Μίλους αυτούς τους 2. Του το εύχομαι πάντως.
Η αλήθεια είναι σπανίως έχουν συνδυασθεί τα πολύ καλά του στατιστικά με νίκη (έστω) της ομάδας μας. Δεν μιλάω για πορεία κλπ. Ούτε καν.
Επιπλέον (άντε να το ξαναπώ) ο Μίλου δεν χωράει στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα ούτε στο μπάσκετ που μας έφερε επιτυχίες.
Κατά τα άλλα Μπάικς και Μπάλντουιν δεν το βλέπω να μένουν. Κι ευτυχώς δηλαδή. Ο Σλούκας κολλάει μια χαρά με τον Μακκίσικ- έναν ακόμη ψηλο/αθλητικό 2-3αρι θέλουμε που να σουτάρει.
Ο Σλούκας στη Φενέρ δεν ήταν ποτέ αναπληρωματικός (στην ουσία του πράγματος) ούτε καν στην πρώτη του χρονιά. Ο Ζοτς τον πίστεψε ( Ο Σφαιρό δεν τον είχε τόσο ψηλά, ούτε είχε δει τη σωστή του θέση που είναι αυτή του PG- το "φώναζε" ο παίκτης).
Δεν είμαι Σλουκικός ούτε Σπανουλικός ούτε Μιλουτινοβικός. Παλιά μόνο ήμουν Σέστιτς- ικός- Νόιμαν-ικός άντε και Κάρει Σκαρ-ικός στο μπάσκετ.
Καλά έκανε που έφυγε ο Σλούκας, δικαιώθηκε χίλιες φορές κι αναδείχθηκε ως ένας από τους 3-4 καλύτερους άσσους της Ευρωλίγκας. Πέρσι και πρόπερσι και οι 2 ισπανικές (οι μεγάλες) τον ήθελαν διακαώς.
Αν κάτι δεν έκανε σωστά (;)*στο φευγιό του δεν πρέπει να μας κάνει να τον υποτιμάμε και να τον περνάμε γενεές 14. Εσύ λάθη- λαθάκια δεν έκανες στα 25 σου; Εγώ και οι περισσότεροι που ξέρω έχουν κάνει καμπόσα εκείνα τα (μακρινά) χρόνια των 20κάτι.
Το ίδιο ισχύει και για τον Παπαπέτρου (όχι όμως στον ίδιο βαθμό με τον Σλούκα, που έσκισε στο τοπ επίπεδο). Κι αυτός δικαιώθηκε που πήγε στον Παναθηναϊκό και μου είναι ακόμα συμπαθής.
*Σχετικά με την αποχώρησή του έχουμε το αφήγημα των κυρίαρχων. Των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό. Μιλάμε για δύναμη, όχι αστεία. Που να κουνηθεί ο νεαρός (όντως αναπληρωματικός τότε, Σλούκας αλλά με εξαιρετικά σημαίνονται και κομβικό ρόλο, πολύ μεγαλύτερο του Μάντζαρη που λανθασμένα αναφέρεις) απέναντι σε τέτοια μεγέθη και με κατευθυνόμενο κι επικίνδυνο στρατό δυνητικά εναντίον του; Τουμπέκα έκανε και καλά έκανε εδώ που τα λέμε. Δεν είναι όλοι χαζοί σαν τον υποφαίνομενο.![]()
Μπορεί κι όντως να έκανε λάθος χειρισμούς τότε, μπορεί κι όχι. Πάμε παρακάτω και να τον κρίνουμε ως παίκτη κι όχι ως πρώην μας που μας άφησε.
Χαιρετώ.
*τωρα για λαθακια, ειχα πει καποτε στη γκομενα οτι παω θεσσαλονικη αλλα ημουν αθηνα. Δε ξερω αν πιανει αυτο :smile:
** Ο παπ εφυγε γιατι ηθελε να παιζει στο 3, επρεπε να φυγει ο θανασης για να βρει τον ρολο του. Και στον ολυμπιακο δεν γινοταν να συνυπαρχει με παπανικολαου. Καλα εκανε και εφυγε και χαρηκα που μπορουμε να ψαχνουμε για ξενο παικτη στη θεση του.
*** σλουκικο σε θεωρησα οχι τοσο γιατι τον ειπες mr φ4 οσο γιατι ειπες ανυπαρκτο τον μιλουτινοφ. Πολυ αδικος εδω.
0
Συμφωνούμε στο ουσιώσες της υπόθεσης. Έχω γράψει εδώ αρκέτες φορές (σε σημείο που μπορεί και να κούρασα) για το ιλαρό σκηνικό που παίζει στην ΚΑΕ εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.Redfly έγραψε: ↑Παρ Μαρ 20, 2020 11:17 pm
Δε νομιζω πως γραφοντας οτι ο σλουκας ειναι για τοπ ομαδες και οχι για ολυμπιακο τον υποτιμω, ουτε και θα ασχοληθω με τον τροπο χειρισμου του παικτη που τοτε πραγματικα τα σεναρια ηταν εξοφρενικα για να επιστρεψει αλλα βλεποντας τι αλλο εχει συμβει εδω και δυο χρονια στην ομαδα και τι καλυψη υπαρχει απο τα μμε δεν εμπιστευομαι καμια ειδηση. Εδω θεραπευτηκε ο μιλου σε 3 μερες ενω διαβαζαμε οτι θα απεχει 20. Βασικα θεωρεις πραγματα που δεν εχω πει, αλλα θα γνωριστουμε καλυτερα σιγα σιγα. Οτι γραφω το γραφω διοτι αν υπαρχει προθεση ενισχυσης της ομαδας, το να χανεις τον top 3 σεντερ για να φερεις τον top 3 playmaker δε το θεωρω ενισχυση. Ο σπανουλης εκανε μαγκα τον καθε μαυρο αξουριστο πηδηχταρα ( μαθαινω γρηγορα ε?) αλλα αυτο με σλουκα δε θα γινει γιατι δε μπορει. Ο μιλου μπορουσε να παρει το παιχνιδι πανω του, οπως εκανε φετος πολλες φορες με playmaker τον τσερι. Δεν εχω κεφι για αλλο δουλεμα, βγαινει ο coatch b και λεει για 250 εκ των προεδρων, και μετα λεει για οτι πηραμε κουπα με 6 εκ. Δε βγαινουν τα μαθηματικα εκτος και αν τα 200 απο αυτα τα χαλασαν επι εποχης τσιλντερς. Η ομαδα πρεπει να μην επαναλαβει τα λαθη του παρελθοντος, και να χανει παικτες που θελουν να μεινουν. Ο μιλου μονο για NBA δικαιολογειται να φυγει και αν φυγει τουλαχιστον να μη το παιζουμε και χαρουμενοι.
*τωρα για λαθακια, ειχα πει καποτε στη γκομενα οτι παω θεσσαλονικη αλλα ημουν αθηνα. Δε ξερω αν πιανει αυτο :smile:
** Ο παπ εφυγε γιατι ηθελε να παιζει στο 3, επρεπε να φυγει ο θανασης για να βρει τον ρολο του. Και στον ολυμπιακο δεν γινοταν να συνυπαρχει με παπανικολαου. Καλα εκανε και εφυγε και χαρηκα που μπορουμε να ψαχνουμε για ξενο παικτη στη θεση του.
*** σλουκικο σε θεωρησα οχι τοσο γιατι τον ειπες mr φ4 οσο γιατι ειπες ανυπαρκτο τον μιλουτινοφ. Πολυ αδικος εδω.
Αναθάρρησα λίγο χθες με συνέντευξη Μπαρτζώκα. Κι αυτό γιατί τον εμπιστεύομαι τον κόουτς Μπι ως άνθρωπο. Λίγο αναθάρρησα, όχι πολύ. Παίζει να έχει φάει και δούλεμα ο κόουτς.
ΊΔωμεν. Πάντως στη συνέντευξη που κάθε άλλο παρά ξύλινη ήταν, είπε μέσες- άκρες ότι το μπάτζετ είναι μια χαρά και άφησε ανοικτό του Σλούκα- εκθείαζοντας τον βασικά.
Πάμε τώρα και στον Σλούκα.
Μιλάμε για έναν παίκτη που έρχεται από έναν οργανισμό που είχε 5 στα 5 τελευταία Φάιναλ Φορ. Για έναν παίκτη που έχει 7 συμμετοχές σε Φάιναλ Φορ και στα 14 παιχνίδια που έχει παίξει, έχει πάρει τα 10.
Για έναν παίκτη τέλος, που αξίωθηκε να παίξει 4 (5 με τη φετινή σεζόν) χρόνια υπό τις οδηγίες του κορυφαίου κόουτς που έχει περάσει από το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και πριν από αυτόν, να προλάβει άλλες 2 χρονιές κάτω από τις οδηγίες ενός θρύλου ακόμα, του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Για να θυμήσω λίγο τι εστί Σλούκας, μας κουβάλησε τον τελευταίο του χρόνο επί Σφαιρό, ενώ στην πρώτη του χρονιά στη Φενέρ, πήρε την τελευταία επίθεση στην κανονική διάρκεια του ημιτελικού κόντρα στην Μπασκόνια , πηγαίνοντας το ματς στην παράταση όπου το πήρε τελικά η Φενέρ, περνώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρωλίγκας.
Σε όλα αυτά συνίσταται η τεράστια διαφορά που έχει με τον Μίλου. Ο Σλούκας έχει παραστάσεις κι εμπειρία (στα 30 του χρόνια) όσο 2-3 ακόμα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, κι έχει κρύο αίμα σε πλήρη αντίθεση με τον Μίλου που ροπιάζει με το παραμικρό κι αφήνει να του χαλάνε το μυαλό. Απόδειξη; Τα πολύ λίγα- εώς κι ελάχιστα αποφασιστικά παιχνίδια που έχει κάνει, είτε απέναντι στον Παναθηναϊκό που τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να τον παίρνει μόνος του (καθ΄ υπερβολήν) και συνήθως είναι νον φάκτορ. Και στην Ευρωλίγκα το ίδιο. Ηγέτης ο Μίλου είναι πολύ δύσκολο να γίνει επειδή αφενός δεν μπορεί να κυριαρχήσει πνευματικά στον ψυχισμό του (γυαλίζει αμέσως το μάτι του) κι αφετέρου επειδή δεν τον βοηθάει καθόλου το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρωλίγκα. Και δη το μπάσκετ του Μπαρτζώκα.
Ο Ολυμπιακός ως μια ομάδα που δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις πλούσιες, τι μπορεί να αντιπαρατάξει; Σκυλίσια άμυνα (με αλλαγές κατά βάση, αλλά όχι μόνο) αθλητικότητα, προστασία στεφάνης, και ψηλά κορμιά στα γκαρντ. Κλεφτοπόλεμο δηλαδή. Ο Μίλου ειλικρινά δεν χωράει σε αυτό το μπάσκετ.
Ανύπαρκτο (τον είπα) σε ευρωπαϊκές διακρίσεις, στο αποτύπωμα (το ουσιαστικό όμως, όχι το στατιστικό μονάχα) που έχει αφήσει.
Είναι όντως. Η πραγματικότητα το λέει. Από τη στιγμή που έχει γίνει τοπ στη θέση του, η ομάδα πάει όλο και χειρότερα. Δεν φταίει αυτός, αλλά δεν είναι κάτι που μπορούμε να το παραβλέψουμε. Όλα σε αλληπίδραση είναι.
Συνοψίζοντας, να σου πω ότι ο Μίλου για μένα πρέπει να πάει στο Τέξας να βρει τον πατριώτη του. Τον κόβω να κάνει ωραία πράγματα. Αλλιώς στην αρκούδα, εφόσον πάρει έναν ακόμα Κλάιμπερν και στο 4.
Μου αρέσει πολύ ως παίκτης, μου θυμιζει σέντερ περασμένων δεκαετιών ( με την καλή έννοια το λέω) αλλά δεν θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού του χρόνου.
Πάμε γερά για Σλούκα, θαρρώ.
Καληνύχτες και χάρηκα για τον διάλογο. Για καλό είναι.
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν το διλλημα ειναι σε ποιον σλουκα ή μιλου πρεπει να δωσει τα λεφτα ο μπαρτζωκας, δεν το συζητω σλουκας!
5αρια βρισκεις παντου. το ευκολο ειναι αφου απο εκεινη την θεση 2-3 πραγματα να εχει τοπ ο παικτης, οπως αθλητικοτητα και καλα τελειωματα μπορει να προσφερει. γενικα ειναι ευκολο να βρεις καλο 5αρι(για αυτο τσαντιζομαι με παναθηναικο που δεν μπορει να βρει εναν τοσα χρονια). οχι τοπ 5αρι οπως ουντο ή πεκοβιτς κλπ αλλα εναν με 500 χιλ τυπου χαντερ-νταστον κλπ που ειναι αθλητικοι, ταπες, αμυνα, ριμπαουντ κλπ και που φυσικα και εσεις εχετε εφεση στο να βρισκετε τετοιους.
ο μιλου ναι μεν κανει τρελα ρανκιν, αλλα δεν κανει και την διαφορα. ελλειψε σε καποια ματς απο σας και τα πηγατε εξαιρετικα! δεν ειναι παικτης που ειναι αναντικαταστατος. ναι μεν θα βρει κοντα 2 μυρια συμβολαια(γυρω στο 1,7-1,8 τον κοβω) αλλα δεν θα παιξει ποτε για τετοιος παικτης.
σλουκας με τα χιλια δηλαδη και φυσικα ενα 5αρι απο nba βασικο με κανα 700αρι (ή κανας τζεκιρι) για να ειναι μαζι με ελλις. αυτος για μενα ειναι ο καλυτερος συνδυασμος
5αρια βρισκεις παντου. το ευκολο ειναι αφου απο εκεινη την θεση 2-3 πραγματα να εχει τοπ ο παικτης, οπως αθλητικοτητα και καλα τελειωματα μπορει να προσφερει. γενικα ειναι ευκολο να βρεις καλο 5αρι(για αυτο τσαντιζομαι με παναθηναικο που δεν μπορει να βρει εναν τοσα χρονια). οχι τοπ 5αρι οπως ουντο ή πεκοβιτς κλπ αλλα εναν με 500 χιλ τυπου χαντερ-νταστον κλπ που ειναι αθλητικοι, ταπες, αμυνα, ριμπαουντ κλπ και που φυσικα και εσεις εχετε εφεση στο να βρισκετε τετοιους.
ο μιλου ναι μεν κανει τρελα ρανκιν, αλλα δεν κανει και την διαφορα. ελλειψε σε καποια ματς απο σας και τα πηγατε εξαιρετικα! δεν ειναι παικτης που ειναι αναντικαταστατος. ναι μεν θα βρει κοντα 2 μυρια συμβολαια(γυρω στο 1,7-1,8 τον κοβω) αλλα δεν θα παιξει ποτε για τετοιος παικτης.
σλουκας με τα χιλια δηλαδη και φυσικα ενα 5αρι απο nba βασικο με κανα 700αρι (ή κανας τζεκιρι) για να ειναι μαζι με ελλις. αυτος για μενα ειναι ο καλυτερος συνδυασμος
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδη τα γραπτα μενουν, εδω ειμαστε να δουμε τι θα γινει. Εγω ειμαι της αρχης, οτι πρωτα διασφαλιζεις και προστατευεις αυτα που ηδη εχεις και μετα ψαχνεις για αλλα. Η ομαδα πραγματι εκανε νικες τις τελευταιες αγωνιστικες που δεν ειχε μιλου σπανουλη. Αλλα η δυναμικη που μπορει να αποκτησει μια ομαδα, αν ο προπονητης ειναι επιπεδου μπαρτζωκα, αν αποφασισει να κατεβει με το μαχαιρι στο στομα ειναι μεγαλη αλλα μικρης διαρκειας. Το να ταυτιζουμε τη πτωση του ολυμπιακου εδω και 4 χρονια με την υπαρξη του μιλουτινοφ ειναι αδικο οπως και το να προσπαθουμε να παιξουμε το μπασκετ του σπανουλη (και τους παικτες που αυτο απαιτει) χωρις να εχουμε τον σπανουλη αλλα καποιον αλλον παλι ειναι βεβαιη αποτυχια. Εδω κουβεντιαζουμε για εναν παικτη που ηδη εχουμε και για εναν που μαλλον δε θα ερθει, και που πολλοι δεν τον θελουν δικαιως ή αδικως. Εγω ξερω οτι οταν ειναι να φερει παικτη ο ολυμπιακος το μαθαινουμε 2-3 μερες πριν, ο,τι αλλο ειναι παιχνιδι για να ανεβαινουν τα συμβολαια. Οποτε οταν τελειωση αυτη η ιστορια με την πανδημια θα μαθουμε την εκπληξη.
Ειναι κατι αντιστοιχο Tracy Mac με την ομαδα σας, που οι μισοι θελουν τον καλαθη και αλλοι δεν τον αντεχουν. Βλεπεις δηλαδη ουτε 5αρι βρηκατε επιπεδου, αλλα και 1 που εχετε, επειδη δεν παιζει ετσι οπως ονειρευονται καποιοι, τον θεωρουν υπευθυνο της ασχημης πορειας της ομαδας εδω και καποια χρονια.
υγ Συγκριση καλαθη με σλουκα δεν μπορει να γινει. Υπαρχει διαφορα ταλεντου για τη θεση 1.
Ειναι κατι αντιστοιχο Tracy Mac με την ομαδα σας, που οι μισοι θελουν τον καλαθη και αλλοι δεν τον αντεχουν. Βλεπεις δηλαδη ουτε 5αρι βρηκατε επιπεδου, αλλα και 1 που εχετε, επειδη δεν παιζει ετσι οπως ονειρευονται καποιοι, τον θεωρουν υπευθυνο της ασχημης πορειας της ομαδας εδω και καποια χρονια.
υγ Συγκριση καλαθη με σλουκα δεν μπορει να γινει. Υπαρχει διαφορα ταλεντου για τη θεση 1.
0