Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5027
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 14, 2022 3:39 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:35 pm
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:30 pm

ενταξει τον ευχαριστουμε για εκεινη την χρονια του νταμπλ αλλα δεν θα τον μνημονευουμε για παντα για εκεινη την χρονια
η γνωμη μου ειναι οτι ο οσφπ πηγε αδειος στους τελικους λογω της ευρωλιγκας αλλιως μπορει να ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα,αλλα με τα μπορει και τα αν δεν γινεται δουλεια,ας μην πηγαινε αδειος προβλημα του ηταν
οπως τα παιχνιδια με την μπαρτσελονα που αφου επαθε το στραπατσο ο πασκουαλ λογω υποτιμησης αντιπαλου στα επομενα παιχνιδια του εκανε πλακα
το να συγκρινουμε προπονητες τετοιου επιπεδου με τον πεδουλακη ξεφευγει απτα πλαισια του γραφικου και παρει στα πλαισια της παρανοιας
Δίκιο έχεις στην τοποθέτησή σου. Παρόλα αυτά, η χρονιά εκείνη πρέπει να του πιστωθεί, άσχετα με τα "αν" και τις ειδικές περιστάσεις.
μα δεν αμφισβητει κανεις την πιστωση του για το νταμπλ
τις υπερβολες και τις γελοιοτητες των φανς του αμφισβητουμε
ουτε φυσικα θα ξεχασουμε το αστειο μπασκετ που επαιζε η ομαδα ,μπορει τωρα πλεον να μας φαινεται μπασκεταρα σε σχεση με τον πριφτη αλλα γενικα ηταν μπασκετ της πλακας

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Απρ 14, 2022 3:41 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:38 pm
basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:33 pm
Νομίζω ότι το σενάριο να μην έρθει ξένος προπονητής το καλοκαίρι, συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Οι συγκεκριμένοι έρχονται για τις όσες πιθανότητες έχει να "σωθεί" η χρονιά. ΠΟυ μάλλον μεταφράζεται σε αποφυγή σκουπίσματος στους τελικούς. Πιστεύω ότι έτσι το βλέπει ο Δ.Γ.
Συμφωνώ αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο όποιος ξένος έρθει θα είναι καλύτερος του Σερέλη πχ.
Και αυτό γιατί ποιος με καλό βιογραφικό ακόμα και σε επίπεδο Eurocup θα έρθει σε ομάδα που ξέρει ότι πιθανότατα θα απολυθεί πριν το τέλος της σεζόν και μπάτζετ τυρόπιτας;
εγω τα εγραφα το καλοκαιρι
αγελαστος θα λεμε και θα κλαιμε

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 14, 2022 3:54 pm

vforvendetta85 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 2:52 pm
benchwarmer έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 1:30 pm
Fun trivia: Ο Βόβορας έχει λιγότερα παιχνίδια στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής και από τον GM του, αλλά και από τους 3 βοηθούς του (Σερέλη, Κουτσό, Γιαπλέ) :peace:

Η έλευση του Σερέλη πάντως, εμένα μου δείχνει ότι τουλάχιστον του παρουσιάστηκε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο από κάποιον, το οποίο και τον έπεισε. Από το ελάχιστο που τον έχω γνωρίσει (και είναι συμπαθέστατος), δεν νομίζω ότι θα έμπλεκε σε μία άρρωστη κατάσταση απλώς για λόγους "καριέρας" ή χρηματικούς.

Σε κάθε περίπτωση, (και) για εμένα το όλο πρόβλημα(?) του Παναθηναϊκού ξεκινάει από ένα συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο, αλλά δεν μου πέφτει παραπάνω λόγος να επεκταθώ.
Να πω την μαύρη μου αλήθεια, προτιμώ Σερέλη για πρώτο προπονητή. Ο Σφαιρόπουλος δεν είχε πχ μεγαλύτερο βιογραφικό όταν πήγε πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό και μπράβο του (Ολυμπιακού) που το έκανε.
Πλάνο και ΔΓ είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο. Το γεγονός ότι ο Σερέλης πήγε ως βοηθός του βόβορα με ξεπερνά

0
vforvendetta85
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 3:58 pm

austerity_blues έγραψε:
basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:33 pm
Νομίζω ότι το σενάριο να μην έρθει ξένος προπονητής το καλοκαίρι, συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Οι συγκεκριμένοι έρχονται για τις όσες πιθανότητες έχει να "σωθεί" η χρονιά. ΠΟυ μάλλον μεταφράζεται σε αποφυγή σκουπίσματος στους τελικούς. Πιστεύω ότι έτσι το βλέπει ο Δ.Γ.
εγώ πάλι εκτιμώ ότι και του χρόνου αυτοί θα ξεκινήσουν τη χρονιά, ακόμα και αν υπάρξει ανακατανομή ρόλων (Σερέλης πρώτος, Πεδουλάκης ασσίσταντ, Βόβορας τεχνικός διευθυντής - πλάκα κάνω) ή φύγει κάποιος.

ειδικά για το Σερέλη είπαμε στεπ απ ο Παναθηναϊκός, αλλά να έφυγε από το Λαύριο για να πάει για 2 μήνες βοηθός και μετά να ψάχνει ομάδα μου φαίνεται δύσκολο, θα έχει πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις φαντάζομαι.

από την άλλη βέβαια τις διαβεβαιώσεις θα τις έχει πάρει από το dpg...
Ούτως ή άλλως, χαμένη χρονιά είναι για το Λαύριο. Δεν πέφτει, δεν πάει πουθενά στα play off (αν περάσει θα πέσει σε Ολυμπιακό η Παναθηναικό), οπότε win-win είναι για Σερέλη και Λαύριο οι επόμενοι 2 μήνες.

Αν δει Ο Σερέλης τα σκούρα το καλοκαίρι, γυρνάει πίσω ή θεωρείς πως δεν θα βρει άλλη ομάδα. Πολύ εύκολα πιστεύω θα βρει.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Απρ 14, 2022 4:03 pm

austerity_blues έγραψε:

εγώ πάλι εκτιμώ ότι και του χρόνου αυτοί θα ξεκινήσουν τη χρονιά, ακόμα και αν υπάρξει ανακατανομή ρόλων (Σερέλης πρώτος, Πεδουλάκης ασσίσταντ, Βόβορας τεχνικός διευθυντής - πλάκα κάνω) ή φύγει κάποιος.

αν γινει το απιθανο και παρουν πρωταθλημα στο σεφ?
φυσικα και θα μεινουν ολοι
αυτο ειναι δεδομενο

0
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 533
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Απρ 14, 2022 4:06 pm

Hipster έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:21 pm
Εγω δεν εχω καταλαβει, αλλωστε κανενας δεν μας εχει πει ποια θα ειναι η δουλεια του Πεδουλακη.
Σαν προπονητη τον θεωρω ξεπερασμενο και δεν τον θεωρουσα ποτε κατι αλλο απο ενα αμυντικογεννη -τακτικιστη κοουτς μετριου επιπεδου.
Η τελευταια καλη χρονια σε υψηλο επιπεδο ηταν πριν μια δεκαετια με Παναθηναικο, εναν Παναθηναικο βεβαια που ειχε ακομα Διαμαντιδη και Τσαρτσαρη.
Στα επομενα δυο περασματα απο Παναθηναικο εμεινε 6 και 5 μηνες αντιστοιχα και εφυγε με τους μισους φιλαθλους του Παναθηναικου να μην θελουν να τον ξαναδουν (καποιοι ακομα αισθανονται ετσι) .
Το τελευταιο περασμα του ηταν 3 μηνες στο Περιστερι , που το πηρε απο τον Ζουρο με μια ηττα και ας πουνε οι Περιστεριωτες που το αφησε.
Μετα απ αυτο δεν θυμαμε να υπηρξε, φανερα τουλαχιστον, ομαδα να ασχοληθει μαζι του. Κοντα 1 μιση χρονο ανεργος.
Σαν προπονητης λοιπον θα το θεωρουσα πισωγυρισμα. Δεν ξερω ακριβως τι σημαινει τεχνικος διευθυντης στο μπασκετ και κατα συνεπεια πως μπορει να υποστηριξει τον ρολο. Νομιζω πηρε την θεση Αλβερτη και Διαμαντιδη με ενα τροπο.
Οι πρωτες του επιλογες ειναι κλασσικες. Δικο του παιδι σαν προπονητης (ειχε ακουσει τα ιδια και χειροτερα απο Πριφτη πριν φυγει) και βοηθο του τον Σερελη που περσυ με Καρτερ και Ντιαλο εφτασε στην δευτερη θεση της λιγκας, αλλα φετος χωρις αυτους και αφου μαζεψε διαφορους ξενους που κανεις δεν ξερει αυτη την στιγμη το ονομα τους εκτος του Αμινου λογο του αδερφου του και εχει την ομαδα του ενατη μαζι με ΠΑΟΚ και Απολλωνα Πατρας που εχουν δυο και ενα παιχνιδι λιγοτερο αντιστοιχα απο το Λαυριο. Λιγο πανω απο Ηρακλη και Ιωνικο δηλαδη. Την χρονια πριν την περσινη (την χρονια που επεσε ο Ολυμπιακος Α2) βαθμολογικα ειχε πεσει το Λαυριο να θυμησω (χωρις Καρτερ και Ντιαλο παλι). Πηρε την θεση της Κυμης.
Και ολοι αυτοι στην θεση του Πριφτη. Παναθηναικος δεν ειμαι, αλλα αν ημουν δεν θα πανηγυριζα. Φανταζομαι πω ολα αυτα εγιναν για να χτυπησει το πρωταθλημα ο Παναθηναικος (με τους ιδιους παιχτες;) και να φυγουν ολοι το καλοκαιρι; Για να δουμε. Ειμαι περιεργος τι αλλο θα δουν τα ματια μας με την διοικηση του ΝΤΙΠΙΤΖΙ.
Κουραγιο στον Παναθηναικο και τους μπασκετικους φιλους του και οχι τους τυφλωμενους οπαδους, ακολουθους το DPG. Δεν χτιζονται ετσι οι ομαδες παντως.
Nα τα λέμε όλα σωστά, ο Ζούρος έφυγε Νοέμβρη 2019 κι ο Πεδουλάκης ανέλαβε Νοέμβρη 2020.. Με το μεσοδιάστημα να υπάρχει ο Παπανικολοπουλος τον οποίο στήριξαν κι πίστευαν οι διοικούντες. Μην ξεχνάς πως του έφεραν τον DeAndre Kane, τον Μαυροκεφαλίδη που ήθελε διακαώς το καλοκαίρι κλπ.. Κι στην ουσία δεν έχει παραμικρή ευθύνη ο Πεδουλάκης για την στελέχωση του Περιστερίου τότε, ούτε "χάλασε" την πορεία της ομάδας του Ζούρου

0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Απρ 14, 2022 4:07 pm

Να παρακαλατε να μην γινει το θαυμα (γιατι μιλαμε για τεραστιο θαυμα) και παρει κανενα πρωταθλημα ο Παναθηναικος. Το καλυτερο σεναριο ειναι να χασει με σκουπα ανετα, μπας και γινει καμια σοβαρη αλλαγη το καλοκαιρι. Το ακομα καλυτερο σεναριο να βρη να δωσει καπου την ομαδα ο Δημητρακης, χθες!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Απρ 14, 2022 4:08 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Hipster έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:21 pm
Εγω δεν εχω καταλαβει, αλλωστε κανενας δεν μας εχει πει ποια θα ειναι η δουλεια του Πεδουλακη.
Σαν προπονητη τον θεωρω ξεπερασμενο και δεν τον θεωρουσα ποτε κατι αλλο απο ενα αμυντικογεννη -τακτικιστη κοουτς μετριου επιπεδου.
Η τελευταια καλη χρονια σε υψηλο επιπεδο ηταν πριν μια δεκαετια με Παναθηναικο, εναν Παναθηναικο βεβαια που ειχε ακομα Διαμαντιδη και Τσαρτσαρη.
Στα επομενα δυο περασματα απο Παναθηναικο εμεινε 6 και 5 μηνες αντιστοιχα και εφυγε με τους μισους φιλαθλους του Παναθηναικου να μην θελουν να τον ξαναδουν (καποιοι ακομα αισθανονται ετσι) .
Το τελευταιο περασμα του ηταν 3 μηνες στο Περιστερι , που το πηρε απο τον Ζουρο με μια ηττα και ας πουνε οι Περιστεριωτες που το αφησε.
Μετα απ αυτο δεν θυμαμε να υπηρξε, φανερα τουλαχιστον, ομαδα να ασχοληθει μαζι του. Κοντα 1 μιση χρονο ανεργος.
Σαν προπονητης λοιπον θα το θεωρουσα πισωγυρισμα. Δεν ξερω ακριβως τι σημαινει τεχνικος διευθυντης στο μπασκετ και κατα συνεπεια πως μπορει να υποστηριξει τον ρολο. Νομιζω πηρε την θεση Αλβερτη και Διαμαντιδη με ενα τροπο.
Οι πρωτες του επιλογες ειναι κλασσικες. Δικο του παιδι σαν προπονητης (ειχε ακουσει τα ιδια και χειροτερα απο Πριφτη πριν φυγει) και βοηθο του τον Σερελη που περσυ με Καρτερ και Ντιαλο εφτασε στην δευτερη θεση της λιγκας, αλλα φετος χωρις αυτους και αφου μαζεψε διαφορους ξενους που κανεις δεν ξερει αυτη την στιγμη το ονομα τους εκτος του Αμινου λογο του αδερφου του και εχει την ομαδα του ενατη μαζι με ΠΑΟΚ και Απολλωνα Πατρας που εχουν δυο και ενα παιχνιδι λιγοτερο αντιστοιχα απο το Λαυριο. Λιγο πανω απο Ηρακλη και Ιωνικο δηλαδη. Την χρονια πριν την περσινη (την χρονια που επεσε ο Ολυμπιακος Α2) βαθμολογικα ειχε πεσει το Λαυριο να θυμησω (χωρις Καρτερ και Ντιαλο παλι). Πηρε την θεση της Κυμης.
Και ολοι αυτοι στην θεση του Πριφτη. Παναθηναικος δεν ειμαι, αλλα αν ημουν δεν θα πανηγυριζα. Φανταζομαι πω ολα αυτα εγιναν για να χτυπησει το πρωταθλημα ο Παναθηναικος (με τους ιδιους παιχτες;) και να φυγουν ολοι το καλοκαιρι; Για να δουμε. Ειμαι περιεργος τι αλλο θα δουν τα ματια μας με την διοικηση του ΝΤΙΠΙΤΖΙ.
Κουραγιο στον Παναθηναικο και τους μπασκετικους φιλους του και οχι τους τυφλωμενους οπαδους, ακολουθους το DPG. Δεν χτιζονται ετσι οι ομαδες παντως.
Nα τα λέμε όλα σωστά, ο Ζούρος έφυγε Νοέμβρη 2019 κι ο Πεδουλάκης ανέλαβε Νοέμβρη 2020.. Με το μεσοδιάστημα να υπάρχει ο Παπανικολοπουλος τον οποίο στήριξαν κι πίστευαν οι διοικούντες. Μην ξεχνάς πως του έφεραν τον DeAndre Kane, τον Μαυροκεφαλίδη που ήθελε διακαώς το καλοκαίρι κλπ.. Κι στην ουσία δεν έχει παραμικρή ευθύνη ο Πεδουλάκης για την στελέχωση του Περιστερίου τότε, ούτε "χάλασε" την πορεία της ομάδας του Ζούρου
Εχεις δικιο , μαι μπαντ. Αν και ο Παπανικολοπυλος ειναι παιδι του Πεδουλακη και δικη του επιλογη. Ή οχι; Θελω να πω πως ο Παπανικοολοπουλος πηρε την θεση γιατι δεν μπορουσε ο Πεδουλακης λογο αντιθεσης των φενταγιν απο τοτε ακομα που γφανηκε και μετα που πηρε την θεση του Παπανικολοπουλου .

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Πέμ Απρ 14, 2022 4:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Πέμ Απρ 14, 2022 4:10 pm

Hipster έγραψε:
PeristeriBCfan έγραψε:

Εχεις δικιο , μαι μπαντ. Αν και ο Παπανικολοπυλος ειναι παιδι του Πεδουλακη και δικη του επιλογη. Ή οχι;
Μια χρονιά είχαν κάτσει μαζί,την σεζόν 2018-2019. Τον θεώρησε ο Πεδουλάκης ως κατάλληλο να συνέχισει το καλοκαίρι του 2019, αλλά έως εκει. Δεν είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, κι προπονητικά έχουν εντελώς αντίθετη νοοτροπια

Όχι,δεν είχε τεθεί θέμα επιστροφής του Πεδουλάκη το καλοκαίρι του 2020. Ο Παπανικολοπουλος είχε εξαρχής (όταν ανέλαβε από τον Ζούρο) συμβόλαιο για 1.5 χρόνο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PeristeriBCfan την Πέμ Απρ 14, 2022 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 246
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Πέμ Απρ 14, 2022 4:12 pm

O Σερέλης είναι η μόνη κίνηση που μου δίνει μια ελπίδα ότι δεν είναι όλα μαύρα για το μέλλον της ομάδας. Πιστεύω τον επέλεξε ο Άρτζι προσωρινά ως βοηθό για να τον προστατέψει από τη διαφαινόμενη σκούπα και για να αναλάβει εκείνος την ανοικοδόμηση από το καλοκαίρι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Απρ 14, 2022 4:18 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Hipster έγραψε:

Εχεις δικιο , μαι μπαντ. Αν και ο Παπανικολοπυλος ειναι παιδι του Πεδουλακη και δικη του επιλογη. Ή οχι;
Μια χρονιά είχαν κάτσει μαζί,την σεζόν 2018-2019. Τον θεώρησε ο Πεδουλάκης ως κατάλληλο να συνέχισει το καλοκαίρι του 2019, αλλά έως εκει. Δεν είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, κι προπονητικά έχουν εντελώς αντίθετη νοοτροπια
Δεν λες , πως να το πω ευγενικα; ολη την αληθεια. Ας πω πως δεν ειναι ακριβες.
Και αυτο με τους φενταγιν ειναι ψεμα.;
Ειναι ψεμα πως πριν τον Παπανικολοπουλο ακουγοταν το ονομα του Πεδουλακη που μολις ειχε φυγει απο τον Παναθηναικο (15 Νοεμβρη). Μην αναγκαστω να ψαξω για ανκοινωσεις τωρα. :)
Αλλα δεν μπορω να στο αποδειξω απο εδω οποτε παω πασο.
Ενδεικτικη η μετακινηση του Καραμπελα στην Λαρισα μαζι με τον Παπανικολοπουλο, που Καραμπελας ολοι ξερουμε πως ειναι παιδι του Πεδουλα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Απρ 14, 2022 4:38 pm

Απο την ανακοινωση των φενταγιν στην προσληψη Πεδουλακη

"Στο άκουσμα της επιστροφής του Πεδουλάκη πριν λίγους μήνες ήμασταν αρνητικοί και εξοργισμένοι. Όχι μόνο εμείς αλλά και ο πιο απλός φίλαθλος, γιατί ένιωθε προδομένος. Και φυσικά δεν είχε άδικο

Ο Πεδουλάκης, δεν είναι πια ο Αργύρης, δεν είναι πια ένας από εμάς, δεν τον νιώθουμε ούτε καν ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗ. Είναι απλά άλλος ένας επαγγελματίας που ήρθε να κάνει την δουλειά του και να πάρει τα χρήματα του. Είναι απλά άλλος ένας που ήρθε και θα φύγει, και έτσι ψυχρά θα κριθεί, εφόσον ο ίδιος διάλεξε τον δρόμο της τσέπης και όχι της καρδιάς. Εφόσον ο ίδιος δεν καταδέχτηκε να πει ούτε ένα απλό συγνώμη σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που πριν 2 χρόνια πίστεψαν περισσότερο στο όνομα του παρά στον ίδιο το σύλλογο. Δυστυχώς έτσι είναι πλέον ο επαγγελματικός αθλητισμός."
Οταν μιλαγανε για λιγους μηνες πριν, εννοουσαν τον καιρο της φυγης του Ζουρου.
Το μεταφερω συμπηρωματικα με το προηγουμενο ποστ μου.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Πέμ Απρ 14, 2022 4:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Πέμ Απρ 14, 2022 4:41 pm

Hipster έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 4:18 pm
PeristeriBCfan έγραψε:

Δεν λες , πως να το πω ευγενικα; ολη την αληθεια. Ας πω πως δεν ειναι ακριβες.
Και αυτο με τους φενταγιν ειναι ψεμα.;
Ειναι ψεμα πως πριν τον Παπανικολοπουλο ακουγοταν το ονομα του Πεδουλακη που μολις ειχε φυγει απο τον Παναθηναικο (15 Νοεμβρη). Μην αναγκαστω να ψαξω για ανκοινωσεις τωρα. :)
Αλλα δεν μπορω να στο αποδειξω απο εδω οποτε παω πασο.
Ενδεικτικη η μετακινηση του Καραμπελα στην Λαρισα μαζι με τον Παπανικολοπουλο, που Καραμπελας ολοι ξερουμε πως ειναι παιδι του Πεδουλα.
Εγώ από όσο θυμάμαι δεν είχε ακουστεί ρεαλιστικα πως έπαιξε ο Πεδουλάκης ως αντί Ζούρος. Ορισμένοι δημοσιογράφοι το έπαιξαν αυτό το χαρτί, κυρίως από την πλευρά του Ζούρου(Μελαγιες πχ). Στην διοίκηση του ΓΣΠ ξέρουν καλά τι εστί Πεδουλάκης,ποια είναι τα θετικά κι τα αρνητικά του κι πως μια άφιξη του μεσούσης της σεζόν θα είχε αρνητικές συνέπειες.... Όπως συνέβη ένα χρόνο μετά..... Ρεαλιστικά δεν έπαιξε ποτέ το όνομα του Πεδουλάκη από τα εσωτερικά της ομάδας, αυτό γνωρίζω.

Για τον Καράμπελα, δεν έφυγε επειδή πήγε ο Παπανικολοπουλος στην Λάρισα. Είχε υπογράψει 4ετες συμβόλαιο το 2019(2+2), το περσινό καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε (δεν ξέρω άμα ήταν επιλογή Μανωλοπούλου, μανατζερικα θέματα ή κι τα 2) αλλά γενικά δεν θα έπαιζε με Μανωλοπούλο εδώ στο Περιστέρι. Μηδενικό χρόνο συμμετοχής είχε όσο έκατσε ο Μανωλοπουλος.

0
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Πέμ Απρ 14, 2022 4:48 pm

Ακόμη κι στον ΓΣΠ, δεν ήταν ρόδινες οι σχέσεις των διοικούντων με τον RG. Πριν επιστρέψει το καλοκαίρι του 2018 είχαν ακουστεί έντονα άλλα όνοματα, ενώ πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει μετά την φυγή Ζούρου ήταν ο Σάββας Καμπεριδης,ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά κι αποχώρησε. Με τον Φίλιππο Κωτση έχουν περάσει πολλά από τα 70's, αλλα με τον Πολέμη δεν πιστεύω πως τα πήγαιναν καλά εξαρχής.

Το λέω αυτό γιατί ο RG ειναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον ΓΣΠ(όπως κι τον ΠΑΟ) αλλα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας

Πέμ Απρ 14, 2022 5:30 pm

Στη δεύτερη θητεία του οκ, πολύ καλούς παίκτες πήρε τότε η ομάδα σας, θέλετε να πούμε ότι οι φάιναλφοράτοι ήταν δικές του επιλογές;
Μαζί σας (να το πάρει το ποτάμι, που λέμε). :)
Αν δεν το πούμε το άλλο σενάριο ποιο να πούμε ότι είναι; Ότι τους έφερε ο Κιμ Ιλ Σουνγκ που έφερε το μεθυσμένο Τζεντίλε κι έλεγε ότι θα πάμε στο Φ4 με αρχηγό το Χαραλαμπό; Λίγη σοβαρότητα.
Το θέμα είναι ότι είχε λεφτά και πήρε (ή χτύπησε) όλους όσοι ήταν διαθέσιμοι.

Διαθέσιμη ήταν όλη η ευρώπη (κάθε καλοκαίρι έτσι είναι) και ο Παναθηναϊκός ήταν το 6ο-7ο πορτοφόλι της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες που έφερε ήταν παίκτες των 800 χιλιάδων (τόσο τους πήραμε) κι έγιναν παίκτες του 1,5 και των 2,5 στον Παναθηναϊκό ακριβώς επειδή οι ρόλοι τους στην ομάδα ήταν εξαιρετικοί και αποκτήθηκαν σε αυτή την τιμή γιατί μέχρι τότε δεν είχαν βγάλει μάτια. Το ότι είναι φαιναλφοράτος κάποιος δεν τον κάνει και πανάκριβο (αλλιώς δε θα ερχόταν με 800κ), φαϊναλφοράτος φέτος μπορεί να είναι και ο ΜακΚίσικ, δε σημαίνει ότι θα χτυπήσει 1,5εκ του χρόνου. Ο Άρτζι πήρε παίκτες των 800κ που τριπλασίασαν την αξία τους στον Παναθηναϊκό. αυτός είναι ο ορισμός του "έχω μάτι".
Τώρα το να λέμε ότι τον έναν τον πήγαινε με τα χίλια, ή ότι τους καπάρωσε με λίγα λεφτά (λες κι ήταν παναθηναϊκοί από μικροί ή έσκιζε τότε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη) νομίζω ότι εμπίπτει στα πλαίσια του υποκειμενικού/ατεκμηρίωτου μην πω φανατικού, οπαδικού κλπ.
Κανείς δεν είπε αυτό. Είπαμε ότι ο Ρίβερς δεν έβρισκε και ο ομάδα καλά-καλά κι ότι ο Τζέιμς, ο Σίνγκλετον κι ο Μασιούλις αποκτήθηκαν όσο ακόμη τα μεγάλα πορτοφολία δεν ασχολήθηκαν μαζί τους. Μαζί τους ασχολήθηκαν αφού τους πήρε ο Πέδουλας.
Πήρε όσους έκαναν τεράστιο άλμα την περασμένη χρονιά και τα εύσημα πάνε στους ίδιους τους παίκτες (για το άλμα που έκαναν) αλλά και στους προπονητές/gm που τους εμπιστεύθηκαν/ανέδειξαν.

Το απίστευτο είναι ότι στα χέρια του Πέδουλα έκαναν ακόμη μεγαλύτερο άλμα.
Επιπλέον, αν σε κάποιον πρέπει να πιστωθεί το χαμηλό (;) ποσό που έκλεισαν οι φαιναλφοράτοι αυτοί παίκτες, πρέπει να είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Δ.Γ.

Στον Άρτχι θα δοθεί που πήρε παίκτες όταν οι άλλοι ακόμη δεν είχαν καταλάβει την αξία τους.
Για την τρίτη του θητεία δεν θα πω και πολλά στον κομμάτι το μεταγραφικό. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο, για μένα. Κι αν ισχύει για τον Πρίφτη, τον Πασκουάλ το ότι τους επιβάλει παίκτες ο Δ.Γ, ισχύει και για τον Πεδουλάκη.
Νομίζω ότι είναι αρκετά εύκολο να βρει κανείς ποιους παίκτες φέρνει ο ΔΓ. Είναι οι παίκτες η επιλογή των οποίων είναι ξεκάθαρα συναισθηματική (βλέπε Τζεντίλε, Λάσμε, Μπατίστ) ή... γιουτουμπική, δηλαδή παίκτες (Λάνγκφορντ, Φρειντέτ) που επί χρόνια τους έστελνε λάικ και "έλα στην Πανάθα να σκίσεις τον Ολυμπιακό" ο ινσταγκράμερ της καρδιάς μας. Πιθανότατα εκεί πάει κι ο Μπουρούσης, κατ' ομολογία του είναι ο Ντελκ κι ο Καπόνο (που έφυγε από την Αθήνα όταν η Καπόναινα έμαθε ότι ψαρεύει Ρωσίδες στην παραλιακή) κλπ.
Το ζήτημα είναι ότι τον έδιωξαν κι από Ούνιξ κι από Περιστέρι
Ξέρεις κάποιον που να μην τον έχουν διώξει από κάπου;
κι ότι θυμίζει( sic) παλαίμαχο προπονητή, κι ας μην είναι μεγάλος σε ηλικία (για προπονητή). Κι ας μη του έλειπαν ικανότητες. Αυτοεκτίμηση τού έλειπε/λείπει/.
Μόνος του έκαψε τον εαυτό του ως ενεργός προπονητής.
Από πρώην παίκτες του, το πρόβλημά του δεν είναι η έλλειψη αυτοεκτίμησης. Το αντίθετο είναι. Είναι εκρηκτικός, παίζει μπουνιές (κάποτε κυνηγούσε και το ΔΓ στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ), τσακώνεται με όλους, είναι πολύ δογματικός, δεν ακούει κανέναν. Που είναι κουσούρια που έχουν πολλοί.
Η αξιοπρέπεια του Αλβέρτη στο κομμάτι αυτό θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Συμφωνώ. Γενναία δήλωση, πιο γενναία από την αναμενόμενη σιωπή του ΔΔ. Η δε πρόταση που του έγινε (υποβιβασμός από διευθυντής σε γλάστρα) ήταν από προβλητική ως τρολάρισμα.
Σχετικά με τον Σερέλη, είναι τεράστια πρόκληση/αναβάθμιση να πάει στον Παναθηναϊκό μετά το Λαύριο. Καλή του επιτυχία του ανθρώπου. :bball:
Μωρέ αναβάθμιση είναι, αλλά σα βοηθός του Βόβορα; Ο οποίος Βόβορας τρεις μήνες έκατσε αν δεν κάνω λάθος, με τη γνωστή υπομονή που διέπει το σύλλογο από τότε που κάποιος πιτσίλισε ένα γκρέμλιν μετά τα μεσάνυχτα.

Για να κλείσω το θέμα Πεδουλάκη: τα καλύτερα αποτελέσματα στη μετά Ζοτς εποχή επί ΠΕδουλάκη τα είχαμε: πρωτάθλημα με σκούπες απέναντι σε πρωταθλητές Ευρώπης, αποκλεισμός από Φ4 για δυο χαμένα ελεύθερα τρίποντα και με πριονοκορδέλα στη Βαρκελώνη, overachievement γενικώς, με ups and downs. Ο Πασκουάλ εκδιώχθηκε διότι θεωρήθηκε ότι όντως είχε ομάδα Φ4 (αυτή που έφτιαξε ο Άρτζι, ας θυμηθούμε ποιους έφερε ο Πασκουάλ) και απέτυχε, αποκλειόμενος και με σκούπα, αλλά κυρίως outcoached. Εν τέλει μετράει η μεγάλη εικόνα βέβαια, κι αυτή είναι ότι ο Πασκουάλ έχει μεγαλύτερη πορεία, χαίρει πανευρωπαϊκώς μεγαλύτερης εκτίμησης και είναι εντελώς άλλο στάτους από τον εγχώριο Αργύρη, δεν υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού. Στη θητεία τους στον Παναθηναϊκό όμως ο Αργύρης μάλλον είχε καλύτερη απόδοση προσδοκιών-μπάτζετ/αποτελεσμάτων από τον Πασκουάλ. Αν δεχοταν βέβαια να έρθει ο Πασκουάλ δεν το συζητάμε, συλλαλητήριο θα κάναμε να τον πείσουμε, αλλά μη συζητάμε σενάρια φαντασίας. Ο σημερινός Παναθηναϊκός πανηγυρίζει (και ορθώς) που βρέθηκε κι ένας Σερέλης.

Το τελικό πρόβλημα είναι ότι ο ΔΓ νομίζει ότι το θέμα είναι τι θα γίνει αν η ομάδα δεν πάρει τίτλο για 28η συνεχόμενη χρονιά . Λες κι αν πάρει το πρωτα΄θλημα επειδή έφερε κανένα λαβράκι ο Αργύρης ή είναι αδειασμένος ο Ολυμπιακός από το Φ4 something runs in the gypsy districts. Δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος ότι ο τίτλος δεν είναι το πρόβλημα, αλλά όοοοοοοολα τα υπόλοιπα. Ούτε και πρόκειται να το καταλάβει τώρα, ποιον κοροϊδεύουμε, άνθρωπος που πιστεύει ότι το τσιγάρι κανει ακλό στην υγεία, τα παιδιά δεν πρέπει να φοράνε ζώνες ασφαλείας και τα εμβόλια μειώνουν τη διάρκεια της ζωής δεν τον λες και τέρας αντίληψης, ας έχουμε κατανόηση.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”